Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
erre nem is gondoltam...
mondjuk oda elég lenne egy csillag, vagy valami jel.

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jó, de akkor a fõfórumok mellett jelezni kéne, hogy van-e új üzenet az azon belüli topikokban, hogy ne kelljen kattintgatni csak azért, hogy megtudjam van-e új üzenet... eztjólmegasszontam
Zetorg
ez tetszik, támogatom

The FlashBack
még 1 5letem-re se kapram választ.
Megkockáztatom még1x

Olyanra gondoltam, hogy a kedvenc topikok között csak a Fõ fórumok jellennek meg
(pl Sport fórum/Labdarúgás stb) és erre ráklikkelve jelennének meg, az ide tartozó, (és kedvencekbe felvett) topikok.
És átlehetne õket rendezni, hogy mondjuk a Játékosok fóruma lenne legfelõl stb...
Így jelentõs helyet takarítanánk meg, (akinek kell) és látványosabb is lenne

Falconer
Ez hogy jön ide? Az eredményt még meg sem néztem.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

SLICK
lol 😄

ffxi
Mikó lesz új szavazás????

Fákjúal!

Loál János
Valszeg törölve lett a topik.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

csak nálam szar vagy másoknál is hiánycikk a 9.?

http://thenamelessphoto.com/

gabber_saviola
legyen 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Max7
minden esetre legyen üres szavazás! 😉

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Lteebee
Vagy: Kinek nyalok legszívesebben

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

tomsolo
alcímbe: kitõl öröm büntit kapni 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lteebee
Egy rakás pontot visszavonna egy-két szavazatért😊

Pláne egy kis piáért...

Akos 001
És hol?O.o
Mert elég lükén nézne ki,ha ki lenne írva az összes mod neve.Szépen széthúzná az oldalt.

Bár szerintem is jó szavazás lenne😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Sadist
Ott is elsõ akarsz lenni? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lteebee
Igen.

artschiatwork
nagyon népszerû szavazás lenne <#idiota>

Lteebee
Oksa!

Punker
legyen a kedvenc moderátorról szavazás 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Imre! Vagy Károly?😄
Lteebee
LOL

mi a kedvenc keresztneved?
Ferenc, Viktor, Ibolya, Gábor, Egyéb <#idiota>
Bezzeg ha a piros lenne fölényben, mi? 😄
Falconer
Egy észrevétel:
Valami értelmesebb szavazást nem lehetne legközelebb a szinek helyett? Szerintem ez az egész SG színvonalát kollektíven rombolja.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sadist
Na ne, ezt nem hiszem el.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ChevyG work
okéj<#wilting>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Amse
<#eljen>

The Hedgehog
ne görcsöljetek már ezen, ahogy St elmondta új arculatot kap vmikor az Sg.hu...
felesleges addíg a régihez bármilyen formában is hozzányúlni

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Laky
a fehér beleolvadna a háttérbe :\
... volt aki azért kapott büntit, mert a logojának színe megegyezett a háttérrel 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Skyline
a fehér fejléc az pont jól passzolna a fehér válasz gombhoz meg egyebekhez!😄
habár meglehetne biztos oldani,hogyha nagyon világos színû a fejléc (pl fehér),akkor a válasz gomb,stb fekete lenne...de akkor meg nagyon színes lenne a fórum...az tény,hogy kilehetne bõvíteni pár színnel a mostani felhozatalt (pl fekete<#buck>),de majd St tudja!😊

GregSB
Köszi, így már mûködik. Úgy látszik mégiscsak az Opera volt a ludas, bár nem értem hogy <#fejvakaras>

ivjoe
Ilyen nagyonrégen nekem is volt FF alatt. Ürítsd a cache-t és töröld a cookie-kat.
GregSB
Másnak is elromlott a belejentkezés Opera alatt? Ha be vagyok jelentkezve és elhagyom a fórum fõoldalát (ráklikkelek egy kedvencre, vagy behozom bármeyik alfórumot) azonnal kidob a rendszer. IE, FF alól nincs baj, de egészen mostanáig még opera alól is tökéletesen mûködött, legutoljára kb 13 óra körül néztem az oldalt, akkor még mûködött, azóta nem állítottam el semmit a programon, szóval szerintem nem az én készülékemben van a hiba...

Kieg.: Ha azt csinálom, hogy itt a topicban lépek be, még akkor sem enged üzenetet küldeni. Ezzela hobaüzenettel fogad:

"A nick neved csak betûvel, vagy számmal kezdõdhet!"

Laky
megelõztél 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
elég zavaró lenne, ha az alap kéktõl eltérõ színek lennének a fejlécben (pl. rózsaszín)
elég érdekesen nézni

szerintem bõvel elég ez a 16kb, nem kell videót csinálni a logoból...

ivjoe
Ha lehetne színezni a fejlécet, akkor az összes kis fuxor okádék rózsaszínben, lilában, stb pompázna + a designak sem tenne túl jót ha mindegyik fejléc más színû.

Logoméretrõl már volt szó, egyébként nekem sincs kedvem letölteni mindenkinek a 26k-s logóját, akár cache, akár nem. :C
SNAKE01
nem tudom volt e már!szal szerintem jó lenne ha az egész fejlécet lehetne szinezni és akkor mindenkinek olyan színû lehetne amilyet akar.ja és nem lenne rossz ha a logo méretet VIP-nál max 26kbyte-ra és az alapnál max 16kbyte-ra állítanák...

Laky
az ingyenes fórumok hosszú címébe írható karakterek számát meg lehetne növelni?
köszönöm

Itt a topic amit nyitottam: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142623783 ,ezentúl mindent oda fogok írni a programmal kapcsolatban.
Nyitok a progimnak egy topicot a sajátban, mert tervezem a továbbfejlesztését, és jobb ha van egy külön topicja, minthogy mindent ide irogassak vele kapcsolatban.
Itt a link hozzá: Letöltés
bertino
<#wow2><#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jano
htx <#eljen>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Csináltam egy új verziót
Az új verzió az & jeleket &amp;-á konvertálja, így ha valami &valami; dolgot akarunk leírni, akkor nem kell úgy írni, hogy &amp;valami;, mert a progi a &valami; formátumból &amp;valami; formátummá konvertálja.
tomsolo
nem rossz de nyittok egy topikot a gumiban, paste a kód és forrás néz már le is van kódolva 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kész: Letöltés
Csináltam egy ilyen < és > konvertáló progit. Fölülre be kell írni a html kódot, utána megnyomni a gombot, és alul ott lesz a kód, bennne a < és > jelek &lt;-vé és & gt;-vé változtatva.

Már csak compileolni kell, meg ilyenek, aztán felrakom.