Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
hozzászólás limit teljesen felesleges, mert akkor csak szpemmelnének -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

10 topic 8 zárva.
Szerintem kéne egy korlát , hogy min. fél éve legyél regisztrálva és legyen min 500 db hozzászólásod ! ???

akyyy
fõleg a tv a téma ennél, esetleg amozifilmeknél addig amig ki nem adják dvd-n....ill játékoknál....

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

The FlashBack
nem lenne rossz ötlet, mindig be lenne, osztva, akár óránként😛
<#eljen>támogatom

0Fritz0
Sztem teljesen jó ez a lehetõség, elég ha csak a BSG sorozat topicját nézzük:
Magyarországon most az elsõ szériát adják, míg a netrõl már letölthetõ a második évad összes epizódja.
És így (ahogy írtad is) a Spoiler által a második évadot ismerõk is nyugodtan tudnak fecsegni, anélkül, hogy lelõnék a poént a „sima” TV nézõk elõl.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Elméleti felvetés: miért is kell a SPOILER tag?

Igen, tudom, mire való, hogy ne lõjék le poénokat az adot film kapcsán. De most igazán gondoljuk már át a helyzetet: egy topik azért nyílik, mert beszélgetni akarunk az adott sorozatról, a szereplõkrõl, a cselekményérõl. Annak mi értelme, hogy egy adott beszélgetés abból áll, hogy SPOILER-es - látszólag - üres mezõk válaszolgatnak egymásnak? Valahol vicces.

Mivel a SPOILER fõképp a cselekménybeli poénok lelõvésének megakadályozására van, így kérdés, hogy akkor minden, cselekménnyel kapcsolatos hozzászólást spolierezni kellene, mert mindig lesz valaki, aki még nem látta az adott részt? Vagy mennyi idõ után lehetne spoiler nélkül beszélni a film cselekményérõl, mert addigra már feltehetõen mindenki látta az adott cselekményszálat tartalmazó részt?

Az teljesen elképzelhetetlen, hogy a filmes topikokhoz úgy álljunk hozzá, hogy kedves látogató, ez a topik az X film/sorozat rajongóinak topikja, melyben az adott filmrõl/sorozatról folyik az eszmecsere. Ha akarsz, szívesen látunk, de vigyázz, mert a beszélgetés közben lelõhetnek poénokat.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ilyenre inkább a regisztrációt kéne csinálni 😊
Match
jah, vagy legyen úgy a topicnyitás mint az iwiw-en a meghívás 😄

St jobb napjaiban kioszt minden több mint 2 éve regelt usernek 1-et, aztán lehet cserélni 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Punker
24 órás ügyelet kéne hozzá

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szega87
és hogy ha egy [email protected] levélcimre kéne írni hogy akarsz topikót nyitni ? és elbirálják a modik , hogy mehet e ?

artschiatwork
támogatom.

Láma!
ez jo ötlet. föleg a halmozás.

Van.

De amint láthatod, az orruk alá tolt szövegek szart sem érnek, mert leokézzák csuklóból és kész. Ugyanígy a topiknyitásnál is.

Kell egy kvóta, hogy ki mennyi topikot nyithat. Újreg max 3 hónap után, utána pedig 3 havonta egy újabb topiknyitásra jogosító "kupont" kap. Halmozhatja is õket, ha nem akar nyitni.

Viszont ha akar nyitni valamit, akkor 5x is meggondolja, mert utána nem nyithat másikat. Illetve, már 1 büntetõpont beszerzése is vonja meg a topiknyitási jogot.
0Fritz0
Neki meg alapból nem kell adni egy jó ideig topicnyitási jogot.
Így mire tud nyitni, már nem újreg.
Ezzel a sátáni kör bezárult. (muhaha!<#wink>)

A másik lehetõség, hogy minden regisztrációnál kaphatnának egy rendszerüzit az alapvetõ szabályokkal (akár még egy linket is egy képekkel illusztrált oldalra <#eplus2>) és innentõl már senki sem mondhatná, hogy „jajj ezt nem is tudtam”.
(Egyébként lehet, hogy már most is van ilyen ismertetõ? <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Láma!
ez régi juzernél okés, de egy ujonnan regisztráltat azért ne bannoljanak már az elsö napjain, mert többet nem jön ide...

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

0Fritz0
Szvsz jobb lenne, ha topicnyitáskor a lelkes delikvens rá lenne kényszerítve, hogy komolyabban gondolja át a dolgot.
Ez alatt azt értem, hogy a nyitó ablaknál el kéne fogadnia azt a feltételt, miszerint automatikusan kap 4 (vagy 5) büntipontot a figyelmetlen nyitásokért.
Az egy hét pihi mélyebben megmarad az emberben, mint egy pár soros dorgálás.

Korlátozzuk le minden felhasználó topiknyitási jogát 1/negyedévre.
bertino
<#szomoru2>

hen-tes
Vállalod? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Loál János
Akkor legyenek topiknyitási felelõsök.
A kedves júzer privátban jelzi neki, hogy milyen topikot szeretne, a felelõs mérlegel, rákeres létezik-e már a topik esetleg, ha van, akkor oda irányítja a júzert, ha nem, akkor megnyitja az új topikot, és mindenki hepi.

