Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
<#eljen>
javasoltam már én is.
attól félek, hogy az új desig-ig már nem nagyon lesz változás.

Ch_Slater
kiprobáltam FireFox/CSS editorral és ennyi változtatással sokkal jobban néz ki:

blockquote {
background-color: #ddd;
border: 2px solid #000;
padding:3px;
}

Kép:

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Falconer
LOL 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ch_Slater
helo.

a quote-nak nem lehetne valami más szinû háttere, vagy kerete, vagy mindkettõ? mert ha idézek, akkor egy csomoszor azt hiszik, hogy azt én kérdezem és nekem is válaszolnak...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

St
de mindjárt felette leszel, ha még ilyeneket kérdezgetsz itt
Megvan. Még nem vagyok rajta. 😊) Akkor ezek szerint még 9 alatt vagyok.

Az hol van?

Punker
nézd meg a bünti listát.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Most komolyan. Mennyinél járok?

Punker
21-nél

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok!

Valaki megmondani, hogy eddig mennyi büntetõpontot kaptam összesen? Asszem 20-nál bannolnak, ha jól tudom.

Mike
nem lehetne valahogy megoldani, hogy a fórum használható legyen Opera mini alatt?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loál János
Itt csak volt, a sok kreténke szépen szétcseszte vele a csetet.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mr Csé
legyen sg chaten smile használat más chaten van !

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

geri15
támogatom detto (Y)
bár szerintem ilyen mértékû változtatást teljes dizájncsere elõtt már nem fognak eszközölni

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Zetorg
erre nem is gondoltam...
mondjuk oda elég lenne egy csillag, vagy valami jel.

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jó, de akkor a fõfórumok mellett jelezni kéne, hogy van-e új üzenet az azon belüli topikokban, hogy ne kelljen kattintgatni csak azért, hogy megtudjam van-e új üzenet... eztjólmegasszontam
Zetorg
ez tetszik, támogatom

még 1 5letem-re se kapram választ.
Megkockáztatom még1x

Olyanra gondoltam, hogy a kedvenc topikok között csak a Fõ fórumok jellennek meg
(pl Sport fórum/Labdarúgás stb) és erre ráklikkelve jelennének meg, az ide tartozó, (és kedvencekbe felvett) topikok.
És átlehetne õket rendezni, hogy mondjuk a Játékosok fóruma lenne legfelõl stb...
Így jelentõs helyet takarítanánk meg, (akinek kell) és látványosabb is lenne

Falconer
Ez hogy jön ide? Az eredményt még meg sem néztem.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

SLICK
lol 😄

ffxi
Mikó lesz új szavazás????

Fákjúal!

Loál János
Valszeg törölve lett a topik.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

csak nálam szar vagy másoknál is hiánycikk a 9.?

http://thenamelessphoto.com/

gabber_saviola
legyen 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Max7
minden esetre legyen üres szavazás! 😉

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Lteebee
Vagy: Kinek nyalok legszívesebben

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

tomsolo
alcímbe: kitõl öröm büntit kapni 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lteebee
Egy rakás pontot visszavonna egy-két szavazatért😊

Pláne egy kis piáért...

Akos 001
És hol?O.o
Mert elég lükén nézne ki,ha ki lenne írva az összes mod neve.Szépen széthúzná az oldalt.

Bár szerintem is jó szavazás lenne😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Sadist
Ott is elsõ akarsz lenni? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lteebee
Igen.

artschiatwork
nagyon népszerû szavazás lenne <#idiota>

Lteebee
Oksa!

Punker
legyen a kedvenc moderátorról szavazás 😊

Imre! Vagy Károly?😄
Lteebee
LOL

mi a kedvenc keresztneved?
Ferenc, Viktor, Ibolya, Gábor, Egyéb <#idiota>
Bezzeg ha a piros lenne fölényben, mi? 😄
Falconer
Egy észrevétel:
Valami értelmesebb szavazást nem lehetne legközelebb a szinek helyett? Szerintem ez az egész SG színvonalát kollektíven rombolja.

Sadist
Na ne, ezt nem hiszem el.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ChevyG work
okéj<#wilting>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Amse
<#eljen>

The Hedgehog
ne görcsöljetek már ezen, ahogy St elmondta új arculatot kap vmikor az Sg.hu...
felesleges addíg a régihez bármilyen formában is hozzányúlni

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Laky
a fehér beleolvadna a háttérbe :\
... volt aki azért kapott büntit, mert a logojának színe megegyezett a háttérrel 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Skyline
a fehér fejléc az pont jól passzolna a fehér válasz gombhoz meg egyebekhez!😄
habár meglehetne biztos oldani,hogyha nagyon világos színû a fejléc (pl fehér),akkor a válasz gomb,stb fekete lenne...de akkor meg nagyon színes lenne a fórum...az tény,hogy kilehetne bõvíteni pár színnel a mostani felhozatalt (pl fekete<#buck>),de majd St tudja!😊

GregSB
Köszi, így már mûködik. Úgy látszik mégiscsak az Opera volt a ludas, bár nem értem hogy <#fejvakaras>

ivjoe
Ilyen nagyonrégen nekem is volt FF alatt. Ürítsd a cache-t és töröld a cookie-kat.
GregSB
Másnak is elromlott a belejentkezés Opera alatt? Ha be vagyok jelentkezve és elhagyom a fórum fõoldalát (ráklikkelek egy kedvencre, vagy behozom bármeyik alfórumot) azonnal kidob a rendszer. IE, FF alól nincs baj, de egészen mostanáig még opera alól is tökéletesen mûködött, legutoljára kb 13 óra körül néztem az oldalt, akkor még mûködött, azóta nem állítottam el semmit a programon, szóval szerintem nem az én készülékemben van a hiba...

Kieg.: Ha azt csinálom, hogy itt a topicban lépek be, még akkor sem enged üzenetet küldeni. Ezzela hobaüzenettel fogad:

"A nick neved csak betûvel, vagy számmal kezdõdhet!"