Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekünk miért kéne fizetni?
a leendõ tag fizeti ki a válasz sms árát, amiben a jelszó jön

akyyy
csak akkor lenne jó 5let, ha a meglévõ regisztráltaknak nem kéne fizetni...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

<#heureka> Létezik olyan oldal ahol a regisztrációnál SMS-ben küldik ki a jelszót és ezzel a bannoltak nem tudnának újra reggelni arról a telefonról.
Ez lényegesen csökkentené a renitens felhasználókat!

Mivel gondolom költséges lenne SMS-eket küldözgetni SG-nek, ezért egy olyan emeltdíjas számra kellene küldenie a leendõ felhasználónak egy SMS-t, ami tartalmazza a válasz SMS árát (mittomén 50-100 Ft, ami nem nagy összeg), és a rendszer a telefonszámra visszaküldené a jelszót.
Természetesen meg lenne magyarázva: azért kell SMS-t küldeni hogy kiszûrjék a notórius usereket, nem a portal teszi zsebre.

RaZoK
Bár....Nem tudom pontosan mennyien vagytok, kb. 10-20-an?
Ha van idõtök...és ha jól tudom valamennyien informatika téren dolgoztok..nem is tudom, rajtatok áll bírjátok e..

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Ugyan minek?
RaZoK
Ha a dolog egy része életbe lépne, akkor több moderátor is kellene...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Gladiator
akkor áldásom az ötletre.

Én. Hidd el, hogy szivesebben megcsinálom, mint azt amit most kell, vagyis napi 10-15 újreg idiótaságát takarítgatni. Megkockáztatom, még kevesebb munkánk lenne.
Gladiator
na, de kifogja napi nem tom hány újreget ellenõrizni? ez kicsit nagy meló szentem.

OrioN the S
pont ezt akartam írni...megszokja ,hogy gumi és egybõl szétbarmolna egy értelmes topikot.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Aquir
Ha megszokja a gumit akkor behozhatja a normális fórumokba azt a stílust, ami többnyire nem kéne. ( bár az már többnyire adott hogy ki milyen értelmesen tud hozzászólni dolgokhoz )

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bertino
hát... ez is igaz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Max7
Pont oda nem irhat ahol kicsit jobban el van engedve a fórum pont fordítva kéne lennie!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Jelenleg is van korlátozásra lehetõség, hogy pl a gumiba nem irhat egy ideig.
Szóval nem lenne nagy kunszt szerintem egy külön alfórumot létrehozni az újregeknek, ahova írhatnak, és mondjuk 5 napon belül a moderátor elbírálja, hogy mehet e a fórum többi területére.
Aki viszont kiszabadult onnan, az meg nem írhatna az újreg területre már.
Max7
Most látom hogy nem 5let volt hanem csak megjegyezted hogy máshol ilyen is van sorry de azért a véleményem elmondtam 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Megszünének a felesleges dupla regelések mert a joghoz elég normálisan viselkedni és megszünnének a felesleges topik nyitások többsége! Jó ötletnek tartom itt is bevezetni, de ezt a moderátoroknak kéne eldöntei hogy válalnak egy ennyi plussz munkát ami ezzel jár! Nu meg St-nek is most a designel van baja nem ilyen átalakítás megvalósítására!

ProGabe
és bevállalnátok ezt a fajta ellenõrzést egy ilyen méretû fórumon is?ennyire mazochisták csak nem lehettek<#vigyor4>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Punker
"Weboldal
Csak a kezdõk kérdései topikba tudok írni. Miért?
Sajnos az utóbbi idõben megnõtt azon felhasználók száma, akik képtelenek voltak betartani a fórum szabályait, és olvashatatlanná tették a topikok egy részét. Ezért mostantól bevezettük a kétszintû fórum hozzáférést. Az új regisztrálók kezdetben csak a kezdõk topikjaiba írhatnak. Késõbb (1-2 hét) a moderátorok döntése alapján teljes hozzáférést kaphatnak. A kellemetlenségért elnézést kérünk mindenkitõl.

Utolsó módosítás: 2006-03-12

--------------------------------------------------------------------------------

Már hetekkel/hónapokkal ezelõtt regisztráltam, és mégis csak a kezdõk kérdései topikba tudok írni. Miért?
A regisztráció idõpontja nem számít. A moderátorok az elbírálásnál azt nézik, hogy mikor volt az elsõ hozzászólásod, hány volt, milyen színvonalúak, és hogy ki kellett-e valamelyiket moderálni. Az elbírálás szükségszerûen szubjektív, szabály nincs rá, de ha 1 hét alatt kb. 5 tartalmas, ontopic hozzászólásod volt akkor már jó eséllyel számíthatsz a teljes jogra.
Tipp: a dolgot elõmozdíthatja, ha írsz magadról néhány szót a Bemutatkozások topikba. (Ide mindenki írhat.)

