Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkockáztatom még1x
Olyanra gondoltam, hogy a kedvenc topikok között csak a Fõ fórumok jellennek meg
(pl Sport fórum/Labdarúgás stb) és erre ráklikkelve jelennének meg, az ide tartozó, (és kedvencekbe felvett) topikok.
És átlehetne õket rendezni, hogy mondjuk a Játékosok fóruma lenne legfelõl stb...
Így jelentõs helyet takarítanánk meg, (akinek kell) és látványosabb is lenne
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
http://thenamelessphoto.com/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Pláne egy kis piáért...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Mert elég lükén nézne ki,ha ki lenne írva az összes mod neve.Szépen széthúzná az oldalt.
Bár szerintem is jó szavazás lenne😄
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ferenc, Viktor, Ibolya, Gábor, Egyéb <#idiota>#idiota>
Valami értelmesebb szavazást nem lehetne legközelebb a szinek helyett? Szerintem ez az egész SG színvonalát kollektíven rombolja.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
felesleges addíg a régihez bármilyen formában is hozzányúlni
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
... volt aki azért kapott büntit, mert a logojának színe megegyezett a háttérrel 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
habár meglehetne biztos oldani,hogyha nagyon világos színû a fejléc (pl fehér),akkor a válasz gomb,stb fekete lenne...de akkor meg nagyon színes lenne a fórum...az tény,hogy kilehetne bõvíteni pár színnel a mostani felhozatalt (pl fekete<#buck>#buck>),de majd St tudja!😊
Kieg.: Ha azt csinálom, hogy itt a topicban lépek be, még akkor sem enged üzenetet küldeni. Ezzela hobaüzenettel fogad:
"A nick neved csak betûvel, vagy számmal kezdõdhet!"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
elég érdekesen nézni
szerintem bõvel elég ez a 16kb, nem kell videót csinálni a logoból...
Logoméretrõl már volt szó, egyébként nekem sincs kedvem letölteni mindenkinek a 26k-s logóját, akár cache, akár nem. :C
köszönöm
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az új verzió az & jeleket &-á konvertálja, így ha valami &valami; dolgot akarunk leírni, akkor nem kell úgy írni, hogy &valami;, mert a progi a &valami; formátumból &valami; formátummá konvertálja.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Már csak compileolni kell, meg ilyenek, aztán felrakom.