27328
-
#16409 ezzel azt akartam mondani, hogy meg lehetne csinalni, hogy csak egy darab elso hsz legyen 57752 komment utan. -
#16408 Remelem nem nagy off :/
Erdemes megnezni ezt, mert negy darab elso hsz van :D -
#16407 Inkább csak trivialitást mondtál :) -
#16406 Akkor most jól megerősítettük egymást ebben! -
#16405 Mindenkinél van ilyen, és nem mindig jelentkezik... -
#16404 Nekem is van ilyen, de nem mindig jelentkezik. -
#16403 Egyre rosszabb. -
#16402 sajnos nem, ezért sincs még kint gombként sehol - még csak kezd működni (a sztaki szótár se működik vele), de scriptgazdag oldalakon sok mindent megborít :) (kicsit túlbuzgó) -
#16401 köszi ez tetszik
viszont iwiw-re nem tudok belépni, ha ezt bekapcsolom :(
-
részletesebben: Flashblock Operában -
#16399 Opera, Enable on demand plugins - még csak addon se kell :)
Ezt hol találom? -
#16398 Ok. -
Cat 02 #16397 Rakj be random nyitó meg záró tageket. -
#16396 mostmár összesen 12 -
#16395 Akkor 3 space vagy 10, ne kötözködj már. :))) -
#16394 Na akkor ez tisztáztuk
Van bátorságom megjegyezni, ezzel együtt az előző 9 hozzászólás teljesen felesleges volt, szépen elmondtam így is :] -
#16393 lehet hogy igazad van, nem számoltam... :)) -
#16392 már hogy ne lenne elég. 3 karakter az elég. ne szőrszálhasogass :) -
#16391 néha pár karakter sem elég!! (tapasztalat) -
#16390 1 db Space nem elegendő, pár karakter kell. -
#16389 Tudsz nyomni utana spacet :) -
#16388 Azután is tudsz nyomni egy spacet. :) -
#16387 ...ami után szintén nyomhatsz egy space-t :) -
#16386 az a baj videó -
#16385 Tegyél egy spacet a végére. -
#16384 nem mert így reklámoznak :P ugyanúgy el lehet küldeni pár karakterrel -
#16383 Nem lehetne megcsinálni, hogy ha törlöm egy üzenetemet, mert mondjuk rossz helyre írtam, és bemásolom máshová, ne írja ki, hogy duplikált üzenet nem küldhető el???:( -
#16382 ahogy írtam - play gombot tesz a plugin (pl. flash) tartalmak helyére automatikus betöltés helyett. -
#16381 És ez mit csinál?:DD -
#16380 inkább kólát + pizzát -
#16379 bármelyik normális böngésző plugin blokkolója így működik, nem kell ehhez törvény :) -
#16378 Én törvénybeiktatnám az EGÉSZ internetre ezt.
Amelyik programozó megszegné, attól hatósági úton vonnám meg reggelente a kávét meg a cigit, 3 hónapig... :) -
#16377 általában úgy működik, hogy kirak egy placeholdert (mondjuk play gombot) a flashek helyére, és amelyik kell, azt ráklikkelve el lehet indítani (ekkor betölti) -
#16376 Na igen de ha videót néznél akkor állandóan ki-, bekapcsolnád az addont?
És még feltételezem hogy a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=16312]#16312-es[/URL] hozzászólás is hatással lehet a flash problémának.
-
#16375 Nem nagy fáradtság egy addont felrakni. -
#16374 Opera, Enable on demand plugins - még csak addon se kell :) -
Cat 02 #16373 Firefox, flashblock addon, az csak flasht öli meg, többi reklám marad. -
#16372 "Egyértelmű, hogy képpel is pl. lehetne helyettesíteni, de ő nem erre utalt."
Akkor mire is?
"...a megjelenő flash-es hirdetések eltüntetését..."
Nem arra gondoltam hogy nonprofit legyen a portál csak az lenne ha jó ha több gif alapú hirdetés lenne(már megbocsáss).Gondolkodj azokra akiknek gyenge a gépük és olvasgatni akarnak igen ám de a gép nem bírja ki.Mert nem mindenkinek van csúcs-szuper gépe még.Elnézést mindenkitől de talán tisztázni tudnám a helyzetet.
-
n3whous3 #16371 >hogy nem mindenki ért a témához
Nem kell technikai guruság, hogy belásd azt, hogy ebből él az oldal. -
#16370 Egy utolsó válasz, mert nem azért jöttem, hogy letámadjalak és vitázzak. Egyszerűen csak mindig elfelejted, hogy nem mindenki ért a témához, de emiatt nem kell még hülyének nézni. Szerintem a kommentelő csak nem tudta magát kellően jól kifejezni, biztos nem érdeklené a reklám, ha nem enné meg a gépét. Nekem spec erős gépem van, de ha mellé nyitok más flash-es hülyeséget is, akkor érezhetően lassul, nem maga a böngésző, hanem pl. a flash-es, erősen javascriptes tartalmak teljesítménye. Mellesleg linuxozom, szóval az Adobe miatt ezen a platformon igen komoly flash problémák vannak. Ismerősömnek sincs rossz gépe, de nem is modern, nála egy Youtube HD felbontásban SG mellett nézhetetlen.