Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok én veszekedni.Semmilyen szabály nem tiltja elmondani a véleményem.Nem szóltam be senkinek csak a véleményem mondam el mitõl lehetne jobb az sg szerintem.Semmi személyeskedés nem volt benne.És erre mi volt a válasz?Kóstolgatás!De ha kóstolgatnak akkor meg üljek csöndben mert csak ilyen friss a regem?Ezt nem kell hagyni erre válaszolni kell.Nem nekem hanem bárkinek.És utolsó mondatommal le is zártam minden kapcsolatot akyyy-val.Ha nem is biztos,hogy örökre de jó idõre nincs mondanivalóm neki.Remélem kölcsönös az elhatározás.

Lteebee
Nem flametopic!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Max7

áljunk le nem szítani akartam a tüzet csak megjegyeztem valamit kérlek titeket ne menjen veszeledésbe át!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Mert attól leszel szocializáltabb mióta vagy regisztrálva.

2 hónapja se vagy itt és már tudod hogy mi kell

Régebben voltam reggelve mint 2 hónap.

(tényleg, szvsz meg kéne csinálni hogy ezt a topicot ne lássák az újregek)

Csináld meg.Csinálj privát fórumot.Azt engedsz be akit akarsz aztán kész.
Nézd meg az adatlapodat:
Teljes név: Ákombákom 😊
Foglalkozás, hobby: hm
Azt veszel poénnak amit akarsz (elég gyenge).Fizethetsz azért,hogy vip legyél és lehetsz 5 éve reggelve.
Gondolom tudod mit gondolok az ilyen emberekrõl mint te.

cSuwwi
büntetném azt is aki elvbõl lenézi akinek a rege nem idõsebb 2-3 évnél!
ez sg sajátosság, megszokhattad volna...
nem kell foglalkozni vele :]

shit happens

Max7
te meg 5 éve itt vagy és még mindig nem sikerült leszoknod az új regezésrõl! attól még hogy valaki nem 5 éve regezett hanem fél éve vagy esetleg ez egy új neve (nem abbol az okbol mert a másikat bannolták) nem kéne 14 éves vérpisisnek nézni az embert lehet hogy baromságot mondott de majd jön rá a vélasz hogy ez hülyeség!

és ha már itt vagyunk akkor én büntetném azt is aki elvbõl lenézi akinek a rege nem idõsebb 2-3 évnél!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

akyyy
2 hónapja se vagy itt és már tudod hogy mi kell(tényleg, szvsz meg kéne csinálni hogy ezt a topicot ne lássák az újregek)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
azzal egyetértek, hogy átszivárognak a normálatlan emberek a normál fórumokba... a többi ugyse valósul meg, mivel vannak modik akik felügyelik a népet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A gumiszobát úgy ahogy van meg kell szültetni.
Jellemhibás emberek gyülekezete.És átszivárognak a normális topicocba.
Hibákért max 3 büntetõpont járjon.Ezeknek lehetnek a fórum használatát korlátozó hatásai meghatározott idõre de a büntetõpont megmaradna és a 3. büntetõpont után kivágnák a nicket végleg.
De mindig legyen magyarázat mi miért történt!!!

akyyy
nekem 40-re van állítva és nemjó

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Shaman
ez már régebb óta tudott hiba,legalábbis már volt róla szó,én pont vagy 1-2 hete kérdeztem itt,javítva lett-e már,választ nem kaptam,de ezek szerint nem.

Anno azt mondták rá,hogy csak akkor fordul elõ,ha 100-ra van állítva a megjelenítendõ üzenetek száma. Állítsd 80-ra,s akkor jó...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nyami
nálam szintén, énis Firefox böngészõt használok (1.5.0.3)

Sadist
Nincs emefhárom :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dying Soul
Nálam is elõfordul, még alapértelmezett beállításokkal is néha.

DJ Skyline
lenne egy kis bökkenõ amit nem értek!
mikor bemegyek egy topikba,akkor nem jeleníti meg az összes kommentet,hanem 10-el kevesebbet,mint amennyire be van állítva! rákattintok pl a 2.dik oldalra,majd visszamegyek az elsõre,akkor már betölti az összeset!
íme kép róla
ennyit jelenített meg csak
2es oldalra,majd vissza,és megjeleníti mindet,amire beállítottam!
megjelenõ fórumüzenetek száma 100-ra van állítva,Firefox böngészõt használok (1.5.0.3),és Explorer alatt is jelentkezik ez a hiba!

szerk.: nem tudom másnál is elõfordul-e?!

