27327
-
#13958 a kereső mikor lesz jó? kellene a harry potter általános topic, de nem találja, pedig tuti, hogy volt ilyen. -
#13957 Hiba vagy tulajdonság, hogy a <textarea> helyén megjelenik a <textarea>? -
#13956 Szolgálok és Védek............ -
#13955 köszönjük Moderátor Úr! -
#13954 tiltottam,töröltem!!! -
#13953 -
Cat 02 #13952 mondassz valamit :) -
#13951 láttál már valahol csetet ahol lehet káromkodni??? -
#13950 Igen kellene figyelem felhívó szöveg,mert sokan nem tudják ,hogy nincs reklám a cseten ,bár más fórumokon is tilos szal alapból sejthetnék!!! -
Mirk #13949 ez jó lenne
és káromkodni se szabad az is kéne bele -
#13948 a chat ablak fölé egy szöveg? valami ilyesmi, "tilos a chaten weboldalt reklámozni, büntetőpontot von magaután aki ezt megszegi" -
#13947 Találgatni fogtok, míg meg nem tudjuk?:S -
Cat 02 #13946 elvégre van webtop is ^^ -
#13945 akkor esetleg ami még manapság divatos azok a "videós" siteok (youtube és társai)... lehet hogy St saját java videoplayert fejleszt és lesz video.sg.hu ? :) -
Cat 02 #13944 az már majdnem blog :)
1ébként ha minndenkinek csak 10 mega lenne az is sok lenne már (200 000 * 10 = őőőőőő 200 0000 alias 2 millió mega :O) -
#13943 Én egy működő keresőt szeretnék megint, illetve azt, hogy a listazas_msg.php-ben is legyen Szerk és Törl a modiknak. -
#13942 lol :-) Akkor igen rég nem néztem oda be. Ejj. Tnx -
#13941 arra gondolsz amit a beállításokban át lehet állítani bármire? :) -
#13940 háttérszín váltás nincs tervben? vagy volt már? -
#13939 persze, tudom, azért is volt ott a szmájl, mintegy iróniát kölcsönözve a mondandómnak :)
ha komolyan tippelnék akkor azt mondanám, hogy vagy ilyen sg.hu/nick free tárhely + vmi weboldalgenerátor lesz (mint pl gportalnál v. privi.hu -nál (jajj :))
ha nem ez lesz akkor esetleg ötletnek is veheted...reklámfelületnek ideálisak az ilyen oldalak -
#13938 fórumot azért nem lehet iwiw-szerű dolgokkal felruházni, mert nincs értelme,
1.) meghívni egy "nicket" a fórumba
2.) "nicket" ismerősnek jelölni
3.) "nickekből" kapcsolati hálót építeni
Szóval ez az egész elbukik azon, hogy valós nevet és identitást az iwiw-vel ellentétben az emberek töredéke állítana be csak. -
#13937 -
#13936 ismerősjelölés? :) -
Cat 02 #13935 emo style ? :)
1ébként jó(bb) az új logod ;) -
#13934 lesz, bár nem pár héten belül, de tervezünk még idén egy manapság divatos és érdekes feature beépítését (nem, nem blogról van szó). -
Cat 02 #13933 hova gondolsz :O -
#13932 Lesz mostanság valami új feature? -
Cat 02 #13931 amikor az időjósok mindig igazat mondanak :) -
#13930 a kereső mikor fog megfelelően műxeni? -
#13929 Ezzel a panaszoddal nem ide kellene jönnöd... -
#13928 hi,
szerintetek jogos a 4 pontom?
saját fórumban,és hülyéskedécsért?:O
szerintem nem,1 elnézném,4 már túlzás szerintem
-
#13927 az alatta lécő hozzászolásokat eleve mutatja, de monduk lehetne egy gomb hogy további hozzászolások, és rákattintásssal megjelenne kb 15 hozzászólás. valami olyasmi megoldással mint mikor rákattintunk hogy "Válasz 'The FlashBack' üzenetére" asszem ajax -
#13926 üdv.. nekem egy olyan igényem volna ami szerintem másoknak is jól jöhet..
ha keresek valamit egy adott topikon belül, gyönyörűen kilistázza azon hozzászólásokat amelyben szerepel az adott szó.. viszont csak kerülőutakkal tudok a fórum azon részére ugrani ahol az adott hozzászólás van hogy ha az előtte és utána lévő hozzászólásokat is szeretném látni..
azt gondolom hogy nem egy bonyolult adatbázisos művelet.. lehetne ezzel kezdeni valamit?..
köszi előre is és bocs ha már volt ez a felvetés.. -
#13925 elírtam, vagy a legelső VIP fizetés dátuma...
énkérek elnézést
-
#13924 de a VIP-et folyamatosan újítani kell ugye, és akkor mindig a legutolsó frissítés dátuma, vagy az utolsó frissítés dátuma? Nemtudom, hogy kell e variálni. -
#13923 Nyelvtani szempontból teljesen igazad van, sőt, akkor már oda is lehetne biggyeszteni úgy, hogy
yyyy. mm. dd(-a)(-e) óta regisztrált, yyyy. mm. dd(-a)(-e) óta VIP fórumozó.
Az még precízebb lenne. :) -
#13922 Te magad le tudod tiltani: egyszerűen nem olvasod el. -
Nuki #13921 Egy apróság keltette fel a figyelmem(figyelmünket)
yyyy.mm.dd. óta regisztrált VIP fórumozó
szerintem az "óta regisztrált" után tehetnétek egy vesszőt, elválasztásképpen, hogy picit egyértelműbb legyen, hogy nem 2001 vagy kétezerakárhány óta VIP az ember.
yyyy.mm.dd. óta regisztrált, VIP fórumozó
szerintem így jobban nézne ki. de akinek van hozzáértése és nyelvtanilag úgy helyes ahogy most is van, akkor ezt a hozzászólásomat vegyétek semmisnek ^^ -
Mirk #13920 ez jó lenne -
#13919 Saját topicban hangulatjelző flag megjelenítése a nick logó mellé, amit a fórumba belépéskor mindenki (mondjuk a legalább 2-3 éve regeltek) saját kezűleg állíthat be.
Hangulat lehetne pl.: kockulok - csajozok - szűrök - másnap - pihenek