Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MetaMórfózis
Hm, szép^^ van egy topicod ahol tudod a fejcimet modositani, es annak irtad at a formjat?

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

MetaMórfózis
hoho, ertem, ez derossz😊 Építek egy házat és csak akkor mehetek be ha az önkormáynzat engedélyt ad...😄

Attól, hogy te nyitod, nem leszel automatikusan owner, owner akkor leszel, ha kapsz úgynevezett házigazda jogot a topicra.
MetaMórfózis
Egyébként ha én vagyok az ownere egy topcinak, annak miért nem tudom változtatni a tárgyát? Vagy csak en nem vettem eszre?😄

Hogy bizonyítsam azt, hogy tudom módosítani a topicok címeit, ennek a topicnak az alcímébe a 3-3 sárga felkiáltójelet kicserélem 4-4-re.
Sadist
Hát te valami fantasztikus fehérkalapos hacker vagy -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Én meg megtudom változtatni BÁRMELYIK topic címét és alcímét! Nem éltem vele vissza eddig, és nem is fogok.

Meg bárki nevében tudok írni privát üzenetet, és írni a chaten, igaz ezt kicsit másképp mint a többi dolgot. A lényeg az, hogy valójában nem az õ nevükben tudok írni, hanem tudok regisztrálni olyan neveket, amik ránézésre teljesen olyanok, mint az eredeti nevek. Az ötlet akkor jött, hogy ennek utánapróbálgassak, amikor valaki PheeI(nagy i a végén) néven regelt, és topicokat nyitogatott, és tök úgy nézett ki a nagy I és a kis L hasonlósága miatt, mintha azokat a topicokat Pheel nyitotta volna. Akkor elkezdtem kísérletezgetni, és rájöttem arra, hogy van valami amit nem szûr ki a regisztráció.

Természetesen ezzel se éltem vissza.
MetaMórfózis
A probléma ennyire nem vicces (pl párszáz user nevét meg aláirását egyszerre átváltoztatni), st ha érdekel, szólj.

MetaMórfózis
Nem úgy értettem, bárcsak úgylenne😄
Hanem azt amit enged, valamint az emailt is.

Dichter
Akkor miértnem írod át a neved amilyenre szeretnéd? 😊

MetaMórfózis
pacsi.

MetaMórfózis
És tudod hogy mindenkinek meglehetne változtatni az adatait gyakorlatilag töksimán?😄

Sikerült nyitnom egy topicot a 8-asba. Nem hittem volna, hogy rájöttem, hogy MetaMórfózis hogy csinálta, de ezek szerint rájöttem. Eredetileg a szemétdombra akartam, mert ott gondolom senkit nem zavart volna, de mivel elõször lehagytam a www-t az sg.hu elõl, ezért nem ment, azzal a hibaüzenettel, hogy a rövid cím üres, aztán megpróbáltam a 8-asba, és elõször az se mûködött, aztán beírtam a www-t, de véletlenül a 8-ason hagytam a beállítást, és így oda nyílt.
cSuwwi

shit happens

tomsolo
<#sir>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

cSuwwi
ezt mindenhol elsütöd? :]

shit happens

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
a semmibe tudom, hogy lehet topicot nyitni, ez nem bug, ez feature 😊
MetaMórfózis
Értem, megint túllõttema célon, mert elírtam, csak egy topicot akartam letrehozni, de így nem derült ki hogy lehet e zárt témába is létrehozni. Meg szerintem egy kis veszélytelen poénkodás senkinek sem art, tök jóhangulat lett a két topicban😄

Punker
egyszerre küldtük el és kiütötte az enyémet, elég ha szólsz St-nek ha találsz nem kell demonstrálni is mert csak baj lesz belõle.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MetaMórfózis
ST, a 2vel ezelötti hozzászólásom bugreport volt, bár nem derült ki belõle

MetaMórfózis
Ez egy állat, miért kétszer irta be? szerkeszteni akartam, aztán mégse, és most ittvan. Kezdek félni

Punker
ne csináld ezt!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MetaMórfózis
Véletlen ezt nyitottam ehelyett elnézést.