Shaman
beszélgess Metamorfózissal....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sadist
Lehet, hogy valaki megint haxolgatja az sg-t.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PLackó
Üdv.
Tegnap még nem volt semmi gond,viszont most meglepõdve tapasztaltam hogy eltünt az aláírásom,valamint az userinfómból is minden,egyedül a logó meg a megnyitott témák maradtak.Miért törlõdtek maguktól?Születésnapot is újra be kell állítani.

mrzed001
A kedvencekkel lenne egy kis gondom, mégpedig a csoportosítással.
A hírek fórumai kedvencei elég fura sorrendben és csoportosításban jelennek meg a kedvencek között így
Bug or feature 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

ffxi
Nálam meg 1átalán nincs néhol. Mért?

Fákjúal!

ffxi
Azt azért van mert vagy elfelejted vagy már látogattad korábban és szintén Lfelejted.

Fákjúal!

Szega87
nekem meg feljebb van néha mint kéne , olvasottnak tesz be olyat amit még nem láttam :S

ffxi
Néha nem mûxik a pirosvonal, mért?

Fákjúal!

Pharaoh
Nem biztos, aki csak most éri el azt a kort, hogy tud írni/olvasni, az csak most tud regelni.

DjDano
Na ez meg a másik, a csillagok száma nem egyensen arányos az IQ szintel... a legjobb példa én vagyok rá 😄

MetaMórfózis
<#eljen>

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Szega87
köszi <#nevetes1>

The Hedgehog
mert akik nem hülyék már évekkel ezelõtt rátaláltak az SG-re 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Met
Az sgmail-nél a beállításokban Az elküldött üzenetek elmentése opciónál No van a nem helyett. Gondolom véletlen mert máshol nem van.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hm?
RaZoK
inkább beszéljünk arról ami valóban hasznos lenne (#10981)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

St
azt hülyézzük csak le aki valóban hülye.

(mostanában legtöbb újreg hülye - tisztelet a kivételnek)
Szega87
<#hehe><#hehe><#hehe> és milyen igaz <#eljen>

Tudatlanság miatt még nem lett lehülyézve senki, max akkor, ha a tudatlansága mellé hülyeség is párolsul. Ami a legtöbb mai tizenéves vérpistikénél genetikai alapadottság.
RaZoK
neked már 4 lehetne :Ð

tomsolo
ahány év annyi meghívó 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RaZoK
Van egy ötletem, tegyük fel életbe lépne ez a meghívós ötlet, akkor úgy kéne, hogy csak azok az userek küldhetnének akik már minimum fél évesek itt.

DjDano
Szerintem az SG-nek az az érdeke, hogy minnnél többen látogassák... de ha lehülyéztek mindekit azért mert valamit esetleg nem tud, akkor bukta az egész..

tomsolo
érdekes, nekem 24 órán belül aktiválták

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MetaMórfózis
Az egy nagyon visszataszító jelenség. Például 3honapja regeltem hup.hu-n kiirtak egy rohadt gõgös szövegbe hogy kisgecó, majd ha mi itt az olympuszon ugy találjuk hogy van létjogosultságod, talán, esetleg aktiváljuk a regisztrációdat.

(Ez azóta nem történt meg)

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Szega87
én azt hittem a sok iq light a VIP státuszra meg design logójára gizdul <#vigyor>

St
azért nem olyan nagy pénz az, hogy ez alapján hozzunk meg stratégiai döntéseket...
Az ilyen kis danióra szerû vérpistikék úgysem fizetnek vip-et.
Szega87
ha kevesebb fórumozó lenne , kevesebb VIP , kevesebb ebbõl befolyt pénz , szal ez meg a negatív oldala <#heureka>

ivjoe
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? <#wilting>
Akos 001
szigorúbban😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Ez most is így van.
Amse
:C akkor már fényképes önéletrajzok kérjünk mindenkitõl amit a regisztrálhatók értékelhetnek és minden 7végén bekerül a 10 legtöbb pontot kapott nem? 😄

Akos 001
ja stefi,ez joak,de lehetne mondjuk próbaidõn az újreg és ha galibát csinál,akkor pá

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

gnar killer
Aki regelni akar, annak írnia kell pár sort hogy miért is jön ide aztán a fõbb hatalmak eldöntik hogy lehet e tag XD

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;