27327
  • blackgamer

Opcionálisan, mondjuk szülinaposok alatt hasznos lenne időjárás-jelentés + hőfok, páratartalom, stb. (az adott városra nézve).
    Persze csak ha hivatalos forrásból jönne, sőt az alapján mondjuk óránként frissülne.
    Tudom vannak kliens progik erre, de nem használok.
  • Rage47
    de csak úgy, ha megjegyzi az állapotát, mert nem szeretném, mindig csukogatni/kinyitni:)
  • SpiritFire
    Fórum statisztikáknál egy "legújabb fórumozók" rész
  • bertino
  • Mirk
    egyetértek
  • jefferson83
    Üdv!

Egy javaslat:

Nekem nagyon szimpatikus lenne, hogy ha az embernek sok topik van a kedvencek között akkor a fő témaköröket (Általános eszmecsere,Tudományos eszmecsere,Fiúk, lányok, kapcsolatok....stb) megcsinálnátok legördülőmenüsre (mondjuk lenne mellette egy '+' jel és rákattintva megnyílhatnának a benne szereplő kedvenc topikok és vissza is csukhatók).

Gondolom ez nem is olyan nehéz kivitelezni ;)
  • Cat 02 #13752
    az 2 éve volt, lehet azóta vett újat =)
  • Punker
    Bannert olvastátok?!?!?!
  • Max7
    Nem aztt kéne inkább megcsinálni hogy ne lehessen hátzeret választani és betenni egy pink hátteret! Meg az egész sg designt lecserélni lila fehére vagy zöld fehérre! pffff.......
  • Sadist
    Szerintem kéne igazi pretty pinky fejléc. Meg a kék-narisari SG logó helyett IM-net felirat...
  • Rage47
    sztem jobb lenne helyette png kiterjesztésű logo
  • Dodo55
    Hát szerintem már az is sok, ami most van, de a #005F93 az hiányzik.
  • Mirk
    aha
  • blackgamer
  • Mirk
    lehetne szerintem bővíteni a fejlécszíneket a vip tagok számára
    sokan hiányolják a teljesen fekete fejlécet
  • Rage47
    OMG ezer bocsánat
    és köszi:D
  • akyyy
    :D
  • Rage47
    Kellene egy gomb a cikkek aljára, amivel el lehet őket küldeni. Sok oldalon láttam ilyet, hogy "Send to a friend".
    Pl. most van egy cikk, amit meg szeretnék mutatni havernak is, de mennyivel egyszerőbb lenne itt helyben elküldeni, mint belépni az e-mail szolgáltatómhoz stb.
  • tomsolo
    sztem kicsit olvasgass hogy mi micsoda mielőtt nekiállsz okoskodni.

ennyi erővel mindenki beszúrhatna minden kommmentje alá egy nagy lengő péniszt is ami az itt zajló események figyelembe vételével a topikok 99 százalékában offtopik és flood.

és mivel eltudom képzelni hogy még így sem érted a dolgot leegyszerűsítem neked:

még egy ilyen kommentet meglátok, és nyugi lesz.

[RENDES]
  • Benc16
    nah, inkább kreáljátok a júzerbarokat...! :X :S :PPP
  • bracsek #13738
    floodolsz? azt soha...
    off topik ott is mindig visszafele próbálom terelni a szót és amennyire tudtam kiszedtem... na ez is off de muszáj válaszoljak... ki nem válaszolna erre aval problémák vannak[többet ezekre nem válaszolok ha valakit érdekel írja privátba...]
    ______________________________________________________________________________________________________________________________________
  • tomsolo
    kontentként van benn nem aláírásként.

viszont szólok hogy meg floodolsz és offtopik vagy mindenhol ahova beírsz

think or fly
  • bracsek #13736
    nem is lehet betenni aláírásnak, mint le van írva, nincs se html se ubb kód...
    ______________________________________________________________________________________________________________________________________
  • Mirk
    épp most akartam beírni
    szerintem rontja a fórum összképét, átláthatatlan lesz tőle meg zavaró is meg ronda meg stb.
  • precision
    aláírásban tiltani kéne a kép beszúrást, sok hülyegyerek azzal szórakozik hogy tonnányi userbart nyom be aláírásnak
  • blackgamer
    nem tudom Változások napló nem írja...
  • Loál János #13732
    Átment az iwiw-re.
  • Vlala #13731
    És hová tűnt?
  • bracsek #13730
    [a #13727-es hozzászólás utolsóelőtti szava az enyém nem az SG LoL]
  • Sadist
    Ahahahaa, azt hitted mi? :D Az SG szerverén lévő adatok a te magántulajdonod, igen :D
  • bracsek #13728
    ha már javascript írja akkor rakhatja a dot ot is...

nem baromság, meg nem láttam sehol a szabályzatok között, meg a tököm ki kérem magamnak hagya békén mindenki ööö...[magántulajdon]
  • Sadist
    Igen, épp azért lefuttatja, megnézi a generált kódot, aztán megy is a spamlistára, mert már semmi nem védi.

Javascripttel meg óvatosan, főleg az ilyen átirányítós baromságokkal, mert könnyen a töködre léphetnek.
  • bracsek #13726
    nem hiszem sok bot lefuttatja a javascriptet mert ez az...ö
  • Sadist
    Csak ha egy bot a generált forráskódot nézi, akkor oppó.
  • bracsek #13724
    s érdekes módon a szerkesztőség mail címe
    ma'+'il'+'t'+'o:'+'sze'+'rkeszt'+'os'+'eg@'+'s'+'g.'+'hu
    nem módom szép darabólás
  • Max7
    1.0-ás user szerintem nem tudja ezt megoldani :D
  • joebacsi
    névhez jah, és igen, szimpla html (amíg belefér a karakterkorlátba, addig nem nagyon kell trükközni)
  • bracsek #13721
    ühüm
  • Sadist
    Ha megnézed a forráskódot magad is láthatod, hogy nyilván HTML, el is van cseszve egy </td>
  • Max7
    Névhez csaptad hozzá javascriptel vagy html kóddal? :S