Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
Ilyen nagyonrégen nekem is volt FF alatt. Ürítsd a cache-t és töröld a cookie-kat.
GregSB
Másnak is elromlott a belejentkezés Opera alatt? Ha be vagyok jelentkezve és elhagyom a fórum fõoldalát (ráklikkelek egy kedvencre, vagy behozom bármeyik alfórumot) azonnal kidob a rendszer. IE, FF alól nincs baj, de egészen mostanáig még opera alól is tökéletesen mûködött, legutoljára kb 13 óra körül néztem az oldalt, akkor még mûködött, azóta nem állítottam el semmit a programon, szóval szerintem nem az én készülékemben van a hiba...

Kieg.: Ha azt csinálom, hogy itt a topicban lépek be, még akkor sem enged üzenetet küldeni. Ezzela hobaüzenettel fogad:

"A nick neved csak betûvel, vagy számmal kezdõdhet!"

Laky
megelõztél 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
elég zavaró lenne, ha az alap kéktõl eltérõ színek lennének a fejlécben (pl. rózsaszín)
elég érdekesen nézni

szerintem bõvel elég ez a 16kb, nem kell videót csinálni a logoból...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ivjoe
Ha lehetne színezni a fejlécet, akkor az összes kis fuxor okádék rózsaszínben, lilában, stb pompázna + a designak sem tenne túl jót ha mindegyik fejléc más színû.

Logoméretrõl már volt szó, egyébként nekem sincs kedvem letölteni mindenkinek a 26k-s logóját, akár cache, akár nem. :C
SNAKE01
nem tudom volt e már!szal szerintem jó lenne ha az egész fejlécet lehetne szinezni és akkor mindenkinek olyan színû lehetne amilyet akar.ja és nem lenne rossz ha a logo méretet VIP-nál max 26kbyte-ra és az alapnál max 16kbyte-ra állítanák...

Laky
az ingyenes fórumok hosszú címébe írható karakterek számát meg lehetne növelni?
köszönöm

Itt a topic amit nyitottam: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142623783 ,ezentúl mindent oda fogok írni a programmal kapcsolatban.
Nyitok a progimnak egy topicot a sajátban, mert tervezem a továbbfejlesztését, és jobb ha van egy külön topicja, minthogy mindent ide irogassak vele kapcsolatban.
Itt a link hozzá: Letöltés
bertino
<#wow2><#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jano
htx <#eljen>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Csináltam egy új verziót
Az új verzió az & jeleket &amp;-á konvertálja, így ha valami &valami; dolgot akarunk leírni, akkor nem kell úgy írni, hogy &amp;valami;, mert a progi a &valami; formátumból &amp;valami; formátummá konvertálja.
tomsolo
nem rossz de nyittok egy topikot a gumiban, paste a kód és forrás néz már le is van kódolva 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kész: Letöltés
Csináltam egy ilyen < és > konvertáló progit. Fölülre be kell írni a html kódot, utána megnyomni a gombot, és alul ott lesz a kód, bennne a < és > jelek &lt;-vé és & gt;-vé változtatva.

Már csak compileolni kell, meg ilyenek, aztán felrakom.
Dj Faustus
cSuwwi: Igaz, inkább cselekedni, mint kérni...
Cat: Meg mindenféle Javascriptes szutykot generálni... Viszont én nem a HTML használatát kérném a fórumban, hanem a HTML-kód helyes megjelenítését.

De õ privátüzenetekrõl beszélt, hogy abba nem tud html kódot küldeni, mert a html kódok életre kelnek.
régen bármilyen HTML utasítást lehetett használni, és azért lett letiltva, mert túl sok hatalmas képet, meg hasonlót szurtak be.

cSuwwi
és meddig tart írni pl phpben egy parsert?
2 textarea, az elsõbe bemásolod, nyomsz egy gombot a másodikban kiírja majd bemásolod az üzibe...
jól megreklámozod, és király lehetsz. 😊 (a pixupload is anno így indult)

shit happens

Dj Faustus
Szanálás = felszámolás (lásd: pl. Galaxis útikalauz stopposoknak - a Föld a hiperûr-bekötõút miatt szanálásra kerûlt...)

"sztem az ötlet nem rossz, de jelenleg is tudsz kódot küldeni privibe."
&lt; -vel és az &gt; -vel... Állandóan azt alkalmazni... Ááááá...

tomsolo
sztem az ötlet nem rossz, de jelenleg is tudsz kódot küldeni privibe.

Nekem is volt már ilyen gondom, hogy html kódot akartam küldeni, de az végrehajtódott. Végül az &lt; -vel és az &gt; -vel sikerült megoldani, bár elég fárasztó munka volt lecserélni a < és > jeleket.

Szóval szerintem is jól jönne valami megoldás erre.

