27327
  • SHADOWEYES7
    Jajjmár, ennyi kiváltság fáj neked???

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de gondolom a kedveskedő pm-ekből nem kérsz :PP
  • bracsek #14318
    Nincs semmi, csak ha nekem nincs másnak se legyen, mivel jóindulatú vagyok :P Nem is kell, nem baj ha megdöglött a tehenem, de a szomszédé is
  • Borg
    Gondolom erre is van valami jó kis exploit a tarsolyodban, ha netán engedélyeznék... szar lehet ennyit várni rá.
  • bracsek #14316
    Oda van írva, na nehogymár akkora pepecselés lenne, még a végén megsajnáltatják magukat és még megköszönjük, hogy az orrunk előtt húzogálják a mézesmadzagot...
  • precision
    ?
  • bracsek #14314
    no comment és nem sorolom...
  • gz8
    Ahhoz képest, hogy csak 4 napja regeltél, elég nagy az arcod.
    Az offolást pedig tessék befejezni.
  • Szotyiszán
    hehe, ha nem tudod valaminek az okát, akkor ne szólalj meg. thx. :)
  • bracsek #14311
    Volna egy apróság ami még esetleg meg is valósítható
    igaz hatalmas akarat kell hozzá és sok kitartás, de a privát üzeneteknél a táblázaban a fenti Töröl cella tartalmát lecserélni az alsó Töröl cella tartalmával: <b>Töröl</b> <<--ezt, erre -->> <a href="JavaScript:document.tform.submit();" onclick="JavaScript: return confirm('Biztos, hogy törlöd a kijelölt üzeneteket?')"><b><u>Töröl</u></b></a>
    sok görgetészt megsporólhatnánk, ha nem kellene mindig az utolsó százon keresztülmászni.

• akyyy
    miért, másik regedet bannolták?:D
  • Szotyiszán
    köszi, erre voltam kíváncs. :P

"...hogy most is megteheti, de azt nem hiszem, hogy valaha is megteszik ;)"
  • bracsek #14308
    LoL nem azzal van a gond, hogy hol ki tárolya hanem azzal, hogy minek töltsem le a te 50MB-os logodat ha bemegyek egy topikba, és várom a logód végett tíz percig a kép megjelenését :)

Az első kérdésedre meg a válasz az, hogy most is megteheti, de azt nem hiszem, hogy valaha is megteszik ;)
  • Szotyiszán
    erre, hogy ne foglaljon plusz helyet, tök alkalmas lenne a galléria. itt tudnád tárolni a logót és akkor 50megáig szinte bármekkora lehetne a mérete. :)
  • Szotyiszán
    Jó lenne, ha 2 moderátor felülbírálhatná egy másik modi döntését, ha nem jogos a büntetés! vagy ha felmerül a személyeskedés gyanúja, stb.
  • Dodo55
    VIP
  • Benny04
    Jó lenne, ha nagyobb méretű logókat is be lehetne tenni képnek!
  • Cat 02 #14303
    flashget powa :)
    próbáld ki h beírod itteni azonosítód + jelszavad az aasszem jó
  • Desiderata #14302
    letöltés innen sg-ről mindig nehézkes, töltök valamit, erre pár százaléknál megszakad a letöltésvezérlő és nem akarja folytatni, közben böngészőben ilyenek jellenek meg

