Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyamiag
Utolsó 100 téma közül random nem talál meg létezõ topik címeket a keresõ

(de azis lehet h csak az álmosság miatt örültem meg)

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Nem ismerem el, én ilyent nem csináltam, nem is fogok.
adrianvadas
Hmmm... Nem tul gyerekes elnezve a kepeket 😊

Pheel
Attól még gyerekes a módszere.
bertino
egy fórumon elég nehéz másképp bosszut állni 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bracsek=brrrbrr, aki most kapott bant, mert hirtelen a sok képe 18+-á változott.

2 bizonyíték is van, hogy õ az:
-kilu.de domain név, bracsek, és brrrbrr is onnan linkelgetett
-fenyegetõzés, bracsek a #13812-ben pont ezzel fenyegetõzött

És csak azért mondom, mert olyan topicokba is benyomta azt a képet, amiket nézek, és idegesít.

Elhiszem, hogy jól esik bosszút állni, de egy kis dolog miatt nem úgy kell, hogy 10000 usert felidegesíts vele, akik abszolút nem tehetnek arról, hogy te ESETLEG jogtalanul kaptál büntit.

Szóval ezt nem kellett volna, vagy legalábbis úgy kellett volna, hogy én ne jöjjek rá, mert most el vagy kapva, de nagyon.
Mi kéne, hogy még jobb legyen?
ez a topic címe és ha visszaolvastál volna tudnád, én is "építõleg" szóltam hozzá,
az #13794- as hozzászólásomban melyben azt írtam, hogy fölös hitegetés a bûntetõpontos levélben a [email protected] szöveg és, hogy jobb legyen az SG ezért jobb volna ha az ilyen törölve lenne, legalább nem mérgelõdne a fórumozó, a válaszra várva egy-két héten keresztül.
Ability
Pedig megérdemelnéd már. Ez a topic nem arra való, amire Te használod. A kis hülye játékszereddel meg semmit sem érsz el. Adatlapodról pedig vedd ki a javascriptet, mert nem csak engem fog irritálni!
több min 200 helyen van ez a kép kicseréljem másra? (pl+18?)
artschi
#13803-ra valami vélemény, mielõtt szétoffoljátok ismét az egész topikot?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

<#hehe> 1. <#nezze> 2. <#ejnye1> 3. 4.
5.
tomsolo
1. akkor cicám olvass vissza szépen pl. humoros topikba hogy amikor megjelentél a csodálatos fake aláírás/kommneteddel hány ember morgott érte.

2. lett szólva hogy nem kéne

3. de te hero akartál lenni

4. most meg mártír.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SHADOWEYES7
<#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

A logoja mellett van az a gomba amit 2005-ös desktopháttér versenyre kapott arra írtam, hogy mérges, a kegyetlen listát meg arra értettem, hogy a bûntetõpont listán a Legszigorúbb moderátorok listáján 4.4 p./alkalommal õ az elsõ.
Punker
pedig a mese gomba nem is mérges csak jobban pörögnek a képek tõle 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tomsolo logoja mellett egy gomba van; azt hiszem azért, mert háttérkép-verseny 1. helyezettje lett

SHADOWEYES7
""""

:ASD:ASD

ez mi akart lenni?????

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

artschiatwork
Azt meg lehet csinálni, hogy a topikkeresõnél, hogy hozzászólásszám szerint legyenek rendezve a topikok? Így legalább kiderülne az is, hogy ha az adott témáról több topik, akkor nyilván a legtöbb hsz-ú topikban találja meg az emberke a választ a kérdésére.

van ingyen is nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LoL sumák ember sokra képes az idõ mindent megold
[tomsolo te meg a gumiban vagy moderátor, oda meg nem írtam azon a héten egyáltalán, és a többi moderátor nem kötött bele pedig az Általános eszmecsere Moderátor figyelmébe topigba is beírtam(ahol azzért Pheel s Borg elég gyakran bejár (áldozatra vadászva mivel szerencsére van ki nyaljon bõven) az utánam való beszólásért: NEOreg3 Dátum: 2007.05.09. 21:17 Adta: Pheel
Cserélj aláírást! indoklással büntetõpontot adott vajon mért nem kötött bele az én aláírásomba is ), úgyhogy még mindig ártatlan vagyok ez ügyben, de mivel megbüntettek, levelemre még nem is válaszoltak, bosszú édes bosszú]
akyyy
én is írtam sgmailel kapcsolatban hogy jelszót kéne változtatni, nemtom lehetséges e 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tomsolo
te kb. annyira voltál ártatlan mint Dzsekszon jóéjtpuszija lefekvéskor.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hello St!