<#wilting>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Úgy tudom, hogy ez most is így van, regisztrálástól számított 1 hónapig nem lehet nyitni.
Punker
ha valaki 5 éves reggel nem képes arra hogy az elsõ 20 topic címet elolvassa (keresõ használatát már nem is feltételezem) akkor nem hiszem hogy van értelme 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Most hogy nézem, a többség nem is két hetes nyúbi, hanem már régebb óta regisztrált fórumozó.
Lehet, hogy a regisztráláskor mindenkivel ki kéne töltetni egy alapfokú IQ tesztet? 😊

0Fritz0
No comment.

Tiltsuk már meg az újoncoknak, hogy topikot nyissanak. Legalább az elsõ 2 hétre.

Nézzétek már meg a topiklistát bakker, 10 topikból 7-8-at csukunk/törlünk egybõl.
RelakS
Speciel ez is igaz ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pheel
Lehet ám ajánlatot tenni arra is, hogy egy eleddig speciálisan egy dologra mutató alcímet általánosra változtasson a modi..
RelakS
Az mondjuk tény, hogy szoktam "ok nélkül" bezárt topikokat látni. Legalább az uccsó hozzászólásban a mod megtehetné, hogy odaírja, hogy ezért meg azért lezártam, és kész. Nem?

A konkrét esethez meg csak annyit, hogy két általános Logitech topiknak indult szálat mutat a keresõ, mindkettõ zárva <#idiota> (ráadásul az alcímben is egérre, meg kormányra hivatkoznak, tehát nem mindenre 😉 ) A többi speciálisan egy-két cuccot kérdez 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BiG G
Volt ok rá. Rengeteg Logitech-es topik van, mondjuk kizárólag G-szériás nincs, de elfér az a többiben is.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Punker
ok nélkül? azért mert te agyilag nem fogod fel hogy bõven elfér a már meglévõ topic-ba az nem a moderátor hibája, de ha tovább ugrálsz megoldjuk hogy ne legyen többet ilyen problémád, van még 1-2 másik fórum ott azt csinálsz amit akarsz, innen nem fogsz hiányozni......

Duddits
Nem (csak) reklamálás! Igenis szükség volna normális moderátorokra is. Az, hogy ok nélkül bezár egy topikot...

BiG G
Nem itt kéne reklamálni

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

PLackó
van moderátor topic,vagy privát.

Duddits
Bocsika, bocsika. G szériából összesen csak a G15 Gaming Keyboard-nak van nyitva topik! Se egér, se kormány, se másnak nincs nyitva!

bertino
eleve nyitva voltak topicok, neked kellett volna elõbb keresned :|

Duddits
Ja, azért lett nyitva így, mert érdekelnek a G-s cuccok, úgy, mint másokat. És mivel az összes G-s érdekel, nem akartam mindnek nyitni egyett. De ha jobban tetszik kedves modik, nyithatok mindnek!! Ha 1 nem fér el.

Duddits
Hogy mi kellenne az SG-nek?! Normálisabb moderátorok. Nyitottam egy topikot a Logitech G-s szériájának, ahol beszélgethettünk volna az összes G-s cuccról. Mikor belemerülünk a beszédbe, jön Pheel, és bezárja. Pedig nincs ilyen topik! Direkt megnéztem!

mrzed001
Engem inkább zavar, hogy a hírek kedvenceinél teljes a káosz és összevisszaság (ezért sokkal nagyobb/hosszabb ez a rész -> 2-3x akkora, mint lenne csoportosítva).
Az Általános és a Számítástechnikai viszont rendezett/csoportosított, ahogy kell (csak a híreké rossz?)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

nyami
hogy nem-e lehetne

The FlashBack
Sziasztok!

Megkérdezem újta, hogy nem-e lehetne, megoldani, hogy rendezhessük a kedvenc topikokat, hogy a fontosabbak legyenek felül, a kevésbé fontosok pedig alul?

The FlashBack
qoute nem lenne jó. Elrontaná (ezt) dizájnt sztem...

FtranX
ezek a megoldások is jónak tûnnek!

mrzed001
Google Groups-nál láttam egy egész jó kis feature-t.
Amit idéz alapból nem látszik, csak egy "- idézett szöveg mutatása -" szöveg, amire lenyílik, hogy mire is válaszol az illetõ (csak el van hide-olva).
Ezt persze lehetne fejleszteni, hogy user megadhatja, hogy hányas hozzászólásból idéz, kinek akar válaszolni, és ezek lennének a "- idézett szöveg mutatása -" szöveg helyett/mellett

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Dichter
Vagy pl quote tag, ami mûködhetne hasonlóan, mint a spoiler, csak nem háttérszínûek lennének a betûk.

FtranX
Szerintem jó lenne, ha egy hozzászólással több másikra (két-háromra) is válaszolni lehetne egyszerre.
Sokszor van olyan, hogy a hozzászólásom több másikra is vonatkozna, de mivel csak egy hsz-re lehet válaszolni, nem egyértelmû, hogy akkor csak a 'kiválasztottnak', vagy a többieknek is címzem-e.

MetaMórfózis
Igaz.

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

geri15
Pénz beszél, kutya ugat, már régóta. Amúgy meg csak azt olvasd el ami tetszik és érdekel, szerintem 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

MetaMórfózis
Nemtudom te mennyire élvezed a 2nap/3 microsoft, ballmer, gates, antilinux hírt... De a szponzor az szponzor, attol tartok.

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Aquir
ha következõ oldalon levõ hsz-rõl van szó, vagy ha csak 1-2 hsz jött, akkor ált. nincs pirosvonal

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n