27327
-
#13316 Webtop lényege:
Egyik ügyfelünknek volt hasonló kérése és megcsináltam neki. Mivel "enni nem kér" felraktam az SG-re is. Ennyi kb. Koncepció nemigazán van benne.
Egyébként ha első pillantásra nem derülne ki, ez egy honlap toplista: befűzöd a pixelt és méri a látogatottságodat, résztveszel a toplistában ill. kapsz egy backlinket az sg-ről, amit a keresők idővel szeretni fognak. -
blackgamer #13315 Webtop-ról kaphatunk egy kis információt?
Miért lett bevezetve? Én örülök neki mert így szélesebb közönséghez jut el a tudomány és informatika.
De mit vár SG a webtop-tól? Milyen irányba tart az SG? Mik lesznek a jövő váratlan fejlesztései?
apropó, hozzám került egy fölös iwiw tagság, és mivel már Al Bundy-tól kezdve a közeli kifőzdén keresztül, "kedvenc" házsártos portásunkig mindenkinek van lapja (több portálnak is)
ezért vettem a bátorságot és létrehoztam egy SG-s profilt, remélem nem baj, aki szeretné jelölje be ismerősnek
keresőben még nem frissült, de innen elérhető (elvileg): SG az iwiw-en -
#13314 #13308 újbóli figyelmes átolvasása + #13313
többet nem reagálok a hszedre mert nem akarok miattad büntetőpontot. -
#13313 Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!
Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!
-
marcio mela #13312 Nem erre gondoltam.Chat-ba elmegy:
-Mi a puszta?
-Vettem Panasonic VS3-t.50.000FT, Vodásan 40.000FT
-Az szuper!Te vagy a KirályCSászárGuru!
-És mp3 meg GPRS?
-Hát persze!Annyit tud,hogy 3 hete arról mesél a család egyfolytában és semmit nem tesz hozzá!
Ebben ennyi van.Nem több.
Figyelj!Aki nem ért a telcsihez mert Nokia nagyon régi-je van az meg ha tud fórumozni az ugyse kap segítséget mert ki használ még olyat.Töltse le a gyártótól a használati utasítást ha tud fórumozni akkor az is megy és többre megy ha a gyártóhoz fordul.
Nokia 1000?Miért nem Wartburg 312? -
#13311 _:_:A:D?:?D:D?d?D,D? -
#13310 Igen, meg matyóhímzéses logó, meg lvl 10 fölött fireblast, hogy leflamelhesd az újregeket :| -
blackgamer #13309 ha már csillagokról van szó... lehetne ezüst, arany, platina, gyémánt és egyéb fokozatú SG támogatói jelvény is, 1000, 5000, 10000, 25 ezer forint SG-nek átutalása után
kelendőek lennének? lehetne velük gizdulni -
#13308 már mondtam, az sg NEM HELPDESK fórum
bár vannak segélynyujtó topikok, de mint bármelyik más fórumon itt is az eszmecserén van a hangsúly
ha a mobilrészlegnél zavar, hogy nincs ilyen, nyiss egyet, és lesz (pl a milyen mobilt vegyek topik elég jól pörög, az féligmeddig helpdesk jellegü)...de itt felesleges ilyet kérni hogy töröljétek ki egy alfórum 99% -át, hagyjatok meg 1-1 topikot gyártók szerint, mert ha vmit nem tudok, ugyse néznek be a többi topikba...gondolkozz már
nade ne offoljuk már szét ezt a topikot ez nem arra van, a végén még ! -et kapunk
szal a lényeg az sg -nek nem kell 'lebutított' mobil alfórum, pont. -
#13307 5 év a korona, 6 év a korona és csillag -
#13306 topicoc, :_YAY
ne erőlködj. értelmetlen dologgal úgysem kezdenek semmit. főleg ha még az értelmesekkel se szoktak. -
marcio mela #13305 Ha végignézem a Mobil fórum első oldalát sac per kb. fórumonként 2 tucat hozzászólás van.Az oldal felétől csak tavaly novemberi és azt megelőző utolsó hozzászólásokkal.Mondhatjuk ezek halott topicoc.Ha csak nem vastagon hatszámjegyű telefonról van szó ami nem akciós fél év és a kutyát se érdekli az adott mobil.És még nagyvonalú voltam.
Szinte elég sok topik létezik, szoval, ha valamivel problémád van, csak megtalálod a megfelelő helyett.
