27327
  • nyamiag #13838
    közben meg nem :|
  • Sadist
    Vagy másik topikban láttad.
  • nyamiag #13836
    hm, 1-2 jó kívánság ki lett törölve ;|
  • St
    Köszönöm!
  • bertino
    Sok Boldog születésnapot St!
  • Match
    Ok, akkor ez a 2 mehet radiobutton-ba, +1 Other, amihez írni kell okot, és akkor még gyorsan használható is lenne...
    De nem itt akarom megvitatni a hasfájásom.
  • Cat 02 #13832
    sztem nem rossz 5let , anno nekem is törölték topicom mert h "van már ien" az az film volt és nem játék, topicot meg faxnak sincs kedve újramegnyitni (előkeresni képek,infok,etc...)
  • Sadist
    1. Van már olyan topik
    2. Idióta topik

Dobj fel egy pénzt, és 50% eséllyel eltalálod, hogy miért zárták be.
  • Match
    Mennyire lenne plusz munka a moderátoroknak, ha a tématörléshez is kéne kommentárt fűzni hogy miért?
    Lehetne publikálva mint a büntetőpontlista.
  • Borg
    Félsz, mi?
  • akyyy
    Ahol kiirja hogy hány nap van a vip-lejártáig, kiirhatná hogy az illetőnek hány büntetőpontja van.
  • ProGabe #13827
    zip azért,mert tűzval nem engedi az indítható állományok letöltését,ez munkahelyeken,iskolákban gond főleg
  • blackgamer
    letöltésnél ami nekem érthetelen, hogy az exe fájlokat (ami már tömörített) miért kell zip-be rakni?
    letöltöttem egy több mint 1 gigás cuccot erre még tömöríthetem pluszba ki és másolhatom amikor alig van hely a gépemen

más: letöltöttem 1,2 gigás dolgot közben meg a böngésző feldobott valami ablakokat hogy adjak jelszót megy logint, nem adtam, de közben töltötte

érdemes lenne egy olyan rovat is letöltéseknél hogy tudományos/oktató programok,
    origónál van rá kezdeményezés
    csillagászati, időjárásjelző, periódusosrendszer, matematikai megoldók, stb.
  • blackgamer
    lejárt a VIP-em, SG-nek melyik hoz több pénzt? az SMS vagy a banki utalás?
    gondolom SMS-nél leszed az SMS szolgáltató is, utalásnál a teljes összeg SG-nél marad?
  • Vlala #13824
    Lehet, hogy nem éppen a témához tartozik, de esetleg kérhetnénk egy békejelet smileyként? Nekem néha nagyon jól jönne...
  • Sir Quno Jedi
    Azt kéne megérteni, hogy jogtalanul itt senki sem kaphat büntetést, mert JOGUNKBAN ÁLL BÁRKIT, BÁRMIÉRT, BÁRMIKOR és BÁRMILYEN MÉRTÉKBEN MEGBÜNTETNI. Maximum igazságtalanul bütethetünk, de jogtalanul SOHA...

Aki ezt nem képes felfogni az agyával, az jobb ha AZONNAL befejezi itteni pályafutását, mielőtt még komoly sérülések érik a piciny hablelkét!

UFF!
  • SHADOWEYES7
  • Borg
    Akkor biztos az is véletlen, hogy még az IP is egyezik...
  • nyamiag #13820
    Utolsó 100 téma közül random nem talál meg létező topik címeket a kereső

[CSAK SZÓL]

(de azis lehet h csak az álmosság miatt örültem meg)
  • bracsek #13819
    Nem ismerem el, én ilyent nem csináltam, nem is fogok.
  • adrianvadas
    Hmmm... Nem tul gyerekes elnezve a kepeket :)
  • Pheel
    Attól még gyerekes a módszere.
  • bertino
    egy fórumon elég nehéz másképp bosszut állni :D
  • Dodo55
    Bracsek=brrrbrr, aki most kapott bant, mert hirtelen a sok képe 18+-á változott.

2 bizonyíték is van, hogy ő az:
    -kilu.de domain név, bracsek, és brrrbrr is onnan linkelgetett
    -fenyegetőzés, bracsek a #13812-ben pont ezzel fenyegetőzött

És csak azért mondom, mert olyan topicokba is benyomta azt a képet, amiket nézek, és idegesít.

