Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem kellett volna luke skywalkert játszanod,szépen csendben is tudtad volna jelezni a bugokat
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://www.sg.hu/forum.php3?cat=
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és topiclátogatottság terén szted ?
saját fórumba és gumiba nem mehetek, nekem aztán marha nagy veszteség, mivel a legtöbbrészt ezekben egyáltalán nem vagyok
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
épp ezért kérdeztem rá
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ezt most teljesen písz jelleggel mondom neked és bárkinek, aki hibát észlel a lap mûködésében, ill hézagra bukkan
ne nyilvánosan írjátok körül, hol a hiba, mert akkor tuti 400an elkezdenek rajta gondolkodni, tartsátok titokban, és privizzetek/mailezzetek STnek
sok hülyeségtõl kímélnénk meg a lapot, most nyílt egy rakás topig csakmert kimutatták milyen okosak... :C
na de nem offolok---
esetleg büntipontal jutalmazni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sland
tegnap 21:53 | Privát | Galéria | Válasz | #49
tudsz bannt adni ESTÉéknek?
█S█L█A█N█D█
4 8 15 16 23 42 - The numbers are bad
Válasz 'MetaMórfózis' üzenetére (#48)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
majdnem ledõltem a székrõl😄D