Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 textarea, az elsõbe bemásolod, nyomsz egy gombot a másodikban kiírja majd bemásolod az üzibe...
jól megreklámozod, és király lehetsz. 😊 (a pixupload is anno így indult)
shit happens
"sztem az ötlet nem rossz, de jelenleg is tudsz kódot küldeni privibe."
< -vel és az > -vel... Állandóan azt alkalmazni... Ááááá...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szóval szerintem is jól jönne valami megoldás erre.
Az mit jelent, hogy szanálás?
Javaslatot szeretnék beterjeszteni a [code] nevû makró alkalmazására - ha lehetséges. Sokszor szerettem volna privát üzenetben HTML-kódot elküldeni - sikertelenûl.
Javaslataim a következõk:
1. Alapesetben az elküldendõ üzenetben a HTML kódokat szanálni kellene a strip_tags segítségével.
2. Ha
makróhoz érünk, akkor ez a szanálás feloldódik, és a szóközöket nem törhetõ sorközre cseréljük.makróhoz érünk a szanálás újra életbe lép.
3. Ha
Köszönettel: Faustus
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szerkesztette: akárki bõr óra szõr perc-kor
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
ebbõl nekem az tûnik ki hogy a googol illetve az ebbõl származó googolplex-el való jáccadozásból született sazl... azt akarták hasonlítson rá de mégse. De a név gyökere szám (ok) és az ebbõl alkotott cég neve nem rövidítés hanem egy külön álló név...Ami nem is csoda hisz maga a googol szó egy gyerek gügyögésébõl ered.
és ne kiabálj velem.
VILÁGOS?
Nyilvánvaló, hogy az sg a supergamezbõl származik, de ezt már nem kommunikáljuk, az új olvasók jórészének errõl az összefüggésrõl fogalma sincs.
A portál tisztességes neve SG.hu Informatikai és Tudományos Hírmagazin. Ezért kérem a tisztelt fórumozókat ne supergamezezzenek itt, mert EZ már nem AZ. A játékokhoz semmi köze, a tartalom 5%-a játék.
Aki meg jön most fikázni banra kerül.
Köszönettel.
Más: St, olyat lehetne, hogy a különbözõ rovatok egyenként kapnának egy RSS-t?
Bagoly mondja.. De a tied a lap azt csinálsz amit akarsz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Én egyik színt se szeretem inkább.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A szavazás a kedvenc színedrõl szól.
-Mi a célja a szavazásnak?
-Miért nem lehet konkrétan leírni a pártok neveit?
Szereném ha erre választ kaphatna az ember vagy itt vagy egy más helyen.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nincs köze a politikához, csak véééletlenül piros és narancssárga a két elsõ szín. Minden egybeesés a valósággal a véletlen mûve, ahogy mondani szokás. 😊
Vagy tényleg túl naiv vagyok?
Nem teljesen mindegy, hogy mennyire pontos? Kurvára jelentéktelen az egész, semmit sem dönt el, ez egy játék. Ha akarom átszerkesztem és adok a kedvenc színemnek +1000-et... Akkor szerinted mennyire lesz pontos? Vedd már észre pls. hogy röhejes vagy.
mondjuk sárgában kékt unom má 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
NEm tudom még mindig jobb mintha 1 egész százalékkal eltér a szavazás... Akkor ki lehetne írni, hogy a szavazás +/- 1 tizedszázalék pontosságú. ÉS szerintem nem tolna semmit sem széjjelebb...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mégpedig azt hogy egyrekevesebbet látogatom az SG-t. Nem pedig azt hogy nem látogatom az SG-t. Árnyalatnyi a külnbség mégis fontos.
A szavazásnál nem kellene ennyire burkoltan fogalmazni, hogy melyik párt a kedvenc, mert én azt hittem, hogy a kedvenc színemet kérditek, ezért a zöldre szavaztam, és utána esett le, hogy ezek a pártok színe. 😊 Utána már a naranccsárgára akartam szavazni. 😊)
igaz, 4 éve jobban érdekelt, mint most, de szerintem most azért nem izgat, mert hát azérettségi miatt inkább a tanulással fogllakozok meg az sgvel😄
amúgy a muszáJ az pontos J😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
---------------
A 101% az kerekítési hiba: az egyes részeredményeket úgy számolja a rendszer, hogy az egyes tételhez jutó szavazatok számát egyenként leosztja a teljes szavazás-számmal, majd azt kerekíti.
Ebbõl hamar kikövetkeztethetõ, hogy 3-nál több szavazási tétel esetén, ha már minimum kettõnek .50 fölött végzõdik a törtrésze, akkor azt felfele kerekíti és így lesz 101%... Szerintem nem túl nagy hókuszpókusz, és annyira nincs jelentõsége a dolognak, hogy érdemes legyen a szavazás algoritmusát átírni...
Aki meg nem jön rá, hogy mit jelent a szavazás az elég gyerek még. A választók nagy része tudja kapásból mire vonatkozik a kérdés. A pártok nevét meg minek nem írták ki ez is érdekes.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
muszály mindig vmit találni, amibe bele lehet kötni?
na mindegy