ezt orvosoljátok légyszives
  • ivjoe
    Csak ha elcseszed, gamma nélkül kell menteni a .png-ket és jó lesz.
  • Cat 02 #14300
    nem azért gondoltad mert a fejlác szine a png miatt máshogy nézd ki IE és FF alatt ? de ha jpg lenne akkor nem lenne baj :)
    bár ez fel volt vetve régebben is
  • ivjoe
    Az nem mindegy?
  • Cat 02 #14298
    jpg fejléc ? :)
  • ivjoe
    .png logok?
  • Fabio Capello
    képletesen értettem.
  • SHADOWEYES7
    Fárasztó??
    1 link, és 1 kattintás
  • Fabio Capello
    HG is adhasson büntit a saját topikjában. fárasztó egy mod után rohangászni amikor balhés a topik.
  • gz8
    Ami pedig az utolsó regisztráltakat illeti: nem lehetne napi bontásban külön lekérdezni, és nem csak az utolsó 500 regelt látszana?
  • gz8
    Újabb érdekesség: a moderátori jogok felvétele után pár másodperccel frissülne a fórum főoldal, így az utolsó regisztráltak menüpont kapásból elérhető lenne.
  • precision
    jaaa, így már ok
    az ötlet nem rossz, csak szerintem nem sok mindenki töltené ki... ráadásul a kereső sem működik, és ennek akkor lenne nagy haszna, hogy pl vki fél évvel ezelőtt belinkelt vmi képet és én azt keresem, és normálisan ki volt töltve a tagje, akkor rákeresek, és megtalálom
    hát ha a kereső megfelelően működne, ezzel kiegészítve egy hasznos funkióval bővülne az sg
  • Cat 02 #14290
    minden hozzászóláshoz be lehet írni
    kb az h mi van a hozzászólásban, YouTube-on is meg lehet adni pl
  • precision
    az mit jelent? :)
  • Cat 02 #14288
    humoros és aranyosba hozzászólás tag elés?
  • bertino
    jaja, ez jó ötlet
  • precision
    én azt a funkciót hiányolom hogy a "válasz erre" mellett legyen egy "idéz" is, amit ha megnyom az ember egyből berakja az adott hsz -t quote makro -ba a szerkesző ablakba, és ott lehetne alakítgatni... sokszor van az hogy vkinek válaszolok egy 3km -es hszére, de ki szeretnék emelni egy-két mondatot a jobb érthetőség miatt, ekkor jól jönne ez a funkció, nem kéne kopipésztelni, meg jobban is nézne ki
    + ehhez jól jönne a quote makro átalakítása, úgy hogy egy keretet rak az idézett szöveg köré, és felé írja hogy xyz írta

igen, mint phpBB -ben :)

de talán ezt már le írtam itt egyszer :)
  • bracsek #14285
    Ez a kereső újbóli(megbízható) működését is fogja jelenteni? (mert a többi csak luxuscikk volna, de ez nagyon hiányzik a nagytöbségnek, még a moderátorok se tudnak a voltmá topikokat rendesen bűntetni mert nem mindig kapja meg a kereső az elsőt:))
  • St
    Írjatok ám nyugodtan ötleteket, ha nem is írok, figyelem a fórumot és jegyzetelek. Most SG fejlesztése nem olyan folyamatos mivel kifejlesztendő hatalmas ötletek nincsenek napirenden, de az értelmes apróságok meg lesznek csinálva, ahogy lesz annyi, aminek érdemes nekiugrani.

Háttérben egyébként folyik a fejlesztés, nov elején lecseréltük az SG szervereit Quad xeonra, a hétfői napon pedig a SG ingyenes fórum szervereit bővítettük ki, így végre megint minden gyors :)
  • St
    most 1 évig nem leszek, mivel azonnal elkezdjük kifejleszteni
    (évtized ötlete)
  • precision
    ez hülyeség, már bocs...
    egy az hogy gondolom zabálja a (server) procit...bár ha kliensoldalra van kihegyezve akkor meg az én procimat zabálja, szal akkor sem jó
    másrészt szerintem ez gyerekes, meg úgy alapjában véve felesleges...ez fórum, nem chat, aki mégis chatelni akar használja a fórum főoldalán lévőt
  • bracsek #14281
    Az egy dolog, hogy ha nem ad választ az is válasz, de ha nem létező a válasz akkor az nem is válasz szvsz... xD
  • Sir Quno Jedi
    A nem létező válasz is válasz szvsz.... :D