27328
  • [NST]Cifu
    Minden fórum bizonyos célokra, feladatokra születik, az Sg.hu-n szabadabb a script és egyébb formázási lehetőség (pl. bannerek lehetősége a topicban, akár a háttérképet lecserélheted, sőt, szinte teljesen átszabhatod a teljes topic kinézetét). A RiOS egy másik véglet, gyakorlatilag kismillió szempontból korlátozottabb, cserébe ott sokkal inkább kézben lehet tartani azt, hogy mit csinálhat meg a felhasználó.

Especiel nekem a RIOS belogolása azért nem fekszik, mert itthon automatikus belogolás van, munkahelyen viszont privát böngészőablakban lépek be, tehát ott nem elég az e-mailt és jelszót begépelni, de még ki kell pipálnom mindhárom checkbox-ot is minden egyes alkalommal...
  • SzirmosSzisza
    Fél évente el van magyarázva, hogy itt miért nem lehet megcsinálni, ahogy látom idén Dzsini a soros :D
  • Dzsini
    Na, akkor így januárban gyorsan letudjuk erre az évre is.

Azért nem lehet több gépen bejelentkezni (és kliens oldalon tárolni a bejelentkezési adatokat), mert itt szabadon lehet a fejlécbe bárki által scripteket írni, amivel egy villanás alatt el lehet lopni bármelyik topicba látogató bejelentkezési adatait, majd azzal könnyedén visszaélni (kezdve azzal, hogy a nevében posztolsz). Ugyanezt nem lehet elkövetni egyetlen másik fórumon se.
    Tehát vagy nincs fejlécek szabad szerkesztése, és ott mindenféle külső dolgok futtatása, vagy nincs szabad bejelentkezés több gépen.
  • N o N a m e
    Azzal, hogy mindig újra be kell lépni új eszközről. Elmentettem a böngészőkben az adatokat és így csak 1 tap, de így is körülményes.
    Érdekes módon egy lapcsaládnak nevezitek az SG-t, Prohardvert, Mobilarénát stb, az ottani fórumokon mégis gyönyörűen megvan oldva bejelentkezésnél, hogy mennyi ideig, miről szeretnék belépve maradni. Le lehetne másolni az ötletet, aztán mindenki boldog lenne és nem kellene félévente újra és újra elmagyarázni majd bannolni azokat akik nem értenek egyet.

• Dzsini
    mivel kapcsolatban? mert írt vagy tízféle dolgot...

ami miatt először panaszkodott (belépés csak egy helyről), az kb. évente el volt magyarázva, hogy miért van, és miért marad így.

a többi pedig vélemény, nem fejlesztési téma.
  • N o N a m e
    én egyetértek vele
  • Mike
    túltárgyaltuk a témát.
    az elmúlt 4-5 évben fél évente néztem ide fel.
    most is csak a GTA online miatt
    úgyhogy nem érdekel ez az egész.
    többet nem zavarom a köreiteket
  • j0nNyKa
    adok egy darab lehetőséget, hogy átgondold a leírtakat, és esetleg át is fogalmazd a mondanivalód
    élsz vele?
  • Mike
    ebben mi volt az indulat, te hülye? most vagyok indulatos, igen
    titeket nem zavar, sőt élvezitek? én tőlem
    ki kell oktatni az ügyfelet? hát ja, így kell szolgáltatni
    egyébként úgy is döglődik az egész site
    nekem aztán édesmindegy
    csak baszki egy téma miatt fel-fel jövök ide, és 15 éve ugyanaz a nyomorék megoldás
    milyen biztonság? kurvára védeni kell ám ezt az oldalt, de tényleg
    mi ez, bank?
    következő 15 év? nem lesz addigra az sg sehol. már most is csak egy árnyék
    de nem azért írtam ide, hogy az sg-t mocskoljam, hanem mert úgy láttam kissé megállt az idő, és ezen lehetne változtatni. de látom, hogy nem kell, ilyen emberekkel mint ti, felesleges leállni
  • j0nNyKa
    oksa, sz*rni nincs időm sajnos mostanság, úgyhogy ígérni azt tudom, hogy ha dobtok privit, azt azonnal intézem
  • Tinman #25977
    Megy p.ü.

Egyébként ott bukik el a mutatvány, hogy a freemail-es címre tökéletesen kimegy a levél, linkre katt után SG-n ez az üzenet fogad: "Az új e-mail címedre kiküldtük a cseréhez szükséges megerősítő üzenetet.", de az új mail címre, már nem megy ki a levél ilyenkor, spam mappába sincs.
  • j0nNyKa
    igen, ilyen esetben küldjétek nekem, aztán átvésem
  • Tinman #25975
    Szintén... ha küldöm átírjátok Gmail-re? Sajnos freemail-es nekem is.
  • Blum
    Küldhetek én is privit? Nekem is olyan cím van megadva ami "megszűnt".
    Nem mintha baj lenne, végülis betudok lépni de azért biztos ami biztos :)
  • [NST]Cifu
    Privi ment, egyébként a hsz. elküldése előtt próbáltam ki megint (nehogy hülyeséget írjak...).
  • j0nNyKa
    ezt mikor próbáltad? néhány hónapja javítottam, elvileg mennie kéne
    ha nem megy, küldd el nekem az új címed, és átírom kézzel
  • [NST]Cifu
    E-mail változtatásra lesz esetleg lehetőség?

A freemail-es emailemet jó ideje nem használom, de hozzá van kötve a regem. Megpróbáltam megváltoztatni, a régi e-mailemre elküldi a cseréhez szükséges mailt, rákattint, "Az új e-mail címedre kiküldtük a cseréhez szükséges megerősítő üzenetet. ", viszont az újra ezek után nem érkezik semmi. :(
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.01.12. 13:26:08
  • pxxl
    én attól kapok agyfaszt, ha egyszerre 8 gépen engedi hogy be legyek jelentkezve...pl fb-ot sem értem, hogy miért engedi...
    jó ez így
  • j0nNyKa
    annyira nyomorék dolog, hogy az emberek manapság képtelenek indulat nélkül megszólalni
    nem ok nélkül vannak elmegyógyintézetek, és ezer féle nyugtatószer, látom még most is elkéne :\

egyébként csak így meg szeretném libbenteni, hogy urambocsá biztosági okokból van ez így, és ennek megfelelően így is fog maradni, ha fennállunk addig, akkor még 15 évig
  • Mike
    Annyira nyomorék dolog, hogy a bejelentkezést 15 év alatt sem sikerült megoldani.
    (konkrétan: ha bejelentkezek egy másik gépen, akkor megint be kell jelentkeznem ezen. Nem ok nélkül volt Mike at home, látom még most is elkéne, nem csak 2002-ben. Csak azóta kicsit változott a világ, lett az embernek ezer kütyüje, tablet, mobil, stb)
  • j0nNyKa
    rosszkor kérdezted :)
  • DanielT
    Köszi a válaszokat. A "még az idén" jobb lett volna, ha decemberben hangzik el, nem január második hetének elején. :DD
  • SzirmosSzisza
    Workaround van, itt meg lehet nézni, bár néha sokáig tart míg betölt.
  • j0nNyKa
    idén valamikor biztos bepakolom igen
  • DanielT
    Gifv, webm és egyéb egzotikus videók beszúrására lesz lehetőség evör?
  • [NST]Cifu
    Aktív, de a botokon kívül volt bent valaki?
  • j0nNyKa
    ezt meg tudod tenni #sg nélkül is, hálisten semmi nem akadályoz meg :)
  • Dzsini
    élnek, én a múltkor néztem el néhány régi csatornára ahova jártam, még aktívak voltak :) (de lusta voltam, van irc kliens weboldal)
  • Borg
    Dehogynem, előszedném az ezredforduló környékén elcsomagolt mirc klienst, az összes loggal és pluginnel és beérkezett fájllal, és kb egyszer felnéznék #sg.hu -ra :D (meg egy pár másikra, hátha él még valaki)
  • Dzsini
    Nem szoktam kimondani, amit gépelek ;) Megy hang nélkül is.
  • Jim Morrison
    Mas pozitivivuma(????) nem is lenne :)
  • Borg
    Nem mondod :)
  • Dzsini
    Nem irc alapú a főoldali chat.
  • Borg
    A főoldali chattel nem lehet összehozni az ircet? Hogy azt a csatornát jelenítse meg ott?
    Elég oldscool lenne :)
  • j0nNyKa
    egyébként ez amit itt most csinálsz, mikor lett megengedve a moderátorok által? lemaradtam róla, nem jött cc
  • biomage
    Persze csak azoknak akinek nem vipje, aki vippes, annak minden küldésnél, egy üzenetet kap, valami pozitívval, mint például.
    Köszönjük hogy támogatsz.
  • Dzsini
    Olyan trollkodást úgyse hozhatsz össze, mint anno St - a hozzászólásmező alatt 2 gomb volt - egy "Töröl" és egy "Elküld" - előbbi kipucolta a szövegdobozt. Egyik design javítgatásnál felcserélte a két gombot.
  • biomage
    legyen egy + ok gomb minden új küldésre :D

4chan on például captcha van és nézd meg menyien használják :D pont ezért, mert feszültség levezető.
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2016.01.06. 14:47:56
  • j0nNyKa
    ezt valaki fordítsa le légyszi, és megcsinálom
  • biomage
    tedd a fórumot idegesítőbbé, komolyan, és egyszerű dolgok legyenek kicsit nehezebbek.
    Például mint a 4chan on.