Az mit jelent, hogy szanálás?
Dj Faustus
Elõzõ hozzászólásom 2. pontját még azzal egészíteném ki, hogy a < és > jeleket a megfelelõ entitásra cserélnénk ki.

Dj Faustus
Mélyen tisztelt SG.hu és St!

Javaslatot szeretnék beterjeszteni a [code] nevû makró alkalmazására - ha lehetséges. Sokszor szerettem volna privát üzenetben HTML-kódot elküldeni - sikertelenûl.
Javaslataim a következõk:
1. Alapesetben az elküldendõ üzenetben a HTML kódokat szanálni kellene a strip_tags segítségével.
2. Ha
 makróhoz érünk, akkor ez a szanálás feloldódik, és a szóközöket nem törhetõ sorközre cseréljük.

3. Ha
makróhoz érünk a szanálás újra életbe lép.

Köszönettel: Faustus

Lteebee
Nyissál!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DJ Skyline
kéne az Autó-Motor fórumba is egy "Moderátor Figyelmébe!" topik!

Sadist
pretty pynky nincs szal :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

szeretnék segitséget kérni de nem tudom hogy él a chat, kérem aki tud msn ügyben segiteni irjon a [email protected] mert ezt itt nem tudom használni😞

SG.hu
RelakSfromhome
Jut is eszembe: Ha a szerkesztés gombot nyomkodom, utána nem maradhatna olyasmi, hogy:

Szerkesztette: akárki bõr óra szõr perc-kor

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Akkor te írd úgy, hogy esgé, aztán majd meglátod, mit ad neked eSté 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kaki maki
teljesen egyértelmû, hát ércsétekmár :|

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Balo
Annyit még a szavazásról, hogy én azt hittem, hogy a mi lesz szerintem a tavaszi divat színe <#idiota><#idiota>

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

St
jó.
tomsolo
"The name "Google" is a play on the word "googol," which refers to the number represented by 1 followed by one hundred zeros. As a further play on this, Google's headquarters, located in California, are referred to as "the Googleplex" — a googolplex being 1 followed by a googol of zeros, and the HQ being a complex of buildings (cf. multiplex, cineplex, etc)."

ebbõl nekem az tûnik ki hogy a googol illetve az ebbõl származó googolplex-el való jáccadozásból született sazl... azt akarták hasonlítson rá de mégse. De a név gyökere szám (ok) és az ebbõl alkotott cég neve nem rövidítés hanem egy külön álló név...Ami nem is csoda hisz maga a googol szó egy gyerek gügyögésébõl ered.

és ne kiabálj velem.

St
Amire te gondolsz az a "googol", az valóban egy szám (ha jól emlékszem tíz a századikon körül..) Mégis Google-nak hívják a keresõt nem Googol-nak. Ezt a portált is SG.hu-nak hívják, nem supergameznek.

VILÁGOS?
tomsolo
a google egy számnak (de nem rövidítés, hanem inkább név)

St
A google minek a rövidítése?

Nyilvánvaló, hogy az sg a supergamezbõl származik, de ezt már nem kommunikáljuk, az új olvasók jórészének errõl az összefüggésrõl fogalma sincs.

A portál tisztességes neve SG.hu Informatikai és Tudományos Hírmagazin. Ezért kérem a tisztelt fórumozókat ne supergamezezzenek itt, mert EZ már nem AZ. A játékokhoz semmi köze, a tartalom 5%-a játék.

Aki meg jön most fikázni banra kerül.

Köszönettel.
ChevyG
na és minek a röviditése? na minek? na vajjjon minek?
ivjoe
Be lehetne fejezni a szavazósdi vitát? Nem teljesen mindegy, hogy mi van ott? Vagy ennyire szúrja a szemeteket? Nem tudom mi értelme van ennyi hülyeséget összehordani. Vagy gondoljátok, h a sok hõbörgés miatt lekerül a szavazás? :o

Más: St, olyat lehetne, hogy a különbözõ rovatok egyenként kapnának egy RSS-t?
Bucser
"Vedd már észre pls. hogy röhejes vagy."

Bagoly mondja.. De a tied a lap azt csinálsz amit akarsz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lteebee
sg.hu

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ChevyG work
ööö, lemarattam, akkor mi?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

St
Supergamez nevet már régóta nem használjuk, ha nem vetted volna észre.

Az vagy.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ChevyG work
SG = SuperGamez -> SEMMI köze a politikához!!! mi a F-nak belekeverni?!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Random work
Na ja majd az eredmény eldönti ha valamiért jó akkor párt ha nem akkor szín. Szeretem az ilyen félreértelmezhetõ dolgokat amibe aztán mindenki belemagyarázhatja a saját igazát és meg is teszik.

Én egyik színt se szeretem inkább.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Milyen pártok?
A szavazás a kedvenc színedrõl szól.