Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kerülni kell a feltûnést :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
kérlek szépen küldj el nekem privátban egyetlen egy nyalizós kommentemet, amit a moderátorok részére küldtem
off-end
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Azért megnéznélek egyszer elõben, gondolom egy kockafejû barom vagy, akire csaj csak undorral tud ránézni.. nyugodtan bannolj szarok rá és legalább meglesz a mai
elévezésed kisköcsög Orbán seggnyaló
Az egész SG agy nagy szar, a köcsög moderátorokkal és ST fõbuzival együtt!!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
TILOS!
Miért nem bannoljátok??
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Köszi.
Hiába, a degéken viszonylag hamar túlteszem magam.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Lteebee: ezzel a mondattal elárultad magad... szerintem neked nincsenek barátaid, ilyen önelégült felfogással... csak komcsizásra tellik, és még röhögsz is a hülyeségeden.. grat
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Legalábbis mondatainak hosszas elemzése után erre jutottam.
Hiába, nem vagyok túl okos.
Nem is kell sok idõ szvsz.
Tipikus eset õ arra, hogy hiába új nick, kommunista kutyából nem lesz nemzeti szalonna.
(elnézést kérek😄)
Itt legalább egyezteted a mellékmondatokat egymással.
Van sok barátod amúgy?
Nem szeretem az újregeket, akik fikáznak és nagy a szájuk.
Sokkal szerényebben próbáld!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de itt az új dizájnterv. csekkold, hátha neked is tetszik ;-)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
pont az a jó az sg-ben, hogy nem csiri-vili mint a php-s fórumok, hanem minimalistic és egyszerû.(ami nálad az elavultat jeleni)
már elöre látom az ellentéteket, ami egy designváltáskor elöjön. (nagyon jó vs. a régi jobb volt)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
javasoltam már én is.
attól félek, hogy az új desig-ig már nem nagyon lesz változás.
blockquote {
background-color: #ddd;
border: 2px solid #000;
padding:3px;
}
Kép:
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
a quote-nak nem lehetne valami más szinû háttere, vagy kerete, vagy mindkettõ? mert ha idézek, akkor egy csomoszor azt hiszik, hogy azt én kérdezem és nekem is válaszolnak...
Valaki megmondani, hogy eddig mennyi büntetõpontot kaptam összesen? Asszem 20-nál bannolnak, ha jól tudom.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam