Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De õ privátüzenetekrõl beszélt, hogy abba nem tud html kódot küldeni, mert a html kódok életre kelnek.
régen bármilyen HTML utasítást lehetett használni, és azért lett letiltva, mert túl sok hatalmas képet, meg hasonlót szurtak be.

cSuwwi
és meddig tart írni pl phpben egy parsert?
2 textarea, az elsõbe bemásolod, nyomsz egy gombot a másodikban kiírja majd bemásolod az üzibe...
jól megreklámozod, és király lehetsz. 😊 (a pixupload is anno így indult)

shit happens

Dj Faustus
Szanálás = felszámolás (lásd: pl. Galaxis útikalauz stopposoknak - a Föld a hiperûr-bekötõút miatt szanálásra kerûlt...)

"sztem az ötlet nem rossz, de jelenleg is tudsz kódot küldeni privibe."
< -vel és az > -vel... Állandóan azt alkalmazni... Ááááá...

tomsolo
sztem az ötlet nem rossz, de jelenleg is tudsz kódot küldeni privibe.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nekem is volt már ilyen gondom, hogy html kódot akartam küldeni, de az végrehajtódott. Végül az &lt; -vel és az &gt; -vel sikerült megoldani, bár elég fárasztó munka volt lecserélni a < és > jeleket.

Szóval szerintem is jól jönne valami megoldás erre.

Az mit jelent, hogy szanálás?
Dj Faustus
Elõzõ hozzászólásom 2. pontját még azzal egészíteném ki, hogy a < és > jeleket a megfelelõ entitásra cserélnénk ki.

Dj Faustus
Mélyen tisztelt SG.hu és St!

Javaslatot szeretnék beterjeszteni a [code] nevû makró alkalmazására - ha lehetséges. Sokszor szerettem volna privát üzenetben HTML-kódot elküldeni - sikertelenûl.
Javaslataim a következõk:
1. Alapesetben az elküldendõ üzenetben a HTML kódokat szanálni kellene a strip_tags segítségével.
2. Ha
 makróhoz érünk, akkor ez a szanálás feloldódik, és a szóközöket nem törhetõ sorközre cseréljük.

3. Ha
makróhoz érünk a szanálás újra életbe lép.

Köszönettel: Faustus

Lteebee
Nyissál!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DJ Skyline
kéne az Autó-Motor fórumba is egy "Moderátor Figyelmébe!" topik!

Sadist
pretty pynky nincs szal :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

szeretnék segitséget kérni de nem tudom hogy él a chat, kérem aki tud msn ügyben segiteni irjon a [email protected] mert ezt itt nem tudom használni😞

SG.hu
RelakSfromhome
Jut is eszembe: Ha a szerkesztés gombot nyomkodom, utána nem maradhatna olyasmi, hogy:

Szerkesztette: akárki bõr óra szõr perc-kor

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Akkor te írd úgy, hogy esgé, aztán majd meglátod, mit ad neked eSté 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kaki maki
teljesen egyértelmû, hát ércsétekmár :|

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Balo
Annyit még a szavazásról, hogy én azt hittem, hogy a mi lesz szerintem a tavaszi divat színe <#idiota><#idiota>

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

St
jó.
tomsolo
"The name "Google" is a play on the word "googol," which refers to the number represented by 1 followed by one hundred zeros. As a further play on this, Google's headquarters, located in California, are referred to as "the Googleplex" — a googolplex being 1 followed by a googol of zeros, and the HQ being a complex of buildings (cf. multiplex, cineplex, etc)."

ebbõl nekem az tûnik ki hogy a googol illetve az ebbõl származó googolplex-el való jáccadozásból született sazl... azt akarták hasonlítson rá de mégse. De a név gyökere szám (ok) és az ebbõl alkotott cég neve nem rövidítés hanem egy külön álló név...Ami nem is csoda hisz maga a googol szó egy gyerek gügyögésébõl ered.

és ne kiabálj velem.

St
Amire te gondolsz az a "googol", az valóban egy szám (ha jól emlékszem tíz a századikon körül..) Mégis Google-nak hívják a keresõt nem Googol-nak. Ezt a portált is SG.hu-nak hívják, nem supergameznek.

VILÁGOS?
tomsolo
a google egy számnak (de nem rövidítés, hanem inkább név)

St
A google minek a rövidítése?

Nyilvánvaló, hogy az sg a supergamezbõl származik, de ezt már nem kommunikáljuk, az új olvasók jórészének errõl az összefüggésrõl fogalma sincs.

A portál tisztességes neve SG.hu Informatikai és Tudományos Hírmagazin. Ezért kérem a tisztelt fórumozókat ne supergamezezzenek itt, mert EZ már nem AZ. A játékokhoz semmi köze, a tartalom 5%-a játék.

Aki meg jön most fikázni banra kerül.

Köszönettel.
ChevyG
na és minek a röviditése? na minek? na vajjjon minek?
ivjoe
Be lehetne fejezni a szavazósdi vitát? Nem teljesen mindegy, hogy mi van ott? Vagy ennyire szúrja a szemeteket? Nem tudom mi értelme van ennyi hülyeséget összehordani. Vagy gondoljátok, h a sok hõbörgés miatt lekerül a szavazás? :o

Más: St, olyat lehetne, hogy a különbözõ rovatok egyenként kapnának egy RSS-t?
Bucser
"Vedd már észre pls. hogy röhejes vagy."

