27328
  • bertino
    lehet, hogy direkt alkalmazzák
  • Rage47
    ja más is mondta már nekem, hogy nem tud regelni. nem értettem miért:D
  • cSuwwi
    A captcha-n lehetne egy kicsit finomítani. 3-ből 2x ilyen formában jött fel.
  • miilann04
    kösz.
    akkor legalabb olvassa!
  • Rockynhooo
    egész jól haladnak a dolgok akkor
  • Dzsini
    a fejlesztőről ennyit tudni: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=15560
  • miilann04
    akkor a moderátorok szót cseréld ki fejlesztőre
    persze, bele lehet kötni a részletekbe, a lényeg hogy az illetékesek nem olvassák/reagálnak
  • Dzsini
    a moderátorok olvassák, még reagálhatnak is a felvetésekre, de a moderátoroknak semmi közük nincs az oldal fejlesztéséhez, ugyanolyan fórumozók, mint mindenki (csak kaptak pár plusz jogosultságot)
  • LoDMaSt
    Azért írtam, hogy nem azon múlik, mert szerintem sem lesz "soha a büdös életbe nem lesz ilyen lehetőség" :) Pedig nem lenne rossz..
  • akyyy
    több reklámot az gs fórum részére (nemtudom kit zavarna, de legalább lenne belőle bevétel, lenne miből fejleszteni, jeeah!
  • miilann04
    igazabol tudom, nyilvan csak vicceltem
    arra probaltam utalni, hogy ha már van ez a topik akkor az ember azt gondolja, hogy a moderátorok olvassák és reagálnak az itt felvetett ötletekre, nekem elég lenne annyi, hogy 'nem, soha a büdös életbe nem lesz ilyen lehetőség' csak akkor legalabb ennyit bökjenek be ide.
  • LoDMaSt
    Ha neked jobb lesz tőle, írjál, szerintem nem egy petíción múlik
  • miilann04

ha írnunk egy petíciót az segít?
  • Rage47
    igen, ezt én is kerestem
  • akyyy
    Mi az a RSS doboz, és hol van az az antivírus blog? ??
  • SLICK
    na ezt akartam felvetni én is most, még jó hogy visszaolvastam :)
  • 0Fritz0
    Na igen.
    Talán arra jó, hogy... hát... :)
  • miilann04
    #15730!!4
  • Mike at home
    tudjátok mi kellene? egy tiltolista
    akit letiltok, ne is lássam a hsz-ét, mintha nem is ltezne a számomra
    ezt most is megoldom, csak ugye fejben, némi erőfeszítés árán
  • jhetedikj
    Azért ha majd rászánják magukat,remélem figyelembe veszik amit mondtam.
  • Bala10
    így van, ezért nincs értelme ennek a topiknak. :) de azért jól mutat^^
  • Sir Quno Jedi
    Én se. De ha így van, akkor sem triviális egy ekkora állatfajta alatt szerót frissíteni. Rakat új hibát behozhatnak. Minek ölnének bele időt és pénzt?! Működik és kész.
  • Cat 02 #15741
    Hát anno itt írta valaki, hogy azért van mert régi a mysql verzió, ez nem tudom mennyire igaz.
  • Sir Quno Jedi
    Ez ellen nem sokat lehet tenni a jelenlegi motorral. Mivel nem fórumnak, hanem CHATnek használjátok a topic-ot, így azonos időbélyeggel több hozzászólás is születhet. Ez bizony gyakran előfordul, ha nem rendeltetésszerűen használják a fórumot, meg néha akkor is, ha igen...

Ha annyira zavar nyissatok valahol egy chatszobát és hajrá, ott nem lesz ez gond, de nem is terhelitek vele a szervert!
  • Bala10
    úgyse mész el. ha meg igen, akkor fel sem fog tűnni senkinek. ez a fenntartók véleménye, ezért nem fejlődik semmit az oldal.

de mi így szeressük ahogy van
  • Máté94
    no
  • Neogan
    Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e itt az SG-n olyan funkció amivel meg lehet nézni a korábbi hozzászólásokat? Ilyen history szerűségre gondolok.
  • jhetedikj
    Kössz az értelmes választ. Ha ez a fórum fentartóinak a véleményei is akkor megnyugodhatsz nem maradok itt sokáig.
  • NeverwinterKING
    "Ha nem tetszik, el lehet menni." - vmi politikus féle mondta
  • jhetedikj
    Ajánlom az oldal fejlesztőinek a figyelmébe a Maffiozo topicot,mert az már hihetetlen,hogy mennyi dupla hozzászólás keletkezik amikor az egyik kiüti a másikat! Meg olyan,hogy 2 különböző hozzászólás egymás után és a kettőnek a hozzászólás száma egyezik. Így aztán kellemesen lehet fórumozni...
  • Rage47
    off
    iwiwen pl. megtartják a képedet.
    on
  • miilann04
    felraktam,hogyan tovább?
  • akyyy
    greasemonkey script van ilyen.
  • miilann04
    kéne egy ignore gomb amit ha megnyomunk egy fórumozóra nem látnánk a hszeit. megváltás lenne.
  • bogyoka
    Bocsi, már mükszik:D
  • bogyoka
    Nem működik a fórumozó kereső, vagy a "keresés a fórumban" kereső.
  • Bala10
    legyen a szmájlik között ilyen homlokra csapós

• Sir Quno Jedi
    A "ciki"-ről beszéltünk, nem kell terelni.
  • Sadist
    Ja, nyilván az ezsgé egy bank elektronikus rendszerének szintjén van, mind funkcionálisan és technikailag...
  • Rockynhooo
    szerintem is kéne még vagy 5.