Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Meg bárki nevében tudok írni privát üzenetet, és írni a chaten, igaz ezt kicsit másképp mint a többi dolgot. A lényeg az, hogy valójában nem az õ nevükben tudok írni, hanem tudok regisztrálni olyan neveket, amik ránézésre teljesen olyanok, mint az eredeti nevek. Az ötlet akkor jött, hogy ennek utánapróbálgassak, amikor valaki PheeI(nagy i a végén) néven regelt, és topicokat nyitogatott, és tök úgy nézett ki a nagy I és a kis L hasonlósága miatt, mintha azokat a topicokat Pheel nyitotta volna. Akkor elkezdtem kísérletezgetni, és rájöttem arra, hogy van valami amit nem szûr ki a regisztráció.
Természetesen ezzel se éltem vissza.
Hanem azt amit enged, valamint az emailt is.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mert a megjelenéskor wareztéma a kommentek 90%a
ami bizonyos szintig megint csak elnézhetö,de az ismétlödö kérdések,és a 2sort nem képes visszaolvasni tipusu userek kikészitenek mindenkit
elvileg igen ezért van a moderátornak topic,de a gyakorlat azt mutatja hogy kevés,a házigazda 1 személyben szintén
+ a jogok kérését,adását meggyorsitani,mert elég lassan és macerásan kapják meg userek
És a szülinapom is 0020. március 7. én van, amit nemtudom hogy számolt ki😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szerk: én mindenki másét látom.
http://thenamelessphoto.com/