27328
  • Molnibalage
    Jé, most megy. Egyszer próbáltam, akkor nem ment a "halmozás". Lehet, hogy pont akkor volt bugos?

Mondjuk ami nagy hiányosság, hogy a topik kereső nagyon sokmindent nem talál meg, a fórumon belüli hozzászólás kereső gyakorlatilag meg csak dísznek van sajnos.
  • n3whous3
    jeje
  • Molnibalage
    Átböngésztem.
  • Molnibalage
    Minden új hozzászlóást jelez. Ami téma nem érdekel, nem olvasom. Aztán egy kattintással lehet törölni és minden csekkolttá tenni, azt is amit nem néztél meg.

Sok kedvenc topiban itt az sg-n pl. olyan offoáls megy, hogy az új üzenet valójában nem új. Lásd vicc topik...
  • n3whous3
    makrók menüpontot illene így 4 év után átböngészned
  • zeli
    Amúgy van egy olyan kiterjesztés Firefoxhoz, amivel lehet BBcodeokat beszúrni. gyorsabb, mint a makrók.

Amúgy ezekben az ingyenes fórummotorokban engem is a legjobban a favlista hiánya zavar. Lehet bejelölni témát, hogy jelezze, ha van új üzi, de mégsem úgy, mint SG-n, ez a verzió nekem sokkal jobban bejön.
  • Molnibalage
    Nekem nem sikerült összekombináli ezeket, hogy valami legyen nagy, más színű és félkövér. Hogyan lehet akkor? Csak egy tulajdonsága lehet egy szövegrésznek.
  • n3whous3
    óbazmg itt is van kombinálható színes, dőlt, félkövér betű, és méretezni is lehet.......
  • Molnibalage
    Elsőre én is ezt gondoltam. Kapcsolt ki az aláírás megjelenítést és egyéb dolgokat. Az sg szinter lehet redukálkni. Viszont legalább tiszetsségesen kezeli az idézést, a dölt és félkövér betűk kombinálhatóak, van színes nagy és kisbetű stb.

Ettől fényévekre van az sg motorja. Persze több embert szolgál ki, de akkor is...
  • n3whous3
    szóval egyetértek, ez lett volna a konklúzió :D És szomorú, de tényleg ilyen a legtöbb motor, mint az alábbi volt.
  • n3whous3
    Nekem sokkal jobban tetszik ez az sg-s fórum motor, mint a többi szar megszokott kinézetű fos (threadek egymás hegyén hátán listában, stb, még a hozzászólást meg a reply-t is néha el lehet baszni a szépen elnevezett gombok miatt, ha újreg vagy). Pedig nem az első fórum volt, ahol tiszteletemet tettem, szóval nem a megszokás miatt mondom :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez a fórummotor egy átláthatatlan szar.
  • Rage47
    sztem is. az sg-nél jobbat nem láttam még
  • Doddy a düdő
    én utálom ezt a fórummotort. az sg tökéletes, csak modernizálni kéne.
  • Cat 02 #15955
    100 $ ha jól látom. De pl phpbb is hasonló.
    De ha olyan lenne sg alatt, belehalnál, hidd el. Olyan fórumra ahol napi 10-20 hozz szólás van talán jó, de az sg-re nagyon rossz lenne. + ahogy st is írta 20 gigás adatbázissal nem tudom mit kezdene.
  • RS
    Igen, amit linkeltél ingyenes fórum.
  • Molnibalage
    Egyetértek. Minden tiszteletem az sg csapaté, de igyenes fórummottorok kerszetbe hosszába verik az sg motorját.

Ezzel a fajta motorral pl. lépten nyomon találkozok. Ez ingyenes lenne?
  • n3whous3
    "terroristázást" is pedig oda szokták jelenteni
  • RS
    Szerintem jó lenne ha egy külön eszköztár lenne itt a szövegdoboz felett, hogy ha kijelölsz a szövegben egy részt, akkor azt páldául félkövérbe, dőltbe rakja, a szöveg színét lehetne megszabni stb.
    Szóval ne a makrók közül kelljen kimásolgatni.
  • Molnibalage
    Ott a bannerba az van, hogy reklamált topik és megjegyezés. Minden más törölve lesz. Tehát a kérdésem is. :(
  • Bala10
    az általános moditopikjába szokták beírni ezeket ha jól tudom.
  • Molnibalage
    Nekem csak egy kérdésem lenne. A cikkek hozzászlóásait nézik a moderátorok? Ott miért nem repülnek személyeskedésért a büntipontok?

(A moderátor topikba elvileg ezt nem lehet beírni bocs, hogy ide írtam.)
  • Narxis
    Address: ads.sg.hu
  • Narxis
    Ha belépek valamelyik topikba akkor ezt jelzi Avast: Virus: HTML:Illiframe-C

Ha visszakapcsolom AdBlock Plust akkor jó, gondolom valamelyik reklámbanner a ludas.
  • Dzsini
    mivel kiderült néhány sebezhetőség (le lehetett nyúlni accountokat), dönteni kellett, hogy vagy maradnak a javascriptes kódok a fejlécben, vagy marad az IP független (régi) bejelentkezés. maradtak a kódok, így viszont a bejelentkezés IP függő.
    az, hogy bejelentkezéskor még ott van a második checkbox, csak emlék :)
  • H4V0K
    miért léptet ki az oldal folyamatosan, ha új ip-t kapok? ennek mi értelme? ha már 1x bepipáltam a belépve marad opciót illene nem kilépkednie...
  • Cat 02 #15943
    Ez a megosztásos cucc nem tudom új-e, de jó ötlet.
  • [HUN]FaTaL
    Valószínű, mert az ipon is mindig számlát ad, ha nem kérsz, akkoris. :D
  • Dzsini
    kétségtelen, de lehet, hogy az ő oldalukról egyszerűbb minden alkalommal számlát adni (nem tudom, csak tipp)
  • autoszimulator
    de ha valaki nem kér áfás számlát, annak egy digitális bizonylat is elég kell hogy legyen, sok helyen csak azt kapsz a vásárlásról, amolyan digitális blokk.
  • Dzsini
    nem elszámolásról van szó, hanem létezik egy számlaadási kötelezettség, aminek eleget tesznek.
  • [HUN]FaTaL
    Azért kiváncsi lennék milyen indokkal lehet elszámolni egy fórum VIP tagságát. :D
  • Zoli007
    Kössz! Akkor megpróbálom így.
  • LoDMaSt
    Én a fizetés bankkártyával opciót választottam, megadtam a saját címem, és az adatokat, és már ment is a dolog. Azért kell szerintem a cím, hogy ők tudjanak neked küldeni áfás számlát, hogyha el tudod számolni az Sg VIP tagságot, ha jól gondolom.
  • Zoli007
    Igen, néztem én is, csakhogy valami címet kér, ahova el lehet küldeni az áfás számlát (WTF?)
  • bertino

igaz.
    meg se mukkantam.
  • LoDMaSt
    szerintem átutalással simán, véglis tudsz külföldre utalni.
  • SHADOWEYES7
    Szlovák és érdekli hogyan tudna VIP-et venni.
  • bertino
    ?
  • Zoli007
    Helló! Ez nem tudom, mennyire tartozik ide, de azért megkérdem: van lehetőség külföldinek VIP-t felvenni?