Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
egyes helyeken lehet olyat találni hogy az utolsó hozzászóló nem szólhat újból hozzá a topikba, hanem a sajátják szerkesztheti. ez mennyire lenne jó ötlet az sg-re nézve? vannak ellenérvei de vannak elõnyei is...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Láma!
és?
rengeteg nem veszteséges vállalkozás van, mégsem osztják szét a megélhetésüket..

EvilDevil
Azért abba biztos vagyok, hogy nem veszteséges "vállakozás" az SG... sõt

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

St
Ostoba vagy.

Az SG nem szeretetszolgálat, hanem üzleti vállalkozás. A fórum által felemésztett költségek igen kis részét fedezi csak a vip reg.
Dying Soul
Nem Saját fórumokban igen, viszont sajátban vannak elvetemült dolgok

Met
az, hogy valaki házigazda már mutat valami megbízhatóságot

több házigazdája nem lehet egy topicnak? néha elég sokára teszik rendbe a topicot itt-ott

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dying Soul
Így is jó

SLICK
ez is igaz...
bár szerintem az jobb lenne úgy, ha külön jogként kéred azt a modiktól és ha a moderátorok úgy látják h neked lehet adni azt a jogot akor megkaphatod...
nah elnézést a hülye megfogalmazásért de sztem tudjátok, hogy mire gondolok -.-

Dying Soul
Ezeket a jogokat csak megbízható embereknek volna szabad adni.

Laky
<#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

jointeer
támogatném

köcsög

Punker
fizesd ki az SG-nek a költségeket és rögtön jótékonykodhatnak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Laky
szépnek szép, de ha neked lenne ekkora a bevételed, vajon akkor is küldenél?
mert ugye más pénzét jóra használni viszonylag könnyû...
arról nem is beszélve, hogy a bevételbõl is fedezni kell bizonyos dolgokat...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

lálálál
Max7
nem tudom de te el vagy tévedve! ez nem a máltai szeretetszolgálat! ez itt az esgé forum! inkább mennyé vissza a gumiba a hülyeségeiddel

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Pheel
Majd ha feltalálják a valódi mesterséges értelmet, akkor lesz rá esély, hogy ilyesfajta szûrõfeltételeket definiálj ;-)
Akos 001
Ja,eléggé vissza lehetne vele élni.

Csak valami olyam kéne,hogy ha valaki rosszul ad meg egy linket,vagy rosszul linkel képet,akkor azt kijavítani.Szalz URL-t tartalmazó hsz-t szerkeszthetnének.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Pheel
Nem tartom jó ötletnek, hogy utólag valaki más beleszerkeszthetne a hozzászólásokba.
Met
Én olyasmire gondoltam, hogy kellene valami "büntetõ pont" amit a topic házigazdái adnak valakinek mert a topicban szabálytalankodott. pl. torrent topic-meghívó kérés, vagy a photoshop topic-"ezt a képet csináltam jó lett?" (kapuben) stílusú hsz-ek
hiába van banner mindíg jön 1-2 elmebeteg
aztán 2 vagy 3 érne egy normális büntipontot vagy valami...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DEXTER92
Szerintem nagyon szép lenne, ha felajánlanátok a VIP fórumozók által fizetett pénzbõl, vmilyen szeretetszolgálatnak, vagy ilyesfélének 1 pár hónapi bevételbõl, valamennyi részét. Bár ez nem olyan fontos dolog.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

bertino
ez szintén jó ötlet <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akos 001
Nem lehetne egy olyat,hogy akinek van a Fórumozók F.albumában képek,azt jelezze valahogy?
Pl.:mint amikor a galériába tölt fel valaki képet,vagy a fejlécében legyen valami,esetleg az adatlapjára legyen beírva,hogy van róla kép.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Dying Soul
Az nem megoldható, hogy egy hozzászólást fixáljunk és alatta legyen másodikként a legfrissebb post?
Ugyanis hiába van kiírva ultranagy piros betûkkel némely topikban a szabályzat, nem olvassák el, azonnal rácuppannak a topik postjaira. Ha az elsõ hsz 36-os piros betûkkel íródna és fix lenne, akkor már talán látnák. Az elsõ post magyarázatomban nem #1-t jelenti, hanem a topikban a legfelsõ hasz, most, jelen esetben az enyém. És akyyy-é pedig a legfrisebb hsz.

akyyy
jó ötlet!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Crem
Hi!

