Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jah látom már, h többen pihiznek <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
kicsit unalmas már ez a fórum hekkelés, banolni kéne mindegyik hekkelõt

MetaMórfózis
Lehet hogy félre vagy nem értek valamit, de minden topicnak van rsse nem?😊
Ha azt berakod a kedvenceid közé akkor látod... nem?
(Ugyértem firefoxba kedvencek közé...)
Uiui én nem hasznalom az sg-s rsst szoval felolem barmi is lehet.D

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

CSOCSO
ahh..latom van forumnlista RSS.. nem lehetne ezt kedvencekbe is megtenni.. jo lenne ha latnam ha valaki uzent vmelyik topicba a kedvenceim kozul
MetaMórfózis
http://www.sg.hu/buntetopontlista.php
Nice shot😊

BiG G
jah tényleg már látom sorry 😊 amúgy szerintem idõeltolódással most ütött be április 1, mint boloMdok napja, nagy összegben fogadnák hogy még vagy 10+ ember repül a nap folyamán...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Dying Soul
Így már érthetõ. Fel is vetettem amúgy..

BiG G
Nem értem mirõl beszélsz, ott van az új volt az új topikok közt, az általánosba lett amúgy nyitva, utána rakta át valaki a gumiba :|

Dying Soul
ban ide is
ez káosz, a fél fórum tudja..St kellene ide, gyorsan törölni mindent

MetaMórfózis
.... remélem akkor sem bántanád azt a topicot... most kit zavar már, én nem hoztam létre többet, eredetielg is egyet akartam, csak elirtam😄 De a másikat már át is pakoltátok... Szóval én részemrõl befejeztem már akkor. Most is azon vagyok hogy hírt küldjek be az sg-re😄D Csak elméleti szinten de foglalkoztat a dolog😊

Dying Soul
Nem ez volt a kérdés! Hanem az, hogy hogy jelenhet meg az új topikok között? Vki átrakta és a fórum még nem frissített?

Punker
ettõl függetlenül kértelek hogy ne csináld, mert most majd lehet takarítani a sok ökör után, illetve lehetne ha lenne oda törlési jogom.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SLICK
igen úgy emléxem mintha Borg említette volna h ott nincs modi joguk.. és törölni nem tud :|
nem tom jól emlékszem e... -.-

BiG G
topiknak hívják.

MetaMórfózis
Tiszta lelkiismeret furdalás vagyok😊, senkinek semmit nem mondtam, senkinek még csak célzás szinten se segitettem, bárki megmondhatja, van aki még msnen is felvett miatta (ugye fb😊). Szerintem jó poén volt, senki nem volt rá kötelezve hogy ovodásan kövessen, aki megtette hat 'cumta'.

ne õt bántsd nem tehet róla, hogy sokan utánozták...

cSuwwi
remélem a topikcímben is látjátok a nagybetûs szöveget, lesz még itt sírás...

shit happens

bertino
az lehet a téma, hogy lehet nem tudják kitörölni (?!)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

malter
nevethetsz,miattad van az egész
nem kellett volna luke skywalkert játszanod,szépen csendben is tudtad volna jelezni a bugokat
MetaMórfózis
Hóó, elnézést, rosszul tudtam, azthittem hogy a permanently az átmenetileg. Bocsesz. Akkor talán transitionally banned?😊 transban😄 transban vannak😄

PLackó
maguk a topicok megmaradnak?

Sadist
"A felhasználó átmenetileg ki van tiltva"

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MetaMórfózis
Hanem? átmenetileg kitiltva? PErmanently banned😄

PLackó
nem permban.

nyami
owned

MetaMórfózis
Hmm, nagy a mai permban termés😄

mukika
muszáj <#wink>

Aquir
az enyémet azért át lehetne rakni az általánosba.. nem spamtopik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ezt most muszály volt?
<#eljen>

Sadist
Még nem mindet...
http://www.sg.hu/forum.php3?cat=

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
nah ja, levagyok

és topiclátogatottság terén szted ?
saját fórumba és gumiba nem mehetek, nekem aztán marha nagy veszteség, mivel a legtöbbrészt ezekben egyáltalán nem vagyok

MetaMórfózis
😊

Punker
nem korlátoz? rakás dologról le vagy tiltva, amúgy a sok ügyes okos kiskölköt kivágtam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aquir
az te vagy -.-

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bertino
a büntetõpont sztem nem sok semmi, mint látod engem se korlátoz semmiben
épp ezért kérdeztem rá

Met
a #10877-ben választ is adtál a kérdésedre

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Punker
sorban kivágom õket akkor majd leállnak vele, errõl beszéltem tegnap mikor mondtam hogy ne ide írkáld be......

bertino
metamorfozis -
ezt most teljesen písz jelleggel mondom neked és bárkinek, aki hibát észlel a lap mûködésében, ill hézagra bukkan

ne nyilvánosan írjátok körül, hol a hiba, mert akkor tuti 400an elkezdenek rajta gondolkodni, tartsátok titokban, és privizzetek/mailezzetek STnek

sok hülyeségtõl kímélnénk meg a lapot, most nyílt egy rakás topig csakmert kimutatták milyen okosak... :C

Aquir
miért, általánosba való téma, mert te hogy látod?

na de nem offolok---

értelmes?

PLackó
összes új téma ez a hülyeség,nagyon unalmas már.

Aquir
én még értelmes topikot nyitottam.. , van mód átrakni?

bertino
kezd szétesni az SG FFben...

a büntipontot csak az ezután nyílokért javaslok...

bertino
minek a büntetõpont ?

Met
be lehetne foltozni a semmibe topicnyitás bugot? az összes kiskorú ezzel szórakozik
esetleg büntipontal jutalmazni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CSOCSO
OOHH YESS!!! nem is tudtam hogy vegre bankkarival is lehet fizetni a VIP ert!!! ezer koszonet erte!! vegre nem kell masokat *ogatni hungaryba hogy segijjenek rajtam!! JEEE... a szamlat emailbe kulditek vagy kipostazzatok?😄
MetaMórfózis
Na azert😊