Utolsó módosítás: 2006-03-12"

bele futottam 1 ilyenbe, és még hogy itt durvák a szabályok.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakS
Egy kicsit eltartott, mire megértettem ezt a dezsvíreghez zóló bezíded! 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Max7
bann?

"Há' de drága urám, ném vák az a lú, csak bátor..."<#hehe>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Nem nagyon értem a problémádat! Jövõre nem lehet élénkebb szineket betenni, vagy nálad a dizájváltás talán mást jelent, mint amit máshol, tehát arculatváltás?
Dizájnváltás: jövõre <#wow2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ProGabe
az egy dolog hogy nem olvastad végig,de azt miért nem veszed észre hogy Dizájnváltás: jövõre???

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

immovable
Nem olvastam végig a topikot, és nem is akarok nagy dolgot mondani, lehet mondta elõttem már vki...sztem kicsit élénkebb szinek sem ártanának!
ivjoe
Hamár szóbajött:
Nem lenne jobb a felhasználóiprogramok helyett a Software fórum?
akyyy
látom le lett kicsinyitve a fenti gördítósáv, és felhasználói programok lett az eddigi kategória neve<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakS
Akkor várjuk véleményét szeretettel 😊

Punker
nem tudom, az ilyenekben St-ék döntenek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakS
Ehh, szal van jogotok <#vigyor1>
Na, akkor maradjon annyi, hogy a szabad préda Saját fórumot leszámítva ha valaki kap házigazda jogot, akkor tudjon szerkeszteni is.
Így lehet róla szó? 😊

Esetleg egy cím és alcím módosítási jog nyitástól számítva tíz percig, de több ne.
Punker
na az biztos hogy nem lesz! így is akad jópár házigazda aki erõssen visszaél a lehetõségeivel, bizonyos esetekben, nem véleltelnül vannak leírva a házigazda jog feltételei.

Shaman
én átfogalmaznám.

Szóval a topiknyitónak a sajáton kívül is legyenek törlési/moderálási jogai a saját topikjában,attól függetlenül,hogy kérnie kéne egy modtól,hogy õ legyen a házigazda.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Szerintem legyen a házigazdáknak is, de a sajátba ne, mert ott mindenki lehet házigazda, és visszaélhet a szerkesztéssel.
precision
gondolom a házigazdán van a hangsúly 😊

Bazinga!

Punker
eddig is volt hozzászólás szerkesztési jogunk 😊

RelakS
Modnak, házigazdának szerkesztési jog? Pl h a hozzászólás amúgy jó, de van benne kifogásolható rész, akkor azt lehetne törölni, egy ejnyebejnye kiséretében (mondjuk ha magas az idiótafaktor, akkor a modok úgysem használnák, de szvsz hasznos lenne)

Punker
lehet oda menni, nem fogsz hiányozni.

DjDano
kár hogy ami ebben a VIP-ben van, az más oldalakon totál ingyes és alapvetõ dolog.... pl prohardver

RelakS
Más most is van bankkártyás, amihez dombornyomott kártya szükségeltetik. Kb ezres egy évre.

Tarajos Sül
értem visszaolvastam!
és bocsi a kérdésért 😊

ott olvastam,hogy bankkártyás lessz
nekem van,de az árakról lehet tudni vmit?
sztem számlaszámra kell majd utalni...
RelakS
Olvass vissza: NEM!

Tarajos Sül
Lehet tudni,hogy milyen lessz az uj dizájn?
uj szinek,és a menük maradnak?
Punker
banner-t elolvastátok?!

BiG G
fõleg hogy rengetegen vannak az SG-n külföldrõl, és külföldi szolgáltatókkal egyeztetni érdekes lenne.

mondjuk lehetne "SG-akármilyen,akár rózsaszín<#idiota>-szolgáltató" együttmûködés 😄 aki rózsaszínes, az VIPpelhet 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Met
bocs de ez tényleg hülyeség 😊
Ha VIPre elõfizet valaki akkor az SG küldene egy számlát a szolgáltatónak aki azt kiegyenlíti és ráterheli a felhasználóra.
Egy szolgáltatónál még nem lenne gond de így elég érdekes lenne😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

SLICK
elnézést ha hülyeség ez az ötlet, de:
olyat nem lehetne, hogy ha vki regel VIP-re akkor az az összeg adódjon hozzá a net havi díjához?

de ezcsak egy felvtés és bocs ha hülyeség.

Met
jó rendben, ez a könnyebbik módja a dolognak
szerintem nem kis pénz jön össze a vip tagságokból, nemhiszem, hogy csak úgy el kellene dobni
érdemes lenne meghagyni egy "kõkorszaki" befizetés lehetõséget

legalább azt tudassátok, hogy meddig lehet még SMS-ezni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

akyyy
azt hasonlításképpen irtam

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;