27328
  • akyyy
    Könyvjelzők

Nem tennénk bele a topikot a Kedvencekbe, (mert ha már sok van, elurakodik ott ugye a Káosz) de egyes topikokat megjelölhetnénk, hogy a Témák listázásánál mondjuk más színű lenne. pl piros.
  • Cat 02 #16288
    Én 1 nap alatt megkaptam a Házigazda jogot :o
  • PttM Fa
    Az kellene hogy már 1x nézzék meg a [email protected] e-mail cimet!
  • n3whous3
    ja, azóta cseten láttam
  • tommygear
    magadra vennél te olyat? :D
  • tommygear
    hármat am
  • Desiderata #16283
    SG pólót lehet még venni? vagy lesz utánnyomás?
  • n3whous3
    2-t siet
  • n3whous3
    megnézem már:
  • JohnnyNapalm
    az óra siet még egy perccel többet
  • Dzsini
    mivel bármelyik számcsoport azonos esélyű, ezért érdemes lenne olyat választani, amit valószínűleg kevesen játszanak meg, így maximalizálva a nyereményt - gyakorlatban ez viszont kivitelezhetetlen, mert az SzRT nem adja ki a fogadásokat + azok hétről hétre változnak (nem mindenki játszik minden héten, és nem azonos számokkal)

továbbiakban irány a lottós topic :) (van olyan is, nem kell nyitni ;) )
  • n3whous3
    Olvastam én is valahol erről még azelőtt, hogy itt felfedeztem a programot rá, de valahogy nem győzött meg gyakorlatban látva. Elméletben teljesen jó dolog kiszámolni, hogy miket éri meg megjátszani.
  • Dzsini
    amikor a lottó titka megjelent itt, nem sokkal utána kirakták indexre - úgy hanyattvágta az SG szerverét a terhelés, öröm volt nézni :D

amúgy volt anno a könyvről rádióriport is, azt mondták, hogy párszázezer játék adatait kapták meg az SzRT-től (és nem tudni mikoriakat, érthetően az ilyesmi titkos), az alapján becsülik meg a leggyakrabban megjátszott számcsoportokat.
  • n3whous3
    És bírom ahogy meg volt fogalmazva, hogy mennyire közel tudja becsülni azt, hogy kb mennyi lesz a várható nyereményem, több féle eloszlású számsort beírtam, meg pár korábbit is. Az utolsó hetire pár százezer forintot adott tippnek, a 4-es is több volt nála :D
  • n3whous3
    jaja ezt pár napja néztem talán :D
  • prezi
    vagy ebbe vagy modi topicban, olvass vissza !!
  • Aquir
    meg a lottó titka. Van más?
  • n3whous3
    Megnézed a forum.php kódját előtűnik még pár érdekes kikommentezett faszság :D Legalábbis pár hónapja még volt, lehet azóta kigyomlálták?
  • ivjoe
    Régen volt szótár, sőt még horoszkóp is. :D
  • n3whous3
    St, miért van tele "Easter eggekkel" az sg? Van egy halom dolog, ami el van rejtve, most google kereséskor pl találtam egy ilyet, aztán itt az oldalon belül sehogy se tudom előhozni C:
  • n3whous3
    Linket:
  • prezi
    jah és a developer már beköszönt és írkált is a fórumra :)
  • tommygear
    na ja 5x írok h szeretnék itt ott házigazda lenne persze h semmi reakció
  • Rage47
    igaz, erre is kellene valami újítás, mert vki 1.5 hónapig is vár, hogy megadják neki a hg jogot.
  • Sadist
    Házigazda kérelmeket telibeszarják.
  • tommygear
    "nincs rá kapacitás"
    érted?
  • n3whous3
    Az a privis dolog jó ötlet, sőt van még egy ötletem. Ne egybe, hanem részletekbe küldje ki a rendszer a szabályokat, valahogy felosztva. Egyszerre megnézi az új tag és le se fogja szarni, látja milyen hosszú és skip. Ehelyett szépen csepegtetni neki az infókat meg szabályokat és fel fogja fogni.
  • RelakS
    Tévedsz!
    A developer csak maradjon meg szépen a munkahelyén! Megkapja (!) hogy mit csináljon, és megcsinálja. Aztán majd St, meg nem tudom ki, akinek az a feladata, hogy itt kommunikáljon, az majd megmondja a frankót, a developer közben meg dolgozik az új trükkökön.

Jól is néznénk ki, ha én is egy-egy project minden emberének meg kéne mutassam magam, hogy ja, én vagyok a project mérnök, aki magyarországon vogja managelni a teszteket. Senkinek semmi köze hozzá, csak a közvetlen munkatársaknak. Ahogy neked sincs közöd a developerhez, csak a szócsövéhez, akinek megmondod, hogy neked a mehet gomb hupililában kell, és villogjon, a szócső meg átadja neki, de előtte felméri, hogy van-e értelme, stb. A developer meg már tényleg csak a fontos dolgokkal fog foglalkozni. (és nem, nem én vagyok az :D)
  • Match
    Az a marketingesek meg a producerek dolga :)
    A developer ül és fejleszt, általában azt amit mondanak neki, nem ami jól esik :)
  • Fabio Capello
    Ha egy developer jobbá akarja tenni a fórumot, annak szvsz elsődleges része a kapcsolatteremtés a közösséggel aki használja... :)
  • Match
    Sztem kicsit el vagy tévedve.

