Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg pont a fekete néz ki a legjobban lcd-n. A többi szín kicsit fura volt crt után, de a fekete az szép igazi fekete, crt-vel ellentétben, mert ott túl világos a fekete. Bár az lehet, hogy más lcd-ken nem szép a fekete, nem tudom.
BiG G
2007?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Dying Soul
Jövõre? 😄
[Fúde tájékozódott volt<#idiota>]

Vagy nyáron vagy tavasszal.
Dying Soul
Lesz, asszem õszzel, vagy télen. Vége a kék korszaknak.

aston shell
egyetertek...

lehetne egy kis uj design 😊

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

BiG G
nem, jobban tetted, így egyértelmû <#smile>

Fúhátmosmá. Gondoltam nem lesz egyértelmû. :-|

BiG G
és belinkeli külön a fórumcsíkot 😄DDD

Dying Soul
Új dizájnnal jönni fog, de fekete nem lesz, mert nem néz ki jól St laptopján.

Lehetnének új fórumcsík színek. Sry, ha már volt. :-|

most is lehet más szinnel irni: rakjátok be a fejlécbe, hogy ha segítségre vágysz, kérdésed van, EMELD KI ÍGY

ivjoe
Nem csak hobbiból lehet fotózni, gitározni, stb.
igen szerintem jó megoldás lenne, én pl. itt is odarakom (ha nem felejtem el) a <#heureka> szmájlit, hogy lehessen látni hogy ötlet (apróság, de hasznos)

<#heureka> tudom volt már fórum kategóriákról szó, esetleg érdemes lenne egy Hobbi fórumrészt indítani azoknak a témáknak ahol valami tevékenységrõl van szó, vagyis azonos érdeklõdésikörû emberek valamivel foglalkoznak
pl. Fotóink, Gitározás, Makettezés, Numizmatika, Rajzok, Vitorlázórepülés, Elektronika, Bélyeggyûjtés, stb.

bertino
képfeltöltés után, ha a kép linkjét is egybõl megadná az oldal, nem csak a képbeillesztés kódját ?! ennek határozottan örülnék

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dying Soul
Ez is igaz.

cSuwwi
aki ki akarja emelni az üzeneteit, az most is megteheti.
berakod egy nagy-piros-trebuséba és elég látványos. és a vérpistike nem fogja másolni, mert lusta utánanézni...
deha nagyon akarsz, akkor js-ben írsz egy pársoros scriptet, ami egy input szöveg elé és mögé beteszi ezt a részt, és egy gombbal a fejlécbe teszed (ha házigazda vagy a topikban, vagy megkérsz egy modit hogy tegye be)

shit happens

Sadist
És szerinted a topikban nem fogják észrevenni, ha valaki használja? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dying Soul
A lényeg, hogy ne legyen hírdetve, látványosan. Ide beírja St, hogy van, és kész

BiG G
A vérpistikék nem igazán értenek a fórumhoz, ha ez nem így lenne, akkor már most is úgy írnának, hiszen lenne rá lehetõség..... de ezek nem látnak 2 centinél tovább, a makrókat se használják, alaptalan a félelmed.

Sadist
Igen, aztán minden vérpistike pirossal, kiemelve, villogtatva meg egyéb figyelemfelkeltõ módon írkálná, hogy "honnan lehet letölteni a játékot", "hogyan kell crackelni ezt a vackot", "mit csináljak ezzel a starforceal".

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dying Soul
Felteszem, a 10 legújabb topik minden új topik nyitásakor frissül és ez a script vagy ami odateszi ezeket nem tudja, hogy egy topik zárva van.

artschi
jó ötlet.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

<#heureka> a segítségkérõ topicokban lehetne egy különleges "kérdés" tag, ami más színnel vagy valahogy másként kiemelve jelenítené meg a kérdést
sokszor szívesen segítenék de a hozzászólások 1/4-e kérdés a többi válasz és nem áll rá az ember szeme azonnal a feltett kérdésre, talán többen nagyobb kedvvel válaszolnának, áttekinthetõbbé válna a topic

és a törölt/bezárt topicokat miért nem szeditek ki azonnal a 10 új topic közül? sokszor órákig még ott virítanak

A frissen nyílt topikok RSS feed-jén nem lehetne jelölni, hogy mely topikok zártak, pl. - a fórum fõlapján alkalmazott megoldásnak megfelelõen - áthúzással?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bertino
pedig nem egy kettõ van ilyen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akos 001
<#eljen>ja,olyan kéne aki állandóan itt van

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

BiG G
Már nem😊

akyyy
rámegyek a fõoldalon a heroes V cikkre, és a T-online büszke magára<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem értem minek vagy még itt, ha "annyi párját ritkító dolog van" ?
DjDano
A második egy baromság, nehogymár azért is fizessek, hogy megnyithassak egy topikot, bár itt az SG-n annyi párját ritkító dolog van, hogy már ezen se csodálkoznék...

precision
jó lenne 😊

Bazinga!

Látom, de valószínüleg nincs itt igazából, csak nem lépett ki a böngészõbõl, mert ha itt lenne, akkor szerintem már zárta volna õket.
The FlashBack
most is itt van egy😛

Dying Soul
Torrent topikba azért de jó lenne néha kiosztani pár büntit, nem? 😄
Bár ezt is meg lehetne szavaztatni.

Szerintem több moderátor is kéne, mert a 3 legújabb topicot zárni/törölni kéne, de egy ideje nincs itt moderátor, ezért az a 3 bizonyos topic még mindig nyitva van, ráadásul az egyik zárni való 15:10 körül nyílt, tehát valószínüleg azóta nem járt itt moderátor. És ez nem most fordul elõ elõször, tehát tényleg jól jönne több moderátor.
precision
egyszerûbb de idegtépõ, a 'normál' usereknek is, a modiknak is

Bazinga!

nyami
szvsz ennél sokkal egyszerûbb naponta 4-5 topikot törölni <#bohoc>

Jah, ez mondjuk jó ötlet. Ez egy nagyon lájtos moderátoroskodás lenne, ami kizárólag arról szólna, hogy a kért topikokat élesítheti az illetõ.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

precision
a jóváhagyásos nem rossz ötlet
esletleg ha a modoknak tul sok dolga van, lehetne adni pár megbízhatóbb 'öreg rókának' 'ujtopiklétrehozásijóvágyahási' jogot 😊

Bazinga!

Sadist
if (privi) {
reply("Nem nyithatsz");
}

Nem kell 24 órás ügyelet, és nem fognak hülye topikok sem nyílni <#eplus2>

IlluminatoR
Egy gombnyomásos kedvencek törlés?

Láma!
mindekét ötlet jo. föleg vegyitva

Van 2 féle ötletem a topicnyitással kapcsolatban:

Ötlet #1: A nyitott topicok egy várolistára kerülnének, és addig nem jelennének meg, amíg egy mod nem aktiválja.

Ötlet #2: A topicnyitási jog 2 vagy 3 évnél fiatalabb regek esetében VIP only funkció lenne(tehát 2-3 évnél idõsebb regeknél már VIP nélkül is lehetne)
gnar killer
viszont hatásos ;D

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

BiG G
hogy vágod 😄

Szerintem meg eleve gáz, ha már im-net jön fel példaként 😄
gnar killer
ne lehessen topikot nyitni és nincs gond <#idiota>
Egyébként azt is be lehet vezetni amit im-netre: 200 hsz-tól lehet témát nyitni, addig 24 óra alatt csak 20szor szólhat hozzá.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

DanielT
Durr 1 hét ban, majd legközelebb átgondolja.
BiG G
Mint mostis oO