Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Kérdések:
-Mi a célja a szavazásnak?
-Miért nem lehet konkrétan leírni a pártok neveit?

Szereném ha erre választ kaphatna az ember vagy itt vagy egy más helyen.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én az autóm és a tej színét jelöltem be, tehát az egyebet (fehér).

Nincs köze a politikához, csak véééletlenül piros és narancssárga a két elsõ szín. Minden egybeesés a valósággal a véletlen mûve, ahogy mondani szokás. 😊

Dichter
Remélem a szavazásnak tényleg nincs köze a politikához, mert akkor nagyon jót fogok derülni pár ember "okosságán"

Vagy tényleg túl naiv vagyok?

St
ha tonzoló elkészíti a tavalyinak az összefoglalóját <#eplus2>
St
"Kákán is csomót keresni"

Nem teljesen mindegy, hogy mennyire pontos? Kurvára jelentéktelen az egész, semmit sem dönt el, ez egy játék. Ha akarom átszerkesztem és adok a kedvenc színemnek +1000-et... Akkor szerinted mennyire lesz pontos? Vedd már észre pls. hogy röhejes vagy.

Mr Csé
uj színû sg desktopháttér mikor lessz ?

mondjuk sárgában kékt unom má 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Bucser
ez már igencsak offtopic:

NEm tudom még mindig jobb mintha 1 egész százalékkal eltér a szavazás... Akkor ki lehetne írni, hogy a szavazás +/- 1 tizedszázalék pontosságú. ÉS szerintem nem tolna semmit sem széjjelebb...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadist
Most írja ki 1 tizedesjegy pontosságig? Akkor meg az lesz a baj, hogy 100.1% fog kijönni. Vagy legyen 20 tizedesjegy pontosság? Akkor meg szétnyomja az oldalt, plusz valakinek úgyis szúrni fogja a szemét, hogy összeadva a 20. tizedesjegy egyel eltér...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bucser
Azt hiszem neked nem ígértem semmit... csak állítottam valamit.

Mégpedig azt hogy egyrekevesebbet látogatom az SG-t. Nem pedig azt hogy nem látogatom az SG-t. Árnyalatnyi a külnbség mégis fontos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
muszáj mindig minden hülyeség és "stikli" felett szemethúnyni?

Lteebee
Szép volt, megy a pontos labda.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Sziasztok!

A szavazásnál nem kellene ennyire burkoltan fogalmazni, hogy melyik párt a kedvenc, mert én azt hittem, hogy a kedvenc színemet kérditek, ezért a zöldre szavaztam, és utána esett le, hogy ezek a pártok színe. 😊 Utána már a naranccsárgára akartam szavazni. 😊)

akyyy
én amúgy örülök a szavazásnak, akár politikás akár nem. engem most aajnos érint a politika, idén fogok elõször szavazni, lál😄

igaz, 4 éve jobban érdekelt, mint most, de szerintem most azért nem izgat, mert hát azérettségi miatt inkább a tanulással fogllakozok meg az sgvel😄

amúgy a muszáJ az pontos J😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
Te nem azt ígérted, hogy nem látogatod az SG-t, mert kinõtted? Tartsd magad az ígéretedhez pls.
---------------
A 101% az kerekítési hiba: az egyes részeredményeket úgy számolja a rendszer, hogy az egyes tételhez jutó szavazatok számát egyenként leosztja a teljes szavazás-számmal, majd azt kerekíti.

Ebbõl hamar kikövetkeztethetõ, hogy 3-nál több szavazási tétel esetén, ha már minimum kettõnek .50 fölött végzõdik a törtrésze, akkor azt felfele kerekíti és így lesz 101%... Szerintem nem túl nagy hókuszpókusz, és annyira nincs jelentõsége a dolognak, hogy érdemes legyen a szavazás algoritmusát átírni...
Random_
A múltor rájöttek, hogy lehet szavazást készíteni és most megragadták az alkalmat. A nép akarata ellenére (elsõ szavazás eredménye) csak akarják valamiért a politikát beerõltetni az SG-re. Nehogy már ez ne arról szóljon választások idején.

Aki meg nem jön rá, hogy mit jelent a szavazás az elég gyerek még. A választók nagy része tudja kapásból mire vonatkozik a kérdés. A pártok nevét meg minek nem írták ki ez is érdekes.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Láma!
ha nem érdekel, mit szolsz be??
muszály mindig vmit találni, amibe bele lehet kötni?
na mindegy

Bucser
Bocs õszinte leszek nagyon nem érdekel, hogy hogy kerekít de egy szavazás során az összeszámolt szavazatok akkor sem szabadna többnek lennie mint 100%-nak. Pont. Mindegy hogy kerekítessz vagy nem. De ez offtopic

Láma!
kerekitésröl nem hallottál?
x.5nél felfele kerekit

Bucser
Azert a szavazomotoron fejleszteni kéne kicsit elég gáz, hogy mindig 101% a végeredmény..

