27327
-
Cat 02 #14239 lol
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381
itt srác kérdezte "Ezt h csinálta" és ha a válaszra kattolok akkor csak video link van a szöveg nem fut -
#14238 Jah, meg havi 5 ropiért moderátor jogokat :) -
bracsek #14237 Vagy legalább a moderátorok egymás után ne kívántassák velünk a videókat, visszaélnek jogukka. -
Cat 02 #14236 most ugrott be Humoros és aranyos kapcsán
Fizetős tagok szúrhassanak be youtube videót :D -
#14235 nekem is bejön rendesen -
Cat #14234 ???
nekem bejön simán. Nálad lehet telepítve valami reklámszoftver. -
#14233 és hidd el, jobb is így :) -
#14232 Ha rámegyek erre a cikre egyből átirányit valami express.hu-ra:S -
#14231 nem neked válaszoltam, nagyon nem :P -
Cat 02 #14230 de aki sok oldalt néz meg azoknak törlődik, de sok flash az valamilyen szinten belassítja magát a gépet =\ -
#14229 magát a lejátszót 1x töltöd be mert a böngésző eltárolja a cachéban! (nem akarok beleszolni amúgy bocs) -
#14228 Nemérted, nagyon nem. :CCC
A LEJÁTSZÓT minek töltsem le 100x fölöslegesen?
Egyébként ágyazz be 100 különböző youtube videót egy html oldalba és mérd le a letöltési sebességét az oldalnak. -
#14227 csak akkor kezdi el letölteni a videot ha rányomnak a playre...gyakorlatilag nem terhelné jobban a sávszélt mint egy sima kép letöltése -
#14226 Naon lassan töltődnének be a hszek -
#14225 link -.-
Nekem semmi kedvem letölteni minden egyes hsz-ban a flash lejátszót. -
#14224 youtube videók beillesztését kéne támogatni -
#14223 köszi. lehetséges, ennyire nem értek hozzá :D
(Szinte semennyire nem értek a html-hez, max egy alap lapot tok megcsinálni
:P -
Cat 02 #14222 grt ! ha nem is rakjájk be akkor akinek tetszik az elvileg be tudja operálni FF el :) -
#14221 sztem jó ötlet:) -
#14220 Halihó, emberek.
Csináltam egy karácsonyi design-t. Először csak viccnek indult, betettem egy topikba, majd betettem egy sg dizájnal fogalkozó topikba is.
Mindkét helyről pozitív hozzászólásokat kaptam, majd felvetették az ötletet, hogy kérjem meg az Sg 'főmoderátorát" hogy télre ebben a designban fusson az sg.
Nos itt a kép Szerintetek jó ötlet? Tetszik?
-
Borg #14219 Ja, le is halt közben a fórum mindenki másnak... -
#14218 bf topikokban anno 60k felett is működött -
#14217 Nézd meg pl. a nem rég nyílt Nagy LEGO topikot, nincs 700 hozzászólás, mégis a "technic" szót már nem találja meg, pedig már nem kevésszer szerepelt. -
#14216 Akkor ez lesz valószinüleg. A fene tudja, nekem úgy tünt, régen semmi baj nem volt a topickeresővel. Ezek szerint el vagyok maradva. -
#14215 1-2 ezres topikokban se ér szart se a kereső. Akkor már inkább gyűjtsd ki a cikkeid hsz számát, és rakd be a topik fejlécbe, kattintható formában, plusz azokat a hsz-eket, amik szerinted fontosabbak, vagy gyakrabban szükség lehet rájuk. Persze mindenki ajánlhatna hozzászólásokat, hogy mit tegyél be a fejlécbe, ami ilyen kis faq-szerűség lenne. -
Borg #14214 Mert van valami amivel bír a topickereső? -
#14213 Egy kérdés: a haditechnikai topic már eléggé méretesre dagat (27k hsz.), és a jelek szerint a topickereső már nem bír vele.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy inkább zárjam be, és nyissak új topicot? -
#14212 lehet már felvetették régebben, de szerintem a Büntetőpont naplóban a bannolt személyeket egy külön részen kéne listázni, mert lassan az első 80 csak bannolt! na nem mintha sűrűn nézném azt a részt, csak egy ötlet volt! :) -
#14211 azszerintem nem az sg hibája. :D
max csakazlehet az övéké hogy nem frissültek a hirdetések naponta. -
#14210 A főoldalon lévő keretes Profession.hu-s álláshírdetések nem működnek!
"Ezt az álláshirdetést már nem tartalmazza adatbázisunk!" -
#14209 Ez sztem jó ötlet. Sokan pl. csak a cikk fórumában kérnek segítséget egy játéknál. A játék topikjában viszont sokkal több az esélye annak, hogy választ is kap az illető. -
#14208 Híreknél, ismertetőknél, vagy kritikáknál a játék topikjára linkelés? már ha persze van neki -
telesz@rta a fórumot -
#14206 lálmár :D -
Borg #14204 Megvolt ugyanez nekem is, kb 1 órával ezelőtt. -
#14203 LOL?
-
#14202 tökjó, hogy már napok óta megy az off
még a modikat se zavarja, hogy ez mind a moderátori topikba tartozik :D -
#14201 Én is 1-2 pontokat adtam. Akkor velem sem voltál gondban. Remek! Lezárhatjuk. -
#14200 "csak néha kaptam 1 vagy 2 pontot." -
#14199 Nem kellett sokat kutakodni:
Dátum: 2007.10.18. 19:13 Adta: SHADOWEYES7
"Felesleges topik , megérdemel egy kanapét"
Felesleges kanapé megérdemel 1 pontot.