27328
-
#25947 1 ember beszél róla így, miért a többesszám ?
én akarnék ircet, de még annyian se lennénk ott, mint cseten, szvsz fölösleges -
#25946 én 2003-ban, előtte asszem lehetett reg. nélkül is kommentelni.
jó hely volt :)) nagyon sokat lógtam itt -
#25945 Nem akartatok SG-s IRC csatornát amúgy? Vagy elég az a chat?
btw nem tudom miért beszéltek róla úgy mintha meg lenne halva, használják még elég sokan -
#25944 basically IRC-n nevelkedtem (látszik is :|) -
#25943 IRC-n és ICQ-n én is fent lógtam még! -
#25942 Ki keltette a halálhírem?
A Tudományos fórumrészben elég aktív vagyok, néha a TV/Mozi fórumrészben is hozzászólok. Máshol meg már évek óta nem.
-
#25941 Cifu még él :O
van még remény! -
#25940 Változik a világ. Én még emlékszem arra, amikor a hőskorban inkább levlisták voltak, a folyamatos kapcsolat az IRC-n lógtunk, illetve az "online" csetelés első sorban az ICQ-t jelentette.
Egyébként attól függ, mit nézel, nyilván vannak olyan fórumrészek, amelyek kevésbé pörögnek, de azért most is akadnak olyan topicok, amelyek pörögnek. ;) -
#25939 Bőven öreg vagy már az internet fő aktív közönségéhez képest, és te még fórumozol, mert te ezt szoktad meg. -
#25938 "Fáj a szívem", komolyan.... 2001-ben regeltem a fórumra, azóta kb majd' minden nap felnézek, elolvasom a hozzászólásokat. Én is nyomom FB-n is, de.... na! -
#25937 Nem "már megy ki", már rég kiment :) -
#25936 én átszoktam prohardverre inkább
ezt a helyet eléggé kinyírták az évek során
+ a mostani fiatalok inkább facebookon csoportosulnak gondolom
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.01.05. 09:24:03 -
#25935 .... egy kis lendület....
Az is lehet, hogy a fórumozás már "megy ki a divatból", de én nap, mint nap feljövök a fórumra, de alig-alig vannak új hozzászólások. Mondhatni, hogy uncsi ide feljönni.... -
#25934 #25897 -
#25933 Vagy PayPal fizetési lehetőséggel :) -
#25932 Ha már, akkor email helyett privát üzenet, benne ajándék VIP kóddal, mint sok éve :) -
#25931 ok -
Kepek #25930 valójában erre egy marketinges tudna válaszolni, hogy mennyi haszna vagy kára lenne a levélnek
de kamionosjoe válaszával, vagyis "terveznétek valami újat" értek leginkább egyet levélküldésileg, hajrá! -
kamionosjoe #25929 akkor lenne érdemes e-mailt küldeni ha lenne valami akció vagy terveznétek valami újat, ha jó dolog lenne azért lehet a pár tízezerből lenne pár aki örülne neki -
#25928 van egy egész interneted hogy visszaigazoltasd magad újévkor, most emiatt a pártízezer usert ne akasszuk már ki
megvannak ők az n+1-edik spam levél nélkül, meg egyébként szerinted ki a frászt érdekel, hogy az sg, mint internetes rendszer kíván-e boldog új évet?
én kívánom hogy tökjó legyen az újéved, bármit is jelentsen ez! -
#25927 spam könyvtárba menne szerintem.
+ nem vagyok biztos, de szerintem kéretlen reklámnak minősülne.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.12.25. 12:15:47 -
Kepek #25926 Boldog új évet e-mail kimehetne mindenkinek szilveszterkor.
Hozzá valami ütős grafika, mondóka, bármi.
Van egy hét kitalálni. -
#25925 eh pedig ugyanaz a js fut minden kategória alatt
wtf, debug pls -
#25924 Az a lol, hogy a topicban Tinman az elmúlt 1-2 évben pár havonta felhozta a "mi a baj a keresővel, mit kellene kezdeni vele" sztorit :) -
#25923 Játékosok fórumában nem tudok beszúrni A taget id vel. pl:
<a href="#" id="faq_toggle">Gyakran Ismételt Kérdések</a>
Míg engedi mobil és saját fórumban, valamiért Játékosok fórumában nem (id-t kitörli). Nem nagy dolog, átírtam class-ra, csak elég érdekes, hogy valahol engedi, valahol meg nem. -
#25922 Mi a lol? csak én vagyok az aki rákeres pl egy játék topikjában valamire, és csak a kérdést találja, a választ nem? -
#25921 lol -
#25920 Na van ismét egykét ötletem: ismét a kereső.
Rákeresek egy szóra egy topikban, akkor kilistázza a találatokat,
Szerepel ott nicknév is, meg dátum, meg minden, viszont hozzászólás szám miért NEM? (oké, URL mutatja ha ráviszem az egeret, de hát, na :D)...
A másik pedig, hogy ha itt rámegyek egy találatra, és betölti a kommentet, jó lenne ha az a találat "lapozható" lenne. Nem is tudom hogyan írjam le. Vagy ne csak azt a hozzászólást mutassa hanem az előtte és utána lévő kb. 10 hozzászólást, esetleg egy gomb, ami arra az adott oldalra visz, ahol a hozzászólás található. -
#25919 Bakker, és tényleg. Ezt eddig észre sem vettem. -
#25918 Ha a topicra nyomsz, akkor a legfrissebbekhez ugrik, ha mellette a "van új hozzászólás" jelre, akkor a legutolsó olvasatlan hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.11.28. 14:16:53 -
#25917 PH-n nincs ilyen funkció. Ott az utolsó hsz-edhez ugrik. -
#25916 phn ezt a funkciót nem én írtam szabadidőmben ingyen, felhasználói kérésre :)
nem prioritás, sorry -
#25915 LEhetne úgy, hogy ha a piros (x új) szövegre kattintunk, akkor már alapból az utolsó olvasatlan üzenethez ugorjon, és nem csak a topikba megy bele :p
de csak ha a topik névre, akkor ugyanúgy lenne, mint ahogy most.
tán ph-n is így van
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.11.28. 07:36:33 -
#25914 Pedig egész jó ötlet :(
Amúgy, #25842 nál ha az #icon-ról leszedem a width: 10px-et akkor jó lesz (csak a - jel megint más mekkora). -
#25913 nekünk nem probléma.
pixx veled ugye nem kell foglalkozni, csak a napi trollkodásod? -
#25912 Megoldanad hogy a kedvencek lenyitasa/becsukasa ne csak a +/- gombokkal tortenjen hanem a Kedvencek szoveggel is. Mobilon joabb lenne ugy. Nem kellene egy kis ficakot becelozni:)
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.11.26. 20:27:46 -
#25911 Ezt az egy klikket akartam volna megspórolni :)
A kedvencekbe meg időnként bepislogok, de nem mindig, nem rendszeresen, és nem mindegyik topiknál vagyok az összes új hozzászólásra kíváncsi.
Amúgy tényleg akkora probléma a topik megnyitását/elhagyását figyelni, mint az utolsó olvasatlan üzenet betöltődését? -
#25910 Összefoglalom 3 mondatban az erről sok hónapja megtartott beszélgetést:
De akkor nem látod az utolsó olvasatlan üzenetet. Egy klikk odaugrani és bezárni, ha mégsem akarsz több oldalt átolvasni. Bár akkor meg minek van a kedvencek között a téma? -
#25909 Nem-e lehetne-e, hogy ha benézek egy topikba, akkor az új üzenet számláló nullázódjon?
Akkor is, ha az első új üzenet az 5. oldalon van, én meg csak az elsőt nézem meg. -
#25908 #25897