Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Azert a szavazomotoron fejleszteni kéne kicsit elég gáz, hogy mindig 101% a végeredmény..

13+21+21+21+25=101

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gnar killer
de, csak neki mit jelentene...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

DanielT
Az egyebet, vagy az egyiket sem. Nem tudsz olvasni?
gnar killer
És miért lenne jó ha arról szólna?... És a szürke akkor szerinted melyik párot "jelenti"?

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

BuzzFuzz
Már bocs de csak a hülyének nem világos, hogy politikáról szól a szavazás...

Az más kérdés, hogy a szineket nem mindenki tudja csatolni a pártokhoz, igy meg nem sok értelme van...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

több szin 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

geri15
No comment

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

tomsolo
ne írjatok több privit hogy mutassak screent meg hogy melyik párt melyik szín...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
ahogy érzed
akkor én gyerek maradtam 😞
St
>Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnõttem már?

Ez utóbbi mondatod egyben válasz is a kérdésre.
Bucser
[/me hevesen bólogat és egyetért]

Szerintem nagyon rosszkor és nagyon félreérthetõen lett feltéve ez a kérdés... Sajnos pont a 4 mostani parlamenti párt "alapszínéhez" köthetõ. Milyen furcsa, hogy a citromsárga az arany az ezüst és a színskála többmilliószínárnyalata közül pont ez a 4 került be a döntõbe<#vigyor5>

Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnõttem már?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Láma!
olyan!

RelakSfromhome
Nem Privbe, hanem ide, nagytotálba! 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tomsolo
csak a fõoldalig jutottam azt is csak psbe...

de ha érdekel megmutatom. privibe.<#gonosz1>

Akos 001
mutika plz😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Laky
lássuk!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szerintem meg nagyon elbulvárosodott az esgé. Évek óta a kezdõlapom, de már fontolgatom. Rengeteg a hatásvadász cím, és kezd beszivárogni a politika is, a bújtatott píárok és a multik felesleges "szpemje".Kezd elegem lenni a semmitmondó pink bejelentésekbõl, amikre pár órával/nappal késõbb jön egy piros vagy zöld/ most már kék/ szolgáltató válaszközleménye. Az IHMes közlemények dettó.
Belegondolok a PS3ra: mennyi idõt töltök el én is feleslegesen a "várásával", ahelyett, hogy megvárnám, míg kijön. Ja persze, nehogy közben egy 360as dobozt vegyek helyette...
Szóval olyan kereskedelmi média-érzés, szolgáltatnak valamit ingyér', nézzék meg sokan, és jön a reklámbevétel.

Visszatérve a válaszra: tárgyilagosabb cikkek és kevesebb PR, (x)...

Amúgy hajrá SG!!!
St
mit csináltál? azért muti, mert ha jobb...
tomsolo
fú, de jó, akkor nem mutatom meg mit csináltam :I

aham, akkor fejlõdött a dolog <#eljen>

St
nem tudod megpiszkálni.
az adatbázisban tárolja el a felhasználó rekordjában, hogy szavazott vagy nem.
akyyy
nekem a narancssárga, mert a csajok szerint most az a divat😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akár😊
sferrari
pl. azt hogy nekem a piros a kedvenc szinem a ferrari miatt 😄 még április elején is 😊

http://f1ferrari.hu

bújtatott közvéleménykutatás már régóta divat a neten...
én is dolgoztam pár éve egy honlapnál, ahol minden alkalommal volt ilyen közvéleménykutatás, ami látszólag másról szólt, vagy kétértelmû volt...
sokmindent fel lehet mérni vele a látogatókról😊

annyit hozzá kell rakni, hogy 2 óra alatt összedobok egy olyan progit ami megváltoztatta volna a szavazást
és gondolom mások is tudnának ügyeskedni (megkockáztatom, talán azért is lett leszavazás az eredmény)
szóval ezek a szavazások nem feltétlen adnak valós képet

Pharaoh
Valami bemutató lesz, hogy milyen lesz az új desing?

fudejolesz (Y)

Amse
hát ezaz. én sem, de látod, hogy nem 1 ilyen van.így utólag örülök, hogy a pol fórum leszavazódott, pedig optimista módon még támogattam is.

Dzsini
-És mi a kedvenc színed?
-A barna! NEM! A kék....

(sorry)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pharaoh
Akkor nem olvassák el rendesen a kérdést. Nem az a kérdés, hogy mi a kedvenc szined, hanem az, hogy Melyik szín lesz a kedvenced most április elején? Ez elég egyértelmû szerintem.

Dzsini
valójában arról szól, hogy mi lesz a kedvenc színed.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
hát istenem ha ennyi hülye ember van, életbe nem gondolnék politikára ha megkérdezik a kedvenc szinemet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem csak sokan szeretik a kék színt, és nem tudják, hogy ez a szavazás valójában mirõl szól
Pharaoh
Ennyien szeretik a fiatalok közül az SZDSZ-t? Itt 24% máshol meg 4% körül van.

Amse
nah pont ezért nem javasoltam a kokárda kitételt, mert már ez a színszavazás is politikai jellegûnek számít némelyeknél.

Amse
a logo métret is változik szal...<#szomoru1>

Alexease
- A Politikai Topic nyito "vitak" utan, az aprilisi szavazasok elott es az "egyertelmu" szinek alapjan eleg nehez masra gondolni😉
- Raadasul, fu alatt koztudott, hogy "statisztikai cegek" eloszeretettel keresnek meg publikus, nepszeru forumokat, weboldalakat stb., hogy valasztasi felmereseket, szavazasokat "keszitsenek". Hogy ezt szivessegbol, penzert, reklamert, "pirospontert" stb. az mar mas kerdes...
- Sajnos volt/van nehant ismerosom, kapcsolatom az egyik partban, es tudom hogy mukodnek a dolgok, mekkora maffia az egesz csapat, milyen szinten media kozpontu, es mennyire tudjak befolyasolni az emberekt;(

Az SG-t nagyon jo, profi, nyilt weboldalnak, portalnak, hirmagazinnak tartom, kivalo forumozasi lehetosegekkel, sokaknak folyamatosan ajanlom, "reklamozom", egyszeruen csak nem szeretnem hogy ez is bekeruljon a "media daraloba"😞

Remelem ez nem szamitott szpem-nek vagy nagyon OFF-nak. Igaz, ez nem is arrol szolt hogy "mi kellene", hanem arrol hogy "mi NEM kellene" az SG-nek.😊
Punker
csak a sötét fejléc maradjon, nem akarok új logot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

😄😄 nekem is ezj utott eszembe, nem az emdéeff:ð
szegény zöld pártnak csak 11%-a van =)

cSuwwi
mibõl gondoljátok hogy politika?
lehet hogy az új layout színeire szavaztok épp...
(bár nehéz félreérteni)

shit happens

Alexease
Ezt a szavazast - politikat nem kellene eroltetni...:/
Bandee1987
Kiskoromban a kedvenc színem a narancssárga volt, úgyhogy örülök, hogy az vezet 😛

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

RelakSfromhome
St, sokan kérték a feketét. Ha már eldobod ezeket a színeket, amiket sokáig védtél, addig nem kaphatnák meg? Talán csöndben maradnának.
(Tudom, xarul néz ki a laptopodon, de akkor is <#idiota>)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
404

Met
én is valami ilyesmire gondoltam, olyan helyesírás ellenõrzõ szerûség😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Lteebee
De rég volt...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

GregSB
http://www.budapestnet.hu/superwrz/index.cgi