27328
-
Bala10 #15808 jaja! a fejlesztőt várják a kismedencénél. -
#15807 Elvileg a normál lekérdezés, listázás ettől a párhuzamos komponenstől nem lassulna, legfeljebb a postolás, az meg a cél érdekében beáldozható, bár engem annyira nem zavar.
De majd gondolom ír ide a fejlesztő is, hogy miket csinál a fórummal, s nem kell találgatni, ötletet talál bőven alant :D -
#15806 Ha nem haraxol, nem keverednék bele mások hülyeségeibe. Egyrészt mert nem ismerem az előzményeket, másrészt ilyen esetekben mindig mindenkinek igaza van saját maga szerint. AZONBAN a modi dönt, mert ő a modi és benne bíznak meg. Én sem szoktam más modi ügyeibe avatkozni, sem felülbírálni őt. -
#15805 Nem tudom, meglátjuk :) -
#15804 Ez azt jelenti, hogy nem lesz több Kockazone-feltört reg féle hülyetopik?
Háromszoros hip-hip-hurrá! :D -
#15803 spec velem is eljátszotta már a poénból banolást, ezért vagyok olyan roppantul jajjdepofátlan h megemlítem... meg persze még jó pár emberrel. de h legyünk konkrétak: erre te is 5 büntetőpontot adnál? egy viccre? kétlem. vagy tévedésben vagyok és minden mod istenkomplexusos kiskirály? -
n3whous3 #15802 Neked az volt a bajod vele, hogy a mysql tranzakciókezelés fos, hát én mondtam egy másik verziót. Amúgy meg szinte észrevehetetlenül lenne lassabb szvsz -
#15801 És ha egy felsőbb rétegben lenne, attól szerinted gyorsabb lenne? :) -
n3whous3 #15800 amúgy meg tök mind1, engem már nem zavar a bug, "fícsőr", ahogy te mondanád :D -
n3whous3 #15799 nemnemnem, egy közbülső réteg, ami a letárolást összekötné a kérésekkel kölcsönös kizárással. Az pedig topikszintű lenne persze. -
#15798 Te beleraknál még egy tranzakciókezelést is, hogy még lassabb legyen? A MySQL amúgy sem brillírozik tranzakciókezelésben. -
#15797 Fúúú én meg nem mertem beírni a jelszót mivel attól tartottam,hogy valmi hülyegyerek jelszólopási trükjje :D
(nem akartam megsérteni a fejlesztőt :D ) -
#15796 Jah, én is gyanakodtam imént, mikor éppen újabb banolási hullámba kezdtem, hogy faszé kér a proxy má megen jelszót, azt jobban odaolvastam és láttam mivan végre. Így mán döfinger! -
#15795 jár az extra jelszókérésért -
#15794 Úgy vélem mindig annak a legnagyobb a szája, aki a legsárosabb! AVAGY nem zörög a haraszt, ha nem hörög a paraszt! :D
Kíváncsiam várom, hogy milyen megtorlásokat fogsz követelni az általad nem "kedvelt" modi(k) ellen?! -
#15793 egyetértek -
#15792 csöppnyi változás moderátori fronton, h egyes - konkrétabban egy, de most kedves leszek és eljátszom a többes számot - moderátorok ne osztogathassanak csak úgy viccből és passzióból büntetőpontokat, pusztán mert valaki számukra nem szimpatikus. ha valaki követi büntetőpont naplót/best of büntetőpontokat, az úgyis tudja miről beszélek. -
#15791 meg lehetne oldani, hogy a jelszó max 20 karakteres legyen... ?! vagy legalább a max karakter szám lenne meghatározatlan, a minimális magától értetődő, hogy szükséges. -
n3whous3 #15790 minek mondtam azt már nem tudom, amúgy meg #15789 -
n3whous3 #15789 am ennek mi értelme? Pont a legnagyobb erőforrásigény a forum.php-s dolgok újratöltésekor az, hogy megnézze minden kedvencre, hogy jött-e új üzi. A többi már szinte csak sallang, hogy letölti a főoldalt, ami egy kevéske adat, meg a becachelt statisztikákat. -
#15788 nemmondod?!?!? :D -
#15786 Vagy !!! a kedvenceknek csak egy sima autofrissítő script, pl. percenként. Beszámíthatná a letöltések közé, de nem kéne az egész francos, csetes szart újrafrissíteni (max. a reklámokat, mert azok azért fizetnek). -
n3whous3 #15785 Nem lehetne a komment postolás és a letárolás közé rakni egy párhuzamos programozással megoldott modult? Kölcsönös kizárás módszere, ha jól gondolom valami ilyesmivel van a gond ilyen esetben is.
Na az fasza, ha már foglalkoznak a dolgokkal :) -
#15784 -
Cat 02 #15783 Számunkra is észrevehető, vagy csak az oldal motorjában ?
Illetve olyasmin gondolkoztatok, hogy a "Kedvenceim" mellé egy frissítés, ami frissíti csak a kedvenceket ? Mert sztem vannak akik az egész forum.php-t frissítik, cask h megnézzék van-e új üzi. -
2redman #15782 -
#15781 Urrá! Végre lesz rendrakás! :D -
#15780 A komment duplázással sajnos nem lehet mit kezdeni, teljesen új rendszerbe kellene konvertálni a fórumot, hogy az megszűnjön. Mivel 1-2 topicot érintő probléma, ezért ez nem hiszem, hogy meg fog történni. -
#15779 Valóban az SG-ről pár hónappal ezelőtt lekerült a fókusz, mivel más dolgokkal voltunk elfoglalva. Azonban 3 hete dolgozik nálunk egy új programozó kolléga, aki ideje nagy részét az SG-vel tölti. Így lesznek újdonságok.
Dolgozunk már a törési problémák orvoslásán is, arra kolléga 1-2 napon belül felteszi a javítást. Addig is teleraktuk a rendszert mindenféle loggolással. -
#15778 Most ezt mért kellett? Faszom, #15775... -
#15777 Kés, villa, olló, rejtett topik nem az újreg kezébe való. -
#15776 lulz -
#15775 Nem is tudtam,hogy ilyenek léteznek?:O
Még ilyeneket! -
#15774 na az már szép. szerintem meg kéne valami új forum ahova járnánk de így az sg-sek me ez így kurva szar h mki regét feltörik meg faszom ennyi szarságot... -
#15773 na, valaki nagyon vidám kedvében van, sedónak annyi. -
#15772 a többi rejtett főtémát akkor már nem sorolod fel? ha már kibújt a palackból... -
#15768 Én azt hiszem valaki belepiszkált a fórumba! -
#15767 jah... szold le is átkerült álltalánosba aztán meg close :D -
#15765 igen, én mikor regisztráltam, csomót kellett frissítenem mire normális jött ki -
Bala10 #15764 álreggyáros