27327
  • Cat 02 #14078
    és ha rendeset akar nyitni?
  • artschiatwork
    Ott van a KERESŐ!! Minek lett a fórumba rakva, dísznek?

A mostanában nyitott topikokat ha visszanézed, láthatod, hogy 10-ből legalább 6 be van zárva, mert már van az adott témát tárgyaló topik... az újreg (általában) nem nézi, hogy van-e ilyen téma (azt, hogy használja a keresőt, már meg se merem említeni...), hanem egyből újat nyit...

Ott vannak a segítséget adó topikok, szvsz nem sok újreg használja...
  • Desiderata #14076
    újregeknek 30 napig nincs topiknyitás viszont idegesítő tud lenni
    elriasztja az értelmeset is
  • bracsek #14075
    2 büntetőpont:
    - 1 percenként lehet hozzászólni
    ennek akkor a zújregeknél nincs hatása :)(jobban büntetik a régreget mint az újat :((()
  • Sir Quno Jedi
    Igen. 100-ból 90 meg sem nézi, a 10-ből aki megnézné, abból meg 9 lusta már erre... Marad 1 nagyon hülye, a zellen nem véd! :DDD
  • Cat 02 #14073
    10 userből 9 meg se nézi :)
  • Sir Quno Jedi
    Lacikareklámja így már nem egy klikkentés, hanem másolgatni kell, meg szerkeszteni és 10 userből 9 lusta erre. Szerencsére.
  • Cat 02 #14071
    Hányan vannak-os cucc sztem elég hülyeség :)

btw: a Kereső az mindig ilyen lesz? v ez túlterheltség miatt van?
  • Cat 02 #14070
    ez miért van?
    (ki-be jelentkeztem de megmaradt)

ui.: ezt sem lehetett itt feltölteni :)
  • Cat 02 #14069
    - 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
    - 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába

nem kicsit szopatás...
    www[pont]lacikarekalmja.hu és meg is van :)

ha újreg büntipontot kap mivan?
    v1: hamrabb szolhat hozzá
    v2: később

• Sadist
    Nem random nevet generál.
  • Kandurex
    "30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába"

ezért hála, nagyon hasznos, KÖSZI!
  • The FlashBack
    ...és természetesen jó lenne arra is, hogy a moderátornak szánt embereket leteszteljétek. Ezzel a "rendes" modik nem is foglalkoznának. De ez is csak egy ötlet.
  • The FlashBack
    ez egy nagyon hasznos ficsőr lenne. Megvalósítani érdemes. Ezzel is elérhetjük arra a néhány jó munkát végző moderátorra eső súlyt, valamint amit precision is említ, "voltam zárás előtt" hsz-eket is meg lehet előzni vele.
  • Ability
    Bug: szerkeszteni szeretném a hozzászólásom, de megállít azzal, hogy duplikált üzenet.
  • ProGabe #14063
    ha már a galériáról volt szó
    2 dolog,amivel egyszerűbb lenne a használni a mostani "be galériába-képre kattint-cím másolása-vissza topikba-beszúr" módszernél,ami hosszadalmas és pl ezért én sem használom,sokakkal karöltve :\ 2 külön dolog,a 2-ik lenne az igazi megoldás

-már az is segítene,ha nem generálna random neveket a motor
    -galéria gomb ide a box alá,ami egyből megnyitja,tehát ugyanúgy működik mint a többi,esetleg smiley módjára már szúrja is be a képet
  • precision

Szerintem még hasznos lenne egy olyan opció is hogy új témák csak akkor jelennek meg ha egy moderátor engedélyezne. Vagy esetleg, hogy ne legyen a moderátoroknak ez plusz feladat, legyen egy "témaengedélyező" jogkör, aminek a tagjai csak topikokat tudnak engedélyezni, moderálni nem. És akkor meg lehetne kérni pár megbízható embert hogy ők engedélyezzék a témákat, vagy ne engedélyezzék indoklással persze (pl van már ilyen topik, vagy reklámtopik, vagy politikai...stb.). Ezzel megszűnne a sok voltamzárás előtt meg lámaképlinkelős hsz. a sok felesleges topiknál.
    A képfeltöltős dologhoz meg annyit, hogy szerintem 2-300 kbyte -os ÉS max 800x600 -as képeket lehessen feltölteni (ennél nagyobbnál arányosan kicsinyítse le és linkelödjön a max méretű kép.
  • Max7
    Az a baj hogy az újregek 90%-a abból adódik hogy ki lett tiltva pl 1 hétre (ha jól tudom 5 bünti 1 hét) és nem vár 1 hetet hanem csak 24 órát!

tehát az újre forumozási jogát 1 hétre kéne szűkíteni ezzel értelmetlenné válna az újreg készítés bár aki nagyon spaer az csinál minden nap egyet és forog a rendszerben!

régen az a kifogás volt hogyha valaki regel és problémája van akkor ne keljen 1 hetet várnia! szerintem az a felhasználó aki csak feljön hogy megoldják a problémáját és soha többet nem néz az sg felé az mind bevételileg mind furumtagként nem fog hiányozni!

