Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
#12806?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Amse
Jó lenne.Erre én is felhívtam a figyelmet múltkor(#12809), de sajnos nem történt semmi...

A topikokban a hozzászólás-doboz alatt, a privátüzenetról való értesítést nem lehetne a régi dizájnban megszokott, piros színnel kirakni? Mert most ugyanolyan színû, mint az utolsó olvasott üzenetre való ugrás linkje és nem túlzottan figyelemfelhívó.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

RoD
Bocsi, ha már volt.
Lehetne olyat, hogy ha rákattintok egy forumhozzászólás számára, akkor adna egy olyan hivatkozást, amit megnyitva egybõl az adott hozzászólás jelenne meg a böngészõben?
Mert sokszor van olyan, hogy egy adott hozzászólást szeretnék megmutatni ismerõsöknek és így sokkal egyszerûbb lenne.

Helló, mi? ;-)

Aquir
Nem kellene egy "válasz" gomb és egy "ugrás" gomb a hsz alján? mármint együtt

Miért tölt sokáig az sg, és olykor még el sem küldi a hozzászólást (ezt ritkán) és csak tölt.. aztán nem is küldi el....

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bertino
lehet, hogy volt már róla szó, de a galériában a képeket nem lehetne eredeti méretükben megnyitni ?
mert így az összeset összenyomja 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
A fõoldal letöltése több erõforrást von el. Az hogy betölti-e mellé a chatet is, szinte oly mindegy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Kikapcsolod a javascriptet és máris nem fog mûködni -.-

BiG G
Nem hülyeség ám az ötlet, mert azzal hogy az ember mindig visszamegy a fõoldalra, ezáltal újra és újra megjelenik a chat, elég jelentõs erõforrásokat foglalhat le a szervertõl (gondolom én, mint laikus). Tehát ez a ki-be kapcsolható chat jó ötlet szerintem. Alapértelmezettként maradhatna bekapcsolva, de lehessen kikapcsolni.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hello, látom régebben páran már kérdezték, de hátha az új designal ez is megoldható: nem lehetne implementálni azt, hogy ki lehessen kapcsolni a chatet? Igaz, nem nagy dolog, csak néha elég zavaró tud lenni. Pl a profilbeállításokban be lehetne állítani, hogy valaki akar e vagy nem chatet. Persze alapból be lenne kapcsolva.
Rage47
ha új topikot akarok nyitni, ezt is kiírja:
"A fórumkeresõt megtalálod minden oldal jobb felsõ sarkában a keresõk között!"
szegény újreg, nem fogja megtalálni a fórumkeresõt, ugyanis középen van... 😊
(csak egy észrevétel)
Sadist
Aki a kicsit nem becsüli, az simogassa.

nekem is kicsi 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Met
Itt a fórumozók toplistájában nálatok is olyan nagyon picik a betûk? Nálam alig olvasható.
Firefoxban, IE alatt jó.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

RelakS
És mi van azzal, hogy ha ezer új üzi is van, akkor is kirakja a megfelelõ helyre a piros vonalat, még ha az tizen oldallal odébb is van, és csak akkor törlõdnek az új üzenetek számai, ha kilépünk a topikból, vagy beírunk egy üzenetet? Mindjárt nem lenne gond a beállított postszám feletti újüzi bemérése

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

st
a kicsinyített kép mérete mekkora ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ProGabe
egy kis bug,proxy alól böngésztem suliban,ahol a szerver nem frissített,így amikor rákattintottam a csillagra "nem vette észre",gondolom ezért lehet:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Max7
Jogos! sorry

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

St
elmész 2 hétig nyaralni, aztán azt látod, hogy szólánc topicban -ami a kedvenceid között van- 2781 új üzenet...

jó ötlet lenne azt belistázni a böngészõdbe.
ProGabe
abból gyönyörû összeomlások lennének,mert elég sok Xszáz új üzenetes favom szokott lenni,gondolom másoknak is.most gondolj bele,hogy olyankor mit szenvedne a szerver,amikor hirtelen mondjuk 30-an kattintanak rá egy ilyenre,több ezer hsz-t listázhatna+böngészõknek sem tetszene nagyon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PLackó
valóban,igazad van.

