27328
  • Bala10
    jaja! a fejlesztőt várják a kismedencénél.
  • autoszimulator
    Elvileg a normál lekérdezés, listázás ettől a párhuzamos komponenstől nem lassulna, legfeljebb a postolás, az meg a cél érdekében beáldozható, bár engem annyira nem zavar.
    De majd gondolom ír ide a fejlesztő is, hogy miket csinál a fórummal, s nem kell találgatni, ötletet talál bőven alant :D
  • Sir Quno Jedi
    Ha nem haraxol, nem keverednék bele mások hülyeségeibe. Egyrészt mert nem ismerem az előzményeket, másrészt ilyen esetekben mindig mindenkinek igaza van saját maga szerint. AZONBAN a modi dönt, mert ő a modi és benne bíznak meg. Én sem szoktam más modi ügyeibe avatkozni, sem felülbírálni őt.
  • St
    Nem tudom, meglátjuk :)
  • Fabio Capello
    Ez azt jelenti, hogy nem lesz több Kockazone-feltört reg féle hülyetopik?

Háromszoros hip-hip-hurrá! :D
  • Calver
    spec velem is eljátszotta már a poénból banolást, ezért vagyok olyan roppantul jajjdepofátlan h megemlítem... meg persze még jó pár emberrel. de h legyünk konkrétak: erre te is 5 büntetőpontot adnál? egy viccre? kétlem. vagy tévedésben vagyok és minden mod istenkomplexusos kiskirály?
  • n3whous3
    Neked az volt a bajod vele, hogy a mysql tranzakciókezelés fos, hát én mondtam egy másik verziót. Amúgy meg szinte észrevehetetlenül lenne lassabb szvsz
  • Sadist
    És ha egy felsőbb rétegben lenne, attól szerinted gyorsabb lenne? :)
  • n3whous3
    amúgy meg tök mind1, engem már nem zavar a bug, "fícsőr", ahogy te mondanád :D
  • n3whous3
    nemnemnem, egy közbülső réteg, ami a letárolást összekötné a kérésekkel kölcsönös kizárással. Az pedig topikszintű lenne persze.
  • Sadist
    Te beleraknál még egy tranzakciókezelést is, hogy még lassabb legyen? A MySQL amúgy sem brillírozik tranzakciókezelésben.
  • SHADOWEYES7
    Fúúú én meg nem mertem beírni a jelszót mivel attól tartottam,hogy valmi hülyegyerek jelszólopási trükjje :D

(nem akartam megsérteni a fejlesztőt :D )
  • Sir Quno Jedi
    Jah, én is gyanakodtam imént, mikor éppen újabb banolási hullámba kezdtem, hogy faszé kér a proxy má megen jelszót, azt jobban odaolvastam és láttam mivan végre. Így mán döfinger!
  • Efreet
    jár az extra jelszókérésért
  • Sir Quno Jedi
    Úgy vélem mindig annak a legnagyobb a szája, aki a legsárosabb! AVAGY nem zörög a haraszt, ha nem hörög a paraszt! :D

Kíváncsiam várom, hogy milyen megtorlásokat fogsz követelni az általad nem "kedvelt" modi(k) ellen?!
  • toysoldier
    egyetértek
  • Calver
    csöppnyi változás moderátori fronton, h egyes - konkrétabban egy, de most kedves leszek és eljátszom a többes számot - moderátorok ne osztogathassanak csak úgy viccből és passzióból büntetőpontokat, pusztán mert valaki számukra nem szimpatikus. ha valaki követi büntetőpont naplót/best of büntetőpontokat, az úgyis tudja miről beszélek.
  • bertino
    meg lehetne oldani, hogy a jelszó max 20 karakteres legyen... ?! vagy legalább a max karakter szám lenne meghatározatlan, a minimális magától értetődő, hogy szükséges.
  • n3whous3
    minek mondtam azt már nem tudom, amúgy meg #15789
  • n3whous3
    am ennek mi értelme? Pont a legnagyobb erőforrásigény a forum.php-s dolgok újratöltésekor az, hogy megnézze minden kedvencre, hogy jött-e új üzi. A többi már szinte csak sallang, hogy letölti a főoldalt, ami egy kevéske adat, meg a becachelt statisztikákat.
  • Sir Quno Jedi
    nemmondod?!?!? :D
  • Sir Quno Jedi
    Vagy !!! a kedvenceknek csak egy sima autofrissítő script, pl. percenként. Beszámíthatná a letöltések közé, de nem kéne az egész francos, csetes szart újrafrissíteni (max. a reklámokat, mert azok azért fizetnek).
  • n3whous3
    Nem lehetne a komment postolás és a letárolás közé rakni egy párhuzamos programozással megoldott modult? Kölcsönös kizárás módszere, ha jól gondolom valami ilyesmivel van a gond ilyen esetben is.

Na az fasza, ha már foglalkoznak a dolgokkal :)
  • [HUN]FaTaL
  • Cat 02 #15783
    Számunkra is észrevehető, vagy csak az oldal motorjában ?

Illetve olyasmin gondolkoztatok, hogy a "Kedvenceim" mellé egy frissítés, ami frissíti csak a kedvenceket ? Mert sztem vannak akik az egész forum.php-t frissítik, cask h megnézzék van-e új üzi.
  • 2redman
  • Sir Quno Jedi
    Urrá! Végre lesz rendrakás! :D
  • St
    A komment duplázással sajnos nem lehet mit kezdeni, teljesen új rendszerbe kellene konvertálni a fórumot, hogy az megszűnjön. Mivel 1-2 topicot érintő probléma, ezért ez nem hiszem, hogy meg fog történni.
  • St
    Valóban az SG-ről pár hónappal ezelőtt lekerült a fókusz, mivel más dolgokkal voltunk elfoglalva. Azonban 3 hete dolgozik nálunk egy új programozó kolléga, aki ideje nagy részét az SG-vel tölti. Így lesznek újdonságok.

Dolgozunk már a törési problémák orvoslásán is, arra kolléga 1-2 napon belül felteszi a javítást. Addig is teleraktuk a rendszert mindenféle loggolással.
  • LoDMaSt
    Most ezt mért kellett? Faszom, #15775...
  • Sadist
    Kés, villa, olló, rejtett topik nem az újreg kezébe való.
  • Doddy a düdő
    lulz
  • Máté94
    Nem is tudtam,hogy ilyenek léteznek?:O
    Még ilyeneket!
  • Rockynhooo
    na az már szép. szerintem meg kéne valami új forum ahova járnánk de így az sg-sek me ez így kurva szar h mki regét feltörik meg faszom ennyi szarságot...
  • bertino
    na, valaki nagyon vidám kedvében van, sedónak annyi.
  • Dzsini
    a többi rejtett főtémát akkor már nem sorolod fel? ha már kibújt a palackból...
  • SHADOWEYES7
    Én azt hiszem valaki belepiszkált a fórumba!
  • Rockynhooo
    jah... szold le is átkerült álltalánosba aztán meg close :D
  • JohnnyNapalm
    igen, én mikor regisztráltam, csomót kellett frissítenem mire normális jött ki
  • Bala10
    álreggyáros