Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13+21+21+21+25=101
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Az más kérdés, hogy a szineket nem mindenki tudja csatolni a pártokhoz, igy meg nem sok értelme van...
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ez utóbbi mondatod egyben válasz is a kérdésre.
Szerintem nagyon rosszkor és nagyon félreérthetõen lett feltéve ez a kérdés... Sajnos pont a 4 mostani parlamenti párt "alapszínéhez" köthetõ. Milyen furcsa, hogy a citromsárga az arany az ezüst és a színskála többmilliószínárnyalata közül pont ez a 4 került be a döntõbe<#vigyor5>#vigyor5>
Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnõttem már?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
de ha érdekel megmutatom. privibe.<#gonosz1>#gonosz1>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Belegondolok a PS3ra: mennyi idõt töltök el én is feleslegesen a "várásával", ahelyett, hogy megvárnám, míg kijön. Ja persze, nehogy közben egy 360as dobozt vegyek helyette...
Szóval olyan kereskedelmi média-érzés, szolgáltatnak valamit ingyér', nézzék meg sokan, és jön a reklámbevétel.
Visszatérve a válaszra: tárgyilagosabb cikkek és kevesebb PR, (x)...
Amúgy hajrá SG!!!
az adatbázisban tárolja el a felhasználó rekordjában, hogy szavazott vagy nem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://f1ferrari.hu
én is dolgoztam pár éve egy honlapnál, ahol minden alkalommal volt ilyen közvéleménykutatás, ami látszólag másról szólt, vagy kétértelmû volt...
sokmindent fel lehet mérni vele a látogatókról😊
és gondolom mások is tudnának ügyeskedni (megkockáztatom, talán azért is lett leszavazás az eredmény)
szóval ezek a szavazások nem feltétlen adnak valós képet
-A barna! NEM! A kék....
(sorry)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Raadasul, fu alatt koztudott, hogy "statisztikai cegek" eloszeretettel keresnek meg publikus, nepszeru forumokat, weboldalakat stb., hogy valasztasi felmereseket, szavazasokat "keszitsenek". Hogy ezt szivessegbol, penzert, reklamert, "pirospontert" stb. az mar mas kerdes...
- Sajnos volt/van nehant ismerosom, kapcsolatom az egyik partban, es tudom hogy mukodnek a dolgok, mekkora maffia az egesz csapat, milyen szinten media kozpontu, es mennyire tudjak befolyasolni az emberekt;(
Az SG-t nagyon jo, profi, nyilt weboldalnak, portalnak, hirmagazinnak tartom, kivalo forumozasi lehetosegekkel, sokaknak folyamatosan ajanlom, "reklamozom", egyszeruen csak nem szeretnem hogy ez is bekeruljon a "media daraloba"😞
Remelem ez nem szamitott szpem-nek vagy nagyon OFF-nak. Igaz, ez nem is arrol szolt hogy "mi kellene", hanem arrol hogy "mi NEM kellene" az SG-nek.😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
lehet hogy az új layout színeire szavaztok épp...
(bár nehéz félreérteni)
shit happens
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
(Tudom, xarul néz ki a laptopodon, de akkor is <#idiota>#idiota>)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae