Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Kb. havonta kell hasonló alaptalan baromságra válaszolnom, már rég elfogyott a türelmem, hogy a fórumban alkalmanként megjelenõ "nagyon megalapozott" véleményt állító pistikékhez. A másik kedvencem az a kategória, amely meglátja az sg-t, majd 3 perc gondolkodás után megmondja miért szar és hogy kellene másképp csinálni... (mintha nem ezzel foglalkoznánk kb. 7-8 éve...)
Akinek nem tetszik az arrogáns stílusom, ne látogassa ezt a topicot. Én csak ezt olvasom, máshol nem fog velem találkozni. Ebben a témában úgy beszélek ahogy jólesik. "A stílus maga az ember", ugyebár...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az más kérdés, hogy aki tapló módon ír, azzal szemben nem célravezetõ cizellált módon társalogni - de szerintem te most indokolatlanul voltál arogáns.
mint a fórum feje/fõnöke - sokkal jobban oda kellene figyelned a megnyilvánulásaid stílusára - és ez igaz a moderátorokra is. (tisztelet a kevés kivételnek)
számomra kissé paradox, hogy miközben a modok a rendet és a kulturált hangnemet hivatottak megõrizni a fórumon, gyakran olyan hangot ütnek meg a fórumozokkal, mintha legalábbis a kutyáikkal beszélnének.
tudom, "jut is, marad is" - ez az általános szemlélet ami a magyar ügyfélközpontúságot illeti.
Mert pl van egy olyan hogy egy valaki a karácsonyi topicba írt be februárba...tehát jó lenne...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ezek itt a szabályok.
...
nem tudom, mi az oka, hogy úgy beszélsz egyesekkel, mintha a s.ggedbõl húztad volna elõ õket - de mivel a klientúrádról van szó (közvetve vagy közvetlenül), nem feltétlenül így kéne... szvsz.
(pl.: a Borsodchemes cikket, amit épp hogy észrevettem, és számomra ez eléggé fontos😄 mivel itt lakok melette)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.sg.hu/tartalmak.php
Bármely rovat tartalma elérhetõ külön is. Ha majd kilistázod, megszámolod, és tételesen bizonyítod az állításaidat akkor beszélgethetünk. Addig meg minden "szubjektív érzéseken" alapuló állítást fikázásként kezelek, amit általában bannal jutalmazunk. Ennek itt nincs helye. Aki segíteni akar általában e-mailben jelentkezik.
"ez egy csúnya vád, amit vissza kell utasítanom." Nem vádaskodom, csupán a véleményemet írtam.
Egyébként nem kell leordítani, csak azt írtam le, ami az én véleményem. Ha nem mondhatom el a véleményem, akkor miért van a fórum? Nem szándékozom lefikázni az SG-t, mivel már jópár éve (törzs)olvasója vagyok, úgyhogy talán nem kéne leszólni a véleményem. Ez egy perspektíva, amit írtam. Tudod, nem csak a dícséretekbõl lehet tapasztalatot szerezni. A magazinnak pedig az olvasók véleményére kell, hogy adjon. Ugyebár a marketing ezt diktálja. Én nagyon szeretem az SG-t, pont ezért írom le a gondolatom, nem pánikkeltés céljából. Ráadásul én is pénzel járulok hozzá a lap mûködéséhez, ezért éreztem úgy, hogy elmondhatom a gondolatom. Ha nem írhatom le a véleményem, akkor talán nincs is értelme regisztrált, sõt VIP fórumozónak lennem. Ha a továbbiakban nem kívánjátok a véleményemet elolvasni, akkor kérem a regisztrációm törlését.
EZ A VÉLEMÉNYEM!
Ha csak tisztán a darabszámokat nézzük, most listáztam ki SQL-bõl:
2006.02. - 619 db
2006.01. - 653 db
2005.12. - 591 db
2005.11. - 651 db
2005.10. - 656 db
2005.09. - 650 db
2005.08. - 645 db
2005.07. - 533 db
2005.06. - 543 db
2005.05. - 526 db
2005.04. - 510 db
2005.03. - 485 db
2005.02. - 380 db
2005.01. - 381 db
Ha megnézed ez barátok közt is napi 25-30 hír (hétköznapokra vetítve). Mutass pls. egy másik IT szájtot, amely ilyen termelékeny.
Tavaly év elejéhez képest mára megduplázódtak a hír darabszámok. Azóta kb. 4x annyi pénzt költünk tartalmakra.
Javaslom a minõséget is csak akkor kritizáld, ha tényleg tudsz konkrétumokat mondani, különben csúnya ban lesz belõle, ahogy ez itt szokás. Köszi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azt akarta mondani, hogy szerinte az utóbbi idõben visszaesett cikkek mennyiség és minõsége
Ha egy külföldi odatéved, nem menekül el, tud regisztrálni, kényelmesen használni a fórumot.
Persze a fórum regisztrálás maradna magyar, hogy ne rohamozzák meg a világ minden részérõl az SG-t.
Ha esetleg következõ fejlesztésnél beleférne, örülnék ennek a funkciónak. <#vigyor4>#vigyor4>
Takezó: "Majd meglátjátok"
Dodo55: "Amikor lesz idõm rá"
http://thenamelessphoto.com/
amúgy meg: mét érzi mindenki úgy, hogy változtatni kell?
sztem annyira nem is rossz ötlet
szerkeszthetnéd, és ha átszerkesztetted, akkor firssitené valahogy az idõt :o
szal sztem jó ötlet (y)
csak akkor ehez valahogy azt is megkéne oldani, hogy egy kommentben több hsz-re is lehessen válaszolni, ami nem is olyan egyszerû :S
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."