27328
-
#15723 Mentésekből pedig nyilván ők sem törölnek semmit, plusz ami adatokat leadtak tudjukkiknek az is marad örökre... Én nem hinnék nekik... :D -
#15722 a probléma ott van, hogy ha jól van megcsinálva, akkor nem hozzáférhető bárki számára a "törölt" adat - itt nincs jól megcsinálva, mert még írni is lehet bele...
a wiw-es profilokat például írják, hogy kb. 1-2 havonta karbantartják, akkor kerülnek sorra a törlések fizikailag is (az adatbázis újraindexelésével együtt). addig csak flag-et kap. -
#15721 Mi "ciki"?!?!? Épeszű rendszerből NEM lehet fizikailag törölni adatokat. Mindig csak jelöljük, hogy törlődött (mikor és ki által), de NEM semmisítjük meg (rekord érvényesség). Az információ hatalom és bizonyíték. Gondolod, hogy egy bank törölheti üzemszerűen a tarnzakcióidat, vagy a számláidat fizikailag is?! Úgy megbassza őket a PSZÁF, hogy arról koldulnak. DE abban is biztos lehetsz, hogy az iwiw-es profilodat is hiába törlöd... :DDD -
Cat 02 #15720 Asszem ha törlik a topikot, akkor csak átkerül a Szemétdombra. RSS meg jó a best of sg-hez. -
#15719 Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani. -
#15718 csak túl kevesen vannak ahhoz mindig legyen legalább egy -
#15717 új moderátorok.
a mostaniak (1-2 kivételtől eltekintve) semmit se érnek... -
#15716 nem törlődik a topik törlésnél, csak a láthatóság van állítva (az üzenettörlésnél is valószínűleg csak eltüntetés van, fizikailag az üzenet nem veszik el).
az rss megjelenítőben van egy bug, ezt a flaget nem figyeli, megesik. de az a topikrss használata a béka segge alatt lehet, nem sok port kavar. itt csak annyiban "ciki" hogy bebizonyosodott, hogy a törlés csak eltüntetés, nem valós törlés (de ez sok helyen így van) -
#15715 lásd ezt
Tamper Data.
De ha sokáig nyitva van hagyva egy topik és úgy írunk hozzászólást mikor már be van zárva a topik csak nekünk még megvan nyitva a lap, akkor is elküldi a hozzászólást. -
#15714 linket a firefox kiegről :DDD -
n3whous3 #15713 RSS olvasóval eddig is lehetett a törölteket olvasni, azonban az első még nekem is új D:DDDDDD -
#15712 Egy bugot veltem észrevenni.
Egy firefox kieggel a bezárt/törölt topikokba továbbra is lehet írni és az RSS olvasójával olvasni a hozzászólásokat, bár vannak hiányosságai ennek is ugye (képeket nem lehet beszúrni, illetve lapozni se lehet így csak x hozzászólás látszik -
n3whous3 #15711 Mikor ezt a hozzászólást megláttam, akkor kezdtem kicsit kételkedni, hogy most épp az sg.hu-n vagyok -
#15710 Szia!
Sajnos ez nem a megfelelő hely a kérésednek. Amit Te keresel, az az iwiw vagy a közösségi oldalak topik.
Utólag is szívesen. -
tnelli #15709 Sziasztok!
Tudna valaki meghivot küldeni az iwiw-re?
Az e-mail cimem [email protected]
Elöre is köszi -
#15708 Pffff........
Extra Vip................ -
Bala10 #15707 ez jövőhéttől csak az extra vip-eknek lesz elérhető -
n3whous3 #15706 :D -
#15705 Ez feature, hogy tesztelhesd a monitorod halott pixelekre. -
#15704 A topikokban a kereső április után írt hozzászólásokban már nem keres, és nagyon sokszor fehér lap jön be. -
#15703 St korábban azt írta, hogy olvassa a topikot. Bár elég csöndben teszi. :D
on. -
#15702 senkit sem érdekel amúgy hogy mi itt mit szeretnénk :D -
bracsek #15701 nem lehetne megoldani, hogy egy képet ne lehessen többször betenni egy hsz be? itt is zavaró, ha valaki neki áll spammolni, mondjuk itt még mindig van kinek szólni, de az ingyenfórumos részen nagyon nagyon zavaró, és rengeteg helyen csinálják, hogy 1 képet 1000 szer beraknak, és az adminok meg nyaralnak... -
n3whous3 #15700 hát a jelszó nehézség az egyáltalán nem számít, amíg fenn áll az a kérdéses helyzet, ami van.
kééérlek St rakj már be egy szerencsétlen captchat az ellenőrző kódos részekhez meg ott, ahol szükséges, azt már az isten se fogja akkor kicselezni, legalábbis úgy nem, ahogy lehet. -
n3whous3 #15699 :DDDD -
#15698 igen, én is épp erre akartam célozni -.- -
#15697 mert a hosszabbat nehezebb feltörni -
#15696 miért csak 12 karakter hosszu lehet itt egy jelszo ?
-
#15695 :D -
Monoton #15694 Nekem a feloldas nem mukodik. -
n3whous3 #15693 De van akire igen -
n3whous3 #15692 Ma én is észrevettem, van akire nem működik! -
#15691 Nem működik a privát letiltás, legalábbis nálam nem működik. -
n3whous3 #15690 nem baj, az gyorsabb, mint törölni mindig a hszeket -
#15689 ezt már én is javasoltam, úgy egy, vagy másfél éve. annyi lenne, hogy megfosztaná az írási jogától. egy-egy topik miatt meg csak nem regelne újat az adott vérpistike (persze ehhez kell, hogy bannolva legyen az összes alregje^^) -
n3whous3 #15688 ötlet: házigazda kitilthasson embereket a topikból -
#15687 Timbo nevü formuzo regét is feltörték és jelszot is cseréltek :D most írta fantasztikus ez a hely tényleg :D -
#15686 jah csak van akinek 20 rege van kb és ezt élvezi. -
Cat 02 #15685 Napi 1 a limit. -
#15684 Foggalmam sincs. De egy topikom címét is átírta :D nevetséges... meg szerintem az is nevetséges ,hogy 10 ilyen féle topik nyílhat ,hogy "megduzzadt a faszom" és egymás után...