Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt most miért? :|
Max7
tódó = toldó népiesen ami kiegészítõ listát, feljlesztõ listát akar jelenteni 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Ebben van valami.

Punker
ráadásul az oda írogatók a szurkolj háborúzz elvet követik 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Match
megtisztelésnek veszem hogy általában hetente 1x szólsz hozzá eme nemes topichoz, de az én hozzászólásomra 3 percen belül válasz érkezett...
Elõre elnézést kérek hogy csak most reagálok...
Nos egy ctrl-c ctrl-v esetén az a baj, hogy nem tudom átmásolni a kedves hozzászóló nevét, továbbá ip-jét...
Tudom marha fontos...viva la ironia...
És azt is tudom hogy nagyon nagy kérés...
De ha túl nehéz akkor hagyjátok a picsába...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

CSOCSO
tódó,,,ez japan?? vagy tudú ra gondoltal?
tomsolo
ha neadj isten lesz egyszer autós kategória, csapjatok már mellé egy foci kategóriát is, a sport fórum sztem így teljesen használhatatlan... minden másfeledik topik vmi idióta csapat vagy még idiótább szereplõjének a fan topikja...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Láma!
igen, már egy éve kértem énis. hamarosan megoldodik!😊

Max7
<#nezze>tódó listán van majd hamarosan lessz

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

SLICK
igen igen... ezt én is szrettem volna már kérdezni, csak elfelejtettem :c

CSOCSO
nem lehetne olyat hogy egyszerre tobb uzenetet lehessen torolni a privi uzenetek kozott??? hotmail mintajara bejelolgetos rendszerre gondoltam...
St
persze

ctrl+c, ctrl+v
Match
Megoldható lenne hogy a saját fórumokban (mármint a kilsõ, weblapba beilleszthetõknél) egy hozzászólást át lehessen helyezni egyik topicból a másikba?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

St
azért mert kretén a véleményed.

egy kormányzati közlemény szó szerinti közlése nem a "szenzációhajhász" kategória. kell hozzá minimális IQ, hogy ezt felfogd.

ha tovább feszegeted a dolgot akkor bant is kaphatsz.
EvilDevil
Jó lenne ha nem kapna az ember már a véleménye miatt is büntetõpontot... 2x törölték a madárinfluenzás topicból a véleményem és még büntetõpontot is kaptam.. egyszerüen nevetséges már maga az indok is

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Dying Soul
Mert egybeírta a topikcímet, így nincs sortörés, ezért húzza..
(gondolom én)

bertino
nekem semmi se az igazi, kicsit minden odébb/másképp van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
a statisztikáknál is szét van csuszva firefox alatt, a db-t uj sorba teszi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PLackó
A legújabb témák kicsit szét van csúszva firefox alatt.
De gondolom azért mert van egy hosszabb topiccím benne.

Zetorg
inkább sortörés kéne oda, nem?

Hmuda
Nem lehetne megoldani, hogy az [ IMG ][ /IMG ] után és elé egy space-t alapból berakjon a rendszer? Szánalmas, hogy egy rakás gyerkõc képtelen ezt magától megtenni és csak a fórum képét nyomorítják tovább azzal, hogy a szövegük egyik része a kép fölött, a másik része meg a kép balalsó sarkánál van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tomalak
auto rovat
NEOreg3
miért vagyok még mindig némítva a chaten?:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Láma!
köszi igy müxik, de elég zavaro, hogy CSAK igy müxik?
orvosolhato a problem??
ezt most globálisan kérdem

délután még nem volt vele gond

Kattints erre:
Ott van fönt a topic headerjében.
Láma!
nem tudok, olyan mintha ennyi lenne csak a topik tartalma, nincs elözö, meg következö oldal:/

nyami
lépj az elõzõ oldalra, aztán vissza

Láma!
ebben a topikban miért csak 6 kommentet tölt be, akármit is csinálok???
hiába frissitem, vagy lépek be ujra

DJ Skyline
szerintem jó ez ahogy most van...

cSuwwi
csinálj jobbat ha ennyire ráérsz...
a mostani is több mint 2 éves, és senki se panaszkodott még.

shit happens

DEXTER92
Szerintetek nem nézne ki jól ha a fórumozók fényképalbuma valami profi flash szerkesztõ által (én nem értek a flash-hez) úgy lenne megcsinálva mintha tényleg egy albumot olvasnál? Lapozás, meg ilyenek.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

vaaa
Esetleg az, hogy a felnyíló szmájli ablak ugyan úgynézzen ki itt is és a saját fórumokban is, nagy kérés ?

hi

artschi
ok, akkor mondjuk a 3.-nak kellene felugrani a 2. helyre, nem? és így tovább.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Max7
biztos törölve lett!

LoDMaSt
Elbújt!

@ Hellomarci

artschi
És a 2. helyezett hol van <#kerdes><#fejvakaras>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Amse
off topic: a topic témájától eltérõ hozzászólás
spam: felesleges, sok, értelmetlen, off hozzászólás

Palinko
biztos igazad van abban,hogy régóta így van,de sz.tem akkor is levehetnék a jelet... vagy csak akkor lehetne topicot nyitni,ha már az 1. üzenetet is rögtön beleírná a nyitó... sz.tem nem lenne hülyeség...
geri15
omglol 😄ASD😄
ok köszi :o)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Amse
thx ész és valóban ;P

Aquir
még egy éve sem vagy itt, pedig ez régóta így van 😊

St, az összegyûjtött szmájlik még megvannak? mi lesz velük, mert voltak közöttük nagyon jók is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
a privát üziket felejtetted el =) tudod ott is jól jönne a külön ki és bemenõ üzik listázása, és fõleg a saját üzenet megõrzése 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hen-tes
jól hangzanak (Y)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Palinko

hát ez nagyon kedves... az a kis vigyorgó emberke a ki mutatja a **** jelet.. nem így ismertem meg a fórumot...
Amse
az jó!
ha lesz új layout / design akkor abban helyet kap ezek közül valami még?:
-kategóriák megadása a hsz-eknél (pl: kép, link, kérdés, megoldás, akármik) és ezek alapján külön kilistázható hsz-ek.
-a galéria egy könyvtárjának kilinkelése a mellé ugyan ilyen felugró javascript-es megoldással és a képekre kattintással ubb kódot beszúró módszerrel?
-volt még vmi, de elfelejtettem... 😊

St
mindkét megoldás jó ötlet, dizájncsere után lesz pár fejlesztés, köztük lesz erre is valamiféle elfogadható megoldás.
Én ezt úgy oldom meg, hogy középsõ gombbal kattintok, és akkor új tabban nyílik meg, és a fõoldal marad, és tudok a többire is középsõgombbal kattintani, aztán ha mind megvan, akkor csak a tabok közt kell váltogatni.
Amse
a letöltõdés problémát nem lehetne megoldani úgy, hogy csak a fõoldalon hívja le az adatokat a topicoc között ugrálva pedig passzív maradna?
ezzel meglehetne spórolni azt, hogy ha van 10 topicban új üzenet akkor 10x ki kelljen menni a fõoldalra és lekérni az adatokat.

St
volt már róla szó, megindokoltam miért nem.
olvass vissza.
littleNorbi
Ez kellene a SG-nek!Hogy mikor böngészem a topikokat akkor is ott legyen ez a "bal oldal".