Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áljunk le nem szítani akartam a tüzet csak megjegyeztem valamit kérlek titeket ne menjen veszeledésbe át!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
2 hónapja se vagy itt és már tudod hogy mi kell
Régebben voltam reggelve mint 2 hónap.
(tényleg, szvsz meg kéne csinálni hogy ezt a topicot ne lássák az újregek)
Csináld meg.Csinálj privát fórumot.Azt engedsz be akit akarsz aztán kész.
Nézd meg az adatlapodat:
Teljes név: Ákombákom 😊
Foglalkozás, hobby: hm
Azt veszel poénnak amit akarsz (elég gyenge).Fizethetsz azért,hogy vip legyél és lehetsz 5 éve reggelve.
Gondolom tudod mit gondolok az ilyen emberekrõl mint te.
ez sg sajátosság, megszokhattad volna...
nem kell foglalkozni vele :]
shit happens
és ha már itt vagyunk akkor én büntetném azt is aki elvbõl lenézi akinek a rege nem idõsebb 2-3 évnél!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jellemhibás emberek gyülekezete.És átszivárognak a normális topicocba.
Hibákért max 3 büntetõpont járjon.Ezeknek lehetnek a fórum használatát korlátozó hatásai meghatározott idõre de a büntetõpont megmaradna és a 3. büntetõpont után kivágnák a nicket végleg.
De mindig legyen magyarázat mi miért történt!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Anno azt mondták rá,hogy csak akkor fordul elõ,ha 100-ra van állítva a megjelenítendõ üzenetek száma. Állítsd 80-ra,s akkor jó...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mikor bemegyek egy topikba,akkor nem jeleníti meg az összes kommentet,hanem 10-el kevesebbet,mint amennyire be van állítva! rákattintok pl a 2.dik oldalra,majd visszamegyek az elsõre,akkor már betölti az összeset!
íme kép róla
ennyit jelenített meg csak
2es oldalra,majd vissza,és megjeleníti mindet,amire beállítottam!
megjelenõ fórumüzenetek száma 100-ra van állítva,Firefox böngészõt használok (1.5.0.3),és Explorer alatt is jelentkezik ez a hiba!
szerk.: nem tudom másnál is elõfordul-e?!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tegnap még nem volt semmi gond,viszont most meglepõdve tapasztaltam hogy eltünt az aláírásom,valamint az userinfómból is minden,egyedül a logó meg a megnyitott témák maradtak.Miért törlõdtek maguktól?Születésnapot is újra be kell állítani.
A hírek fórumai kedvencei elég fura sorrendben és csoportosításban jelennek meg a kedvencek között így
Bug or feature 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Fákjúal!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
(mostanában legtöbb újreg hülye - tisztelet a kivételnek)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
(Ez azóta nem történt meg)
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"