Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába
nem kicsit szopatás...
ha újreg büntipontot kap mivan?
v1: hamrabb szolhat hozzá
v2: késõbb
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ezért hála, nagyon hasznos, KÖSZI!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2 dolog,amivel egyszerûbb lenne a használni a mostani "be galériába-képre kattint-cím másolása-vissza topikba-beszúr" módszernél,ami hosszadalmas és pl ezért én sem használom,sokakkal karöltve :\ 2 külön dolog,a 2-ik lenne az igazi megoldás
-már az is segítene,ha nem generálna random neveket a motor
-galéria gomb ide a box alá,ami egybõl megnyitja,tehát ugyanúgy mûködik mint a többi,esetleg smiley módjára már szúrja is be a képet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem még hasznos lenne egy olyan opció is hogy új témák csak akkor jelennek meg ha egy moderátor engedélyezne. Vagy esetleg, hogy ne legyen a moderátoroknak ez plusz feladat, legyen egy "témaengedélyezõ" jogkör, aminek a tagjai csak topikokat tudnak engedélyezni, moderálni nem. És akkor meg lehetne kérni pár megbízható embert hogy õk engedélyezzék a témákat, vagy ne engedélyezzék indoklással persze (pl van már ilyen topik, vagy reklámtopik, vagy politikai...stb.). Ezzel megszûnne a sok voltamzárás elõtt meg lámaképlinkelõs hsz. a sok felesleges topiknál.
A képfeltöltõs dologhoz meg annyit, hogy szerintem 2-300 kbyte -os ÉS max 800x600 -as képeket lehessen feltölteni (ennél nagyobbnál arányosan kicsinyítse le és linkelödjön a max méretû kép.
Bazinga!
tehát az újre forumozási jogát 1 hétre kéne szûkíteni ezzel értelmetlenné válna az újreg készítés bár aki nagyon spaer az csinál minden nap egyet és forog a rendszerben!
régen az a kifogás volt hogyha valaki regel és problémája van akkor ne keljen 1 hetet várnia! szerintem az a felhasználó aki csak feljön hogy megoldják a problémáját és soha többet nem néz az sg felé az mind bevételileg mind furumtagként nem fog hiányozni!
Hozzáteszem ez sem oldja emg teljesen a felesleges újregek keletkezését.... de......
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
ez csak ilyen kis rajz...
de remélem érthetõ... 😊
Lehetne ilyen "Hányan vannak a topickban" kis script. Minden topickban jobb felsõ sarokban vagy akárhol ott lenne, hogy hányan vannak most a topickban. [ ha kne egy egyszerû sript ami talán segítene akkor adnék]
http://www.sg.hu/Changes.txt
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
- 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
Õ az: Lammer
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Képfeltöltésre meg használhatod pl. a galériádat.
- engedélyezni a jelenleg letiltott képmegosztó helyeket
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
08.13. mtz traktor
08.13. mtz traktor
08.13. óbudai trolik
08.13. trolik
08.12. Flash CS3 telepítési hiba
08.12. Hero-Online problémák
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Minden a legnagyobb rendben van!"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
több értelmes tudományos cikk emelné a szinvonalat
ne a gagyi "Õszi-téli játékmustra II." cikkek legyenek kiemelve, és blõd híreket is lehetne mellõzni
ezen múlik az egész, nem a moderátorok számán
Arra a Harmadik mûszak részre emlékeztet, mikor a bandák összefogtak a zónában, hogy átvegyék a hatalmat és õk voltak közel hatszázan, a rendõrök meg összvissz kiszolgálószemélyzettel együtt voltak hetvenen!!! 😄DD Csak nálunk még durvább az arány...
Viszont "poll", azaz szavazás az kéne, tényleg jó dolog és könnyen fel lehet mérni vele, hogy mit akar a többség. Így sokkal élvezetesebb semmibe venni a véleményüket és tovább szigorítani a diktatúránkat! 😄 Majd megtanulják...
növekvõ Internet-népességgel növekszik a lámák/vérpistikék száma -> itt az sg.hu oldalán is => jobban oda kell figyelni a fórumra Hogyan? Tenni kell arról, hogy a munka mogsztódjon, több ember figyeljen egyszerre. Hosszú távon kifizetõdõ. Kevesebb balhé, nagyobb tisztelet.
Az 1 hónap sok. Ha iskolából, munkahelyrõl vagy egyéb több gépet (egy IP-címrõl) használó helyrõl regisztrálnának be egyszerre gond adódhat.
"3. Meg KELL reformálni a fórum, és a chat szabályzatot is."
Egyetértek, bár a netikett, és pár fórum etikett foglalkozik a témával, illetve józan ésszel rá lehetne jönni bár dologra - de mindenképpen ki kell fejteni a fórum szabályzatban miért mit lehet kapni és milyen okból (pl: warez linkek megadása azért nem ildomos, mert a hatóságok rászállhatnak az sg.hu-ra - mint az az érettségi-botrányban megmutatkozott - illetve az adott warez-oldalra - ami meg az oldalnak nem jó).
"Adjatok lehetõséget a moderátorok kezébe, hogy egy-egy szövegrészletet kitilthassanak a hsz-ekbõl. Pl egy banned text lista, ahova az ilyen reklámoldalak linkjei mehetnének."
Badword list tényleg hasznos tud lenni...
"a képfeltöltés.hu-hoz hasonlóan"
1. A kepfeltoltes.hu egy normális oldal lenne, csak ésszerûen kellene használni a felhasználóknak. Esetleg egy külön ilyen oldal az sg.hu résztvevõinek?
2. A linktiltás csak abban az esetben jó, hacsak nem használnak linkrövidítõ oldalakat (href.hu, tinyurl.com).
"lehessen jó pontokat is kiosztani a usereknek, a fórumon nyújtott segítsék, vagy konstruktív, pozitiv magatartás esetén"
prog.hu, pcforum.hu - ott mûködik, hisz pont arra van kitalálva a Tudástár. Csak ez a fórum sokkal általánosabb kérdéseket is megvitat; és sokkal inkább bõvebbek a témacsoportok. Arról nem is szólva hogy mennyi új téma keletkezne egy-egy kérdésnek.
Mellesleg megjegyzem: nem csak az sg.hu oldalán van forradalmi hangulat:
* Mi a baj a PC fórummal
* A prog.hu-n is nyílt egy csommó hasonló téma a Társalgóban
* Csak én kapok idegbajt az újabb Weblabor témáktól???
Tehát: növekvõ Internet-népesség -> növekvõ sg.hu regisztráció (ami jó, mert pénzt is hoz a konyhára a növekvõ látogatószám), viszont a növekvõ Internet-népességgel növekszik a lámák/vérpistikék száma -> itt az sg.hu oldalán is => jobban oda kell figyelni a fórumra!
Kezdjük ott, hogy a MAC-cím routerenként és egyéb hálózati eszközönként változik. Tehát mire a szerverhez érkeznek az adatok, az én hálókártyám MAC-címe többször megváltozik (végül a szerver elõtti hálózati eszköz MAC-címét kapja). Az ARP sem segít rajta.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyes modik magukévá tették akkoriban, egyesek meg nagy ívben tettek rá.
E van. Ezt csak St változtathatja meg (az ellenállás hasztalan)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.