Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

a gif olvashatatlan. amúgy zsír (Y)

http://thenamelessphoto.com/

tomsolo
csináltam ilyen faviconokat..:C

PNG

GIF - izé, mozog

ICO - 32 pixeles dupla méret is van benne - ie alatt ha látjátok ott az jön be

ezt bírtam a logóval max kihozni...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Akos 001
htx,megvan

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
lapozgass és látni fogod a többit is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
O.O
a "politika" témában miért csak 2üzenet jelenik meg (nekem)?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
elárulnád pontosan mire gondolsz?
Mennyiség mellett mások már kitértek egyéb szempontokra.

St
kurvajó, ez az ajax, most utánaolvastam, valószínûleg mégsem vagyok öreg még hozzá és fogom használni, mert elég egyszerû a logikája 😊

egyébként vicc, de a nyitóoldali cset is hasonló logikával / mechanizmussal mûködik. azt úgy csináltam meg, hogy errõl az ajaxról nem is tudtam... feltaláltam a melegvizet, éljen.

thnx az infót
St
Sejtem hova akarsz kilyukadni. nem nyert ez sem.

Kilistáztam a nem "Rövidhírek, Sajtóközlemények" rovatok össz hírszámát, íme, remélem kielégíti a kíváncsiságodat.

2006.02. - 305 db
2006.01. - 295 db
2005.12. - 293 db
2005.11. - 285 db
2005.10. - 280 db
2005.09. - 289 db
2005.08. - 285 db
2005.07. - 274 db
2005.06. - 287 db
2005.05. - 242 db
2005.04. - 245 db
2005.03. - 241 db
2005.02. - 230 db
2005.01. - 252 db
Mennyi a "Rövidhírek, Sajtóközlemények" száma?

geri15
Not at all

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

St
köszi, javítva
geri15
nem bug, hanem valaki valamiért betehetett egy scriptet, ami átalakítja a "Legújabb témák" alatt lévõ linkeket, úgy hogy egy nemlétezõ részt tesz be a link végére

Még szép hogy nem találja....
Pl: P.Box topik
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141396614/p_box - ami ott van
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141396614 - a helyes

Punker
bug, majd elmúlik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha az újonnan megnyitott topikok közül akarom megnyitni bármelyiket, azt írja ki, h nincs ilyen téma😮
Punker
1 ha bemész valahova ok nélkül kötekedni bárki mástól is büntit kapsz teljesen jogosan.
2 kettõnk közül te anyáztál nem én, majd ha kultúráltan irogatsz (ha képes vagy rá) akkor folytathatjuk, addig pihengess kicsit mert kezdem nagyon unni.

Placebó
Figyu Punker, szerintem nem egy dekoltázsnak kéne lennie annak ami téged büntipontok osztására sarkall, kendõt dobott neked?

Valamint, nem erény ha egy moderátor a felhasználót priviben sértegetni, ez belefér a moderátori viselkedésmintába?

Ki si bannolhatsz Punker ahogy azzal meg is fenyegettél, nem a lételemem az SG, pedig évek óta járok ide, és sajnálom hogy nem objektíven álltok hozzá a felelõsségteljes munkátokhoz.

Ez itt egy fórumozó véleménye, ugassatok le ti is nyugodtan, az csak a véleményemet fogja erõsíteni az SG egyes moderátorairól.
UFF

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Punker
csak nem sikerült megtalálni? csak fél óra kellett hozzá, megy ez neked 😊

Placebó
Nem rajongok, csak kicsit részrehajló vagy!

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Amse
<#eljen>
engem is megtalálnak folyton a gyíkok....

Punker
privi tiltást könyörgök, megint van 1 jóképességû rajongóm 😞((((

St
öreg vagyok már én ezekhez
Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

geri15
ott a válasz :ð

St
mi az az ajax?
The Hedgehog
számíthatunk valami AJAX-os , web 2.0-ás mostanában trendi dologra vagy maradtok a kitaposott útnál?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

kösznöm😊
sok sikert az uj dizajn kialakitasahoz
St
véletlenül sem.
St
1.) no way
2.) egyféle
RelakS
Jajj <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mondd, h nem fog hasonlítani a ph-hoz, vagy az indexhez:o
RelakS
1: részletek a bevezetéskor? (esetleg tudnánk készülni ^^)
2: egyféle kinézet lesz, vagy választható? (nem mintha máshol annyira használnám az ilyet, de megkérdezem 😊 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

St
fog.
DEXTER92
Amúgy a logo méret, vagy fejlécszín fog változni? (engem ez érdekelne) 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DJ Bee18
Na akkor csak lesz

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

rafaello
télleg nemtudtam 😞

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

artschiatwork
asszem van "kedvenc topik frissítõ" cucc.

rafaello
olyan kéne ami 1 percenként frissiti a kedvenc topicocat hogy ne nekem keljen azé hogy tugyam melyikbe irtak ujjat :/

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

tomsolo
fúúúú.... azt egyszerre akartam megcsinálni a bannerverseny helyezéseivel...<#gonosz1>

St
szóban 😊
(desktopháttér verseny ugye? pölö 😊
tomsolo
HA TUDOK SEGÍTEK 😊

St
inkább nem, mert neked nem fog tecceni, lehúzod, én meg nemakarok most fejfájást magamnak <#smile>
tomsolo
kérek screenshot-ot privátba 😊

DanielT
Na, az érdekes lesz! 😄
St
igen.
DanielT
"Radikális változások lesznek."

A fõlapot 4 éve nem láttam, ott tõlem akármi lehet, de a fórumot és érintik majd ezek a radikális változások?
geri15
Radikális változás sohase lesz döccenésmentes, de szerintem mindenki várja :o)

St
A dolog folyamatban van, de ne siettessétek, mert szerintem lesz itt még sírás az új dizáj miatt... Radikális változások lesznek.
LoDMaSt
Olvass vissza, ott a válasz, htx.

@ Hellomarci