Hozzáteszem ez sem oldja emg teljesen a felesleges újregek keletkezését.... de......
  • akyyy
    Valami figyelmeztetés kéne, hogy az első hozzászólást a topiknyitónak kell megtennie.
  • Sadist
    Nézz be a Humoros és aranyos képek, vagy más képlinkelős topikba. Az átlag valahol 50 és 100 kbyte között van, az a 20 kbyte épphogy csak egy animált logóra elég. Ha meg valaki a galériájába tölt képeket, akkor előbb utóbb elfogy a hely és törölnie kell, akkor meg a topik ahova jár tele lesz piros x-ekkel. Sokan meg csak azért nem fognak VIP-et fizetni, hogy 10x akkora képeket tölthessenek fel, amikor van csomó képfeltöltő oldal, ahol nagyobb képeket, egyszerűbben, és akár egyszerre többet is feltölthetnek.
  • Benc16
    <a href="http://www.fastonlineusers.com"><script type="text/javascript" src="http://fastonlineusers.com/on3.php?d=www.sg.hu/"></script> látotagó olvassa a topickot.</a>
  • Benc16
    Kép nek lehetne oylat, hogyha 2 vagy annál több épet tesznek az odlalra aminek a mérete legalább 200×200 -as akkor egy ilyen kis táblázatba kéne megjeleníteni, sé arra meg rá lehet kattintani. Ezt azért hogy a redszert ne lassítja pl.

ez csak ilyen kis rajz...

de remélem érthető... :)
  • Benc16
    Kéne szerintem az oldanak valami megkülönböztetés. Azaz a főbb embereknek más lenne a jelük, azaz pl. nem csinllag hanem vmi más...

Lehetne ilyen "Hányan vannak a topickban" kis script. Minden topickban jobb felső sarokban vagy akárhol ott lenne, hogy hányan vannak most a topickban. [ ha kne egy egyszerű sript ami talán segítene akkor adnék]
  • St
    na ilyen biztos nem lesz, hogy mégkönnyebben lehessen spammelni...
  • St
    Változások az új (és régi) regekre vonatkozólag:
    http://www.sg.hu/Changes.txt
  • St
    aham, és az miért nem jó, mekkora kellene?
  • Sadist
    A maximális fájlméret:
    - 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
    - 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezőknek
  • St
    Kérdés: képfeltöltésre vajon a fórum beépített képfeltöltője miért nem alkalmas?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy én tudnék is egy új moderátort, már évek óta rágja a fülemet! A konzolosba jó lesz és ha beválik, akkor mehet általánosba! Vagy ha öngyilkos hajlamotok van, mehet rögtön full joggal, oszt csókolom...

Ő az: Lammer
  • artschiatwork
    A letiltott képmegosztókat St azért tiltotta le, hogy ne itt legyenek ingyen reklámozva, szóval ez így fog maradni.

Képfeltöltésre meg használhatod pl. a galériádat.
  • Rage47
    ez a firefox kiterjesztés automatikusan linkké alakít...
  • AranyKéz
    - a webcímeket automatikusan megkeresni a hozzászólásokban, és linkké alakítani. (túl lusta vagyok megnyomni még pár gombot :P)

- engedélyezni a jelenleg letiltott képmegosztó helyeket
  • SHADOWEYES7
    Legújabb témák
    08.13. mtz traktor
    08.13. mtz traktor
    08.13. óbudai trolik
    08.13. trolik
    08.12. Flash CS3 telepítési hiba
    08.12. Hero-Online problémák
  • Sir Quno Jedi
    Mit tom én. Anno konzol szekcióba kaptam jogot, aztán rajtam maradt. Jó az.
  • Borg
    Ja igen, majd elfelejtettem :D
    "Minden a legnagyobb rendben van!"
  • Cat 02 #14043
    Az miért jó h csak 1 helyre kapsz jogot? nem lenne értelmesebb mindenhova?
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. minden általam is értelmezhető fórumszekció moderátor tápigját betettem a kedvencekbe, így ha valaki sír, rögtön látom is és robogok megmenteni. ÁMDE mivel én konzolos modi vagyok, így törölni/módosítgatni csak ott tudok, máshol csak büntethetek (az is elég néha).
  • SHADOWEYES7
    pedig de!
  • Sir Quno Jedi
    Azé nem kell ijesztgetni a nagyérdeműt, még ha igaz is... :D
  • Borg
    Tizenegynéhány? Én max ha 3-4-ről tudtam (eddig), akik a legalább a fórum nagyrészére benéznek. A többi csak díszmoderátor, jó ha 2 topikba járnak. De vannak akik már az SG-re se...