27328
-
2redman #15683 azt a topikot már töröltettem -
#15682 Newhouse már elmondta itt hogyan lehet kivitelezni egy módon, St-nek kéne lépnie. -
Cat 02 #15681 Biztos megint hackel valaki, saját fórumokba be a rak fejlécbe valami xart... -
#15680 Nekem belépett valaki, még privátot is a nevemben írta, és a galériámba is töltött fel képet, nem tudom hogy tudta megcsinálni. -
#15679 Más belép a regeddel? Hogyan lehetséges? -
#15678 Ez engem is érdekelne. -
#15677 Olyan lesz e valaha hogy más ne tudjon belépni a regemmel meg a modik bírálhassák el a nyíló topikokat? -
#15676 Egy picike lista a forum főoldalon, amin azok a topicok szerepelnének, ahol utoljára hozzászólt a user. :hnn
Az dobja az első követ aki már mondta ezt!
[elrohan] -
#15675 Mivel hogy az üzenetek "fizikailag" a változtatás után is külön lennének tárolva, ezért könnyen meg lehetne csinálni. Vagy használni valamilyen jelölést, vagy ha eltérő üzire válaszol akkor bontja a dobozt. Csak fantázia kell hozzá, hogy hogyan jelenjen meg, de az ötlet szerintem nem rossz. -
#15674 Ezt már írtam én is. Annyira apróság lenne, nem is kéne változtatni csak a kilistázáson. Kb. berakni egy plusz if-et. Az üzenetek "fizikailag" külön lennének tárolva, ezért nem is kell a rendszert átalakítani, egyszerűen csak kiíratásnál megnézni hogy a következő üzi is azonos regtől van-e, aztán ha igen, akkor belenyomja azt is ugyan abba a dobozba. -
n3whous3 #15673 nem valami jó, ha mindegyik hozzászólás másnak válasz -
Cat 02 #15672 Ha valaki több hozzászólást ír 1más után, akkor szerkessze egybe, elkerülendő a duplapostokat ill take kísérleteket :) -
n3whous3 #15671 de azt mondom, hogy a rendszert át kéne alakítani hozzá -
Cat 02 #15670 Először azt hittem így van, aztán tökre örültem mikor eltűnt >.<
Ám úgyis van 1 raklap álreg, szal felesleges. -
#15669 -
#15668 az egy dolog, de gondolj bele, a pontok összeadódnak, így öt helyett 15 pontja lesz kapásból, amikor 20 a ripban határa -
n3whous3 #15667 Nem lenne hülyeség, de akkor meg kéne változtatni kicsit a büntipontok jelentését sztem, mármint a 4 rosszabb bizonyos szempontból, mint az 5 meg ilyenek, nincs fokozatosság. -
#15666 Nekem egy olyan ötletem lenne hogy aki ugyebár nem bír magával azt kitiltják és 1 hétig bannolva van. Az lenne az 5let hogy miután eltellik az 1 hét ne olyan legyen egyből mintha nem is lett volna semmi hanem a bann után 1 hétig 4 még 1 hét múlva 3 még 1 hét múlva 2 még 1 hét 1 és ennyi.
Bár lehet hülyeség. -
#15665 Nekeeem. :) -
#15664 engem különösebben nem izgat, csak majd jön a rinyálás, hogy jaj de sok hsz van és nem bírja a szerver stb. -
Cat 02 #15663 Akkor kinek kell IRL fizetni, h visszavonhassak dolgokat ?:) -
#15662 4 perced van, ha fizetsz. ha nem, akkor írj helyesen...
máshol se mindig van, pl. indexfórum
Módosíthatom-e hozzászólásomat?
Nem. Akárcsak a való életben a kimondott szó, Fórumunkban a hozzászólás nem módosítható. -
#15661 Mondjuk lehetne alapból is 1-2 perc javítási idő, mint PH-n.... -
USAMEN POWER #15660 Jahogy xD Nem tudtam hogy a hsz javítása is egy ilyen fizetős dolog -.- -
#15659 Az a VIP-be már benne van. -
USAMEN POWER #15658 És a legújabb megírott hsz után, nem ártana egy szerkesztés gomb, amire ha a hsz írója rákattint, kitudja javítani esetleg a helyesírási hibáit. -
#15657 Lehetnének csillagozott topikok. Olyasmi lenne, mintha betennénk a kedvencekbe, de nem kerülne bele, viszont kategóriájában mindig legfelül lenne, mint pl. ez a topik is az általánosba, természetesen csak egyénileg.
Szerk.: De ez lehetne a cikkeknél is. Ha mondjuk érkezik egy játékról hír, és nekünk az a "kedvencekbe", akkor nem az lesz, hogy épp észrevettük, hogy van róla valami hír, hanem mindig kijelezné nekünk. De ehhez valami egységes címkézési lehetőség is kéne.
#15658: Mire gondolsz?:) -
#15656 hnn -
#15655 jelentkezni nem is lehet, csak választanak ha érdemesnek tartanak -
#15654 Ahhoz először szét kell cseszned valamit, aztán eljátszani a jófiút, mert úgy a javulás sokkal látványosabb. -
#15653 a régen beregelt emberek közzül lehetne felvenni új moderátorokat, akik persze normálisan vislekednek és rendet tudnak tartani.
Vagy ha mást nem akkor nem moderátori feladatokra, hanem pont erre, hogy figyeljék milyen topikok nyílnak.
Én is jelentkeztem már moderátornak, de válasz nem érkezett, hogy miért nem lehetek az. -
USAMEN POWER #15652 És ott van több 1000 topik, ahova már vagy fél éve nem írt a kutya se, viszont a helyet foglalják... -
#15651 A topik nyitást nem kellene kiszedni hiszen problémák mindig merülnek fel és új programok is jelennek meg. viszont azt kéne szabályozni vagy tiltani, hogy minden egyes motor és autó típushoz ne legyen külön topik, ugyan így a filmekkel és együttesekkel. a legtöbb ilyen topik arról szól, hogy milyen jó meg hogy én is szeretem és ez 15-20 hszig megy és vége a topiknak. -
#15650 Azt a moderátor is meg tudná nyitni, játékból nem adnak ki naponta 25-öt. -
#15649 Aha és ha kijön egy új játék annak nem kell topic... -
Bala10 #15648 na igen -
#15647 alapból ott indul a probléma, hogy mások regét törik szakmányban... -
Bala10 #15646 azt elhiszem:)
de azért nyitja, mert nyithatja. ha már csak ellenőrzött topikok nyílhatnának... ki kéne próbálni egy hónapig. :) -
#15645 elég nehéz kordában tartani így is a sok vérpistikét akik ellepték az utóbbi időben a fórumot, nem biztos hogy kell az is, hogy a hülye topikokat is át kelljen böngészni.
Pl: jön a mi drága kockazone barátunk, a maga tíz újabb feltört regével, és nyitja a hülyébbnél hülye topikokat, az már eléggé kikészíti az ember idegeit -
Bala10 #15644 valóban nyílik, nyílna annyi topik /nap, hogy ne lehetne átnézni?