Mondom,halott topicoc.A kutya nem néz be.
majd egyszer csak jön pistike az ezeréves nokia 1000-el (), szegény nem hiszem h fog választ kapni, viszont ha lesz rá topik elég nagyobb az esély, és akinke szintén oylanja van, akkor tudnka egy helyen eszmét cserélni a telefonjukról! Mert valaki majd megnézi a nokia 1000 topicot?!Hát borítékolom senki se lesz kíváncsi rá.
Nem akarod érteni.
A Panasonic új 16millió színű kijelzős telcsje.Panasonic VS3 Új ár (bruttó): 50 000 Ft
Első bejegyzés 2005. aug. 15. utolsó bejegyzés 2005. aug. 16.Hozzászólások száma 7 mint a hét törpe.És 1
napig élt a topic.Ilyen topicocból van annyi mint a szemét.Ne hidd nekem nem fáj ha a szerver bírja vagy se de hülyeség.
Ez a topic pörög.Ezen lehet kérdést feltenni a rendszer visszaállításáról a videokártya beállításáról a levelezőprogramokról Officeról harverről és had ne kelljen sorolnom mimindenre kaptam választ.Lehet Win 95/98 XP Vista stb. -
#13304 Minek ez a topik? Miért nem csináltak csak egy Commandos topikot, és az összes vele kapcsolatos kérdést ott tették volna fel? Azt is ami a legleső rész első pálya elakadást tartalmazza, sé azt is, amikor a negyedik részben a hatodik pályán egy hibaüzenettel kilép? Kicsit összevisszaság lenne...
Ugyanígy jó, ha a mobil részlegbe van külön topikja a különböző tipusoknak.
Szinte elég sok topik létezik, szoval, ha valamivel problémád van, csak megtalálod a megfelelő helyett. Ha nem is, megkérdezed abba ahova alegtöbben írnak, és majd eligazítanak..:)
Amit te szeretnél az leginkább a filmes topikokra lenne jó. pl fölöslegs Pókember 1-nek, a második résznek és a harmadik résznek is külön topik. Elég egy, lehet spoiler tagok közé írni, minden meg van oldva.
Ha csak 1 nokia topik lenne, mindnekinek 6xxx-e lenne és ott beszélnék meg kinjaikat, majd egyszer csak jön pistike az ezeréves nokia 1000-el (), szegény nem hiszem h fog választ kapni, viszont ha lesz rá topik elég nagyobb az esély, és akinke szintén oylanja van, akkor tudnka egy helyen eszmét cserélni a telefonjukról! -
#13303 sztem ne offoljunk itt
elfér ennyi topik, ez nem technikai helpdesk fórum -
marcio mela #13302 Nem a fórumban kerestem.Hibáztam.Mobil fórum már 431db. -
marcio mela #13301 és ez neked mégis miért fáj?
Fájni nem fáj de mi szükség ilyen sokra?Egy mobil kérészéletű.Ilyen topicra mi szükség van?
nincs egy tucat hozzászólás
.
.
.
Ha meg nem tetszenek mások véleményei akkor zárd le a topicot jelszóval aztán legyél azokkal akik mindenről azt gondolják amit te.
-
#13300 4 év már korona, az 5 az már korona és csillag és így tovább.. -
Cat 02 #13299 decemberben pl fizetsz lesz 1 csilid és január-február között pedig 2 mert újév de nem biztos :) -
#13298 ahány éve regiztél...
0-1 év
1-2 év
2-3 év
3-4 év
Asszem így... :/ -
#13297 hogy vannak a -ok?
menyi8 időközönként jár? -
#13296 Hellosztok!
Olyat nem tudna csinálni az SG, hogy nézek egy ember adatlapját és látom hogy mikor írt utoljára, és azt szeretném emgnézni hogy hova, azaz vhogy így pl.
Utólso írás: 2007.01.20. 10:01 - Mi kellene az SG-nek?
bb -
#13295 ja amugy most néztem meg, nemtom honnan vetted ezt a 26 -ot:
Mobil fórum ma 22:16 430 db
Hát kérlek, a mobil fórumban bizony 430 db topik van. Ez van. -
#13294 és ez neked mégis miért fáj? -
#13293 szerintem meg jó, hogy van külön mobil részleg...anno még én javasoltam itt, hogy legyen, másnap már lett is :) mert korábban asszem a hardware részlegben volt egy mobiltelefonok topik többezer hsz -el...na aki abból ki tudott igazodni...
ez a gyártókként 1 topic se vezetne jóra, mert pl ha nekem symbianos sonyericssonom van, nem fogok soha benézni a walkamszériás telókhoz, meg nem is érdekelnek az arról szóló hozzászólások
26 topic egy alfórumban nem sok...engem nem zavar hogy lassan minden készüléknek van egy topicja...ennyi erővel a játékoknak se csináljunk külön topikokat, csak kategóriánként legyen egy topik? -
marcio mela #13292 Kicsit átfésültem ezeket a képeket a jobb olvashatóság édekében,remélem sikerült és jobban olvasható:
Ez csak a Mobil fórum.3 darabra kellett tödelni a listát olyan hosszú.
