27327
-
#14439 én meg ff-et és nekem sincs ilyen gondom
ff-ben a beállítások,adatvédelem fülénél a cookiek megtartása legördülőmenüben az 'amíg le nem járnak' legyen kiválasztva! -
#14438 A cookie-kat nem törli a ff? Én maxthont használok, de nálam minden flottul működik. -
#14437 mar mindig ki is fogja dobni, amig a java-val nem lesz vmi megoldás -
#14436 én beszoktam jelölni mind a kettő négyzetet, de minden ff újraindításkor újra be kell jelentkeznem! -
#14435 Bejelentkezéskor a felhasználó név és jelszó beírásakor jelöld be mindkét jelölőnégyztetet is, hátha az a bibi. -
Cat 02 #14434 akkor nem szóltam
Tommy: örülj neki h mindennap, nekem minden ff újraindításkor :) -
#14433 nálam is ezvan, ujabban pedig mindenap bekell lépnem... -
#14432 Nekem sem mindig és mindenhol csinálja, de amíg nem volt ez az IP címes vacakolás, soha sehol nem csinálta. Az infrastruktúrám nem változott, csak az SG. -
Cat 02 #14431 nem feltétlen, sztem ha az oldal lenne a bűnös mindenki ez lenne -
#14430 Az ötlet nem rossz, de úgyis menne a harc. Már így is elég flame van. -
#14429 Enyém is csinálja. Explorer7, szóval nem böngésző hiba, az oldal a bűnös. -
#14428 jópersze...
viszont lehetnének automatikus topik-kiemelések![ti is haljátok a fanfárokat? :D]
a top10 egyenlő a nullával.oda csak az kerül be,ahol a spam megy.viszont lehetne olyat csinálni,hogy azok a topikok,ahol van mondjuk min. napi 50 hsz x napon át,kiemelt lenne.persze ezt finomítani kéne,van jobb ötletem is erre:fav-ok száma!
egészen pontosan:ha egy topikot befavolnak min. 50-en(100-an,200-an,nem tudom a stat-ot erre vonatkozólag.tényleg,melyik a legtöbbet favolt topik? :),megkapná a kiemelést
a legtöbb segítség topik nincs kiemelve,pedig biztos hogy sokan járnak oda,csak ugye nem offolnak (annyit).ugyan így az összevont topikok (pl. Intel,Ati HD series,MSN,Torrent,stb.),vagy a legelterjedtebb szoftvereké (Firefox,Vista,ami pl longorn címen fut,így sokan nem találják,nemrég nyílt vista topik 5 percre...)
biztos meg lehetne oldani,hogy a modiknak módjukban állhasson letiltani egy-egy topikot arról,hogy felkerüllhessen a listára,hiszen beindulna a "favold a topikot" verseny -
#14427 lehetne egy toplista a "száz legtöbb vip-et befizetők"ről (támogatókról)
valahogy így
1. xyz - 5000 Ft
2. abc - 3500 Ft
... -
#14426 használj operát ;)
amúgy lehet, hogy egy masszív helyben tárolt tartalom törlés (cookiek, stb.) helyrerázza a lelkivilágát, elsőre mindenképp azt próbáld meg. -
#14425 Még a ki/bejelentkezéshez:
Az én böngészőm azt csinálja, hogy néha be vagyok alapból jelentkezve, viszont néha nem, és akkor be se tudok jelentkezni (hiába írom be a nevem/jelszavam, berakja a fórum főoldalát és nem vagyok bejelentkezve)
Ám van amikor elindítom a böngészőt és be vagyok jelentkezve, megy minden gyönyörűen. Firefoxot használok, valaki tud erre valamit mondani? -
#14424 Ez számomra is világos. Még valami? -
#14423 De legalább bejelentkezve marad. -
#14422 #14417 -
#14421 ha változik az ip nem ér semmit a cookie -
#14420 #14415 -
#14419 #14338
Nem muszáj hozzászólni, ha nem tudod miről van szó :| -
#14418 A cookie engedélyezése nem luxus... -
#14417 yepp, ez csak attól ment meg, hogy folyton beirogasd a logint/passt -
#14416 Attól még ugyanúgy oda-vissza kell bumbizni a letöltés és a fórumfőoldal/bejelentkezés között. -
#14415 be kell állítani a böngészőben, hogy megjegyezze a fórumra a logint és akkor csak 3 kattintás az, hogy bejelentkezz, miután betöltődött a lap -
#14414 Elég idétlen, hogy ha valaki egy filmelőzetest akar letölteni, akkor először el kell mennie a fórum főoldalra, aztán bejelentkezés, írkálja be user/passt, majd vissza a filmelőzetes cikkéhez, utána pedig letöltés. Ahelyett, hogy már rögtön a letöltésnél felajánlaná a bejelentkezést. -
#14413 Miért , ha fönn a Fórum-ra kattintasz akkor ott a Belépés, az nem elég?? -
Anteris #14412 Helo mesterek, a főaldalra jó lenne ha tennétek egy nyomorult beléptetési ablakot, mert kínszenvedés így az egész. Pl. videókat sem lehet megnézni csak belépve de persze ablak csak 8 oldallal odébb található! kösz. -
#14411 1.
2. -
#14410 egy stripslashes lehetne már a kedvenceken, a \' már nem divat... -
#14409 ha az utolsó hozzászólást törlik akkor igen és a helyére új jön de ha már az utolsó elöttit törlik akkor a helyére nem kerül új hozzászólás viszont a hozzászólások száma 1-el csökken! azért lehet az hogy ebben a topikban elvileg 14409 hozzászólás van ezzel együdt de kint a listában 14169 -et mutat amikor ezt a hozzászólást írtam! -
Cat 02 #14408 ha törlés van akkor hozzászólás száma is csökken ? -
#14407 Régen volt a gumiban a Mehet gomb helyett az, hogy Spam!
Hasonló vicces dolgokat most meg lehet oldani? -
#14406 Hardware fórumon -
Cat 02 #14405 sokszor volt olyan h nyitott vki topicot és beírták h van segítség topic ott is megkérdezhetted volna, ez merre van ? -
#14404 Általánosba mit szeretnél segitséget??
Amúgy lehet. -
Cat 02 #14403 olyat nem lehetne h általámosba általános segítség topic "kiemelve"
vagy vki megtudná adni a mostani címét ? -
#14402 A moderátor is megejthesse az első hozzászólást a topic megnyitása után egy-két órával, amennyiben a topicnyitó ezt még nem tette meg. -
#14401 1. Ez nem az a topic :)
2. Ha már ott jársz, hogy katt a letöltésre, akkor onnan már csak rajtad múlik. -
#14400 Az 'előzetes' ismerős fogalom-é?