27327
  • Barney Tech
    "Elég sok munkát okoztál már a modiknak a marhaságaiddal."
    Mondj rajtad kivül egyetlen moderátort , akivel gondban voltam.
    A felhasználómat tudtommal egyszer sem bannolták , csak néha kaptam 1 vagy 2 pontot.
  • Sir Quno Jedi
    4 büntiponttal az nagyon nehéz és körülményes szvsz. :D
  • CUCLI
    lol. akkorsem bannolnád ha teleszóná kanapékkal ezt a topicot? :))
    off vége.
  • Max7
    Az tény hogy 1-2 félreértésből is de osztanak a moderátorok felesleges büntető pontot!

De 1 büntetőpont nem jelent semmit csupán figyelmeztetést ha meg 4-5-6 év alatt összejön a 21 (aszem akkor van bann) akkor így jártam van más forum illetve az a társaság aki megérdemli megtalál máshol is!

Viszont a nyekergés felesleges reakció soha nem jön rá sőt általában rontasz is a helyzeteden ha panaszkodsz! (ez a hozzászólásom is off-nak minősíthető mert elvileg senki nem reagálhat a másik írására maximum a vezetőség "st" személyében)
  • Mirk
    persze az is a történet lényege hogy senki sem kap pontot ok nélkül
    és szép dolog hogy kiáll magáért az ember, de van aki pont nélkül is megtanulta hogy ha kap 4 pofont akkor nem kell felháborodni mert még 4 lesz a vége
    plána ha nem véletlenül kaptál
  • Mirk
    ja, de egy próbát megért
    azért egy tábla fehér csoki az egy tábla fehér csoki... az a minimum hogy megpróbálom
  • Pheel
    Látom, nem kenyered a szövegértés. Pedig magyarul írtam...
    Tehát:
    Hiába kéred, nem kapsz egy ötödik pontot, mert akkor egy hét alatt lejár, míg a négy pont két hétig érvényes. Majd azzal folytattam, hogy hiába kéred mástól az ötödiket, mert ha ki is osztja neked, amint lejár visszarakom a négy pontodat, mert megkerülted a büntetés felét.

Szemétkedés? Ugyan! Jogos büntetés. Elég sok munkát okoztál már a modiknak a marhaságaiddal.

A más reges dolgot pedig mondogasd csak! Viszont utána ne sírjál, ha az is banra kerül! Regelhetsz ezret is, a stílus úgyis felismerhetővé tesz.
  • Barney Tech
    MOst a spoilerben lévő mondatról van szó, és arról hogy direkt csak 2 pontot adtál , és ha le fog járni az a 4 pont , akkor újra fogod osztani.Na ezt nevezik szemétkedésnek.
    Ezek után ne csodálkozz ,hogy más reget fogok használni.
  • bracsek #14190
    Kétszer eljárt a nyelvem mind a kétszer értékelted szófordulatomat. tomsolo az aláírásomat kifogásolta punker meg két napig a kérdésem ott volt a moderátor figyelmében topikban nem válaszolt mikor regisztráltam még egy felhasználót lepontozott na meg van még egy olyan amire azt irták fórumrongálás más névvel ezt nem ismerem el. Ki csinálta azt büntessék. De nem az a lényeg hanem hogy szeretném ha volna "tíztitótűz", hogy ne jussak előbb utobb a pokolra.Aki nem ír nem hibázik aki meg naponta ír annak általában van pontja nem is egy, tisztelet a kivétel.
    Ja és 18-23 ig volt egy olyan aminek az volt a neve forumhack de azt szerencsére a bűnös elismerte. így még van 18.
  • Pheel
    Hogy lehet az, hogy fórumozók ezreinek egyetlen pontja sincs, pedig naponta megfordulnak errefelé? Neked meg...
  • artschiatwork
    A népszerűség átka -.-
  • Flamer
    az előbb ugy értelmeztem hogy a büntetőpontok hetente tünnek el.. nem?:o
  • bracsek #14186
    Vlamilyen módszert nem lehetne kitalálni, hogyan lehetne hoszú távon csökkenteni az összegyűjtött pontokat, pl félévenként törölni egyet ha az adott félévben nem gyűjtött újabb pontot. Vagy bármilyen módon? Mivel a moderátorok másfél prec alatt anyit adnak, hogy tovább már legtöbb topikba csak olvasgatni merek bemeni. Mert ha leírom véleményem és az nem egyezik meg a modikéval akkor flémkeltésért lőnek fejbe.
  • Pheel
    Persze! Moderátor az nem ilyen kéne. Talán kicsit magadbaszállhatnál te kis mártír! Mondjuk eltöprenghetnél azon, hogy miért is kaptad a pontjaidat (folyamatos offtopic, sokadjára), hogyan reagáltál akkor, amikor kaptad (adj még, legyen meg az 5!) és milyen megoldást találtál ki a megkerülésre (ezentúl használok egy másik reget)!

