Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na szóval, az hogy ha a PannonWAP-on keresztül szeretném a cikkeket olvasni akkor ezt nem tudom megtenni - nem tudom elolvasni végig a cikket - mert a bevezetõ egy-két mondat után, ugye jön egy hirdetés és a lényegi dolog a hirdetés után helyezkedik el, amit NEM tudok elolvasni, mert egyszerûen nem jelenik meg.
Ez a probléma úgy kb. 1 hete jelentkezett.
De csak az IT/TECH cikkeknél lép fel ez a probléma...
Mondjuk a TUDOMÁNY menüben lévõ cikkeket végig tudom olvasni. Ezelõtt ez nem volt, remélem sikerül helyrehozni!!
Elõre is köszönöm
Egy lelkes SG.hu-olvasó
Megoldás FF-ben: Eszközök --> Beállítások --> Adatvédelem --> Sütik --> Kivételek, majd engedélyezés. Ezt csak akkor kellett megcsinálni, azóta újabb verzióknál már nem jelentkezett ilyen hiba.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem hiszem hogy tûzfal progi, 1 éve ugyan azt használom, és ez a bug csak mostanában jelentkezett.
Szvsz valami biztonsági beállítás/tûzfalprogi buzerálhatja nektek a cookiek lejárati idejét.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Akármilyen módon is jelentkezek be (régi/új), random kijelentkeztet, van hogy elég ha megnézek egy kategóriát, vagy a privátokat, van hogy akkor, mikor hozzá akarok szólni. Ha be és utána kijelentkezek, akkor tovább bírja, de egy idõ után akkor is megtörténik.
Köszi!
1) ne lepj oda es maradj ott.. vagy zard be az ablakot es ne legyen feleslegesen nyitva az oldal.. ergo jo ez igy ahogy van
amugy ha valamit kellene akkor a privi uziknel egy ilyen boxos megoldas amiket ki lehet pipalni..azert hogy egyszerre tobb levelet lehessen torolni.. esetleg megcsinalni ugy hogy legyen almappak.. azaz kimeno.. bejovo kuka esetleg meg egy fontos mappa is... vagy valami
"itt vagy xy...?",vagy "miért nem ír senki,ha ennyien itt vannak!?"
lehet hülyeség,meg felesleges<#nemtudom>#nemtudom>
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Tegnap este még megvolt mindegyik, ma meg már a "Nincsenek kedvenceid" felirat várt. Most akkor ez hogyvan?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
http://thenamelessphoto.com/
Próbáltam kiszedni és újra berakni a kedvencek közé topic-ot, úgy sem állt helyre a dolog...
Úristen hód, fújd már ki!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A hírlevél nagyon remek dolog, naponta nézem is, és kattintgatom a linkeket a cikkekhez. Egy gond van vele: a linkek hivatkozása nem jó.
A hírlevélben ilyen hivatkozás szerepel: http://www.sg.hu/cikk.php?id=43872
pedig így kellene szerepelnie: http://www.sg.hu/cikkek/43872
Az elõbbi hivatkozásra az SG oldalán megjelenik egy szöveg: "A keresett cikk nem található", de ha módosítom (kézzel) a második alakra, akkor megjelenik a keresett cikk.
Nem lehetne módosítani a hírlevél scriptjét? Biztos nem vagyok egyedül a problémával. Ezt már írtam e-mailben is, de választ nem kaptam. Remélem így lesz valami hatása.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Namind1, most csak a cookiekat töröltem, és az is megjavította nálam a hibát.
Tools / Preferences / Advanced fül / Cookies. Ott rányomsz a Manage cookies gombra, beírod a keresõbe hogy sg.hu. Több találatot ki fog dobni, nálam a legalsó az "sg.hu" nevû. Ezt töröld, jelentkezz be újra és elvileg mûködni fog.