Bagoly mondja.. De a tied a lap azt csinálsz amit akarsz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lteebee
sg.hu

ChevyG work
ööö, lemarattam, akkor mi?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

St
Supergamez nevet már régóta nem használjuk, ha nem vetted volna észre.

Az vagy.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ChevyG work
SG = SuperGamez -> SEMMI köze a politikához!!! mi a F-nak belekeverni?!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Random work
Na ja majd az eredmény eldönti ha valamiért jó akkor párt ha nem akkor szín. Szeretem az ilyen félreértelmezhetõ dolgokat amibe aztán mindenki belemagyarázhatja a saját igazát és meg is teszik.

Én egyik színt se szeretem inkább.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Milyen pártok?
A szavazás a kedvenc színedrõl szól.
Random work
Kérdések:
-Mi a célja a szavazásnak?
-Miért nem lehet konkrétan leírni a pártok neveit?

Szereném ha erre választ kaphatna az ember vagy itt vagy egy más helyen.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én az autóm és a tej színét jelöltem be, tehát az egyebet (fehér).

Nincs köze a politikához, csak véééletlenül piros és narancssárga a két elsõ szín. Minden egybeesés a valósággal a véletlen mûve, ahogy mondani szokás. 😊

Dichter
Remélem a szavazásnak tényleg nincs köze a politikához, mert akkor nagyon jót fogok derülni pár ember "okosságán"

Vagy tényleg túl naiv vagyok?

St
ha tonzoló elkészíti a tavalyinak az összefoglalóját <#eplus2>
St
"Kákán is csomót keresni"

Nem teljesen mindegy, hogy mennyire pontos? Kurvára jelentéktelen az egész, semmit sem dönt el, ez egy játék. Ha akarom átszerkesztem és adok a kedvenc színemnek +1000-et... Akkor szerinted mennyire lesz pontos? Vedd már észre pls. hogy röhejes vagy.

Mr Csé
uj színû sg desktopháttér mikor lessz ?

mondjuk sárgában kékt unom má 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Bucser
ez már igencsak offtopic:

NEm tudom még mindig jobb mintha 1 egész százalékkal eltér a szavazás... Akkor ki lehetne írni, hogy a szavazás +/- 1 tizedszázalék pontosságú. ÉS szerintem nem tolna semmit sem széjjelebb...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadist
Most írja ki 1 tizedesjegy pontosságig? Akkor meg az lesz a baj, hogy 100.1% fog kijönni. Vagy legyen 20 tizedesjegy pontosság? Akkor meg szétnyomja az oldalt, plusz valakinek úgyis szúrni fogja a szemét, hogy összeadva a 20. tizedesjegy egyel eltér...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bucser
Azt hiszem neked nem ígértem semmit... csak állítottam valamit.

Mégpedig azt hogy egyrekevesebbet látogatom az SG-t. Nem pedig azt hogy nem látogatom az SG-t. Árnyalatnyi a külnbség mégis fontos.

Bucser
muszáj mindig minden hülyeség és "stikli" felett szemethúnyni?

Lteebee
Szép volt, megy a pontos labda.

Sziasztok!

A szavazásnál nem kellene ennyire burkoltan fogalmazni, hogy melyik párt a kedvenc, mert én azt hittem, hogy a kedvenc színemet kérditek, ezért a zöldre szavaztam, és utána esett le, hogy ezek a pártok színe. 😊 Utána már a naranccsárgára akartam szavazni. 😊)

akyyy
én amúgy örülök a szavazásnak, akár politikás akár nem. engem most aajnos érint a politika, idén fogok elõször szavazni, lál😄

igaz, 4 éve jobban érdekelt, mint most, de szerintem most azért nem izgat, mert hát azérettségi miatt inkább a tanulással fogllakozok meg az sgvel😄

amúgy a muszáJ az pontos J😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
Te nem azt ígérted, hogy nem látogatod az SG-t, mert kinõtted? Tartsd magad az ígéretedhez pls.
---------------
A 101% az kerekítési hiba: az egyes részeredményeket úgy számolja a rendszer, hogy az egyes tételhez jutó szavazatok számát egyenként leosztja a teljes szavazás-számmal, majd azt kerekíti.

Ebbõl hamar kikövetkeztethetõ, hogy 3-nál több szavazási tétel esetén, ha már minimum kettõnek .50 fölött végzõdik a törtrésze, akkor azt felfele kerekíti és így lesz 101%... Szerintem nem túl nagy hókuszpókusz, és annyira nincs jelentõsége a dolognak, hogy érdemes legyen a szavazás algoritmusát átírni...
Random_
A múltor rájöttek, hogy lehet szavazást készíteni és most megragadták az alkalmat. A nép akarata ellenére (elsõ szavazás eredménye) csak akarják valamiért a politikát beerõltetni az SG-re. Nehogy már ez ne arról szóljon választások idején.

Aki meg nem jön rá, hogy mit jelent a szavazás az elég gyerek még. A választók nagy része tudja kapásból mire vonatkozik a kérdés. A pártok nevét meg minek nem írták ki ez is érdekes.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Láma!
ha nem érdekel, mit szolsz be??
muszály mindig vmit találni, amibe bele lehet kötni?
na mindegy

Bucser
Bocs õszinte leszek nagyon nem érdekel, hogy hogy kerekít de egy szavazás során az összeszámolt szavazatok akkor sem szabadna többnek lennie mint 100%-nak. Pont. Mindegy hogy kerekítessz vagy nem. De ez offtopic

Láma!
kerekitésröl nem hallottál?
x.5nél felfele kerekit