Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
St szeptemberben az "SGkék" háttér is megszûnik?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rájt.

Akkor most legyen is vége az offtopicnak itt.
Sir Quno Jedi
Látom te is újrek vagy, ezért lassan mondom a nyilvánvalót:

Az életben is ha bekerülsz BÁRMILYEN társaságba (focicsapat, katonaság, munkahely, suli, falka/banda, emberevõ törzs stb.-stb.), akkor te vagy az újonc. Nem ismered a játékszabályokat, nem ismered az erõegyensúlyt/hierarchiát és õk sem ismernek (el) téged, hiszen nem tettél még le semmit az asztalra. Nem leszel egyik pillanatról a másikra te a tökös csávó. Ehhez idõ kell és okos ember meghúzza magát, figyel, tanul, megpróbál beilleszkedni. Elõbb-utóbb, hacsak nem alkalmatlan a társas kapcsolatokra, be fogják fogadni, ha tud alkalmazkodni (van akinek gyorsan megy, van akinek hosszas aknamunkába kerül). Ha meg nem, akkor jobb ha továbbáll, mert ott nem teremnek babérok a számára. Egy közösség életét szabályok, hagyományok és a szokásjog irányítják és a szabályokat nem az újrekek hozzák!

ÉS most jön a hihetetlen felfedezés: AZ SG FÓRUMA IS EGY KÖZÖSSÉG (olyan amilyen, de az)! Tehát ha újrekként nekiáll valaki hibát-hibára halmozni, hõzöngeni, szemétkedni, átkozódni, a közösség jól bejáratott kis életét szándékosan, vagy kellõ agykapacitás hiányában szétcseszni, akkor önmaga fejére idézi az Olümposzi Istenek haragját és... a többit a fantáziátokra bízom! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Aquir
adatlapját megnézheted

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sir Quno Jedi
Isten teremthet-e olyan követ, amit maga sem tud kibillenteni?! IGEN!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akyyy
jól látom hogy egy moderátor is kaphat büntetést?😮OOO

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
tök8, mert az is mindjárt itt van <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aquir
szept-ben lesz, igen

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bertino
lassan itt az Augusztus

lassan itt az uj design ?!

Sadist
Általában meg van az oka, hogy valakit leújregeznek. Lásd a csomó bezárt topikot, amiket nyitogatnak nap mint nap, mert lusták használni a keresõt. Vagy pl. azonnal úgy kezdi egy játék topikjában a beilleszkedést, hogy "sziasztok adjatok krekket, mert nem tudok játszani/honnan lehet letölteni", valamint 77-szer felteszik ugyanazt a kérdést, amire általában a topik fejlécében ott a válasz. Ha valaki meghúzza magát és normálisan fórumozik, akkor nem szokták újregezni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

WazheadBoci
semmi kkacoskodáás csak érdekelne:
kérdés: miért jön mindenki ezzel az új-reg dologgal????
akkor mi van ha uj reg attól õ kevesebb vagy most hogy van ez...????<#confused>

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Dying Soul
nyomorékok

Sir Quno Jedi
Arról nem beszélve, hogy csóró újregként meghúznám magam és nem seggfejezném le az egyik legrégebbi moderátort! A helyében ÉN már banolnám az okoskodót is simán! Legalább pihen egy hetet és újrakezdheti tiszta lappal.

Az életben az ELSÕ dolog amit meg kell tanulnunk a felnõtt világról, hogy a dolgok nem úgy vannak ahogy mi szeretnénk! Amíg ezt nem érjük fel ésszel, addig a 2 éves Pistike szintjén vegetálhatunk, aki ököllel veri az etetõszékét, ha nem kap sütikét...

Sir Quno Jedi
Itt valamiféle jogvédõk vannak?!

Akkor elmesélek egy igen lightoska ügyet. Ma volt egy kedves user aki nyitott egy SONY playstation 3 topicot. Töröltem és írtam neki udvariasan, hogy már van playstataion 3 topic, még büntipontot sem adtam. Erre ír nekem, hogy márpedig abban kevés hozzászólás van és majd õ megmutatja milyen egy igazi topic, meg baner, meg ki tudja. Írtam neki (term. újfent udvariasan), megadtam a több mint 5000hzsz.-es topic címét (õ ugye azt is benézte anno), még mindig kímélve õt a büntiponttól. ERRE nyit egy újat, ugyanazon a néven! Máris kibanolhatnám a rákba, de Pheel már be is zárta azt is és mindössze 2 ponttal honorálta (jogosan). És a csóka a jobbfajtából való még, mert nem kezd nyíltan kurvaanyázni, álregekkel bejönni, szétcseszni a csetet és bármelyik topic-ot amit ér, nem fenyegetõzik privátban, nem hekkel stb.-stb. (eddig) ahogy szokás. ÉS VIP-es a gyerek.

A jogvédõktõl kérdezném: mit tennének az ilyenekkel.

Könnyû belepofázni annak, aki nem ismeri az elõzményeket! Borg még lágyszívû is volt. Vannak akik még EBBÕL sem értenek.

na itt a másik iq fájter is...

