27327
-
blackgamer #13718 meglepődtem hogy myvip-en elérhetők az SG cikkek, de jó ötlet volt -
#13717 hát ha képes vagy minden hszodhoz bepötyögni, hogy más betűtípus legyen, akkor kis kreativivással ezt is meg tudnád oldani :)
kukkantsd meg az adatlapomat ha nekem nem hiszel...(amúgy csak a kedvedért csináltam, annyira nemérdekel a dolog, bízom a spamszűrőkben :))
jaizé, 2 sör a teknológia licenszdíjja amúgy, ha nem menne :D -
#13716 Szülinaposok neve mellé nem kerülhet egy torta, vagy akármi? Csak mert én pl a listát nem szoktam nézni, és csak pislogok, mikor röpködnek a hepibörzdéjek :) -
#13715 ismerős -
blackgamer #13714 Sztárok Peti gyógyulásáért valakinek a szerkesztőségben ismerőse vagy csak szimpátia miatt került ki fejlécbe? -
blackgamer #13713 fullscreen chat is kéne, greasemonkey használata kényelmetlen -
#13712 Sztem nagyon durván erőforrás igényes lenne ezt megvalósítani és kiszolgálni. -
#13711 így is sokan ellenzik a főoldali chatet, bár, valóban ötletes megoldás néha, bannerban vmi flashes chat:) -
#13710 Minden topic mellé Chat, ami lenyithatós így nem zavar, és lehet egy kis részen látni hányan vannak a topicban, és akkor a cseten beszélgetünk stb.. csak volt egy ilyen kép a fejemben :) -
#13709 >>Mi kellene az SG-nek
szerintem:
-hsz preview (mondjuk egy olyan felbukkanó ablakban mint a makrók, hosszú szövegnél ami tele van linkekkel, stb: hasznos pl url hibák megelözésére, stb)
-galériában ne csináljon thumbnail-t azoknak a képeknek amik már eleve kissebbek mint egy thumbnail (mondjuk mehet a helyére középre , eredeti méretben)
-
#13708 gmail -
#13707 Mi volna, ha
miután feltöltök egy képet, abban az ablakban, amelyikben feltöltöm (ahol a kategóriát kell kiválasztani, meg ahol a tallózás látható) látható volna a kép URL-je vagy legalább egy link a galériába, mert szerintem hosszadalmas új fület nyitni, SG-re menni, fórum-ba belépni, galériára kattintani, stb., főleg ha töltök is mellette. -
#13706 szintévesztő vagy? lehet h azért nem tetszik a szemednek...
amúgy dizájn kérdésben van külön topik, nem itt kéne megvitatni -
blackgamer #13705 lehet hogy az én szememmel van gond, de nekem ez a világos kékes szürkés szín pont a kék és a szürke határán van
valamikor kéknek látom, valamikor szürkének, és közben jojózik a szemem mert nem tudja eldönteni hogy szürke vagy kék
ha a kék helyett a hozzászólások dobozában szereplő szürke lenne (vagy a régi erős kék szín) akkor megoldódna ez a gondom -
#13704 "vakítja a szemet"
Nos a fekete (illetve sötétszürke: #444444) betűk, a fehér (illetve világosszürke: #F0F0F0) háttéren éppenséggel jól olvashatóak (8,85:1 kontrasztarány - a WCAG 2.0 1.4.1 kritériumának eleget tesz). Ez még a #E1EBF3 színű háttérrel is olvasható (8,36:1 kontrasztarány - a WCAG 2.0 1.4.1 kritériumának eleget tesz). -
#13703 szerintem nem irritáló és nem is vakítja a szemet, jó ahogy van... (azaz jobb mint volt). -
#13702 Mivel rengeteg pénzt kifizettek a Carnation-nek a design-ért, szvsz marad. :CCC -
#13701 Talán mert más hátteret rakott be, mint te? :| -
#13700 nekem nem így néz ki:S -
blackgamer #13699 amikor lett a nagy design váltás én azt gondoltam hogy ez valami átmeneti verzió és majd csiszolódik, de sajnos nem így lett
egyszerűen annyira fanyar a színösszeállítás, annyira irritáló hogy nem hittem hogy ez örökre marad, de mégis
tudom hogy itt SG-n nincs nagy párbeszéd a "mi kellene" topicban, de lesz valami változás? vagy ne is írjuk az észrevételeinket mert úgyis mindegy -
#13698 akkor minek új?
on -
#13697 Szerintem vmi jobb design kéne...de jó így ahogy van! -
Antrax #13696 de az esetek 80%-ában csak az első 10-20 hsz ien, utána már rájönnek hogy értelmes-e a topik. De ha vki belinkeli hogy vótmá' akkor szvsz nem lenne gond ha törölhetné a topik nyitó...
szal kellene -
#13695 pont ezért nem kéne... -
#13694 ez yó ötlet (Y)
szerintem is kéne ijen.. :| -
Antrax #13693 ezért kellene topik törlési lehetőség, de hsz-re vagy időre korlátozva... -
#13692 általában az új topikok 90%-ának az első 10-15 hozzászólása a vérpistikéké, akik annak ellenére is, hogy értelmes, normális dologról nyitott valaki topikot, egyből el kezdnek, delhtx-ezni, meg hogy de szar a topik, meg faszság, aztán a normálisabbja csak később jön, viszont a topiknyitó lehet úgy elszégyeli magát, hogy addigra törli a topikot. -
#13691 megjönnének a gumitémák (megb.... x y-t), megvárják még 9 hsz, és törlik... -
Cat 02 #13690 1ből tele írják noob, ban, banthnx el szal esélye sincs ha rossz a topic =\ -
#13689 ez akár jó ötlet is lehetne csak ugye nem mindenki ismeri be hogy "bocs hülye voltam, nem használtam a keresőt" így valszeg nem is törölné a topikot -
Antrax #13688 Első 10 hsz előtt a témaindító törölhetné a topikot -
#13687 makrók közé be lehetne olyat tenni, hogy szöveg áthúzása -
#13686 meg téged is... -
Kabuki #13685 Szerintem meg kéne szüntetni SG-t -
#13684 Én is arra gondoltam, hogy az [at]-et utólag rakná be a user, hiszen az teljesen tiszta, hogy csak valós címre kap megerősítő mailt. -
Cat 02 #13683 off
FF topicban keresgélj -
#13682 1. ugyan úgy offolsz
2. sgn-n nincs most reklám (szal nem sg-s rekit akarok tiltani) -
#13681 "Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"
SG pénzét meg ne lopjad -.- -
#13680 Valaki itt mutatott egy modszert hogy hogyan lehet bizonyos reklámokat kitiltani de a kereső az istenért nem dobaja ki (nem virusirtós reklámblokolásra gondolok hanem valami fájlba kellet betenni az urlt) aki irta kérem irjon nekem privibe és sorry az offért :( -
#13679 én tudok...