Egy developernek miért kéne bemutatkozni a halandó usernek? Semmi köze a usernek ahhoz hogy most ki és min dolgozik. Jól nézne ki ha a munkahelyemen minden egyes lapnál be kéne köszönni hogy hello, én dolgozom a lapon. A project tervhez (ergo változások miegymás) meg pláne senkinek semmi köze...

Gondolom az a srác sem bratyiból fejlesztget ott, hanem az a munkahelye...egy developernek meg a userekkel való kapcsolattartás abszolút nem a feladata (meg púp lenne a hátán, nem utolsó sorban).

A változásokról való értesítés ötlet nem rossz, de nem privát üziben (nem tudom mennyi erőforrásigénye van minden usernek kiküldeni egy üzenetet, midnenesetre akkor sem fognak spam-elni, ha kevés).
    Ehelyett akkor már inkább a fórum főoldalra egy üzenetsáv, amit szerkeszthetnek a modik is.
  • Bala10
    az csak pár ember. és mennyit zavart? sokkal többet. :)
  • Fabio Capello
    Na de érted, szerencsétlen újreg jön, bebikkant valami okosat egy hülye topikba, és kapja érte a pontot. Aki régi reg/jártas magasabb körökben, az tudja hogy miért mi jár, de Kiss József, aki féléves reg, és azt se tudja micsoda és hol a moditopik, annak jó eséllyel halvány lila gőze nincsen.

Kooperáció kell a modik és a házigazdák között, mindenki terjessze az igét, persze ehhez elengedhetetlen lenne VÉGLEGESEN egyeztetni hogy miért jár a pont, ha egyszer megindul a lánc, utána már sínen vagyunk. De az úgy semmiképpen sem jó, hogy a fórum 30-40%-nak gőze nincs arról mi itt a módi.

ST-nek pedig ahhoz képest hogy új kollégája van, aki szinte csak a fórummal foglalkozik (állítólag):

1. Bemutathatná errefelé magát, amolyan hello, én vagyok az aki most veletek foglalkozik

2. Valami tervet is jó lenne látni, mire óhajt az illető ráfeküdni, hol várhatók változások, miegymás

De hamár szabályok: nem hiszem hogy akkora megterhelés lenne, ha bizonyos időközönként minden regisztráltnak menne egy körprivi az új szabályokról, ez is sokat lendítene a dolgon. Nyilván megoldható a dolog, hogy teszem azt Pheel vagy SQJ, vagy aki éppen ráér, a hó elején kiküldjön egy levelet arról, hogy mi a szitu, mivel van tele a tökük, miért szórják ki a hülyegyerekeket...

Amúgy a warezmentesítés is jó ötlet volt a konzolosban, lassan a játékosok fórumából is sikerül kizárólag a saját fórumokba terelni, de ez aztán tényleg lassú folyamat, és mindig van olyan, aki nem képes elolvasni a nagybetűs bannert... :D
  • Pheel
    Lásd voltamozás, terroristázás. Szerintem bejött, bár utálnak is érte rendesen.
  • Sir Quno Jedi
    A júzerek megin lázadoznak (még mindig), de mi szeretjük őket így is! :D
  • biomage
    lol egy borgos beszólás , már csak Borg hiányzik

Amúgy miről megy a téma? nem volt kedvem végig olvasni ezt a tömérdek hszt
  • Sir Quno Jedi
    Nincs halva született ötlet, csak lekvár kivitelezők! :DDD

Mellesleg jó csapatot kell gyűjteni, akik támogatják a harcot és máris magától forog a dolog idővel. Nem hal kell az éhezőknek, hanem meg kell tanítani őket halat fogni. A meggyőzés, tanítás, asszimiláció a fontos.

Ugyan a vezetőségre nincs sok kihatásunk, de a júzereket kemény kézzel és rövid gyeplővel azért lehet szoktatni a jóra.
  • Efreet
    Azt például teljesen halva született ötletnek tartottam, meglepődtem mennyire sikeres :)
    Remélem az idióta topicok visszaszorításában (értsd: nem lesz hozzászóló, így nem lesz értelme egy alreggel megnyitni) sikerül ha nem is ilyen szintű, de valamilyen sikert elérni.
    Ability: lehet, kicsit túl korán vetetted fel az ötletet, akkor még nem tűntek ilyennek az állapotok :) korai próféta voltál.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy ott az antiwarez konzolzóna! Elkezdtem, bejött, működik, utálnak rendesen. :D
  • Ability
    Ez korrekt, egy véleményen vagyunk. Mint írtam, nekem nincs bajom semmivel, sőt, ezt az "idióta hozzászólásokat töröljük" ötletet szinte már sajátomnak érzem, mert mielőtt behoztátok volna elmondtam sokszor ugyan ezt. Akkor azt a választ kaptam, hogy "még szerencse, hogy nem vagy moderátor, ezért nem is leszel sosem". :D (Ez sem rinya, csak megemlítem)

Tehát én nem a vitába, lázadásba kapcsolódtam be, én csak arra próbáltam célozni, hogy a lentebbi SQJ féle módon nem lehet érvelni, mert a Punkerék akciója alapból halálra volt ítélve így.