Max7
Elég nagy baj megjegyzem ugyanis a piros vonal nem jelenik meg egy adott témában ha 81 hozzászólás érkezik! Lehetne egy olyan opció hogy klapásból annyit listázzon ki ahány új van és ha az kevesebb mint 80 akkor listázza ki a hozzászólásokat!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ProGabe
az érdekes hogy többre van állítva,mert nincs ilyen beállítási lehetõség,ami van az a megjelenítendõ témák számát állítja,gondolom azzal kevered

PLackó
Üdv!
Bocs ha már volt a kérdés,de mikortól lehet ismét több hozzászólást listázni 80-nál?(ha jól számolom ennyit mutat egy oldalon,pedig többre van állítva)

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Igen, nekem is ez volt reggel.
Ahogy rányomtam a bejelentkezés gombra, a php filet letöltésre ajánlotta csak fel a firefox, és nem ment tovább...

Valami a post form action körül lesz szerintem.
bogyoka
Jaj de jó, most tényleg jó, bejöttem😄D
Köszike😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

St
ja hívtak is telefonon, tudom mi volt az oka, megoldva.
ivjoe
Tegnap nekem ugyanezt jelezték . :C
BiG G
upsz jo, ez a lényegen szemernyit sem változtat, kérlek szépséged ellenére se térítsd el a tárgytól a topikot <#smile>

hen-tes
Akkor legközelebb próbálj meg beJeLentkezni. <#smile>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

BiG G
van egy elég súlyos probléma, mégpedig az, hogy nem lehet belejentkezni :-|
orion barátomnak, és nekem sem megy (másik reg ofkorsz), se IE, se FFX alól, mert olyat dob, hogy a "lap nem jelenitheto meg"
namost akkor wtf? o_O

bertino
látom bekerült a hírek alatti fórumba a visszavonás/szerkesztés, köszi <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BiG G
ez is ficsõr <#smile>

takraj
Változások napló nem mûködik!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

joebacsi
pont most akartam ugyanezt beírni 😊
mind1, milyen színû, csak rikítson 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Legyen a mehet gomb narancssárgája.
Amse
a mostani design-hoz lehet jobb a sárga, de a lényeg, hogy ne ugyan az legyen.

Punker
jaja a piros jobb volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Voltan
Bah, nem szóltam. Megvan, sorry!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hali! Valahogy meg lehet nézni azokat a privát üzeneteket, amiket én küldök, utólag? Nekem csak a beérkezõket sikerült eddig visszahívni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Amse
Jó lenne, ha a topikokon belüli új privát üzenetre felszólító szöveg ne ugyanúgy jelenjen meg mint az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez"? Utóbbit megzsokja a szem és így észre sem veszi amikor privát üzenet jön...

St
aha, jogos, ennek majd utánanézek
Sadist
Esetleg még azzal ki lehet egészíteni, hogy ha nincs kijelölve szöveg, akkor a régi prompt-os felugró ablak jöjjön elõ.

Sadist
function insertAtCursor(myField, myValue)
{
if (document.selection)
{
myField.focus();
sel = document.selection.createRange();
sel.text = myValue;
}
else if (myField.selectionStart || myField.selectionStart == '0')
{
var startPos = myField.selectionStart;
var endPos = myField.selectionEnd;
myField.value = myField.value.substring(0, startPos) +
myValue +
myField.value.substring(endPos, myField.value.length);
}
else
{
myField.value += myValue;
}
}

function insertTagAtSelection(otag,ctag){
var selStart = document.formneve.hszmezo.selectionStart;
var selEnd = document.formneve.hszmezo.selectionEnd;
var ujszoveg=otag+(document.formocska.hsz.value).substring(selStart, selEnd)+ctag;
insertAtCursor(document.formneve.hszmezo,ujszoveg);
}

Na rájöttem mi a gond.

Ugyebár, amíg csak belépek mondjuk az általános topiklistázásába, addig x topik van csak listázva. Nincs is gond.

Amint rányomok viszont, hogy pl üzenetek száma szerinti listázás, rögtön mindig a 20 millió topikot kilistázza egymás alá. Na és ha ezek listázása közben (ami eltart vagy 10mp-ig) állok neki az egérrel mászkálni a topiknevek felett, tehát hogy a hover, meg a td background változzon, attól hal ki a firefox.

Magyarán nem ártana, ha másféle topik rendezési elv mellett is csak egy adott számút topik jelenne meg egyszerre a listázásban.
Dying Soul
Nincs semmi.

Most kipróbáltam az általánosban, meg máshol is. Mindenhol ugyanez van. Ahogy végighúzom az egeret a topikok listáján, elõször csak késik a kijelölgetés, de 3sec múlva a firefox le is áll hibát észlelve...
Háttérszín van állítva nektek?
Dying Soul
Opera 9 is viszi, csak a kijelölés késik.

BiG G
nálam tökéletesen megy az amit leírtál, nem halt ki a firefox