13+21+21+21+25=101

gnar killer
de, csak neki mit jelentene...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

DanielT
Az egyebet, vagy az egyiket sem. Nem tudsz olvasni?
gnar killer
És miért lenne jó ha arról szólna?... És a szürke akkor szerinted melyik párot "jelenti"?

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

BuzzFuzz
Már bocs de csak a hülyének nem világos, hogy politikáról szól a szavazás...

Az más kérdés, hogy a szineket nem mindenki tudja csatolni a pártokhoz, igy meg nem sok értelme van...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

több szin 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

geri15
No comment

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

tomsolo
ne írjatok több privit hogy mutassak screent meg hogy melyik párt melyik szín...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
ahogy érzed
akkor én gyerek maradtam 😞
St
>Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnõttem már?

Ez utóbbi mondatod egyben válasz is a kérdésre.
Bucser
[/me hevesen bólogat és egyetért]

Szerintem nagyon rosszkor és nagyon félreérthetõen lett feltéve ez a kérdés... Sajnos pont a 4 mostani parlamenti párt "alapszínéhez" köthetõ. Milyen furcsa, hogy a citromsárga az arany az ezüst és a színskála többmilliószínárnyalata közül pont ez a 4 került be a döntõbe<#vigyor5>

Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnõttem már?

Láma!
olyan!

RelakSfromhome
Nem Privbe, hanem ide, nagytotálba! 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tomsolo
csak a fõoldalig jutottam azt is csak psbe...

de ha érdekel megmutatom. privibe.<#gonosz1>

Akos 001
mutika plz😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Laky
lássuk!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szerintem meg nagyon elbulvárosodott az esgé. Évek óta a kezdõlapom, de már fontolgatom. Rengeteg a hatásvadász cím, és kezd beszivárogni a politika is, a bújtatott píárok és a multik felesleges "szpemje".Kezd elegem lenni a semmitmondó pink bejelentésekbõl, amikre pár órával/nappal késõbb jön egy piros vagy zöld/ most már kék/ szolgáltató válaszközleménye. Az IHMes közlemények dettó.
Belegondolok a PS3ra: mennyi idõt töltök el én is feleslegesen a "várásával", ahelyett, hogy megvárnám, míg kijön. Ja persze, nehogy közben egy 360as dobozt vegyek helyette...
Szóval olyan kereskedelmi média-érzés, szolgáltatnak valamit ingyér', nézzék meg sokan, és jön a reklámbevétel.

Visszatérve a válaszra: tárgyilagosabb cikkek és kevesebb PR, (x)...

Amúgy hajrá SG!!!
St
mit csináltál? azért muti, mert ha jobb...
tomsolo
fú, de jó, akkor nem mutatom meg mit csináltam :I

aham, akkor fejlõdött a dolog <#eljen>

St
nem tudod megpiszkálni.
az adatbázisban tárolja el a felhasználó rekordjában, hogy szavazott vagy nem.
akyyy
nekem a narancssárga, mert a csajok szerint most az a divat😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akár😊
sferrari
pl. azt hogy nekem a piros a kedvenc szinem a ferrari miatt 😄 még április elején is 😊

http://f1ferrari.hu

bújtatott közvéleménykutatás már régóta divat a neten...
én is dolgoztam pár éve egy honlapnál, ahol minden alkalommal volt ilyen közvéleménykutatás, ami látszólag másról szólt, vagy kétértelmû volt...
sokmindent fel lehet mérni vele a látogatókról😊

annyit hozzá kell rakni, hogy 2 óra alatt összedobok egy olyan progit ami megváltoztatta volna a szavazást
és gondolom mások is tudnának ügyeskedni (megkockáztatom, talán azért is lett leszavazás az eredmény)
szóval ezek a szavazások nem feltétlen adnak valós képet

Pharaoh
Valami bemutató lesz, hogy milyen lesz az új desing?

fudejolesz (Y)

Amse
hát ezaz. én sem, de látod, hogy nem 1 ilyen van.így utólag örülök, hogy a pol fórum leszavazódott, pedig optimista módon még támogattam is.

Dzsini
-És mi a kedvenc színed?
-A barna! NEM! A kék....

(sorry)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pharaoh
Akkor nem olvassák el rendesen a kérdést. Nem az a kérdés, hogy mi a kedvenc szined, hanem az, hogy Melyik szín lesz a kedvenced most április elején? Ez elég egyértelmû szerintem.