Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(de azis lehet h csak az álmosság miatt örültem meg)
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2 bizonyíték is van, hogy õ az:
-kilu.de domain név, bracsek, és brrrbrr is onnan linkelgetett
-fenyegetõzés, bracsek a #13812-ben pont ezzel fenyegetõzött
És csak azért mondom, mert olyan topicokba is benyomta azt a képet, amiket nézek, és idegesít.
Elhiszem, hogy jól esik bosszút állni, de egy kis dolog miatt nem úgy kell, hogy 10000 usert felidegesíts vele, akik abszolút nem tehetnek arról, hogy te ESETLEG jogtalanul kaptál büntit.
Szóval ezt nem kellett volna, vagy legalábbis úgy kellett volna, hogy én ne jöjjek rá, mert most el vagy kapva, de nagyon.
ez a topic címe és ha visszaolvastál volna tudnád, én is "építõleg" szóltam hozzá,
az #13794- as hozzászólásomban melyben azt írtam, hogy fölös hitegetés a bûntetõpontos levélben a [email protected] szöveg és, hogy jobb legyen az SG ezért jobb volna ha az ilyen törölve lenne, legalább nem mérgelõdne a fórumozó, a válaszra várva egy-két héten keresztül.
több min 200 helyen van ez a kép kicseréljem másra? (pl+18?)A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
4.
5.

2. lett szólva hogy nem kéne
3. de te hero akartál lenni
4. most meg mártír.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tomsolo logoja mellett egy gomba van; azt hiszem azért, mert háttérkép-verseny 1. helyezettje lett
:ASD:ASD
ez mi akart lenni?????
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[tomsolo te meg a gumiban vagy moderátor, oda meg nem írtam azon a héten egyáltalán, és a többi moderátor nem kötött bele pedig az Általános eszmecsere Moderátor figyelmébe topigba is beírtam(ahol azzért Pheel s Borg elég gyakran bejár (áldozatra vadászva mivel szerencsére van ki nyaljon bõven) az utánam való beszólásért: NEOreg3 Dátum: 2007.05.09. 21:17 Adta: Pheel
Cserélj aláírást! indoklással büntetõpontot adott vajon mért nem kötött bele az én aláírásomba is ), úgyhogy még mindig ártatlan vagyok ez ügyben, de mivel megbüntettek, levelemre még nem is válaszoltak, bosszú édes bosszú]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Egy hete küldtem neked privát üzenetet, de úgy tûnik nem kaptad meg (mert nem jött válasz).
Leveleztem az Országos Meterológiai Szolgálattal és van lehetõség idõjárási adatokat beszerezni tõlük. Itt a link
Ha komolyan gondoltad hogy jó ötlet, akkor már csak kivitelezni kell!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
sokszor van olyan,hogy egy topikban valaki modit keres,van is ott,csak nem tud róla,oké tudom hogy van mindenhol moderátor (figyelmébe) topik,de van hogy felé sem néz egy modi sem jópár óráig
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Meg ha konkrét hozzászólásra keresünk, akkor mellette kilistázná az összes hozzá érkezett választ.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a Tudományos hírek oldalra kéne valami rublika ahol az ilyen fontos események lennének feljegyezve
Tudományos Hírmagazin az SG, de még a satnya index.hu is több infót tartalmaz, ez kicsit gáz
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A hozzászólások hátterét is be kéne tenni a színek közé a makróknál, mondjuk szürke- ként.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezzel nem tudtok valamit kezdeni?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
De ha kiküldene a rendszer neki egy emailt hogy "privát üzeneted érkezett" akkor még utolérhetõ lenne az illetõ.
(abban az esetben küldene ha a címzett huzamosabb ideje nem (mondjuk 1 hónapnál régebben) jelentkezett be)
(http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=wartburg&hol=topic)
Nektek is?