27327
-
#13276 ááá baaaannnn xDDDDD -
#13274 Mikor fog újra müködni a Letöltés? -
#13273 nem szükséges már bezárni a rendszer kinőtte ezt a hibát -
Borg #13272 Ott a bf2 topik, simán 100k felett. Ennyit erről. -
#13271 A pc-s játékoknka leáldozott topikról jutott eszembe...
A legtöbb olyannak nyitnak egy másik topikot. -
#13270 Anno biztos, hogy így volt, lásd pl. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=974669360 -
Borg #13269 szerintem itt sincs így... legalábbis vannak 100k feletti topikok. -
#13268 Ugyebár ha egy topik eléri a 100ezredik hozzászólást, érdemes lezárni mert terheli a rendszert. Az ingyenes fórumoknál is igy van? -
#13267 Az illető logóját rátenni az adatlapra? Pl amikor privátot ír vki hogy változtassam meg a logóját de mondjuk hiába keresem át érte a topicokat, meg esetleg a galériához egy linket -
#13266 Esetleg egy egyszerűsitett weblap, ami mobilon is átlátható várható?
Mint ahogy az akadalymentes.sg.hu-n jelennek meg egyszerűsítve az oldalak, vagy ahogyan az origonak is van mobil változata. -
#13265 OK, kösz! :) -
#13264 Uccsólátogatás időpontját megnézed, nm htxvmbeyl -.- -
#13263 Estét!
Azt szeretném kérdezni, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy Keresés és kerestünk egy embert. Katt az adatlapra, és azt meg tudni hogy ittvan e avgy sem. Azaz: Állapota: Most éppen nincs itt. -
Csoder #13262 Köszi, próbálkozom.
St,
Azt megoldani nem lehetne, hogy a keres gomb megnyomása után eltűnne a kereső-rész, helyette pedig pl. egy "Searching..." felirat jelenne meg?
Így nem terhelné a szervert többszöri adatbázislekérés, hisz az user nem tudna mire kattintani a lassú keresés alatt bekövetkező türelmetlensége miatt.
-
#13261 azok a keresések borzasztóan lassítottuk, ezért a kereséshez az adatbázist replikáljuk egy külső szerverre, ahol a keresések lefutnak. emiatt a fórumkeresés néha bizonytalan, viszont a lap többi része (beleértve a fórumot is) villámgyors.
gondot okoz, hogy a baromarcú júzer ha a keresés lassú rákattint még néhányszor a "keres" gombra, így ugyanaz az adatbázislekérés többször fut le, méglassabb eredményt produkálva. próbálkozni kell. -
#13260 van amikor nálam se működik. próbálkozni kell többször :) -
Csoder #13259 Hello,
mostanában nem akar működni a topicok alatt lévő kereső, sem ff, sem opera, és ie alatt sem jó.
Másnál is így van, vagy az én készülékemben van a hiba?
(Firefox le akarja tölteni a listazas.php3-at,
Opera - "A távoli kiszolgáló megszakította a kapcsolatot",
az IE pedig egyszerűen 404-et dob.) -
#13258 elég béta még :))) -
blackgamer #13257 Webtop?! -
#13256 -
#13255 Miért, lehet nem hülyeség, tegnap nekem is eszembe jutott a teszkó parkolójában -
#13254 jóvan, mehetsz pihenni -
Wolfsnack #13253 járműreklám kellene az sg-nek, a csomagtartóra kis sg-s matrica, cserébe pedig vip tagság -
Borg #13252 Én még nem találkoztam ezzel. -
Cat 02 #13251 egy anti firefoxos :) -
#13250 ff bug, nálam is pancserkodik mint mindennel. -
#13249 nekem mostanában néha szétesik a fórum főoldala, ezt azt nem tölt be elsőre, firefoxal
másnak nincs ilyen gondja? -
#13248 jee, tényleg -
#13247 Új év, új csillag, régi újregek. -
#13246 jól látom, újabb csillagosztás volt? :) -
#13245 Márminthogy tesztben, vagy már élesben is gzip-pel megy az esgé?! [kíváncsifáncsi] -
#13244 ezen javítottunk, szétdobtam 2 adatbázisra mysql replicationnal, méréseim szerint nem akadozik most -
#13243 -Koszonjuk, hogy minket valasztott- :) -
#13242 Monjuk télleg bazilassú mostanában az esgé, akkoriban volt pazar, mikor a gzip-et próbálgatták, csakhát az meg a szervert tette taccsra gondolom. Jó ez így sztem. -
#13241 -
#13240 nemcsak azé :P -
#13239 hát ha az sg olvasása miatt vettél psp-t, akkor megérdemled
-
#13238 hát kár, pedig egy részben ezért vettem a pspt, ami egy ideig (design váltásig) jó is volt :\ -
#13237 nem -
#13236 hmm...
régebbi designes sg.hu hordozható kütyükön elég gyorsan bejött, ezzel a designel meg...
ha pspvel jöttem fel régebben 1 mp volt a betöltési idő, most megy vagy 5 perc :\
ezzel lehet vmit kezdeni? vagy nem tudnátok vhogy megoldani, hogy ugyanolyan gyors legyen?
htx