Egy hete küldtem neked privát üzenetet, de úgy tûnik nem kaptad meg (mert nem jött válasz).
Leveleztem az Országos Meterológiai Szolgálattal és van lehetõség idõjárási adatokat beszerezni tõlük. Itt a link
Ha komolyan gondoltad hogy jó ötlet, akkor már csak kivitelezni kell!

Sir Quno Jedi
Internetvendetta!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
OMG, bosszuljad. <#wilting>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pheel
Mit érdekel ki hol moderátor a gumiba nem is írtam és a gumimodi kidobott egy hétre meg ezt a szöveget a moderá[email protected] val a bûntetõpontos levélbõl ki lehet törölni úgy sem olvassa(ha olvassa is nem válaszol) senki.
ProGabe
nem lehetne modik fejlécéban jelezni hogy õk azok?plusz adatlapjukon leírni hogy hol?
sokszor van olyan,hogy egy topikban valaki modit keres,van is ott,csak nem tud róla,oké tudom hogy van mindenhol moderátor (figyelmébe) topik,de van hogy felé sem néz egy modi sem jópár óráig

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

elég lenne az is ha mûködne 😊

Sadist
Topikon belüli kereséshez jó volna egy olyan opció, hogy csak egy adott user hozzászólásait listázza és/vagy a neki küldött válaszokat.
Meg ha konkrét hozzászólásra keresünk, akkor mellette kilistázná az összes hozzá érkezett választ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
#efefef kódot próbáld ki 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
A linket a "szin" makróval szinezd el " szin=#efefef "-re

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Desiderata
szerencsésen lemaradtam a tegnapi Szaturnusz-fogyatkozásról <#rinya>
a Tudományos hírek oldalra kéne valami rublika ahol az ilyen fontos események lennének feljegyezve
Tudományos Hírmagazin az SG, de még a satnya index.hu is több infót tartalmaz, ez kicsit gáz
Sadist
Csak két sort kéne beszúrni a CSS-be.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
Talán így:

A hozzászólások hátterét is be kéne tenni a színek közé a makróknál, mondjuk szürke- ként.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe
talán mert a spoiler lényege,hogy a betûk színét változtatja az aktuális háttér színére,a linkek meg automatikusan "bekékülnek",nem véletlenül,valamivel ki kell emelni õket hogy tudd mire lehet kattintani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a szmájlik is látszanak
<#idiota>
A spoilerbe beszúrt URL-ek akkor is látszanak, ha nem jelöljük ki a szöveget. Pl.:

Ezzel nem tudtok valamit kezdeni?

Tényleg nem mûködik.
PJack
öhm... most az én böngészõm rossz, vagy az utóbbi idõben tényleg nem mûködik a fórumkeresõ?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Desiderata
Ha valaki régen írt egy témába és azóta nem lépett be és adatlapján nem szerepel az email címe, NEM lehet elérni!
De ha kiküldene a rendszer neki egy emailt hogy "privát üzeneted érkezett" akkor még utolérhetõ lenne az illetõ.
(abban az esetben küldene ha a címzett huzamosabb ideje nem (mondjuk 1 hónapnál régebben) jelentkezett be)
Olcsóvér
gumichat

Acer Aspire one

Marcell
Ja latom masnak se megy..

Marcell
Valamiert nem mukodik a topic kereso. Hiaba irom be, hogy "Wartburg" allandoan kiakad, es idotullepes lesz.
(http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=wartburg&hol=topic)
Nektek is?

nekem már 1 hónapja (ha a topic alján levõre gondolsz), mindig leakarja tölteni a php file-t :S

nem tudom, már nem jön be ez az oldal...sry, csak gondoltam megkérdezem

precision
sztem spyware -ed van

Bazinga!

http://wellnessprofit.com/....egy szponzor? csakmert akármelyik topikot nyitom meg, átugrik erre az oldalra....vagy esetleg nálam lehet a hiba?

A topickeresõ nem igazán akar mûködni. Karbantarás alatt álltok?

akyyy
elõbbi és ehez rendezni egy pályázatot, több legyet egy csapásra😊