Kiragadsz egy részt egy történetből és úgy állítod be, mintha te semmiről nem tehetnél. Nőjj fel!
  • Barney Tech
    Mi kéne, hogy még jobb legyen?
    Hát nem ilyen moderátor.
    Ha erre áll fel neki , és ezzel élvezi ki a moderátor életét , akkor nyugodtan adjon.
    Ezzel ennyi volt , köszi szépen , bye.
    További válaszok nem érdekelnek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Bant nem kapsz, mert akkor egy hét alatt lejár a büntid, így viszont két hétig élvezheted a kellemes hatását. Mástól se kérj pontot, mert ha lejár az egy heted, személyesen rakok rád újabb négy pontot..."

• artschiatwork
  • Sir Quno Jedi
    A tökéletesség a minimális elvárás, minden ennél alacsonyabb szint azonnali megtorlással jár. Így már érted? :DDD
  • Dragooon #14181
    mindenki megveregetheti a maga vállát.
  • Cat 02 #14180
    lol ... sztem hülyeség :D nincs sg nek erre pénze
  • bertino
    DE
  • Mirk
    kéne vmi kis jutalom azoknak a fórumozóknak akik még nem kaptak büntit, ergo büntetlen előéletűek
    egy tábla fehér csoki karácsonykor mondjuk vagy valami ilyesmi
  • Flamer
    mivel én nem vagyok pro ezért nálam egy normális mozgó logo nem 20k lenne :D
  • artschi
    20k szvsz _bőven_ elég a vip-eknek, mekkora logót akarsz csinálni??? 1 megásat, teljes szélességben??
  • Flamer
    talán akkor kéne egy uj vip szolgáltatás.. mer..
    teljesen egywet értek azzal hogy mindenkinek kéne a szerkesztés gomb.. mer sok lama van aki csak posztol meg hibázik meg stb.. és yólenne ha ojankor a szerkesztés használva oldanák meg..

vipeknek meg kéne vmi uj cucc :D pl nagyobb logo :D mer az a 20k elég kevés. :o
  • Pheel
    Milliószor kértük már. De amíg a kereső sem keres, mire várjunk?
  • akyyy
    Ha linkelek egy hozzászólást, ami reklám, vagy valami olyan ami moderálásra szorul, akkor a modik tudják szerkeszteni törölni, stb... mert úgy halottam nem lehet így :|
  • Cat 02 #14172
    fórumnak tag-ek ? így könnyebb lenne a keresés
  • precision
    akkor a vip funkció értelmét vesztené, senki sem fizetne érte
  • MaSzKa
    ja és kb 5percig hozzászólás szerkeszthetősége, mint a ph-n
  • MaSzKa
    legyen olyan mit a prohardveren
    meg tudjam nézni 1 kattintással ahova utoljára irtam
  • akyyy
    Változások napló
    2007.08.13.
    - megkötések újregeknek:
    - chatre 14 napig nem írhat
    - 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
    - 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába

A linkelést meg sajna ki tudja kerülni a különféle url rövidítókkel. Olyan megoldás lehetne hogy az ilyen illetőket ne büntipontal jutalmazni hanem egy hónapos bannal pl. De akkor szűrni kéne mi számt reklámnak, mert volt már rá példa hogy olyan kapott reklámért büntetőpontot egy amúgy rendes tag mert egy nfs topikba betett egy linket egy oldalra ahonnan kocsikat vagy mást lehetett leszedni:\
  • tigeroo
    újonnan regelt felhasználók csak 1-2 hónap után tudjanak topicot nyitni.
    a reklám-linkeket meg valami fekete listára kéne felrakni, aminek a linkelése tiltva lenne az oldalon..
  • PíszLávJuniti
    akit reklám linkelés miatt bannoltok, annak az összes hszében rá kéne keresni arra az URL re, mert nem egyszer látni olyat, hogy egy-egy topikban benne maradt a teljes link, azzal meg már elérte célját..
  • cSuwwi
    Megint ugyanazt a topikot használja 2 cikk is, ezek szerint fícsőr xD

http://www.sg.hu/cikkek/55379/befuccsolt_a_halo_mozi
    http://www.sg.hu/cikkek/55377/minden_kaliforniai_kormanyzati_weboldalt_letiltottak

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191676009
  • ivjoe
    Fórumkereső?
  • Fordito
    Kéne Könyv című nagy csoport
  • precision
    épp a körülményesség (gyak. lehetetlenség) miatt nem fogja senki megkeresni az összes hsz -ét egy adott embernek...mer hogy minek.
  • Cat 02 #14161
    topcion belül lenne 1 olyan h xy hozz szólásai :)
    ( v saját hozz szólások)
  • FixY
    Ezzel pedig egyáltalán nem tudok egyetérteni: publikus fórumra írsz, így is visszakereshető, csak lassabban, körülményesebben.
    Szóval nem értem az okát.
  • FixY
    Ez programozástechnikai "probléma". Senki sem mondta, hogy egyben jöjjön az egész ;)