Lenne egy kérésem-javaslatom. A Házigazdák jogait nem lehetne bõvíteni egy "Javítás" gombbal? Vagy a törlés helyett csak ezt berakni?
Egyértelmû, hogy a "kretén" hozzászólásokat kitörli mindenki. De egy hibás link egy rosszúl méretezett kép miatt ,amikor a tartalom meg érdekes kicsit patt helyzetet eredményez a döntés.

Kösz elõre is!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

geri15
Az mitõl van, hogy egy teljesen bannolt ember (akire hogyha rákeresek nem dob ki smemit) galériája teljes mértékben elérhetõ, mindennel ami benne volt?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

jointeer
nem leszel moderátor :|

köcsög

És hogy legyen valami ontopic is: Mi kellene az SG-nek? Több moderátor.
És mindig ilyenkor nincs itt egy moderátor sem
Sadist
vót egy reged 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Max7
az ész a "moderátorok figyelmébe" topikban is ugyan ezt másolta be kivi leszek milyen indokot kap majd attól a modtól aki törölgeti a sok spamet!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Azt, hogy permbant szeretnél kérni, sokkal egyszerûbb, rövidebb mondatokkal is ki lehet fejezni.
ezt most miért? :|
Max7
tódó = toldó népiesen ami kiegészítõ listát, feljlesztõ listát akar jelenteni 😊

Ebben van valami.

Punker
ráadásul az oda írogatók a szurkolj háborúzz elvet követik 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Match
megtisztelésnek veszem hogy általában hetente 1x szólsz hozzá eme nemes topichoz, de az én hozzászólásomra 3 percen belül válasz érkezett...
Elõre elnézést kérek hogy csak most reagálok...
Nos egy ctrl-c ctrl-v esetén az a baj, hogy nem tudom átmásolni a kedves hozzászóló nevét, továbbá ip-jét...
Tudom marha fontos...viva la ironia...
És azt is tudom hogy nagyon nagy kérés...
De ha túl nehéz akkor hagyjátok a picsába...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

CSOCSO
tódó,,,ez japan?? vagy tudú ra gondoltal?
tomsolo
ha neadj isten lesz egyszer autós kategória, csapjatok már mellé egy foci kategóriát is, a sport fórum sztem így teljesen használhatatlan... minden másfeledik topik vmi idióta csapat vagy még idiótább szereplõjének a fan topikja...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Láma!
igen, már egy éve kértem énis. hamarosan megoldodik!😊

Max7
<#nezze>tódó listán van majd hamarosan lessz

SLICK
igen igen... ezt én is szrettem volna már kérdezni, csak elfelejtettem :c

CSOCSO
nem lehetne olyat hogy egyszerre tobb uzenetet lehessen torolni a privi uzenetek kozott??? hotmail mintajara bejelolgetos rendszerre gondoltam...
St
persze

ctrl+c, ctrl+v
Match
Megoldható lenne hogy a saját fórumokban (mármint a kilsõ, weblapba beilleszthetõknél) egy hozzászólást át lehessen helyezni egyik topicból a másikba?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

St
azért mert kretén a véleményed.

egy kormányzati közlemény szó szerinti közlése nem a "szenzációhajhász" kategória. kell hozzá minimális IQ, hogy ezt felfogd.

ha tovább feszegeted a dolgot akkor bant is kaphatsz.
EvilDevil
Jó lenne ha nem kapna az ember már a véleménye miatt is büntetõpontot... 2x törölték a madárinfluenzás topicból a véleményem és még büntetõpontot is kaptam.. egyszerüen nevetséges már maga az indok is

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Dying Soul
Mert egybeírta a topikcímet, így nincs sortörés, ezért húzza..
(gondolom én)

bertino
nekem semmi se az igazi, kicsit minden odébb/másképp van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
a statisztikáknál is szét van csuszva firefox alatt, a db-t uj sorba teszi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;