Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kieg.: Ha azt csinálom, hogy itt a topicban lépek be, még akkor sem enged üzenetet küldeni. Ezzela hobaüzenettel fogad:
"A nick neved csak betûvel, vagy számmal kezdõdhet!"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
elég érdekesen nézni
szerintem bõvel elég ez a 16kb, nem kell videót csinálni a logoból...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Logoméretrõl már volt szó, egyébként nekem sincs kedvem letölteni mindenkinek a 26k-s logóját, akár cache, akár nem. :C
köszönöm
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az új verzió az & jeleket &-á konvertálja, így ha valami &valami; dolgot akarunk leírni, akkor nem kell úgy írni, hogy &valami;, mert a progi a &valami; formátumból &valami; formátummá konvertálja.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Már csak compileolni kell, meg ilyenek, aztán felrakom.
Cat: Meg mindenféle Javascriptes szutykot generálni... Viszont én nem a HTML használatát kérném a fórumban, hanem a HTML-kód helyes megjelenítését.
2 textarea, az elsõbe bemásolod, nyomsz egy gombot a másodikban kiírja majd bemásolod az üzibe...
jól megreklámozod, és király lehetsz. 😊 (a pixupload is anno így indult)
shit happens
"sztem az ötlet nem rossz, de jelenleg is tudsz kódot küldeni privibe."
< -vel és az > -vel... Állandóan azt alkalmazni... Ááááá...
Szóval szerintem is jól jönne valami megoldás erre.
Az mit jelent, hogy szanálás?
Javaslatot szeretnék beterjeszteni a [code] nevû makró alkalmazására - ha lehetséges. Sokszor szerettem volna privát üzenetben HTML-kódot elküldeni - sikertelenûl.
Javaslataim a következõk:
1. Alapesetben az elküldendõ üzenetben a HTML kódokat szanálni kellene a strip_tags segítségével.
2. Ha
makróhoz érünk, akkor ez a szanálás feloldódik, és a szóközöket nem törhetõ sorközre cseréljük.makróhoz érünk a szanálás újra életbe lép.
3. Ha
Köszönettel: Faustus
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szerkesztette: akárki bõr óra szõr perc-kor
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
ebbõl nekem az tûnik ki hogy a googol illetve az ebbõl származó googolplex-el való jáccadozásból született sazl... azt akarták hasonlítson rá de mégse. De a név gyökere szám (ok) és az ebbõl alkotott cég neve nem rövidítés hanem egy külön álló név...Ami nem is csoda hisz maga a googol szó egy gyerek gügyögésébõl ered.
és ne kiabálj velem.
VILÁGOS?
Nyilvánvaló, hogy az sg a supergamezbõl származik, de ezt már nem kommunikáljuk, az új olvasók jórészének errõl az összefüggésrõl fogalma sincs.
A portál tisztességes neve SG.hu Informatikai és Tudományos Hírmagazin. Ezért kérem a tisztelt fórumozókat ne supergamezezzenek itt, mert EZ már nem AZ. A játékokhoz semmi köze, a tartalom 5%-a játék.
Aki meg jön most fikázni banra kerül.
Köszönettel.
Más: St, olyat lehetne, hogy a különbözõ rovatok egyenként kapnának egy RSS-t?
Bagoly mondja.. De a tied a lap azt csinálsz amit akarsz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Én egyik színt se szeretem inkább.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A szavazás a kedvenc színedrõl szól.