27327
  • blackgamer
    meglepődtem hogy myvip-en elérhetők az SG cikkek, de jó ötlet volt
  • joebacsi
    hát ha képes vagy minden hszodhoz bepötyögni, hogy más betűtípus legyen, akkor kis kreativivással ezt is meg tudnád oldani :)
    kukkantsd meg az adatlapomat ha nekem nem hiszel...(amúgy csak a kedvedért csináltam, annyira nemérdekel a dolog, bízom a spamszűrőkben :))

jaizé, 2 sör a teknológia licenszdíjja amúgy, ha nem menne :D
  • RelakS
    Szülinaposok neve mellé nem kerülhet egy torta, vagy akármi? Csak mert én pl a listát nem szoktam nézni, és csak pislogok, mikor röpködnek a hepibörzdéjek :)
  • St
    ismerős
  • blackgamer
    Sztárok Peti gyógyulásáért valakinek a szerkesztőségben ismerőse vagy csak szimpátia miatt került ki fejlécbe?
  • blackgamer
    fullscreen chat is kéne, greasemonkey használata kényelmetlen
  • ivjoe
    Sztem nagyon durván erőforrás igényes lenne ezt megvalósítani és kiszolgálni.
  • akyyy
    így is sokan ellenzik a főoldali chatet, bár, valóban ötletes megoldás néha, bannerban vmi flashes chat:)
  • Aquir
    Minden topic mellé Chat, ami lenyithatós így nem zavar, és lehet egy kis részen látni hányan vannak a topicban, és akkor a cseten beszélgetünk stb.. csak volt egy ilyen kép a fejemben :)
  • RussT
    >>Mi kellene az SG-nek

szerintem:
    -hsz preview (mondjuk egy olyan felbukkanó ablakban mint a makrók, hosszú szövegnél ami tele van linkekkel, stb: hasznos pl url hibák megelözésére, stb)
    -galériában ne csináljon thumbnail-t azoknak a képeknek amik már eleve kissebbek mint egy thumbnail (mondjuk mehet a helyére középre , eredeti méretben)
  • Dying Soul
    gmail
  • Dying Soul
    Mi volna, ha

miután feltöltök egy képet, abban az ablakban, amelyikben feltöltöm (ahol a kategóriát kell kiválasztani, meg ahol a tallózás látható) látható volna a kép URL-je vagy legalább egy link a galériába, mert szerintem hosszadalmas új fület nyitni, SG-re menni, fórum-ba belépni, galériára kattintani, stb., főleg ha töltök is mellette.
  • Rage47
    szintévesztő vagy? lehet h azért nem tetszik a szemednek...
    amúgy dizájn kérdésben van külön topik, nem itt kéne megvitatni
  • blackgamer
    lehet hogy az én szememmel van gond, de nekem ez a világos kékes szürkés szín pont a kék és a szürke határán van
    valamikor kéknek látom, valamikor szürkének, és közben jojózik a szemem mert nem tudja eldönteni hogy szürke vagy kék
    ha a kék helyett a hozzászólások dobozában szereplő szürke lenne (vagy a régi erős kék szín) akkor megoldódna ez a gondom
  • Dj Faustus #13704
    "vakítja a szemet"
    Nos a fekete (illetve sötétszürke: #444444) betűk, a fehér (illetve világosszürke: #F0F0F0) háttéren éppenséggel jól olvashatóak (8,85:1 kontrasztarány - a WCAG 2.0 1.4.1 kritériumának eleget tesz). Ez még a #E1EBF3 színű háttérrel is olvasható (8,36:1 kontrasztarány - a WCAG 2.0 1.4.1 kritériumának eleget tesz).
  • gnar killer
    szerintem nem irritáló és nem is vakítja a szemet, jó ahogy van... (azaz jobb mint volt).
  • ivjoe
    Mivel rengeteg pénzt kifizettek a Carnation-nek a design-ért, szvsz marad. :CCC
  • Sadist
    Talán mert más hátteret rakott be, mint te? :|
  • akyyy
    nekem nem így néz ki:S
  • blackgamer
    amikor lett a nagy design váltás én azt gondoltam hogy ez valami átmeneti verzió és majd csiszolódik, de sajnos nem így lett
    egyszerűen annyira fanyar a színösszeállítás, annyira irritáló hogy nem hittem hogy ez örökre marad, de mégis

tudom hogy itt SG-n nincs nagy párbeszéd a "mi kellene" topicban, de lesz valami változás? vagy ne is írjuk az észrevételeinket mert úgyis mindegy
  • Rage47
    akkor minek új?
    on
  • Kongy
    Szerintem vmi jobb design kéne...de jó így ahogy van!
  • Antrax #13696
    de az esetek 80%-ában csak az első 10-20 hsz ien, utána már rájönnek hogy értelmes-e a topik. De ha vki belinkeli hogy vótmá' akkor szvsz nem lenne gond ha törölhetné a topik nyitó...

szal kellene
  • Gladiator
    pont ezért nem kéne...
  • Flamer
    ez yó ötlet (Y)
    szerintem is kéne ijen.. :|
  • Antrax #13693
    ezért kellene topik törlési lehetőség, de hsz-re vagy időre korlátozva...
  • Gladiator
    általában az új topikok 90%-ának az első 10-15 hozzászólása a vérpistikéké, akik annak ellenére is, hogy értelmes, normális dologról nyitott valaki topikot, egyből el kezdnek, delhtx-ezni, meg hogy de szar a topik, meg faszság, aztán a normálisabbja csak később jön, viszont a topiknyitó lehet úgy elszégyeli magát, hogy addigra törli a topikot.
  • akyyy
    megjönnének a gumitémák (megb.... x y-t), megvárják még 9 hsz, és törlik...
  • Cat 02 #13690
    1ből tele írják noob, ban, banthnx el szal esélye sincs ha rossz a topic =\
  • precision
    ez akár jó ötlet is lehetne csak ugye nem mindenki ismeri be hogy "bocs hülye voltam, nem használtam a keresőt" így valszeg nem is törölné a topikot
  • Antrax #13688
    Első 10 hsz előtt a témaindító törölhetné a topikot
  • akyyy
    makrók közé be lehetne olyat tenni, hogy szöveg áthúzása
  • artschiatwork
    meg téged is...
  • Kabuki
    Szerintem meg kéne szüntetni SG-t
  • neevous
    Én is arra gondoltam, hogy az [at]-et utólag rakná be a user, hiszen az teljesen tiszta, hogy csak valós címre kap megerősítő mailt.
  • Cat 02 #13683
    off
    FF topicban keresgélj
  • Max7
    1. ugyan úgy offolsz
    2. sgn-n nincs most reklám (szal nem sg-s rekit akarok tiltani)
  • Sadist
    "Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"

SG pénzét meg ne lopjad -.-
  • Max7
    Valaki itt mutatott egy modszert hogy hogyan lehet bizonyos reklámokat kitiltani de a kereső az istenért nem dobaja ki (nem virusirtós reklámblokolásra gondolok hanem valami fájlba kellet betenni az urlt) aki irta kérem irjon nekem privibe és sorry az offért :(
  • bertino
    én tudok...