RaZoK
te meg mikor álítod már át a fejlécszíned sötétkékre? :]
így nem olvad bele a logo 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Szega87
<#ejnye1> mindennek oka van , szvsz modik között eggyik legigazságosabb

ésmost te leszel még leugatva... /:

http://thenamelessphoto.com/

RaZoK
<#eplus2>

tomsolo-nak igaza van, hallgass rá.
tomsolo
kussolhatsz.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pheel
A Loganos topikot én zártam, nem járt érte büntetőpont.
A seggfej jelzőt én visszavonnám a helyedben, ha már éppen morális példát kívánsz mutatni a népnek...
Szerintem Borg azért a Red Alert 2-õs topicért adta, nem a Dacia Logan-esért.
RaZoK
hmm...ha jól láttam nyitott az illetõ egy másik topikot..Redalert 2 néven és az elsõ kommentje az volt, hogy "bazd meg"..
lehet, hogy ezért..szerintem megérdemelte, de való igaz, hogy néha kicsit túloznak =)
Borgnak is kijárna egy bünti pont, mert túl szókimondtó volt<#ejnye1><#vigyor1><#gonosz1>

Borg 5 büntetõpontal jutalmazta a Dacia Logan topik nyitáját a következõ szöveggel: "Egyrészt egy balfasz vagy, másrészt balfasz topikokat nyitottál balfasz hozzászólással. Ja és a topik keresõt sem használtad."

Csak annyit kérdeznék mit vártok el a fórumozóktól, ha ekkora seggfej moderátorok vannak mint ez a Borg?

cSuwwi
a kedvences problémára annyit tudok javasolni (így látatlanban), hogy a drom kedvenclistáját alapul véve gondolom a megjelölt topikoknál az utolsó látogatási idõt menti ki, és az az óta eltelt újakat számolja.
namost pár hónapja van alul a keresõben a posthoz ugrási feature, valahogy úgy lehetne szerintem a legegyszerûbben (figyelembe véve a jelenlegi helyzetet) megoldani, hogy az utolsó látogatási idõhöz viszonyított elsõ post-ra ugorna (vagyis postszámra menne (nem a topikba simán), a keresõt használva, csak úgy hogy ne legfelül legyen, hanem legalul, így lényegtelen hogy melyik oldalon volt az utolsó üzenet) és onnan lehetne visszafele olvasni.
én legalábbis így csinálnám ha feladat lenne :] reméljük nem talál süket fülekre, vagy a megújuláskor belefér ez is

shit happens

Aquir
én is ezt akartam kérdezni.. nem tudna ahhoz az oldalra ugrani egybõl ahonnét új üzenetek vannak?

Flamer
épp ez a baj..

http://loal.atw.hu

Zetorg
sose ugrott át másik oldalra

Flamer
amugy énmeg aztvettem észre hogyha az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" gombra kattintok, és az tulnyulik a következõ oldalakra akkor vagy nem ugrik oda vagy kise rakja azt a gombot..
nem ugykéne hogy odaugrik arra az oldalra ahol volt az ucso nem olvasott?

Loál János
Kúkik, és temporary mappa ürítése.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DJ Skyline
utánnaérdeklõdtem másnál jó,explorerben mûködik! akkor a mozillával van valami! nem szóltam akkor!

DJ Skyline
van egy érdekes probléma,nem tudom másnál is elõfordult-e már! 2.dik oldalra szeretnék menni a topikban,elvileg "lapoz",mert tölti be az oldalt,de nem a másodikat tölti be,hanem marad az elsõn! ha a harmadikra megyek,akkor meg behozza a harmadikat,de a második oldal kimarad így!

Flamer
mécsak 4hónapos vip cucc van SMS uttyán?:|

Akos 001
ahogy láttam tényleg csak elméletileg

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
elméletileg 2 pontól tiltva vannak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
Azt nem lehetne,hogy aki 4-5 pontot kap,automatikusan kitiltódjon a csetrõl??
Elég idegesítõ amit csinál(nak).

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
errõl már korábban volt szó.
Dj Turmix Dávid
A Szûz csillagjegy aug.24-szept.23, nem pedig aug 23-án kezdõdik...

ivjoe
Cookie-k és cache törlése.
akyyy
segítség.
állandóan kilépeget az sg forum, nem marad bejelentkezve... gondoltam biztos vmi ismerõsöm szenyázik, mert megláthatta h sgzek, és kivi volt mi ez, és bejelentkezett a nevemmel (firerfox, eltároltnév és jelszó)

épp ezért megváltoztattam az elõbb, de megint elkezdte, tehát most vagy csak a böngészõm vacakol, vagy a fórummal van valami? mert elég zavaro h mindig be kell lépegetnemn, és néha a szívbaj kerülget h kibannoltak végleg😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
nc

Lteebee
Rosszul hitted.
Természetesen #11801-re és #11805-re értetted, hogy offtopic, igaz?
Menjen a pont?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

bertino
Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!

Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!

azt hittem ez mindenkire vonatkozik -.-
<#banplz>

Majd megvéd a szakszervezet 😄
Lteebee
Flémkeltésért figyelmeztetlek 😉

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Hát mert komcsi, mondta.
bertino
annak hát, vagyis enyimé

más kérdés, hogy én ezt az alapján mondtam, amit régebben mondott tisztelt ***** úr

visszakérdeztem lttb-tõl, miért fáj most nektek, de egye-fene, törlöm <#levele><#zavart2>

RaZoK
<#kuss> "Ne szólj szám, nem fáj fejem"

Sadist
"Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!

Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!"

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem