Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Elösször is az hogy a moderátorok ember számba vegyenek!
És ne lekezelõ módon bánjanak az emberrel !
Tudom hogy mi a moderátor feladat nem is az baj hogy moderál,figyelmeztet hanem stilus!
Nem csináltam semmit csak a vicc topicba viccet tettem be amiért nekem ugrottak válaszoltam és most én vagyok a bünbak?
És hangsúlyozom nem azzal van a baj hogy irtad hogy no vita hanem azzal ahogy irtad!
Most jöhet az a szöveg amit általába irni szoktál hogy senki nem mondta hogy az sg-n nincs diktatúra meg hogy nem kötelezõ ide járni stb.
Én szeretek ide járni de nem szeretem az igazságtalanságot !
Kicsit legyen emberibb a fórum !
Lteebee kitörölheted ezt az üzenetemet is az se érdekel csak a véleményemet irtam le gondolkozz el rajta!
http://f1ferrari.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

illetve szvsz van olyan szmájli ami felesleges ! azokat ki lehetne venni ...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
inkább válaszolj azokra a "láma kérdésekre".
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Ajánlanám egy olyan rendszer kialakítását, hogy a házigazdák figyelmezetéseket adhatnak egy topigban és akkor mondjuk a büntetések csak arra a topikra vonatkoznak.
Pl hozzászólás idõbeni korlátozása (pl 5 perc)
Kitiltás a topikból
vagy hasonlók
Mert hiába törlöm ki a láma kérdéseket, mások felteszik újra....
Szerintem megoldható és még hasznos is lenne
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én abszolút h*lye vagyok a php-hez, de megoldható lenne-e valahogy, hogy az utolsó üzenethez való ugrás ne csak az adott lapon mûködjön, hanem bármelyiken?
Üdv:
DJviolin
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
átállítottam hogy több hsz-t mutasson egy oldalon, de nem sokat ért:S
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Miért kéne törölni?
Menjen!
(csak azért kérdezi, mert mindjárt itt a szülinapja<#idiota>#idiota>)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
"TILOS!"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ÓRA
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Egyáltalán kinek kell egy ilyen gyík?!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"