Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
retro teknó trendy<#wilting>#wilting><#vigyor>#vigyor>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hsz szám szerinti keresésekor: felül nem jelzi az oldalszámot (mindig 1-esnek írja), de ami a még rosszabb ugye, hogy alul csak ez van
tehát nem lehet 1 oldalakat elõre menni, csak vissza. Erre lesz megoldás?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
Egyébként nem csak az SG ilyen, úgyhogy valami karakterkódolási bizb@sz lehet.
pont gép elõtt voltam mikor változott a chat és én is az elõször morgók, aztán megszokók körébe tartoztam😊) szal, akkor minden ment tovább, semmi baj nem volt vele. a mostani 1-2 hete lehet.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
http://thenamelessphoto.com/
Az lenne a problémám, hogy pár hete nem jól íródik ki a nevem a chat-ben. lemarad a hosszú ó a nevem végérõl, valamint a kettõspont is. egy kérdõjel jelenik meg helyettük. ha valamit beírok, akkor pedig eltûnik az elsõ karakter.
Nálam van a hiba? ha igen mit tudok vele kezdeni? ha nem, ki tudja megoldani? egyáltalán mitõl van ez?
átnéztem a topikot, de chat-re nem írt ilyen problémát még senki. (hacsak nem cset-nek írta...)
The Matrix has you...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
szóval mindegy milyen lesz az új szín, én maradok majd a mostaniaknál <#crazya>#crazya> (remélem szeptemberig elkészülök vele)
a., St nem fogja leírni.
2., Ha eljön az ideje, mindenki látni fogja, hogy mi változott.
III, Az új dizájn beiktatása után meg úgyis nagy szájalás lesz, és már így is sok itt a spam.
htxallz 😮))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
vagy csak szinekben?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
vagy addig titkos az info ?
színekben drasztikusan szakítunk az eddigiekkel, nagy tüntetésekre és engedetlenségi mozgalomra számítok.