27327
-
blackgamer #13758
Opcionálisan, mondjuk szülinaposok alatt hasznos lenne időjárás-jelentés + hőfok, páratartalom, stb. (az adott városra nézve).
Persze csak ha hivatalos forrásból jönne, sőt az alapján mondjuk óránként frissülne.
Tudom vannak kliens progik erre, de nem használok. -
#13757 de csak úgy, ha megjegyzi az állapotát, mert nem szeretném, mindig csukogatni/kinyitni:) -
#13756 Fórum statisztikáknál egy "legújabb fórumozók" rész -
#13755 -
Mirk #13754 egyetértek -
jefferson83 #13753 Üdv!
Egy javaslat:
Nekem nagyon szimpatikus lenne, hogy ha az embernek sok topik van a kedvencek között akkor a fő témaköröket (Általános eszmecsere,Tudományos eszmecsere,Fiúk, lányok, kapcsolatok....stb) megcsinálnátok legördülőmenüsre (mondjuk lenne mellette egy '+' jel és rákattintva megnyílhatnának a benne szereplő kedvenc topikok és vissza is csukhatók).
Gondolom ez nem is olyan nehéz kivitelezni ;) -
Cat 02 #13752 az 2 éve volt, lehet azóta vett újat =) -
#13751 Bannert olvastátok?!?!?! -
#13750 Nem aztt kéne inkább megcsinálni hogy ne lehessen hátzeret választani és betenni egy pink hátteret! Meg az egész sg designt lecserélni lila fehére vagy zöld fehérre! pffff....... -
#13749 Szerintem kéne igazi pretty pinky fejléc. Meg a kék-narisari SG logó helyett IM-net felirat... -
#13748 sztem jobb lenne helyette png kiterjesztésű logo -
Dodo55 #13747 Hát szerintem már az is sok, ami most van, de a #005F93 az hiányzik. -
Mirk #13746 aha -
blackgamer #13745 #4509 -
Mirk #13744 lehetne szerintem bővíteni a fejlécszíneket a vip tagok számára
sokan hiányolják a teljesen fekete fejlécet -
#13743 OMG ezer bocsánat
és köszi:D -
#13742 :D -
#13741 Kellene egy gomb a cikkek aljára, amivel el lehet őket küldeni. Sok oldalon láttam ilyet, hogy "Send to a friend".
Pl. most van egy cikk, amit meg szeretnék mutatni havernak is, de mennyivel egyszerőbb lenne itt helyben elküldeni, mint belépni az e-mail szolgáltatómhoz stb. -
#13740 sztem kicsit olvasgass hogy mi micsoda mielőtt nekiállsz okoskodni.
ennyi erővel mindenki beszúrhatna minden kommmentje alá egy nagy lengő péniszt is ami az itt zajló események figyelembe vételével a topikok 99 százalékában offtopik és flood.
és mivel eltudom képzelni hogy még így sem érted a dolgot leegyszerűsítem neked:
még egy ilyen kommentet meglátok, és nyugi lesz.
[RENDES] -
#13739 nah, inkább kreáljátok a júzerbarokat...! :X :S :PPP -
bracsek #13738 floodolsz? azt soha...
off topik ott is mindig visszafele próbálom terelni a szót és amennyire tudtam kiszedtem... na ez is off de muszáj válaszoljak... ki nem válaszolna erre aval problémák vannak[többet ezekre nem válaszolok ha valakit érdekel írja privátba...]
______________________________________________________________________________________________________________________________________
-
#13737 kontentként van benn nem aláírásként.
viszont szólok hogy meg floodolsz és offtopik vagy mindenhol ahova beírsz
think or fly -
bracsek #13736 nem is lehet betenni aláírásnak, mint le van írva, nincs se html se ubb kód...
______________________________________________________________________________________________________________________________________
-
Mirk #13735 épp most akartam beírni
szerintem rontja a fórum összképét, átláthatatlan lesz tőle meg zavaró is meg ronda meg stb. -
#13734 aláírásban tiltani kéne a kép beszúrást, sok hülyegyerek azzal szórakozik hogy tonnányi userbart nyom be aláírásnak -
blackgamer #13733 nem tudom Változások napló nem írja... -
#13732 Átment az iwiw-re. -
Vlala #13731 És hová tűnt? -
bracsek #13730 [a #13727-es hozzászólás utolsóelőtti szava az enyém nem az SG LoL] -
#13729 Ahahahaa, azt hitted mi? :D Az SG szerverén lévő adatok a te magántulajdonod, igen :D -
bracsek #13728 ha már javascript írja akkor rakhatja a dot ot is...
nem baromság, meg nem láttam sehol a szabályzatok között, meg a tököm ki kérem magamnak hagya békén mindenki ööö...[magántulajdon] -
#13727 Igen, épp azért lefuttatja, megnézi a generált kódot, aztán megy is a spamlistára, mert már semmi nem védi.
Javascripttel meg óvatosan, főleg az ilyen átirányítós baromságokkal, mert könnyen a töködre léphetnek. -
bracsek #13726 nem hiszem sok bot lefuttatja a javascriptet mert ez az...ö -
#13725 Csak ha egy bot a generált forráskódot nézi, akkor oppó. -
bracsek #13724 s érdekes módon a szerkesztőség mail címe
ma'+'il'+'t'+'o:'+'sze'+'rkeszt'+'os'+'eg@'+'s'+'g.'+'hu
nem módom szép darabólás -
#13723 1.0-ás user szerintem nem tudja ezt megoldani :D -
#13722 névhez jah, és igen, szimpla html (amíg belefér a karakterkorlátba, addig nem nagyon kell trükközni) -
bracsek #13721 ühüm -
#13720 Ha megnézed a forráskódot magad is láthatod, hogy nyilván HTML, el is van cseszve egy </td> -
#13719 Névhez csaptad hozzá javascriptel vagy html kóddal? :S