Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Az illetõ logóját rátenni az adatlapra? Pl amikor privátot ír vki hogy változtassam meg a logóját de mondjuk hiába keresem át érte a topicokat, meg esetleg a galériához egy linket

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PíszLávJuniti
Esetleg egy egyszerûsitett weblap, ami mobilon is átlátható várható?

Mint ahogy az akadalymentes.sg.hu-n jelennek meg egyszerûsítve az oldalak, vagy ahogyan az origonak is van mobil változata.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Benc16
OK, kösz! 😊

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Sadist
Uccsólátogatás idõpontját megnézed, nm htxvmbeyl -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Benc16
Estét!

Azt szeretném kérdezni, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy Keresés és kerestünk egy embert. Katt az adatlapra, és azt meg tudni hogy ittvan e avgy sem. Azaz: Állapota: Most éppen nincs itt.

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Köszi, próbálkozom.

St,
Azt megoldani nem lehetne, hogy a keres gomb megnyomása után eltûnne a keresõ-rész, helyette pedig pl. egy "Searching..." felirat jelenne meg?
Így nem terhelné a szervert többszöri adatbázislekérés, hisz az user nem tudna mire kattintani a lassú keresés alatt bekövetkezõ türelmetlensége miatt.

St
azok a keresések borzasztóan lassítottuk, ezért a kereséshez az adatbázist replikáljuk egy külsõ szerverre, ahol a keresések lefutnak. emiatt a fórumkeresés néha bizonytalan, viszont a lap többi része (beleértve a fórumot is) villámgyors.

gondot okoz, hogy a baromarcú júzer ha a keresés lassú rákattint még néhányszor a "keres" gombra, így ugyanaz az adatbázislekérés többször fut le, méglassabb eredményt produkálva. próbálkozni kell.
laslandes
van amikor nálam se mûködik. próbálkozni kell többször 😊

Hello,
mostanában nem akar mûködni a topicok alatt lévõ keresõ, sem ff, sem opera, és ie alatt sem jó.
Másnál is így van, vagy az én készülékemben van a hiba?

(Firefox le akarja tölteni a listazas.php3-at,
Opera - "A távoli kiszolgáló megszakította a kapcsolatot",
az IE pedig egyszerûen 404-et dob.)

BiG G
elég béta még 😊))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Webtop?! <#wow1>

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sadist
Miért, lehet nem hülyeség, tegnap nekem is eszembe jutott a teszkó parkolójában <#ravasz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Met
jóvan, mehetsz pihenni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jármûreklám kellene az sg-nek, a csomagtartóra kis sg-s matrica, cserébe pedig vip tagság

Én még nem találkoztam ezzel.
egy anti firefoxos 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
ff bug, nálam is pancserkodik mint mindennel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Met
nekem mostanában néha szétesik a fórum fõoldala, ezt azt nem tölt be elsõre, firefoxal
másnak nincs ilyen gondja?

St
jee, tényleg
Sadist
Új év, új csillag, régi újregek.

artschi
jól látom, újabb csillagosztás volt? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sir Quno Jedi
Márminthogy tesztben, vagy már élesben is gzip-pel megy az esgé?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
ezen javítottunk, szétdobtam 2 adatbázisra mysql replicationnal, méréseim szerint nem akadozik most
Falconer
-Koszonjuk, hogy minket valasztott- 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sir Quno Jedi
Monjuk télleg bazilassú mostanában az esgé, akkoriban volt pazar, mikor a gzip-et próbálgatták, csakhát az meg a szervert tette taccsra gondolom. Jó ez így sztem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SHADOWEYES7
<#nyes>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ColdFire
nemcsak azé 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

St
hát ha az sg olvasása miatt vettél psp-t, akkor megérdemled
ColdFire
hát kár, pedig egy részben ezért vettem a pspt, ami egy ideig (design váltásig) jó is volt :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

St
nem
ColdFire
hmm...
régebbi designes sg.hu hordozható kütyükön elég gyorsan bejött, ezzel a designel meg...
ha pspvel jöttem fel régebben 1 mp volt a betöltési idõ, most megy vagy 5 perc :\

ezzel lehet vmit kezdeni? vagy nem tudnátok vhogy megoldani, hogy ugyanolyan gyors legyen?
htx

Amse
a kiemelet témák lehetnének elöl a kedvencek listában is... (legalábbis a saját kategóriájában)

csak nekem akarja néha lementeni a forum.php-t ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SHADOWEYES7
<#szomoru1>

tomsolo
nem

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Scape
Elküldtem ST-nek. Ilyet nem osztok meg. Nem vagyok rossz ember.
Meg nem is annyira nagy hiba. De ezt majd õ eldönti.
További minden jót!

precision
azért nem jó nyílvánosan bugot leírni mert akkor a sok vérpistike elkezdi heccbõl csinálni, lásd mikor a "semmibe" lehetett topikot nyitni, mindenki azzal szórakozott
jobb ha St -nek küldi privátban, mert 1. ugye nem nyílvános 2. St így tuti megkapja

Bazinga!

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Scape
thx

precision

Bazinga!

Scape
Sziasztok!

Azt mondjátok meg nekem, ha találtam egy kisebb rést az SG-n, akkor kinek kell szólni?

Met
Úgy nem mûködik, hogy úgy írod be a bannolandó nevét ahogy mutatja a chat?
Tehát nem Bréking hanem Br?king

SHADOWEYES7
<#eljen>

Punker
tudjuk, szóltunk a fejeseknek, meg lesz oldva.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SHADOWEYES7
sziasztok.

már irtam a moderátori topikba,is ezt az ékezetes nick neves problémát,ami miatt a cset banon lévõ illetõ nevetve irkál ugyanugy mintha nem is kapott volna tiltást.
erre a problémára mit lehetne kiagyalni??
vagy eggyáltalán a frissen regisztráltak,lehet ,hogy bizonyos idõ után irhatnának a csetre,vagy pl:100 hozzászólás a fórumokon,stb...........

biztos többen tudjátok,hohy naponta vissza jár többünket sértõ megjegyzésekkel illetõ "bréking" nick nevõ illetõ,aki lassan már mindenki agyára megy.

ha rossz helyre irtam volna a gondomat akkor nem fárasztalak titeket ezzel,és elnézést kérek!!!

SNAKE01
énis észleltem!

Aquir
Nem jött be az sg most úgy 10-20 percig. Meg mondjuk az sem kellemes amit egyes idõközönként hosszabb távon érzékelek, hogy nem akar elmenni egy üzenet, csak fél perc után (illetve el sem megy ritka esetben :\)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sferrari
tudom lehet nem ide tartozik 😊 de a az sg ingyenes fórumokon mikor lesz egy kis újítás😊? eléggé régen volt már rajt változás😊
néhány ötlet😊
megkaphatná ezt a motor mit ez fórum (ez csak álom 😄)
de néhány dolog jól jönne innen pl. a warn rendszer ami itt van😊
ha nem nagy kérés egy ip bannt is be lehetne építeni 😊
több mod jog pl. a mod is bannolhasson 😊
nem tudom dolgoztok valami frissitésen ezek csak ötletek voltak 😊
thx a választ😊

http://f1ferrari.hu

V43 1105
Az SG Modik odafigyelhetnének egy-két topikra..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h