27327
  • ColdFire
    ááá baaaannnn xDDDDD
  • akyyy
    Mikor fog újra müködni a Letöltés?
  • St
    nem szükséges már bezárni a rendszer kinőtte ezt a hibát
  • Borg
    Ott a bf2 topik, simán 100k felett. Ennyit erről.
  • akyyy
    A pc-s játékoknka leáldozott topikról jutott eszembe...
    A legtöbb olyannak nyitnak egy másik topikot.
  • Guest
    Anno biztos, hogy így volt, lásd pl. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=974669360
  • Borg
    szerintem itt sincs így... legalábbis vannak 100k feletti topikok.
  • akyyy
    Ugyebár ha egy topik eléri a 100ezredik hozzászólást, érdemes lezárni mert terheli a rendszert. Az ingyenes fórumoknál is igy van?
  • Aquir
    Az illető logóját rátenni az adatlapra? Pl amikor privátot ír vki hogy változtassam meg a logóját de mondjuk hiába keresem át érte a topicokat, meg esetleg a galériához egy linket
  • PíszLávJuniti
    Esetleg egy egyszerűsitett weblap, ami mobilon is átlátható várható?

Mint ahogy az akadalymentes.sg.hu-n jelennek meg egyszerűsítve az oldalak, vagy ahogyan az origonak is van mobil változata.
  • Benc16
    OK, kösz! :)
  • Sadist
    Uccsólátogatás időpontját megnézed, nm htxvmbeyl -.-
  • Benc16
    Estét!

Azt szeretném kérdezni, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy Keresés és kerestünk egy embert. Katt az adatlapra, és azt meg tudni hogy ittvan e avgy sem. Azaz: Állapota: Most éppen nincs itt.
  • Csoder
    Köszi, próbálkozom.

St,
    Azt megoldani nem lehetne, hogy a keres gomb megnyomása után eltűnne a kereső-rész, helyette pedig pl. egy "Searching..." felirat jelenne meg?
    Így nem terhelné a szervert többszöri adatbázislekérés, hisz az user nem tudna mire kattintani a lassú keresés alatt bekövetkező türelmetlensége miatt.
  • St
    azok a keresések borzasztóan lassítottuk, ezért a kereséshez az adatbázist replikáljuk egy külső szerverre, ahol a keresések lefutnak. emiatt a fórumkeresés néha bizonytalan, viszont a lap többi része (beleértve a fórumot is) villámgyors.

gondot okoz, hogy a baromarcú júzer ha a keresés lassú rákattint még néhányszor a "keres" gombra, így ugyanaz az adatbázislekérés többször fut le, méglassabb eredményt produkálva. próbálkozni kell.
  • laslandes
    van amikor nálam se működik. próbálkozni kell többször :)
  • Csoder
    Hello,
    mostanában nem akar működni a topicok alatt lévő kereső, sem ff, sem opera, és ie alatt sem jó.
    Másnál is így van, vagy az én készülékemben van a hiba?

(Firefox le akarja tölteni a listazas.php3-at,
    Opera - "A távoli kiszolgáló megszakította a kapcsolatot",
    az IE pedig egyszerűen 404-et dob.)
  • BiG G
    elég béta még :)))
  • blackgamer
    Webtop?!
  • SHADOWEYES7
  • Sadist
    Miért, lehet nem hülyeség, tegnap nekem is eszembe jutott a teszkó parkolójában
  • Met
    jóvan, mehetsz pihenni
  • Wolfsnack
    járműreklám kellene az sg-nek, a csomagtartóra kis sg-s matrica, cserébe pedig vip tagság
  • Borg
    Én még nem találkoztam ezzel.
  • Cat 02 #13251
    egy anti firefoxos :)
  • Punker
    ff bug, nálam is pancserkodik mint mindennel.
  • Met
    nekem mostanában néha szétesik a fórum főoldala, ezt azt nem tölt be elsőre, firefoxal
    másnak nincs ilyen gondja?
  • St
    jee, tényleg
  • Sadist
    Új év, új csillag, régi újregek.
  • artschi
    jól látom, újabb csillagosztás volt? :)
  • Sir Quno Jedi
    Márminthogy tesztben, vagy már élesben is gzip-pel megy az esgé?! [kíváncsifáncsi]
  • St
    ezen javítottunk, szétdobtam 2 adatbázisra mysql replicationnal, méréseim szerint nem akadozik most
  • Falconer
    -Koszonjuk, hogy minket valasztott- :)
  • Sir Quno Jedi
    Monjuk télleg bazilassú mostanában az esgé, akkoriban volt pazar, mikor a gzip-et próbálgatták, csakhát az meg a szervert tette taccsra gondolom. Jó ez így sztem.
  • SHADOWEYES7
  • ColdFire
    nemcsak azé :P
  • St
    hát ha az sg olvasása miatt vettél psp-t, akkor megérdemled
  • ColdFire
    hát kár, pedig egy részben ezért vettem a pspt, ami egy ideig (design váltásig) jó is volt :\
  • St
    nem
  • ColdFire
    hmm...
    régebbi designes sg.hu hordozható kütyükön elég gyorsan bejött, ezzel a designel meg...
    ha pspvel jöttem fel régebben 1 mp volt a betöltési idő, most megy vagy 5 perc :\

ezzel lehet vmit kezdeni? vagy nem tudnátok vhogy megoldani, hogy ugyanolyan gyors legyen?
    htx