27328
-
#15643 Egyszerűen ki kéne szedni a topiknyitást. Van már bőven elég topik, gyakorlatilag nem létezik téma, ami ne férne bele egy már meglévőbe. -
SL #15642 ez igaz -
n3whous3 #15641 1 napot csak kibírnának a nyitók -
#15640 kevés a modi, és nem is lehetnek itt 0-24 hogy azt nézzék ki akar új topikot nyitni... -
USAMEN POWER #15639 Az értelmetlen topikok nyitásának elkerülése végett, ajánlanám hogy új topik nyitásához, moderátori jóváhagyás legyen szükséges. Szóval lehessen topikot nyitni, de az addig legyen zárva, még egy moderátor jóvá nem hagyja. Vagy előbb a moderátorokhoz kerül az új topik, és ha jóvá hagyják, akk kerüljön a "legújabb témák" listába. -
Cat 02 #15638 Nézegettem pm-eket és a vége fele átfordult, szal előröl kezdte az egészet. Hibajelentő topik meg mintha nem lenne, szal jön ide :) -
Bala10 #15637 -
#15636 megjavult... no problem. -
#15635 gondolod ha lejárt volna akkor megkérdem, majd jövőre... -
Bala10 #15634 lejárt -
#15633 mi történt a VIP státuszommal?
se logó, se szerkesztés, törlés... -
Cat 02 #15632 Sok értelme nincs, meg lehet nézni, aki meg nem tudja magára vessen =] -
#15631 Nem lehetne tiltani az imageshack-es képbeszúrást? -
#15630 Vagy több modi, aki azonnal del+ban kombót tol rájuk... -
#15629 Az, hogy topikot csak moderátori egyeztetéssel lehessen nyitni. Elképesztő, hogy a megnyitott új topikok cirka 90%-a hulladék, hülyeség, vagy spam. -
Cat 02 #15628 Gondoltatok már Ajax-os cuccok bevezetésén ? Pl mehet gomb után nem töltené be az egész oldal újra, csak szépen alulra berakná az üzit, esetleg egy frissítés gomb a topik neve mellé, így nem töltődne be az egész oldal újra. -
#15627 Jah, pedig pl. a konzolwarezosokat már elűztük szegényeket, mer nem bírták a nyomást! :D -
#15626 Szokj hozzá, ilyen az sg. Máshol névtelenül sem nyitnak idióta topicokat érdekes módon, pl. PH. -
#15625 ez is igaz, valamint az SG fórumnak megvan egy sajátos híre (hírhedtsége), ami valószínűleg legalább annyi embert vonz is, mint amennyit elijeszt - és ha minden jól megy, többen vannak azok, akik emiatt a szabadság miatt járnak ide. -
#15624 sok megoldás lehetne, de mivel az oldal reklámbevételekből él (vagy legalábbis próbál), jobban mutat a sanoma portfóliójában a nagyobb fórumjúzerszám, és mint tudjuk van az a pénz amiért judit haja korpásodik (emlékszik még erre vki?), ergo: #15622 -
#15623 ja. -
#15622 Ja, de úgyse fogják sohase megvalósítani :) -
#15621 azon gondolkoztam, hogy az idióta felhasználó teljesen visszaél az anonimitással, hülye topicokat nyitnak, rengeteg az álreg, stb.
aki pedig felvállalja magát az interneten (név/kép mint én például vagy sokan mások), ők csakazértis moderálják magukat egy bizonyos szinten...
(pl. nem furják a másik embert az iwiw képei közzétételével, mint ahogy sok újreg megteszi, stb...)
szerintem meg lehetne ezt oldani valamilyen adat hitelesítéssel az sg-n belül. rengeteg közösségi portálon mostmár lehet személyi stb. adat beszkennelésével (nomeg emeltdíjas sms-el) hitelesíteni az adatokat.
szerintem ez így helyes, vállalja a felelősséget azért amit ír/mondd, például egy regisztrációnál jóvá kellene hagyni telefonon keresztül, hogy igen, tied az a felhasználó..
mondjuk, a regisztrációt követően amíg ezt nem teszi meg, addig csak olvashatná a fórumot, kivéve gumiszoba (ott a helye az ilyeneknek)
persze aki megadja valamelyik személyes adatját azzal nem élne vissza senki sem, nemis lenne publikus.
lehet hogy nehezen megvalósítható lenne ez a rendszer, de szerintem egyre több lesz az álreg, és egyre több ilyen "névtelen ökörség" topic fog nyílni itt az sg-n, ezzel vagy egy másfajta módszerrel pedig kialakulhatna egy igazi keménymag fórumozó réteg, mindenféle álreg nélkül
névtelenül meg könnyű arcoskodni
-
MB Andor #15620 Kösz a pontot. Szebb lenne a 4 pont:D -
Bala10 #15619 szipiszopi, de ez a topik nem erre való -
MB Andor #15618 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1057869802&no=13373 ez a nyomorék szopi..... Kapjak 4 büntető pontot bazmeg leszarom ugyse hagyon annyiba. -
#15617 Nem IE-t használok, hanem Mozillát.
Szerencsére most vissza kaptam a nickemet.:) -
#15616 ne használj IE-t ^^ -
#15615 FAIL, rossz topic -
n3whous3 #15614 ilyen stílussal te fogsz kapni bant, ha nem hagyod abba
+ ennyiből szerintem senki nem fogja megtudni, hogy konkrétan mi is történt -
MB Andor #15613 Rászolni szopadék barátunkra... A topicom bezáratta ...59 hozzászolásbol 21 az enyém és pattog hogy nemis irok.... A szopadék illető : ldavid
Köszönöm. -
TheUnforgiven #15612 teljesen mindegy mi a jelszó mert nem úgy jut be a gyerek hogy kitalálja -
#15611 Jó, minden jelszót meglehet szerezni, de lényegesen kevesebb az esély rá, mintha ugyanaz lenne a pass, meg az username. -
Cat 02 #15610 1-2 hónapig biztos nem lesz gondja :D -
TheUnforgiven #15609 súlyos tévedés. -
#15608 Találj ki egy pölö 16 karakter hosszú random számokból, kis és nagybetűkből álló sorozatot jelszónak, és akkor tuti nem lesz ijen gondod. -
#15607 Mi lenne, ha megváltoztatnád a jelszavad? -
#15606 Az kéne, hogy ne lopják a nickemeet, mert azt csinálják folyamatosan, és képeket töltenek fel a nickem alatt, ez hogy történik meg például?
Persze megírtam a moderator@hu-ra, ha jelent ez valamit. -
TheUnforgiven #15605 2009.03.05. (T)
- E-mail cím csere szigorúbb ellenőrzése
látom nem én voltam a első aki észrevette, de ez a javítás miben változtatott?
csak mert én semmilyen ellenőrzést nem vettem észre... -
TheUnforgiven #15604 hát nagyon remélem kezdenek vele valamit