Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
esetleg próbaidõs regisztráció?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Talán most, hogy már ennyi tag van, nem is lenne akkora hülyeség.
Akos 001
minden érmének 2 oldala van,szal...

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

tomsolo
egy bumteee = -1 meghívó

<#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

The FlashBack
hát nemtudom, gondoltam rá énis... nem lenne rossz 5let de hátrányai is lennének

Akos 001
lol,kevesen lennénk😮

malter
vagy aki nem normálisan forumozik azt meg kell keresni,és megverni😄
tomsolo
meghívó alapú regisztráció? 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

malter
a regisztrácios teszt 1 baromság ha normálisan belegondolsz
MetaMórfózis
És a szavazást is.

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Kellene is.
Szega87
<#eljen> támogatom <#nyes>

Szega87
szerintem se kell minden eszetlennek itt fórumozni <#kacsint>

BiG G
...vagy normálisan tanítani, öregnek fiatalnak egyaránt.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sadist
Ennyi erõvel már a számgép használatot is lehetne korlátozni...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

The FlashBack
egyetértek...
A jogsit se adják, csak úgy😄

bertino
ez is meggondolandó <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BiG G
Sõt... még így is átjut a rostán rengeteg iQ light emberke, már többen felvetették hogy IQ teszt kitöltéséhez kéne kötni a regisztrációt...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Én a természetes szelekció mellett vagyok. Aki ennyire IQ harcos, arra nem biztos, hogy szükségünk van a fórumon.
bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RaZoK
keresés a galérikbán, mégpedig kaetogirák alapján....szerintem hasznos lenne

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Punker
hogy a chat-en a bugos nevû garázdák is törölhetõk legyenek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DjDano
A felhasználók sértegetése helyett tényleg nem ártana egy tájékoztató...

RelakS
Ne sértegesd az 1.0-ás júzereket <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Láma!
na ilyen is ritkán van😊

akkor egyre járt az agyunk, van telepátia 😊

MetaMórfózis
1.0-ás😊

artschiatwork
<#eljen><#eljen>

St
Tökéletesen igazad van, tegnapelõtt pont ez jutott eszembe a Tescoban sorbanállás közben.

Sok V1.0-ás felhasználónak bonyolult még a regisztráció is, mostanában egyre gyakrabban hívnak fel telefonon (fõleg az idõsebb korosztályból), hogyan kell beregisztrálni az sg-re, én meg tépem a hajamat.
<#heureka> SG-n belül hasznos lenne egy oldal, ahol a fórum összes funkciója fel lenne sorolva.
(pl. képgaléria, logó megjelenése a neved helyett, aláírás üzenet alatt, saját képed elhelyezhetõ a fórumozók fényképalbumában, beépített RSS, gyakran látogatott témáidat kedvencekhez adhatod,stb.)

Egyes mûveletet akár flash-es animáció mutatna be, ez leginkább az új és jövendõbeli fórumozóknak lenne érdekes (mondjuk hogyan kell kedvencekhez adni egy témát, sokáig én sem használtam)
Vannak oldalak ahol ezekre nagyon odafigyelnek, pl. amazon.com, igaz azokat sokan nézik a világ minden részérõl.

Azért is lenne szükséges a jobb tájékoztatás, mert a legtöbb lány még mindig "fiú fórumnak" tartja az SG-t, és ezért nem reggelnek, közben pedig sok olyan téma és beépített lehetõség van ami lányokat is érdekelhet, pl. Fiúk, lányok, kapcsolatok, Tv, Mozi, DVD, Zene fórum vagy a képgaléria.
Nem azt akarom hogy "vérpistikék" helyett "vérmariskák" jelenjenek meg, de érdekes hogy hotdogon jóval több lány regisztrált mint fiú.

Egyszerû tutorialokkal, gusztán tálalva egy "mit nyújt neked a fórum" oldallal, növelni lehetne a regisztrációk számát, és közelíteni a fórumozó fiúk-lányok arányát.

csak egy észrevétel volt... kéretik nem nagyon megkövezni

akyyy
meg tudják nézni hogfy ki írt abból asuliból régebben , oszt lebuktál😄 még ha esetleg 100-an is neteznek abból a suliból ilyenkor péntekenként, és mindneki sg-zik, se nagoyn nehéz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

The Hedgehog
ügyes vagy... büszke rád az egész SG, mindjárt egy modi ki is tüntet

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

iskolába regeltem , más emailcimén!
ne mutogass lehánylak
Amse
látszik...<#levele>

Sadist
Vót egy reged :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

iskolából írok....
akyyy
szvsz az ilyeneket nem büntipontal és bannal kéne "jutalmazni" hanem megnézni az IP cimét, és sorba állítnai hány, uganezzel az IP-vel ír legtöbbet valaki. Ha olyna jön ki mint az enyém, az szívás, mert a netem olyan hogy akinek avárosba szintén ilyen nete van, ugyanez az IP cime:S de a legtöbb esetben csak egy emberhez tartozik ez az IP cim, és meggondolja hogy máskor ilyet fog írni, hisz az eretedi felhasználó is kap egy büntit😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

The Hedgehog
ez aztán a karrier 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

tudod hoyg lefinglak!
D😄😄😄:
melyik modi lesz a leggyorsabbM

http://thenamelessphoto.com/

The FlashBack
neked meg ban kell?
úgy látom nem voltál hosszú életû:S:S

kell az sgnek egy lófasz a szájba
RelakS
Hát épp ez az 😄

Én is találkoztam MNG-vel, de a pálda weblapon sem nagyon emléxem, hogy ugribugrált volna 😊

MetaMórfózis
Igen? Nem is tudtam, nem röhögök hanem meglepõdök. Na ez jó hír, te is röhögni fogsz, png-t is lehet animálni😊 annak a kiterjesztése mng, rettenetesen elterjedt egy szabvány, ismerek 2programot ami megtudja nyitni, de animátorról nem tudok...

RelakS
Röhögni fogsz, de tudtommal már lejárt a .gif szabadalma, be is került a GD2-be az írás képessége.

Egyébként meg tényleg be lehetne rakni. Sok értelme nincs (az animok miatt a legtöbben úgy is gif-et használnak szvsz), de az ie7 már azt is fogja rendesen kezelni. Legalábbis igérik...

MetaMórfózis
Tudom hogy sokan használnak ie-t, és nem is mondtam hogy nem kell ra optimalizalni. Mindenre kell, és ez a szívás.

St
ie-t használ a látogatók több mint 80%-a, nem kisebbségre fejlesztjük a lapot.
MetaMórfózis
Minden böngészõ megjeleníti, az ie-persze nem tartozik a bongeszo csoportba.
A png színhû, és a nagy egyszínü felületeket irtó jól kezeli, pl ha csinálsz egy screenshotot, amibe csak ablakok vannak, semmi tájkép ilyesmi, akkor az 10ed akkora lesz mint jpg-ben, emellett továbbra is színhû marad. Ha viszont egy tajkepet elmentesz png-be akkor eleg hamar 1-2megas keped lesz😊

Arról nem a szerencsétlen png-tehet hogy a gány explorer, ha nem adod meg a magasságát és szélességét akkor általában nem jeleníti meg. Az átlátszóságot meg egyik formátumban sem kezeli rendesen, az nem ujdonság, gondolom.

Jah , és a png ingyenes fájlformátum, ellentétben a gif-el. (Ha te akarsz írni egy programot ami gifet csinál - nem csak átméretez - hanem rendesen rajzol, animál stb, akkor ahhoz neked tejelni köll'. Pl a zend-engine ezen része is fizetõs, mivel nekik is megkellett vásárolni a licence-t ahhoz hogy te phpbol tudjal gifeskedni.

Dichter
Miért is jó az azonkívül, hogy több átlátszóságot ismer mint a gif? És nem is jeleníti meg minden böngészõ.