27328
-
n3whous3 #16369 "Esetleg a megjelenő flash-es hirdetések eltüntetését kellene megoldani mert jó néhány embernél belassulhat a böngészője.... "
Egyértelmű, hogy képpel is pl. lehetne helyettesíteni, de ő nem erre utalt. Nekem eszembe se jutott a kérdéséről, hogy ezt felhozzam. Részben az én hibám is. Másrészt pedig milyen retek gépen neteztek ti? 1000-es celeronos 256 megás gépemen is olyan gyors volt, mint a mostanin. -
#16368 ui.: a mediacentertől meg nem sűrűn jön bevétel, max új ügyfél, aki nem ijed meg ettől a hirtetéstől. Erre meg alkalmas lenne egy sima kép is, nem dirigál nekik senki, ők (St) a tulajdonosok.
Konklúzió: miért ne adhatna valaki olyan visszajelzést, hogy számára zavaró, és jó lenne keresni alternatívát?
/OFF -
#16367 "Nálad korlátoltabb ember nem nagyon létezik mostanában, már bocs. Szerinted miért jó, hogy sok ember gépe összefossa magát az oldaltól? Azért, hogy utána vissza se jöjjenek, ugye? Ha képpel helyetessítenék, vagy megírnák normálisan azt a flasht, akkor mi értelme lenne?" -
#16366 Ki van kapcsolva.
(Háhá, nem is. Na jó, de) -
n3whous3 #16365 k -
#16364 Kikapcsolhatom. -
#16363 -
n3whous3 #16362 Ennél hülyébb kérés nem nagyon létezik mostanában, már bocs. Szerinted minek van a hirdetés? Azért, mert abból van bevétel. Ha most te ezt kikapcsolhatnád, mi értelme lenne? -
#16361 A makro gombokat sem volna nehéz megcsinálni normálisan (pl. kijelölöd a linket, ráböksz a kép beszúrására és a kijelölt szöveget ágyazza be img tagbe, vagy a kurzor helyére szúrjon be taget, ez pusztán JS copypaste), meg az utolsó olvasatlan üzenetre ugrás sem egy NP-teljes probléma, mégsincs megoldva egyik sem már évek óta. -
#16360 épp arra nincs -
Cat 02 #16359 Szólunk biomage-nek, megoldja /off -
#16358 :)))))))))))))
-
#16357 te már csak tudod... -
#16356 akkor itt a gond :) biztos csak erdei programozóik vannak -
#16355 semmi köze kapacitáshoz...1 mezei programozó megcsinálná -
#16354 nincs rá kapacitáááás -
#16353 én összesen 1-et látok csak
amúgy adblock plus -
#16352 én sem -
#16351 Én egyet sem látok. -
#16350 Esetleg a megjelenő flash-es hirdetések eltüntetését kellene megoldani mert jó néhány embernél belassulhat a böngészője.... -
#16349 Pedig akkor él igazán a chat, attól hogy neked nem tetszik ne használd :DD -
#16348 !!!Chaten 3másodpercceként lehessen üzenetet küldeni,mert este jön a sok spammer gyerek és tönkreteszi a chatet -
#16347 St azt írta itt jó fél éve, hogy pont erre a célra (fórumfejlesztés) vettek fel embert :)
...remélem azóta már nagyjából kiismerte magát a kódban, hogy elkezdjen fejleszteni :( -
#16346 Index design-ja szerintem nem túl jó... SG sokkal "kényelmesebb" a szemnek, vagy nem tudom.. valahogy átláthatóbb, ergonómikusabb. -
#16345 greasemonkey topikban biztos vannak ilyenek, én is csináltam hasonlókat, talán ezt is meg tudnám oldani de nincs rá időm, meg azt hiszem nem az én dolgom lenne, SG vegyen fel embert a feladatra, és váljon a No1 magyar fórummá, ne csak kullogjon Index és társai után -
#16344 nagyon tetszik az ötlet, egy kicsit hozzáértő UserJS-el könnyen megoldhatná, hogy ha egy hozzászólás végén ott van a "Válasz '%bejelentkezett user neve%' üzenetére", akkor azt a hozzászólást eltérő háttérrel rajzolja ki...
ilyesmiket futtató böngésző meg van több is, el lehetne terjeszteni. Ki ért a JavaScripthez ennyire? -
#16343 Persze, hogy nem ugyanaz, csak alternatívának mondtam, amíg nincs jobb.
Bár szerintem nem is lesz, a fejlesztők szarnak a fórumra. -
#16342 nem nagy fejlesztés, csak egy egyszerű SQL lekérdezés lenne
de kliens oldali programot is lehet rá írni -
#16341 Azért érzed, hogy nem ugyanaz a 2 dolog. :) -
#16340 "Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e az, hogyha egy topikban válaszolnak az üzenetemre, akkor arról valami értesítőt kapjak?"
Persze hogy megoldható. Lenne, ha volna rá kapacitás. -
#16339 -
#16338 Tedd be kedvencek közé és akkor látod hogy hány új üzenet érkezett az adott topicba. -
#16337 +20 -
#16336 Helo
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e az, hogyha egy topikban válaszolnak az üzenetemre, akkor arról valami értesítőt kapjak? Mert elég sokszor van az főleg kevésbé látogatott topikoknál, hogy beírok valamit, pl. kérdezek valamit, és három napig még vissza-vissza nézek, hogy írt-e rá valaki, de a 4. nap megunom. Aztán ha valaki akkor válaszol, akkor vagy soha, vagy csak amikor eszembe jut, hogy meg kéne nézni veszem észre a választ.
Ezt szerintem úgy lehetne megoldani, hogy a főoldalon a kedvenc topikok alatt ugyanúgy lenne egy "Választ tartalmazó topikok", ahol felsorolná azokat a topikokat ahol választ kaptam. Persze masszív fórumosoknak ezt ki lehetne kapcsolni, hogy ne legyen naponta kétszáz topik, darabonként 28 válasszal a menüjükben.
Egy olyan is jó lenne, hogy topikon belül, mikor már megnyitottam, akkor az én üzenetemre jött üzeneteknél a háttér mondjuk kicsit más színűbb lenne, így ha csak átfutom a topikot, akkor is látom, hogy nekem írt-e valaki.
Nem tudom, hogy valaki feldobta-e már, de nekem már elég régóta hiányzik ez a ficsőr. -
#16335 engem mostmar ez nem foglalkoztat, megszoktam :O bar tenyleg jo lenne megcsinalni. -
#16334 -
#16333 -
#16332 hmmm 1 oldalon 80üzenet lehet és mikor 100üzi érkezik topicba akkor is legyen ott "ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" és ,ha rákattintasz akkor ugorjon a 2. oldalra és keresse meg az uccsó üzit :-) -
#16331 Ok köszi. -
#16330 ide írj inkább