27328
-
#15603 Nu, értem már newhouse logikáját, teljesen jogos volt. -
n3whous3 #15602 Értelmesebb megoldás is van persze captcha helyett itt a mail változtatásra meg pl moderátori dolgok kezelésére, csak egy tipp volt, mert így anélkül, hogy bármit változtatni kellene 1 perc alatt meg lenne szinte oldva az egész. Nem kéne okosabb dolgokon gondolkozni. Ennyi. -
n3whous3 #15601 Köszi a kiokosítást, de mivel én is programozó lennék, ezért nem kellett volna. BTW most mondom neked, hogy ajax, ismered mi az? Saját kezűleg törtem itt fel reget pár hónapja.
Szimpla post/get a phpnak, jsp-nek, servletnek , stb javascripttel. -
#15600 Igaz, igaz, bocsi, egy modi akkor legyen szíves törölje az előző kommentem. Báááár ... ez kimondottan rohadtul nem fog összejönni senkinek, mert IP változás esetén kidob az SG. Tudat alatt biztos ez volt előttem, azért írtam le. :D -
#15599 legalább ne adj tippeket a scriptkiddieknek hogy mit rakjanak a topikba :| -
n3whous3 #15597 nem érted, captcha lenne rakva a változtatáshoz nem tudnának mondjuk ajax/javscripttel lopni reget... működő dolog, tudom. És ha lenne captcha az ilyenekhez, nem lehetne csak "élőben" csinálni.
szóval van hozzá köze -
#15596 Na annak pont rohadtul nincs köze ehhez. A megoldás egy aktiváló levél a régi címre. Elvileg ugye azt csak az eredeti tulajdonos kaphatja meg, és amíg nem kattint az aktiváló linkre, addig minden marad a régiben. Csak ez is problémákat vet fel. Mi van ha valaki azért változtat email címet, mert törölték a régi fiókját, vagy nem tud belépni és újat csinált, vagy akármi. Nem kell ezt piszkálni, jól van ez így. -
n3whous3 #15595 vagy szimplán captchat beépíteni, ami REGISZTRÁLÁSKOR EDDIG IS LÉTEZETT
de hiába mondtam már vagy 2x is az illetékeseknek. -
TheUnforgiven #15594 vagy legalább egy olyat lehetne hogy kérje az eddigi regisztrált email címet, ahogy a jelszónál is van...
mert így most bárki kiügyeskedi a jelszót aztán megváltoztatja a jelszót meg az e-mail címet és a regnek lőttek -
TheUnforgiven #15593 az e-mail cím változtatás lehetőségre szükség van?
a legtöbb oldalon nincs ilyen hogy meg lehet változtatni hanem az van amit beregisztrált.
és ha nem lenne ez akkor a lopott jelszavakat könnyen vissza lehetne szerezni -
n3whous3 #15592 #15591 -
Bala10 #15591 ezé tartjuk -
#15590 mindenhol -
#15589 Te ,omdemhol okoskodsz. -
#15588 De nem lesz értelmesebb, mert ebben a topikban mindenki feleslegesen jártatja a száját. Én is jöttem már ide ötletekkel, semmi nem lesz belőle. És ez itt nem flém, de el kellene fogadni, hogy az SG rohadtul nem ad a fórumra, nem tartják érdeküknek fejleszteni, max foltozni. Amúgy meg amit felhoztál teljesen elhanyagolható, igazából ha okosan csinálják meg akkor egyáltalán semmilyen erőforrást nem igényel. Egyébként meg degradálod vele a fórumot, a kialakítást, ehelyett meg nincs kapacitás bármilyen fejlesztéshez is. -
n3whous3 #15587 gondolom csináltál már ilyeneket, tudod mennyi erőforrást igényel...
nem sokat, de azért lehetne valami értelmesebbért cserébe kivenni
-
#15586 Szóval csak arra akartam célozni, hogy kb. nagyobb munka kivenni, mint amit nyernénk vele. -
#15585 Mondjuk a főkategórián belül már lehet másképp van, de akkor is, milyen tanács már ez... -
#15584 Te, hallod, szerintem SG sem kell, legyen itt csak egy üzenőfal...
Amúgy azt a kiírást még csak nem is real time nyeri ki. -
n3whous3 #15583 Általános fórumok Utolsó üzenet Témák
Általános eszmecsere ma 22:53 3067 db
ha már arról van szó, hogy az erőforrásokkal bánjunk csínján, le lehetne lőni ezt az "extrát" is, amit félkövéren kiemeltem, mert ugyan mi a francnak? -
#15582 Hát, vannak elméleteim erre. BB kód fordító bug, vagy valami kiszűri. Lényeg hogy a forráskódba sem kerül bele, szóval nem user hiba, még ha el is lenne rontva valami nyomának maradnia kellene. Valszeg szerver oldali dolog. -
#15581 a hozzászólásszerkesztőben látszik, hogy benne van az img kód, de valamiért nem jeleníti meg... -
#15580 Köszi, ha a forrásban nincs benne, akkor megpróbálom másként. -
#15579 Forrás alapján ebben egy deka kép nincs. Meg semmi más, csak szöveg. Az más kérdés ha valami miatt nem került bele, de most így ebben az állapotban függetlenül attól, hogy jó-e a kép elérése nem fog megjelenni semmi. Olyan mintha bele sem írtad volna. Ennek okáról St tudna talán mesélni... -
#15578 Van arra valami ötlet, hogy miért nem jelennek meg a képek és a linkek ebben a hozzászólásban?
A feltöltött képek linkjei élnek, a böngészőbe bemásolva láthatóak.
pl.: http://www.sg.hu/forumkepek/2009_06/518.jpg
Szerk.: Itt működik most. -
#15577 Elfér az aláírásom, csak szóltam, mint hibajelenség. :) -
#15576 Vedd ki belőle az "érdekes" karaktereket. -
#15575 írjál be 210et és okézd le (Hiba! Az aláírás maximum 250 karakter lehet!) -
Bala10 #15574 áhá. -
#15573 ha 200-nál többet írsz és és úgy okézod le, hibaüzenetbe írja. -
Bala10 #15572 Aláírás
(max. 200 betű, nem tartalmazhat
HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
nekem ezt írja ki. vagy neked hol ír 250-et?:) -
#15571 Nem tudom más észrevette e a hibát, mindegy azért leírom. Tehát az aláírásnál azt írja ki, hogy az aláírás maximum 250 karakter hosszú lehet, de 200 karakternél hosszabbat nem fogad el. Ezért vagy írjátok át plz 200 karakterre, vagy növeljétek meg 250re. :) (Utóbbi jobb lenne) -
#15570 hát ezzel nem villan be ablak, de lassan azt se látnák :) -
#15569 mondjuk ha 5 ablak még bevillana nyitás előtt, ami figyelmeztet a szabályokra/büntetésekre... sztem páran megunnák és végül nem nyílna meg a topik. -
n3whous3 #15568 akkor meg talán annál van a gebasz, akit letiltottál? -
#15567 Akkor passz. -
Monoton #15566 Úgy sem engedi. -
#15565 keress tőle pm-et és az üzi van,hogy tiltás feloldása -
Monoton #15564 Már leklikkeltem a nevét is, és maradt tiltott :) -
#15563 PM főoldalán a Kitiltottak listában csak klikk a nevére:D