27328
-
#15162 isten ments, hogy clearbox legyen... -
Bala10 #15161 nincsenek régóta új regisztráltak, csak álregek -
#15160 Tudom, hogy csúnya dolog ilyet csinálni, mert haza beszélek, de szerintem a greybox-os megoldás (gy.k.: galéria képek nézegetése, képfeltöltés, stb.) az elég trehánynak hat :| Tudok egy jobb scriptet... :))))))))))) (aláírásom) -
#15159 Viszont a sok hülye barmot ki lehetne szűrni vele(legalábbis részben),aki nagyon meg akar tudni valamit a játékokról,annak ott van a google,aki meg komolyan gondolja a fórumozást,az meg kivárja a 24 órát szvsz.,szal nem olyan nagy hülyeség! -
#15158 roppant okos ötlet, grat
gondolom az egyszeri user, aki azért jön, hogy vmelyik játékkal kapcsolatban vmit kérdezzen, majd meghívóra fog várni
elég gáz így is, hogy egy napig nem posztolhat -
Cat 02 #15157 Attól még hülyeség :) -
Monoton #15156 Nincs győzelem áldozat nélkül :) -
#15155 az egy dolog, hogy ezzel ki lehetne szűrni a sok köcsögöt, de ha egy értelmes ember szeretne regisztrálni, de nem tud meghívót szerezni? -
#15154 jó ötlet -
Monoton #15153 Milyen véleménnyel lennétek arról, ha a fórum meghívásos rendszerben működne?
Olvasni bárki olvashatja, ahogy jelenleg is, csak a regisztrációt meghíváshoz kötném. -
#15152 flash tag-hez egyéni méret megadása, mert jelenleg minden flash cucc a youtube videó méretében fut -
#15151 Szerintem az elsőnek igenis van:P -
#15150 ezeknek kb semmi értelmük :) -
#15149 sok az unatkozó, nyitott topikokból látszik, indíthatnátok valami versenyt, wallpaper vagy akármi -
#15148 Talán,hogy ne keljen állandóan frissíteni az oldalt amikor új üzenet jön.
És lehetne egy topic azoknak akinek 4-nél több büntijük va azok csak abba írhatnának:) -
#15147 Én most hoztam létre egy új topicot
az első hozzászólásban leírtam,hogy miért,és tudom,hogy sok ilyen topic van,de azok általában valamilyen kategóriában,itt pedig mindent ki lehetne fejteni,az a baj,hogy valamilyen módon ki kéne emelni ezt a topicot(mint ahogy valaki említette a topicban) ,hogy először itt tegyék fel a kérdésüket,azok is akik topicot szeretnének nyítni,mert sokszor előfordul,hogy van olyan topic amit meg szeretne nyitni(meg is nyitja),csak hiába keresi a keresőbe,mert nem a megfelelő kulcsszót írja be. -
Cat 02 #15146 Az első kifejezetten hasznos lenne Humoros és aranyosban. -
#15145 Két javaslatom lenne:
* címkézhető fórumtémák (mint a blogok bejegyzéseinél a tagcloud) - ez jobb kereshetőséget, csoportosíthatóságot eredményezne
* topikegyesítés (a "vótmá"-topikok egyszerű szanálására) -
#15144 Lehetne a spoilerhez hasonló jelzés a makrók között, mint pl. ebben a hsz-ben. -
#15143 Tömören ennyi tényleg:D -
#15142 -
#15141 lehet valami találkozót akar, ahol az SG felhasználói összeröffenhetnek -
#15140 Haggjuk:D -
#15139 Mit is akarsz mondani? Pls magyarul.:) -
#15138 Nem is tudom.Az én ötletem nem az SG.hu-nak lenne jó de lehet,hogy neki is.Mint pár topic is bizonyítja él pár emberben persze bennem is egy ilyen találkozó szerű.Persze nem az összes tizenakárhány miliinak hanem csak annyinak amennyinek.:)
Igazából az elgondolás jó bár kicsit "kivitelezhetetlen:)" -
#15137 Rejtett belépési lehetőség, tehát hogy ne látszódjon mikor írtam utoljára meg hogy mikor látogattam meg az sg-t! -
#15136 az ilyen lámákat nem lehetne csak úgy indok nélkül bannolni végleg? -
#15134 oké, kösz :D -
#15133 igen -
#15132 megint mennek a kis nubok az isibe és nyugi lesz a fórumon... :) -
#15131 valami nagy ficsőr vagy ujítás lesz mostanság vagy ősz környékén ? -
#15130 Szerintem már mondták, de én megteszem újra: privát üzenet csatolmányban ha a fájl nevében van szóköz, akkor elrontja a linket. Ki kell cserélni az URL-ben a '+' jelet '%20'-ra, hogy el tudjam érni az állományt. Jó lenne javítani, szerintem sokaknak okoz bosszúságot. -
#15129 Fogják. Idővel. -
Cat 02 #15128 Nem lehetne megoldani h a topikot töröljék ? Mert ott van 2 zárt topik törölhető névvel, akkor miért nem törli ? -
#15127 ha a jobbfelső sarokban lévő visszát használod, akkor megmarad... -
#15126 jah, FF-ban megmarad -
Bala10 #15125 Ctrl+c Ctrl+v ;) -
#15124 Véletlenül nem egy bizonyos Internet Explorert használsz?
A firefox elvileg nem veszíti el, amit beírtál, _amennyiben_ a saját vissza gombját használod -
#15123 így jár aki büntipontot kap -
#15122 A büntipont hátránya, erről nem mi tehetünk!