Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
volt rá példa hogy ellopták egy user jelszavát, Raffaelo-val is ez történt

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

M@TriX
jah lehetséges, hogy mondjuk ezt kihasználva mondjuk egy adminnnak a jelszavához hozzáfért, hogy ezt az elfelejt php után mondjuk az õ saját e-mailcímét írta és neki elküldte a jelszót, így be tudott lépni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The FlashBack
igen, mostmár :|

Laky
nekem megy :|

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Shaman
lehet,ott lesz a bug amirõl St/metamorfózis beszéltek,s ezért leszedték az oldalt.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

The FlashBack
nekem se

Kandurex
Csak nekem nem jön be az elfelejtett jelszó rész?

(http://www.sg.hu/forumelfelejtettpass.php)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The FlashBack
Szerintem megvalósítható (és hasznos is lenne)
hogy egy userinfón belül legyen olyan, hogy fel lehessen venni barátnak, és ha privátot szeretnénk küldeni neki, akkor sokkal egyszerûbb lenne, (és gyorsabb is)
Nem tudom, hogy mennyire megvalósítható ez...
Ha nem (bármilyen okok miadt) akkor elnézést.

M@TriX
jah most jut eszembe régebben már írtam:

a topikokon belül a keresõben jó dolog lenne, ha lehetne képekre keresni. mert ha mondjuk valami csak képet akarna a játékról, vagy a vicces képek topikban csak képet akarna nézni szerintem nagyon hasznos lenne.

Most ha beírjuk a keresõbe, hogy ".jpg", akkor sajna ezt kapjuk pl:
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_04/szamuraj%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3E.jpg%3C/b%3E%3C/font%3E

mert pirossal ki akarja jelölni persze. szóval ha nem nagy fejlesztés jó lenne levenni mondjuk a kiterjesztésekrõl ezt az autómatikus kijelölést. persze egyéb megoldás is jöhet. szerintem jó lenne persze nem biztos, hogy sokan használnák. Én igen 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The FlashBack
én már fel sem merek állni, nehogy lemaradjak😊

M@TriX
erre kíváncsi leszek mi lehet ekkora hiba.

St
Nem, mert még nincs kijavítva. folyamatban. de valóban súlyos.
The FlashBack
lehet-e már tudni mi volt az a bug?

MetaMórfózis
Ne hossszú ó-val istenem😊

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

St
Köszönjük MetaMórfózisnak a konstruktív segítséget, példaértékû. <#eljen>
MetaMórfózis
Enis irtam neked, kerlek olvasd el.

St
fejlesztõ vagyok, írtam neked, pls. válaszolj. köszi.
MetaMórfózis
Nem léptem besehova, nem hekkeltem fel semmit, egyszerûen böngészõböl. A probléma ezért súlyos, és ezért szeretném ha nem agyalágyultak irogatnának privit kiadva magukat adminnak, hanem egy fejlesztõ. Nem akarok vele ártani, azt akarom hogy kijavitsak.

bertino
ott van...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

cSuwwi
És ha elmondtad volna csak úgy simán, hogy találtál egy bugot?
Mit kell itt módosítgatni, amihez amúgy sincs közöd? :|
Simán feljelenthetnek hackelés miatt :| (megjegyzem jogosan)

shit happens

MetaMórfózis
Emberek, azthiszem felfedeztem egy bugot😊
Szeretném ha egy sg.hu-s fejlesztõ felvenné velem a kapcsolatot, szivesen leírom hogy hol és mi a probléma.
Bocs a logotok ért.

cSuwwi
sg logó fentrõl hovalett?
The requested URL /pics/sglogo_uj.gif was not found on this server.

shit happens

Szega87
Valakinek volt 1 accountja , a srác nagyon az ideiglenesre ment rá , mi lenne ha ha meglepiként véglegeset kapna ?<#hehe>

cSuwwi
lál, elgurult a gyógyszered? :|

shit happens

Amse
énis megváltoztatnám, de nem hiszem, hogy ilyen lesz.

MetaMórfózis
Lehet hogy már mondták, de pl névváltoztatás... Én 3éve vagy mikor regeltem, és akkor még ékezettel meg minden nyamnyialval irtam a nevem, mamar tok gany igy, ess szeretnem megvaltoztatni...

Sadist
Minimum 2 karakternek kell lennie.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mik vannak... 😉
nyami
törölték :o

Hanga
nyisson magának www.g.hu néven oldalt😊

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Hajrá.
Punker
csajozós oldalt kéne kiírtani még, azt a reklámos csókát legalább 20x vágtam már ki 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tele van illegális zeneletöltésekkel
csak egy levelet kell irni a gportal.hu nak, és azonnal törlik.

A 3bit.try.hu ellen lassan valami ellenoffenzívát is indíathatna az SG.
Kissé unom már, hogy hetente kell egy új usert kibasznom azért, mert 50 topikba beirja az oldal reklámját.
cSuwwi
speciel a freemail tényleg szar (amikor tavaly gyengélkedett jóideig, az betette a kaput)
az opera meg a sajátos szabályújraértelmezései miatt nem az igazi (sok dolog van ami megy ie és a gecko motorosokkal, de operával persze nem, nem is a fejlesztõk álma operára optimizálni) :|

shit happens

St
köszönjük a konstruktív hozzászólást, szia!
Csak fikázni tudja a másikat.

pl.: ezen az oldalon freemail szar, opera szar...

Fülüke
Jaj. Ezek csak találgatások.Biztosan nem tudhatod. Ilyen a statisztika.

De k*rvajó géped van istenem....

hen-tes
Ezzel semmit sem mondtál.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Aquir
vannak még más böngészõk =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hen-tes
akkor melyiket használjuk, hogy tökéletes legyen az oldal?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

az nem jut eszedbe, hogy van aki háromnaponta nézi a lapot, vagy csak ha éppen játszik vmivel és elakad benne? 😄

Fülüke
Tegyük fel, hogy egy nap, ha 60000-en látogattják átlagban az SG-t. Na mivel tudjuk, hogy 130000-en vannak regisztrálva. Ennek valamennyi %-a a megduplázott reg. Így a hónap végén szerintem sok mindenkit érdekelne, hogy hányan, hányszor látogatták az SG-t.

De k*rvajó géped van istenem....

Aquir
A fórum beszélgetésre, témákban véleménykifejtésre való.. Miért kéne folyton tudni vkirõl, hogy milyen "aktív"? van aki a gumiba ír naponta sok sok hsz-t van aki meg a tudományosba lehet hogy kevesebbet, de velõsebbet ír.. stb.. meg ottlehet ez a szpemszülés.. Az lehet hogy feldobná a fórumot, csak tényleg kéne egy ilyen? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Az ötlet szerintem jó, csak az a baj -mint már említették elõttem-, hogy a sok vérpistike gondosan ügyelne, hogy folyamatosan maxon legyen az aktivitása, mert az a menõ. Ez pedig szpemet szül 😞
Max7
és nézd meg mi történ ennek a példának a nyomán haladva a hozzászólásszámlálóval 😛

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

alph4
Hát nemtudom, de szerintem fordítva van, mert aki rendszeresen fórumozik és régebb óta itt van, az nem hiszem hogy leugatna vkit, persze vannak kivételek.
Bár mondjuk akkor meg amazok mondanák hogy: azthiszed te vagy itt a guru, hogy állandóan itt vagy és írogatsz?! 😊

De más példát nem is nagyon lehet hozni, ami ellenezné sztem. 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Max7
ez viszont eléggé 5letes bár akkor visszahzonák azt amit a hozzászólás számláló csinált: "hülye ujreg" meg megnne a kötözködés hogy "alig vagy itt mit ugatsz bele stb..." de szerintem is feldobná kicsit a forumot 😉

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
1. szerintem feleslegessemmire nem használnád
2. pont ezzel volt mostanában problémánk egy oldalon hogy mivel minden lapletöltésnél volt 1 mysql frisítés így egy 25e taglétszámú oldalnál volt hogy +3000 mysql kérésel meg lett toldva (1-60 másodpercenként) a terheltség és kurvára beterhelte procit! Lehet hogy megtudják oldani máshogy lehet hogy itt kemény dual gépek vannak de szerintem tök felesleges lenne! Ha meg reklámozni szeretnél nem hiszem hogy az érdekel hogy hányan vannak online az oldalon hanem hogy napi hány reklámletöltés és napi hány egyedi látogató van........

1 elfogadható érvet mondjon nekem valaki hogy mi értelme ennek?

alph4
Mi kéne, hogy még jobb legyen?

Támad 1 5leten, bár nemtudom hogy mennyire megvalósítható.

1 olyanra gondoltam hogy ki lenne jelezve egy kis "csíkkal" a fórumozok hozzászólásanál a dátum mellett balra hogy ki milyen aktív fórumozó.
Ez mondjuk abból tevõdne össze hogy ki milyen sûrûn jár itt és sûrûn szól hozzá 1-1 témához.
És ha mondjuk rámegy az egérrel a csík fõlé kirja vmi szöveget pl. Vendég, Rendszeres látogató, stb ezt ki lehet találni.

Itt egy bemutató kép mire is gondolok pontosan:

Kicsit színesebbé tenné a fórumot sztem és tényleg sok mindent le lehetne vonni belõle <#vigyor0>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350