Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Szerintem kéne egy korlát , hogy min. fél éve legyél regisztrálva és legyen min 500 db hozzászólásod ! ???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Magyarországon most az elsõ szériát adják, míg a netrõl már letölthetõ a második évad összes epizódja.
És így (ahogy írtad is) a Spoiler által a második évadot ismerõk is nyugodtan tudnak fecsegni, anélkül, hogy lelõnék a poént a „sima” TV nézõk elõl.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Igen, tudom, mire való, hogy ne lõjék le poénokat az adot film kapcsán. De most igazán gondoljuk már át a helyzetet: egy topik azért nyílik, mert beszélgetni akarunk az adott sorozatról, a szereplõkrõl, a cselekményérõl. Annak mi értelme, hogy egy adott beszélgetés abból áll, hogy SPOILER-es - látszólag - üres mezõk válaszolgatnak egymásnak? Valahol vicces.
Mivel a SPOILER fõképp a cselekménybeli poénok lelõvésének megakadályozására van, így kérdés, hogy akkor minden, cselekménnyel kapcsolatos hozzászólást spolierezni kellene, mert mindig lesz valaki, aki még nem látta az adott részt? Vagy mennyi idõ után lehetne spoiler nélkül beszélni a film cselekményérõl, mert addigra már feltehetõen mindenki látta az adott cselekményszálat tartalmazó részt?
Az teljesen elképzelhetetlen, hogy a filmes topikokhoz úgy álljunk hozzá, hogy kedves látogató, ez a topik az X film/sorozat rajongóinak topikja, melyben az adott filmrõl/sorozatról folyik az eszmecsere. Ha akarsz, szívesen látunk, de vigyázz, mert a beszélgetés közben lelõhetnek poénokat.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
St jobb napjaiban kioszt minden több mint 2 éve regelt usernek 1-et, aztán lehet cserélni 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De amint láthatod, az orruk alá tolt szövegek szart sem érnek, mert leokézzák csuklóból és kész. Ugyanígy a topiknyitásnál is.
Kell egy kvóta, hogy ki mennyi topikot nyithat. Újreg max 3 hónap után, utána pedig 3 havonta egy újabb topiknyitásra jogosító "kupont" kap. Halmozhatja is õket, ha nem akar nyitni.
Viszont ha akar nyitni valamit, akkor 5x is meggondolja, mert utána nem nyithat másikat. Illetve, már 1 büntetõpont beszerzése is vonja meg a topiknyitási jogot.
Így mire tud nyitni, már nem újreg.
Ezzel a sátáni kör bezárult. (muhaha!<#wink>#wink>)
A másik lehetõség, hogy minden regisztrációnál kaphatnának egy rendszerüzit az alapvetõ szabályokkal (akár még egy linket is egy képekkel illusztrált oldalra <#eplus2>#eplus2>) és innentõl már senki sem mondhatná, hogy „jajj ezt nem is tudtam”.
(Egyébként lehet, hogy már most is van ilyen ismertetõ? <#hehe>#hehe>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez alatt azt értem, hogy a nyitó ablaknál el kéne fogadnia azt a feltételt, miszerint automatikusan kap 4 (vagy 5) büntipontot a figyelmetlen nyitásokért.
Az egy hét pihi mélyebben megmarad az emberben, mint egy pár soros dorgálás.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A kedves júzer privátban jelzi neki, hogy milyen topikot szeretne, a felelõs mérlegel, rákeres létezik-e már a topik esetleg, ha van, akkor oda irányítja a júzert, ha nem, akkor megnyitja az új topikot, és mindenki hepi.
<#wilting>#wilting>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lehet, hogy a regisztráláskor mindenkivel ki kéne töltetni egy alapfokú IQ tesztet? 😊

Nézzétek már meg a topiklistát bakker, 10 topikból 7-8-at csukunk/törlünk egybõl.
A konkrét esethez meg csak annyit, hogy két általános Logitech topiknak indult szálat mutat a keresõ, mindkettõ zárva <#idiota>#idiota> (ráadásul az alcímben is egérre, meg kormányra hivatkoznak, tehát nem mindenre 😉 ) A többi speciálisan egy-két cuccot kérdez 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az Általános és a Számítástechnikai viszont rendezett/csoportosított, ahogy kell (csak a híreké rossz?)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Megkérdezem újta, hogy nem-e lehetne, megoldani, hogy rendezhessük a kedvenc topikokat, hogy a fontosabbak legyenek felül, a kevésbé fontosok pedig alul?
Amit idéz alapból nem látszik, csak egy "- idézett szöveg mutatása -" szöveg, amire lenyílik, hogy mire is válaszol az illetõ (csak el van hide-olva).
Ezt persze lehetne fejleszteni, hogy user megadhatja, hogy hányas hozzászólásból idéz, kinek akar válaszolni, és ezek lennének a "- idézett szöveg mutatása -" szöveg helyett/mellett
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Sokszor van olyan, hogy a hozzászólásom több másikra is vonatkozna, de mivel csak egy hsz-re lehet válaszolni, nem egyértelmû, hogy akkor csak a 'kiválasztottnak', vagy a többieknek is címzem-e.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.