27327
-
Cat 02 #13397 hm ha bírom a keresőbe h Vista miért nem dobja ki a nemrégi Kiemelt Vista cikket ? ill az It/tech ben sincs (vagy legalábbis én nem találtam) -
#13396 #13394: Nem arra gondolnak hogy dinamikus ip-nél aznap azt az ip-t nem kapja más aki ugyan annál a szolgáltatónál van (amire amúgy van esély mert a szollgáltatók nem annyi ip-t vesznek ahány ügyfelük van ugyanis egyszerre az összes ügyfél nem catlakozik a netre!
Hanem arra gondolnak hogy vannak olyan szollgáltatók akik 1 ip-t vesznek és azt az 1 ip-t hassználja az összes ügyfele, tehát fix ip-jük van még akkor is ha le, fel csatlakozik a netre! Ilyen szolgáltató pl a pr telecom vidéki szolgáltatás részei ott nem ip meg jelszó alapján azonosítanak hanem MAC cím alapján!
Borg talán nem hangsúlyozta ki hogy a komolyabb statisztikázó rendszerek 1 cookie tulajdonostól 1x számol lapletöltést azaz ha nálam 50 gép van lanba kötve (1 ipt használ mind az 50 gép) akkor ha minden gépen megnézem az 50 letöltést eredményez!
Nem imserem az sg webtop rendszert de 1-ik statisztika rendszer sem azt számolja hogy hányszor töltötték le a lapodat mert akkor pikk pakk a statisztika elejére kerülnél (refresh meta 0)!
[/courier] -
#13395 vazze, nálam is és már nagyon idegesítő:@@ -
#13394 Csak egy napon belül nem adják ugyanazt az IP-t másik embernek. Vagy legalábbis kicsi az esélye, ami meg úgyis beleesik a statisztikai hibába. -
#13393 hát pl nálunk is így van. -
Borg #13392 Ne röhögtess... -
#13391 és kitudja hány 100 szolgálgató van, akiknek az ügyfelei ugyanazt az ip-t kapják. -
Borg #13390 Vagy csak átvered magad.
Sok oldal olyan számlálót használ, ami minden lehívást számol.
A komolyabbak pedig 1 IP-től (1 cookie tulajdonostól) csak 1x számolnak, akárhányszor is töltötte le az oldalt aznap. Ilyen a webtop is. -
#13389 A SG WebTop-al valami nagyon nincs rendben, jóval kevesebbet mér mint a valódi látogatottság, nézzetek utána! -
#13388 tudom!:) -
#13387 hotdog banner
Amúgy úgy vettem észre nem csak engem zavar :D
Van topikja :) -
#13386 erről beszélek:
---->>> -
Dodo55 #13385 adblock -
#13384 ja,mert egy pöppet idegesítők már -.-
van amikor a chat eltűnik és az helyén is hotdogos picsák vannak!:) -
CUCLI #13383 ezek a hotdog luvnyák még meddig lesznek ott fent? :/ -
#13382 nem tul hasznos ficsor, de nem lehet azt megcsinalni, hogy mutassa a topikokban, hogy hanyan adtak hozza a kedvencekhez? engem spec erdekelne:) -
#13381 shit happens :) -
#13380 leszarlak laza vagyok -
Dodo55 #13379 Szerencséd van, hogy a kép(amin egyébként egy szar látható) nem jelenik meg itt valamiért, csak külön megnyitva.
Amúgy éppen eszek, úgyhogy kösz. -
#13377 be lehet sőt ott sokkal több minden megvan engedve mert html alapú. csak ahoz kell valamit konyítani ( vagy szétnézni netne, rengeteg helyen van fent pár dolog) -
#13376 be lehet szúrni képet is privátba:) -
marcio mela #13375 Azt nem lenne baj,hogy a privát üzenetekbe olyan makrókat használni mint a fórum hozzászólásaiba.Nem mind de ezeket legalább:
URL hivatkozás beszúrása
E-mail linkek
Félkövér, dőlt és aláhúzott betűk
Mások üzeneteinek idézése
-
Dodo55 #13374 Figy, simán beraksz logonak egy full transparent gifet, azt kész. -
#13373 mindekit megzavarok :))
azért lenne jó mert akkor nem kellene tökölődni, hogy milyen színű lehet a fejléc, hogy egy egyszínű képet kell gyártani -
#13372 és ez miért is jó? kit akarsz megzavarni? :) -
#13371 azt nem lehetne, hogy olyan lehetőség is legyen a logonák, hogy nincs de a név sem látszik ?
így mindíg egy, az üzenet fejléc színével megegyező képet kell gyártani ha nem is akar képet a user de a nevét se akarja látszatni -
marcio mela #13370 -
#13369 mikike2 megérkezett. úgy fogsz járni az az érzésem mint az elődöd -
#13368 itt -
marcio mela #13367 A feladott privát üzeneteket látni. -
Cat 02 #13366 sokat foglal sztem -
Borg #13365 Ez lenne az egyik megoldás. -
#13364 logóba is lehetne akkor már tenni png-t :) -
Cat 02 #13363 mert jobb mint a gif csak ie nem szereti -
#13362 milenne ha használnátok néha google-t vagy akármilyen más keresőt :/ -
#13361 Sokkal több színt tud megjeleníteni, mint a 256 színű gif és tud transparent hátteret kezelni, amit a jpg nem? :) -
#13360 Akkor nem értem, miért van istenítve a png. :S
Meg nem értem, miért nem jó a jpg, vagy a gif. -
#13359 éne már mondtam St-nek hogy miért nem engedik át ezeket pl. gimp-en vagy vmi másik okosabb késpzerkesztőn ami ki-chunk-olva gamma nélkül menti le a png-ket és akkor jó lesz mind a kettőn. -
Dodo55 #13358 Nem, régebben próbáltam, de nem. -
Borg #13357 Az új IE jól jeleníti már meg, nem?