Elhiszem, hogy jól esik bosszút állni, de egy kis dolog miatt nem úgy kell, hogy 10000 usert felidegesíts vele, akik abszolút nem tehetnek arról, hogy te ESETLEG jogtalanul kaptál büntit.

Szóval ezt nem kellett volna, vagy legalábbis úgy kellett volna, hogy én ne jöjjek rá, mert most el vagy kapva, de nagyon.
  • bracsek #13814
    Mi kéne, hogy még jobb legyen?
    ez a topic címe és ha visszaolvastál volna tudnád, én is "építőleg" szóltam hozzá,
    az #13794- as hozzászólásomban melyben azt írtam, hogy fölös hitegetés a bűntetőpontos levélben a [email protected] szöveg és, hogy jobb legyen az SG ezért jobb volna ha az ilyen törölve lenne, legalább nem mérgelődne a fórumozó, a válaszra várva egy-két héten keresztül. [aztán kicsitt eltért a témátol a többi hozzászólás]
  • Ability
    Pedig megérdemelnéd már. Ez a topic nem arra való, amire Te használod. A kis hülye játékszereddel meg semmit sem érsz el. Adatlapodról pedig vedd ki a javascriptet, mert nem csak engem fog irritálni!
  • bracsek #13812
    több min 200 helyen van ez a kép kicseréljem másra? (pl+18?)[visszaállítom őket, mert nem akarok bant kapni]
  • artschi
    #13803-ra valami vélemény, mielőtt szétoffoljátok ismét az egész topikot?
  • bracsek #13810
    [ennyi cicám] 1. 2. 3. 4.
    5. [széllel szemben nehéz de nem lehetetlen]
  • tomsolo
    1. akkor cicám olvass vissza szépen pl. humoros topikba hogy amikor megjelentél a csodálatos fake aláírás/kommneteddel hány ember morgott érte.

2. lett szólva hogy nem kéne

3. de te hero akartál lenni

4. most meg mártír.
  • SHADOWEYES7
  • bracsek #13807
    A logoja mellett van az a gomba amit 2005-ös desktopháttér versenyre kapott arra írtam, hogy mérges, a kegyetlen listát meg arra értettem, hogy a bűntetőpont listán a Legszigorúbb moderátorok listáján 4.4 p./alkalommal ő az első.
  • Punker
    pedig a mese gomba nem is mérges csak jobban pörögnek a képek tőle :)
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

tomsolo logoja mellett egy gomba van; azt hiszem azért, mert háttérkép-verseny 1. helyezettje lett

• SHADOWEYES7
    ""[nem véletlen kaptál mérges gombát és a kegyetlen listán nem potyára te vagy a best]""

:ASD:ASD

ez mi akart lenni?????
  • artschiatwork
    Azt meg lehet csinálni, hogy a topikkeresőnél, hogy hozzászólásszám szerint legyenek rendezve a topikok? Így legalább kiderülne az is, hogy ha az adott témáról több topik, akkor nyilván a legtöbb hsz-ú topikban találja meg az emberke a választ a kérdésére.
  • Cat 02 #13802
    van ingyen is nem ?
  • bracsek #13801
    LoL sumák ember sokra képes az idő mindent megold
    [tomsolo te meg a gumiban vagy moderátor, oda meg nem írtam azon a héten egyáltalán, és a többi moderátor nem kötött bele pedig az Általános eszmecsere Moderátor figyelmébe topigba is beírtam(ahol azzért Pheel s Borg elég gyakran bejár (áldozatra vadászva mivel szerencsére van ki nyaljon bőven) az utánam való beszólásért: NEOreg3 Dátum: 2007.05.09. 21:17 Adta: Pheel
    Cserélj aláírást! indoklással büntetőpontot adott vajon mért nem kötött bele az én aláírásomba is [a gyengébbek kedvéért elmagyarázom, mert szerinte még szóra se volt mélto, nemhogy büntetőpontra]), úgyhogy még mindig ártatlan vagyok ez ügyben, de mivel megbüntettek, levelemre még nem is válaszoltak, bosszú édes bosszú][nem véletlen kaptál mérges gombát és a kegyetlen listán nem potyára te vagy a best]
  • akyyy
    én is írtam sgmailel kapcsolatban hogy jelszót kéne változtatni, nemtom lehetséges e :(
  • tomsolo
    te kb. annyira voltál ártatlan mint Dzsekszon jóéjtpuszija lefekvéskor.