Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mint ahogy az akadalymentes.sg.hu-n jelennek meg egyszerûsítve az oldalak, vagy ahogyan az origonak is van mobil változata.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Azt szeretném kérdezni, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy Keresés és kerestünk egy embert. Katt az adatlapra, és azt meg tudni hogy ittvan e avgy sem. Azaz: Állapota: Most éppen nincs itt.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
St,
Azt megoldani nem lehetne, hogy a keres gomb megnyomása után eltûnne a keresõ-rész, helyette pedig pl. egy "Searching..." felirat jelenne meg?
Így nem terhelné a szervert többszöri adatbázislekérés, hisz az user nem tudna mire kattintani a lassú keresés alatt bekövetkezõ türelmetlensége miatt.
gondot okoz, hogy a baromarcú júzer ha a keresés lassú rákattint még néhányszor a "keres" gombra, így ugyanaz az adatbázislekérés többször fut le, méglassabb eredményt produkálva. próbálkozni kell.
mostanában nem akar mûködni a topicok alatt lévõ keresõ, sem ff, sem opera, és ie alatt sem jó.
Másnál is így van, vagy az én készülékemben van a hiba?
(Firefox le akarja tölteni a listazas.php3-at,
Opera - "A távoli kiszolgáló megszakította a kapcsolatot",
az IE pedig egyszerûen 404-et dob.)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
másnak nincs ilyen gondja?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
régebbi designes sg.hu hordozható kütyükön elég gyorsan bejött, ezzel a designel meg...
ha pspvel jöttem fel régebben 1 mp volt a betöltési idõ, most megy vagy 5 perc :\
ezzel lehet vmit kezdeni? vagy nem tudnátok vhogy megoldani, hogy ugyanolyan gyors legyen?
htx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg nem is annyira nagy hiba. De ezt majd õ eldönti.
További minden jót!
jobb ha St -nek küldi privátban, mert 1. ugye nem nyílvános 2. St így tuti megkapja
Bazinga!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bazinga!
Azt mondjátok meg nekem, ha találtam egy kisebb rést az SG-n, akkor kinek kell szólni?
Tehát nem Bréking hanem Br?king
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
már irtam a moderátori topikba,is ezt az ékezetes nick neves problémát,ami miatt a cset banon lévõ illetõ nevetve irkál ugyanugy mintha nem is kapott volna tiltást.
erre a problémára mit lehetne kiagyalni??
vagy eggyáltalán a frissen regisztráltak,lehet ,hogy bizonyos idõ után irhatnának a csetre,vagy pl:100 hozzászólás a fórumokon,stb...........
biztos többen tudjátok,hohy naponta vissza jár többünket sértõ megjegyzésekkel illetõ "bréking" nick nevõ illetõ,aki lassan már mindenki agyára megy.
ha rossz helyre irtam volna a gondomat akkor nem fárasztalak titeket ezzel,és elnézést kérek!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
néhány ötlet😊
megkaphatná ezt a motor mit ez fórum (ez csak álom 😄)
de néhány dolog jól jönne innen pl. a warn rendszer ami itt van😊
ha nem nagy kérés egy ip bannt is be lehetne építeni 😊
több mod jog pl. a mod is bannolhasson 😊
nem tudom dolgoztok valami frissitésen ezek csak ötletek voltak 😊
thx a választ😊
http://f1ferrari.hu