Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
(Ez azóta nem történt meg)
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
<#gonosz1>#gonosz1>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A jogsit se adják, csak úgy😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sok V1.0-ás felhasználónak bonyolult még a regisztráció is, mostanában egyre gyakrabban hívnak fel telefonon (fõleg az idõsebb korosztályból), hogyan kell beregisztrálni az sg-re, én meg tépem a hajamat.
(pl. képgaléria, logó megjelenése a neved helyett, aláírás üzenet alatt, saját képed elhelyezhetõ a fórumozók fényképalbumában, beépített RSS, gyakran látogatott témáidat kedvencekhez adhatod,stb.)
Egyes mûveletet akár flash-es animáció mutatna be, ez leginkább az új és jövendõbeli fórumozóknak lenne érdekes (mondjuk hogyan kell kedvencekhez adni egy témát, sokáig én sem használtam)
Vannak oldalak ahol ezekre nagyon odafigyelnek, pl. amazon.com, igaz azokat sokan nézik a világ minden részérõl.
Azért is lenne szükséges a jobb tájékoztatás, mert a legtöbb lány még mindig "fiú fórumnak" tartja az SG-t, és ezért nem reggelnek, közben pedig sok olyan téma és beépített lehetõség van ami lányokat is érdekelhet, pl. Fiúk, lányok, kapcsolatok, Tv, Mozi, DVD, Zene fórum vagy a képgaléria.
Nem azt akarom hogy "vérpistikék" helyett "vérmariskák" jelenjenek meg, de érdekes hogy hotdogon jóval több lány regisztrált mint fiú.
Egyszerû tutorialokkal, gusztán tálalva egy "mit nyújt neked a fórum" oldallal, növelni lehetne a regisztrációk számát, és közelíteni a fórumozó fiúk-lányok arányát.
csak egy észrevétel volt... kéretik nem nagyon megkövezni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!