Ha jól számolok akkor ez
topic!?
Csak a mobiltelefonokról!?És még nincs is benne PDA és PNA pedig szegról végről van koze a mobilhoz!A topicoc úgy szaporodnak mint a mezei nyúl!Nem,úgy szaporodnak mint a baktériumok.PL.:Nokia 5300, 5200, 3250 (57 üzenet).Ez egy topic ami nem is a legkisebb.Egy sima Nokia topic miért nem elég?
Másik topic:mobiledit (7 üzenet).7!!!Ezért nyitottak topicot!És ez nem is a legkisebb.
Az írjátok Mi kell az SG-nek?.Ha adhatok tanácsot csupán és csak a Mobil fórum-ra szoritkozok akkor gyártónként 1 topic.Nincs külön topicnyitás a Nokia nem tutom hányas telefon kedvéért.Férjen csak bele a Nokia topicba.Nincs topicnyitás a kamerás;diktafonos;GPS-es;légnyomásmérős;tudja a rák milyen telefonnak.
-
#13291 Nem lehetne a quote taget kibővíteni? Úgyértem hogy ne kelljen copypasteolni. Ehelyett lenne minden hsz fejlécében egy 'quote' vagy 'idéz' szócska (mint pl phpbb -ben), arra rábökve az üziszerkesztőbe be is pakolná az adott hszt a quote makro közé, amit lehetne tovább szerkeszteni. -
marcio mela #13290 Rendben az első két képet elrontottam (aki kívánja annak megcsinálom szebben ha nem olvasható) de azért látszik mennyi néhán tucat hozzászólásos topic van csak a mobilról.És hány téma van a mobilon kívül!Ha az ember egy értelmes kérdést akar feltenni akkor tuti nem talál olyan topicot amiben van valaki aki ért is hozzá mert egy idő után a kutya se néz be a halott topicocba.Ennyi topicra nincs szükség.Szét van aprózva a téma és nem csak ez a téma.Ezeket a felesleges topicocat nem bezárni kell hanem mint a Motort szereltem a rolleremre de nem merek városban közlekedni topicot nyomtalanul törölni KELL.Az Index fórumán van pl. egy olyan topic,hogy Kérdés Windowsos gurukhoz.A gurukhoz lehetne szakértőkhöz de belátom,ez már szőrszálhasogatás.A lényeg,egy topicban vannak a szakértők és akinek kérdése van az tudja,hogy ehhez az egy topichoz kell fordulnia. -
marcio mela #13289
-
#13288 mert mindenkinek alapbeállítás lett betéve (80post)
és azért lett ksizedve mert sok bugot jelentettek több megjelenített hozzászólásnál és így könyebb volt megoldani a problémát! -
#13287 jah, erről jut eszembe, és azokat miért nem lehet beállítani hogy hán hsz jelenjen meg? :/ -
#13286 az miért lehet hogy a topikokban kevesebb mint 100 HSZ-t jelenít meg egy lapon?
eddig sokkal többet jelenített. -
Cat 02 #13285 nekem a mystat ossal nem :( -
Borg #13284 Szerintem éjféltől, mert amit számol az kb megegyezik a honlapunk aznapi számlálójával. -
Cat 02 #13283 lehet nem ide kéne de hát ...
webtop az elmúlt 24 óra alapján számol vagy 0:00 tól ? -
#13282 elhiszed, hogy nem ezért b@sznak használni a keresőt? :) -
#13281 csak egy apróság:
"A fórumkeresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában a keresők között!"
Most akkor hol is van??!! Szal már nincsa jobb felső sarokban a keresők közt, inkább a fórum fejlécében. -
#13280 A hiba nálad lehet, nálam FF 2.0.0.1-el működik. -
#13279 bármire megyek, nekem 404 :( (A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.) -
Cat #13278 most is megy. -
#13277 Ezt beoptad, jó mélyen :) Vót egy reged :)