Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
ahány év annyi meghívó 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RaZoK
Van egy ötletem, tegyük fel életbe lépne ez a meghívós ötlet, akkor úgy kéne, hogy csak azok az userek küldhetnének akik már minimum fél évesek itt.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

DjDano
Szerintem az SG-nek az az érdeke, hogy minnnél többen látogassák... de ha lehülyéztek mindekit azért mert valamit esetleg nem tud, akkor bukta az egész..

tomsolo
érdekes, nekem 24 órán belül aktiválták

MetaMórfózis
Az egy nagyon visszataszító jelenség. Például 3honapja regeltem hup.hu-n kiirtak egy rohadt gõgös szövegbe hogy kisgecó, majd ha mi itt az olympuszon ugy találjuk hogy van létjogosultságod, talán, esetleg aktiváljuk a regisztrációdat.

(Ez azóta nem történt meg)

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Szega87
én azt hittem a sok iq light a VIP státuszra meg design logójára gizdul <#vigyor>

St
azért nem olyan nagy pénz az, hogy ez alapján hozzunk meg stratégiai döntéseket...
Az ilyen kis danióra szerû vérpistikék úgysem fizetnek vip-et.
Szega87
ha kevesebb fórumozó lenne , kevesebb VIP , kevesebb ebbõl befolyt pénz , szal ez meg a negatív oldala <#heureka>

ivjoe
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? <#wilting>
Akos 001
szigorúbban😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Ez most is így van.
Amse
:C akkor már fényképes önéletrajzok kérjünk mindenkitõl amit a regisztrálhatók értékelhetnek és minden 7végén bekerül a 10 legtöbb pontot kapott nem? 😄

Akos 001
ja stefi,ez joak,de lehetne mondjuk próbaidõn az újreg és ha galibát csinál,akkor pá

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

gnar killer
Aki regelni akar, annak írnia kell pár sort hogy miért is jön ide aztán a fõbb hatalmak eldöntik hogy lehet e tag XD

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Akos 001
esetleg próbaidõs regisztráció?

Talán most, hogy már ennyi tag van, nem is lenne akkora hülyeség.
Akos 001
minden érmének 2 oldala van,szal...

tomsolo
egy bumteee = -1 meghívó

<#gonosz1>

hát nemtudom, gondoltam rá énis... nem lenne rossz 5let de hátrányai is lennének

Akos 001
lol,kevesen lennénk😮

malter
vagy aki nem normálisan forumozik azt meg kell keresni,és megverni😄
tomsolo
meghívó alapú regisztráció? 😄

malter
a regisztrácios teszt 1 baromság ha normálisan belegondolsz
MetaMórfózis
És a szavazást is.

Kellene is.
Szega87
<#eljen> támogatom <#nyes>

Szega87
szerintem se kell minden eszetlennek itt fórumozni <#kacsint>

BiG G
...vagy normálisan tanítani, öregnek fiatalnak egyaránt.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sadist
Ennyi erõvel már a számgép használatot is lehetne korlátozni...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

egyetértek...
A jogsit se adják, csak úgy😄

bertino
ez is meggondolandó <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BiG G
Sõt... még így is átjut a rostán rengeteg iQ light emberke, már többen felvetették hogy IQ teszt kitöltéséhez kéne kötni a regisztrációt...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Én a természetes szelekció mellett vagyok. Aki ennyire IQ harcos, arra nem biztos, hogy szükségünk van a fórumon.
bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RaZoK
keresés a galérikbán, mégpedig kaetogirák alapján....szerintem hasznos lenne

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Punker
hogy a chat-en a bugos nevû garázdák is törölhetõk legyenek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DjDano
A felhasználók sértegetése helyett tényleg nem ártana egy tájékoztató...

RelakS
Ne sértegesd az 1.0-ás júzereket <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Láma!
na ilyen is ritkán van😊

akkor egyre járt az agyunk, van telepátia 😊

MetaMórfózis
1.0-ás😊

artschiatwork
<#eljen><#eljen>

St
Tökéletesen igazad van, tegnapelõtt pont ez jutott eszembe a Tescoban sorbanállás közben.

Sok V1.0-ás felhasználónak bonyolult még a regisztráció is, mostanában egyre gyakrabban hívnak fel telefonon (fõleg az idõsebb korosztályból), hogyan kell beregisztrálni az sg-re, én meg tépem a hajamat.
<#heureka> SG-n belül hasznos lenne egy oldal, ahol a fórum összes funkciója fel lenne sorolva.
(pl. képgaléria, logó megjelenése a neved helyett, aláírás üzenet alatt, saját képed elhelyezhetõ a fórumozók fényképalbumában, beépített RSS, gyakran látogatott témáidat kedvencekhez adhatod,stb.)

Egyes mûveletet akár flash-es animáció mutatna be, ez leginkább az új és jövendõbeli fórumozóknak lenne érdekes (mondjuk hogyan kell kedvencekhez adni egy témát, sokáig én sem használtam)
Vannak oldalak ahol ezekre nagyon odafigyelnek, pl. amazon.com, igaz azokat sokan nézik a világ minden részérõl.

Azért is lenne szükséges a jobb tájékoztatás, mert a legtöbb lány még mindig "fiú fórumnak" tartja az SG-t, és ezért nem reggelnek, közben pedig sok olyan téma és beépített lehetõség van ami lányokat is érdekelhet, pl. Fiúk, lányok, kapcsolatok, Tv, Mozi, DVD, Zene fórum vagy a képgaléria.
Nem azt akarom hogy "vérpistikék" helyett "vérmariskák" jelenjenek meg, de érdekes hogy hotdogon jóval több lány regisztrált mint fiú.

Egyszerû tutorialokkal, gusztán tálalva egy "mit nyújt neked a fórum" oldallal, növelni lehetne a regisztrációk számát, és közelíteni a fórumozó fiúk-lányok arányát.

csak egy észrevétel volt... kéretik nem nagyon megkövezni

akyyy
meg tudják nézni hogfy ki írt abból asuliból régebben , oszt lebuktál😄 még ha esetleg 100-an is neteznek abból a suliból ilyenkor péntekenként, és mindneki sg-zik, se nagoyn nehéz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

The Hedgehog
ügyes vagy... büszke rád az egész SG, mindjárt egy modi ki is tüntet

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

iskolába regeltem , más emailcimén!
ne mutogass lehánylak
Amse
látszik...<#levele>