malter
az ok is,de ha 1 komoly játékrol van szo,akkor a megjelenésig lehet beszélgetni magárol a játékrol,vagy joval megjelenés után
mert a megjelenéskor wareztéma a kommentek 90%a
ami bizonyos szintig megint csak elnézhetö,de az ismétlödö kérdések,és a 2sort nem képes visszaolvasni tipusu userek kikészitenek mindenkit
elvileg igen ezért van a moderátornak topic,de a gyakorlat azt mutatja hogy kevés,a házigazda 1 személyben szintén
Punker
ott a moderátor topic lehet szólni ha gond van.

malter
most beszélgettünk egyik topicban arrol,hogy káosz van ha 1 normálisabb játék kijön.nem lehetne több házigazdát 1 topicba tenni?,mert elég sürün nem birja,vagy nincs ott épp mikor kéne
+ a jogok kérését,adását meggyorsitani,mert elég lassan és macerásan kapják meg userek
MetaMórfózis
Rengeteg, ezek csak alap dolgok, nagyon sok helyen nem ügyelnek a rendes ellenõrzésre, vagy lustaság vagy egyéb okokból, sajnos a felhasználó által küldött információk ellenõrzése nagyon körülményes, és az 500adik mezõ után saját tapasztalatok alapján is már néhanéha unalmassá válik😊 De mindig van egy barom aki kipróbálgat mindent. De megszoktam már ezt a Danken Mcloadosdit vagy hogy irják, 1986 éve élek a skót fel-iwiwn😊
És a szülinapom is 0020. március 7. én van, amit nemtudom hogy számolt ki😄

akyyy
iwiwen mik voltak a tünetek? jesszus, rossz belegondolni mennyi helyen lehet akkor ilyen "bug" :S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MetaMórfózis
Csupán hepciáskodás, de így 306 évesen talán van hozzá jogom😊 Mondjuk születési dátumot is lehet többször módosítani... Csak kár hogy 100 fölött tisztelettel van a személyiségi jogaimra, és nem írja ki hogy 300-310 közt😄

MetaMórfózis
Nem jutottam be a szerverre, nem is volt cél, csupán unatkoztam, ami az iwiw-re is veszélyes lett aztan😊 Ott nem ennyire mondjuk...😄 Szóval nyami bocsesz a logodért, nekem nickváltoztatás terén azis megfelelne ha csak az ékezeteket és a betük méretét lehetne variálni...

Amse
ha már eddig eljutott megváltoztathatta volna a nevét is 😊

Sadist
Gondolom fájlokat tudott törölni a szerverrõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

The FlashBack
nade, mi is volt az a bug??

BiG G
támogatom! megérdemelte

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

akyyy
szvsz ezért már jár neki hogy megváltoztassák a nevét

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SLICK
a névváltoztatás jó ötlet, de én úgy képzelném el, hogy minimum 2 szer lehessen megváltoztatni vagy egyszer úgy mintha a szülinapodat véglegesítenéd... bár télleg nem tom mennyire megvalósítható, St-nek én is írtam ezzel kapocslatban privit, h meglehet e változtatni a nevem. Persze nem másra hanem csak kisbetûsre pl: Slick

St
MetaMórfózis letörölte, hogy demonstrálja az sg-ben talált bug súlyosságát.
nyami
újra feltöltöttem így már jó

PLackó
én is látom.

BiG G
nálam látszik.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nyami
akkor megmondod mért nem látszik htx

temár külön vinyót érdemelsz 😄
szerk: én mindenki másét látom.

http://thenamelessphoto.com/

Dying Soul
A tied tényleg nem jön be.

nyami
hova tûnt a logóm? megint tönkrement egy vinyó? :C

vagy csak nekem mutat piros x-t?

DanielT
Ok, bocs. (a keresõ nem használata miatt ölni tudnék, valszeg ezért érintett érzékenyen) 😊
Amse
most miért bunkózol? lehet, hogy 3 figyelmeztetése van, de ez most nem ad okot arra, hogy leszóld...

DanielT
IQ alapú regisztráció. Szerencséd, hogy még nem volt bevezetve, mert nem lennél itt.
Fülüke
Mik lesznek a következõ változások az SG-n?

De k*rvajó géped van istenem....

Punker
neki ugyanaz volt a név és a jelszó