27327
-
#13478 pedig régóta itt vagy... volt régebben -
#13477 van, csak nem publikus. valamiről lemaradtál? -
Dodo55 #13476 Van, de csak moderátorok láthatják. -
#13475 KÉNE MÁR EGY HOZZÁSZÓLÁS számláló.... Nincs rá remény? -
#13474 A kép megjelenítésest akkor gondoltam, amikor már behozta a képet. -
#13473 Hogyne. Csak megvitattam a témát, ne dorgoljon le biztos úr. -
#13472 ha kapsz 1-2 büntit könnyebben elolvasod a bannert? -
#13471 Ojjeee, most büszkék lehetnek az IE-fanok Timbuktutól Redmondig
A helyzet az, hogy a drágalátos IE-t cserben hagyták a fejlesztői, miután lenyomták a Netscape-t. Manapság pedig árnyéka egykori önmagának, egy lassú, sebezhető, nagymértékben inkompatibilis kódhalmaz, és ezen még a "brand-new" IE7 se sokat javított. -
#13470 A "nyomorék IE-ben" jobb klikk a thumbnailen és open in new window. Nyomorék LOL! Ha valamit nem ismersz, ne fikázd, mert körberöhögnek... -
#13469 azzal csak a thumbnail képet hozza be, amúgy én is azt mondtam volna neki:) -
#13468 Sőt, az egyszerű középső klikk még egyszerűbb. -
#13467 A jobb klikk->kép megjelenítése jóval egyszerűbb :) -
#13466 Tűzrókában a következőképpen: a képen jobbkatt, "Hivatkozás címének másolása", majd bemásolod a címsorba, vagy "Hivatkozás mentése más néven..."
az ie meg egy nyomorék böngésző, a fenti műveletet (sem) lehet vele elvégezni. -
#13465 hogyan tudom a galériában lévő képeket teljes méretben megtekinteni? -
#13464 egyserűsített felületen keresztüli elérés ? fórum + cikkekre
-
#13463 nekem bejönnek az userinfo-k, vagy böngésző inkompatibilitás, vagy külföldiek negatív diszkriminációja forog fenn. -
#13462 Az nem tudjatok mitol lehet, hogy akarmelyik geprol probalom megnezni akarkinek a userinfojat nem tolt be semmit, csak nagy feher hatteret. probaltam mar legalabb 10 geprol.
problema esetleg, hogy kulfoldrol vagyok? -
#13461 jah érdekes, csak a tiedet irja ki a kereső -
#13460 most akadtam bele ebbe a problémába:
nyitottam egy topikot ma: Magyar filmek
(előtte rákerestem a "magyar" szóra, nem volt ilyen topik)
de
mint kiderült, van ilyen topik, (csodálkoztam is hogy nincs)jó régi, de van (30 hsz)
amit én nyitottam abba került 10 hsz
"magyar" szóra keresve nem talája meg a régit továbbra sem
"magyar filmek" -re igen
és
"magyar film" -re is
sőt a "filmek" -re keresve is
a "magyar" szóval lehet valami gebasz
mi lehet ennek az oka? rossz az indexelés? vagy az eredeti topik magyarja mégsem teljesen magyar (mondjuk más a kódolása a szónak?)
a kereső algoritmus nem lehet rossz, mert nagyon szépen kihagyja a vesszőket is, nem érdekli kis/nagy betü
érdekelne, hogy a magyarnál miért nem talája meg a régit -
#13459 Könyv, olvasás téma? -
#13458 bye. -
#13457 ? -
#13455 Ha belinkeled, még jó, hogy leindexeli. :CCCC -
#13454 Nem csak azt hanem egyébb rejtett topikokat is! -
blackgamer #13453 google beindexelte a szemétdombot, gondoltam szólok hátha elkerülte a figyelmeteket a levédése -
Vlala #13452 Van egy problémám. A hozzászólás szerkesztésénél nem tudok új előzményt megadni, ha véletlenül azt rontottam volna el. Így mindig "üzenet kimásol, vissazvon, új, beilleszt, válasz" a sorrend, ez nekem egy kicsit macerának tűnik.
Nem lehetne a szerkesztésbe belevonni azt is, hogy kinek válaszolok a szerkesztett üózenetel? -
#13451 Nem egészen, de ha érdekel megbeszéljük mondjuk a google topikban mert nem ide tartozik! -
Cat 02 #13450 oksa :)
csak kérdem xD mert pl FF is kap pénzt ha beépített keresőn keresnek :) -
#13449 És ott a pont :) -
#13448 látszat ellenére nem pénzért lett befűzve, hanem mert praktikus. -
#13447 Attól hogy még használod a keresőt semmit nem fog kapni az sg! Csak akkor kap hogyha a kiemelt hirdetésekre is rákatintasz! -
Cat 02 #13446 ha az itteni google keresőt haszánjuk akkor sg mennyi pénzt kap ? (ha kap) -
#13445 aha,hátaz frappáns :C éninkább kitalálom fejből^^ -
#13444 Letiltod, h ne töltse be,nem tölti be és nem kéri a jelszót? -.- -
#13443 ezt nem értem, fejtsd ki kérlek. megmondja tán az adblock a jelszavt? :) -
#13442 nekem adblock kellett... /: -
#13441 you're welcome:) -
Aspyrin #13440 Igazad van, köszönöm. -
#13439 szvsz az egyik belinkelt kép kéri a user-pass párost, ha kinyomod akkor csak az az egy kép nem fog megjelenni, oszt jónapot. -
Aspyrin #13438 Kérnék egy kis segítséget: