Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
alapesetben jár, de metamórfózis az én megbízásomra vadászik a bugokra. jobb ha megtaláljuk mintsem kispöcs józsika találja meg és hekkel szét mindent.
MetaMórfózis
Igaz

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Sadist
Találtál egy bugot, ügyes vagy, szólsz az illetékesnek, le van tudva. Attól még nem kéne bûvészkedni és elcseszni mások userinfojat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MetaMórfózis
Nebáncs'

Dichter
Thx. És egy konstruktív ötlet. A bugvadászoknak járhatna ezentúl 1-2 büntipont.

Aquir
ugy értem nem Te irtad át

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kosz

BUDA > miskolc.

DJ Skyline
köszi

Amse
thx

St
a hibát amivel ezt lehet csinálni kijavítottam.

annak a 15 embernek akinek átírta kitöröltem ezeket a kamu adatokat, a szülinapot be lehet állítani újra.
MetaMórfózis
NEm én irtam át, hanem ti azzal hogy megnéztétek ezt a topicot, nem személyreszóló volt a dolog, aki idenézett annak változott. Lelkiismeret furdalásom lett, mindjart megy egy pm a karosultaknak.

Aquir
ugyanazzal vissza lehet írni amivel átirta

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dichter
1985-re írjad visszafelé

en is, de nem artana ha 187 evvel kesobb tortent volna ugyanez :C

BUDA > miskolc.

akyyy
én is, mégis ismeretlen a korom😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Dichter
Nagyon ügyes vagy... ELhitte neked mindenki, hogy tudod hogy kel csinálni. Minek kellett átírni?? Gratulálolok... nc

DJ Skyline
én most 1800-ban születtem<#idiota>

MetaMórfózis
írhatnék egy progit, aminek megadhatod hogy hányéves vagy és átírja, csak az a gond hogy az sokdolgot felfedne, nem csak egyszer lenne használható, és a permbant is kikuzdeném magamnak vele😄

MetaMórfózis
Szorri emberek i have no backup😄
Big, oks, de szerintem a "Mi kellene az sgnek" kérdésre válasz midnen bugreport😊

meg az en szuletesi evemet sem artana

BUDA > miskolc.

BiG G
Ok. Amúgy semmi bajom nincs azzal amit csinálsz, mert ha valaki olyan jön rá aki ezzel visszaél, az rosszabb, és így legalább be lesznek foltozva a lyukak, csak annak adtam hangot, hogy ennek akkor lehetne külön topikja, mert nem pont ez a megfelelõ hely rá. Písz

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

MetaMórfózis
Poénkodtam csupán, BIG, ne morcoskodj.

BiG G
nc
Amúgymeg akkor lehetne neki nyitni topikot, ahol a soksoksok lelkes ifjú programozó palánta kitanulhatná a haxx csínját bínját, jól. És ne fenyegess.

Dichter
Lennél olyan kedves visszaírni a nevem és az aláírásom?

MetaMórfózis
Hát van szebb nyelv nala, teny es valo😊

akyyy
pl aki alattad is írt, meg szvsz sok lelkes "programozó" van, aki csak olvasgatja fórumot, és szeretné tudni az ilyne dolgokat!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MetaMórfózis
Pl aki ért hozzá, csak még nem gondolkozott ezen a témán, vagy nem tudta megvalósítani. Mellesleg engem nemzavar az hogy téged zavar. Nem kell idenézni. (az azért is jó mert kissebb az esélye hogy mondjuk törlödik alogód, vagy ilyesmi<#ticking>)

BiG G
Miért még kinek jöhet jól St-n kívül ?

Mindig újra emlékeztet rá valami, hogy mennyire utálom a JS-t.
MetaMórfózis
Azért ide irtam mert nem ST az egyetlen akinek jól jöhet ez, attól hogy neked pont nem mond semmit az egy más tészta.

akyyy
nem lenne a két topikcja toplistás ha nem érdekelné senkit se😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BiG G
szerintem ez lassan senkit se érdekel, mondd el St-nek hol van(nak) a hiba(vagy hibák), de ezen felül már unalmas.

MetaMórfózis
Ennek a durvább formája egyébként a diszkrét javascript, ami az onclick onstb esemenyeket is javascriptbol rendeli bizonyos linkekhez, szóval beteg. Nemtudom milyen a browser supportja de azért ugyes. mórinfo

MetaMórfózis
Hm, csak elvi, de szerintem bug:
Véletlenül az egyik kulcsszavam az adblock-ba kiszedte valamelyik js-etek
ezért:
- nem tudtam bejelentkezni, csak trukkozve
- nem tudtam "válasz" ként üzenetet küldeni
- nem tudtam válaszolni a privátüzieimre
- és kitudja mit nem tudtam volna még

Ha elfogadsz tanácsot lenne a doogra egy szolusönöm:
Az ilyesmi linkek helyett:
<a href='#blocked::alert("foo");'>..</a> vagy <a href='#'>..</a>
--- helyett ---
írj ilyet:
<a href='login.php'>blaa</a>

<script type='text/Javascript'>
function windopwn(bar,w,h) {
var linkurl = bar.href;
window.open(linkurl,'valamipopupnev','width='+w+'height='+h);
bar.target ='valamipopupnev';
return false;
}
</script>
és js-be, a windopen() függvénybe el tudod érni a link hrefjét, tudsz nyitni egy ablakot, a target-et áttudod irni a popup-ra és minden happy, de ha nincs js vagy nem mûködik vmi miatt akkorsincs gáz, mert akkor egy sima link és annyi.

^^ nem próbáltam most így hirtelen, lehet hogy document.bar.target...

Sadist
Vagy inkább sehol nem kéne haxolni :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MetaMórfózis
Ok, akkor mentem el, majd jovok.

Pyx
talán nem itt kéne hakkolgatni

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

MetaMórfózis

MetaMórfózis
Nem megy ez a linkelés, 😄

MetaMórfózis

Max7
most5 hogy tovább kerestem találtam egy bugot egy smweb szolgáltatónál 😄 ez nagyon tetszik unatkozol akkor keress bugot 😛 most is inkább egy unalmas töri órán kéne ülnöm 😄 ehhe

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Akkor te nem jól próbálod, mert nem olyan egyszerû, elõször én is úgy próbáltam, de nekem is az jött ki, hogy nincs jogom, de aztán rájöttem, hogy hogy kell.
Max7
Látom a topik nyitás akárhovát már tiltottátok 😊 de nekem se kellet sok idõ megtalálni a módját 😛 mostmár azt irja hogy nincs jogom oda nyitni 😞

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

MetaMórfózis
😄

Ez mekkora, titkos topik szekció 😊 Garantáltan újreg mentes. <#eljen>
Aquir
látom a hibát

érdekes, viszont ez nem jó így

cSuwwi
jó hogy nem írod be mindjárt, hogy hogyan kell. :\
ha találtatok vmi hibát, akkor privi St-nek, nem kell túlragozni :w
amúgy most 2 perc alatt én is rájöttem erre az alcím módosítgatós dologra, vissza is tettem itt a 4 helyett a 3 felkiáltójelet :|

shit happens

Ehhez még form se kell. Csak egy link...
MetaMórfózis
Példát buktam😊 De ugylatom csak nekem faj ez..., hagyjuk😊

BiG G
bemehetsz, de csak akkor építhetsz rá egy emeletet, ha az önkormányzat engedélyt adott rá.