27328
-
bracsek #16615 A legutoljára felfedezett kritikus biztonsági hibát kellene javítani, ahhoz hogy még jobb legyen a biztonság, mert sok a népművészeti cserépedény és kevés a biztonsági személyzet. Dzsini(nem op de törülni azt tud hogy az előző dolgokhoz is hozzá szóljak) tudna többet elmondani a dologról.
Az ip ellenőrzést is miattam kellett korrigálni, akkor sem viccből mondtam, ezt sem viccből mondom.
Két helyen is elvan követve ugyanaz a kritikus biztonsági hiba. -
Bala10 #16614 ahha, hát meg lehet magyarázni az biztos. :) bár nekem akkor is fura, de ez már az én gondom. :)
köszi a felvilágosítást -
#16613 meg régen nem voltak a böngészőben "eltárolom a nevet-jelszót és egy klikk a bejelentkezés" funkciók (az Operában igen, de azt nem használta mindenki), így még inkább kényelmi funkció volt.
meg régen megvolt arra is a lehetőség, hogy ugyanabban a böngészőben két (sőt, három) néven egyszerre legyél bejelentkezve, most már ehhez két böngésző kell :) de azért azok még nagyon más idők voltak -
Bala10 #16612 jóvanna, nem vagyok akkora kocka, hogy ez nekem problémát jelentsen. :D
nem kell a pofákat vágni egyből. -
#16611 nincs bekapcsolva az otthoni gép, de az IP cím nem ugyanaz, így (már) nem tudsz két helyen ugyanazzal a névvel bejelentkezve maradni. - plusz neki kényelmesebb itt is meg ott is bejelentkezve lenni :) és ha megvan rá a lehetősége, miért ne használja? (meg esetleg az itteni ismerősei tudják is, hogy épp otthonról vagy munkahelyről kommentel) -
Milyen bekapcsolva hagyás? Ha máshol belépsz az előző ipről kijelentkeztet. Tökmindegy, hogy ki volt e kapcsolva a gép vagy nem. Ezt elkerülendő szoktak két accot (egy otthoni, egy munkahelyi) és nem kell állandóan belépkendi. -
Bala10 #16609 és az miért baj? meg minek hagyja bekapcsolva a gépet, ha nincs is otthon? -
Cat 02 #16608 Hogy otthon ne jelentkeztessen ki. -
Bala10 #16607 mondjuk ezt a munkahelyest nemértem... miért kell munkahelyre másik reg? :) -
#16606 akkor tiltott, ha bant/büntetést kerül meg vele - egyébként kényelmi vagy egyéb értelmes szempontból (munkahelyi/otthoni, moderátor/beszélgetős) teljesen elfogadott. -
#16605 A több reg nem tiltott? :)
Bár nem említi a fórumszabályzat, de mintha lettek volna emiatt büntetőpontok osztogatva.
Ok, persze megértem, de ebben a kontextusban vicces :) -
#16604 lehet, hogy van neki moderátori accountja is, és úgy néz ki, mintha ő törölgetne, pedig nem. -
#16603 például? -
#16602 Én eddig kb 3 Moderátorral "találkoztam" (nem élőben).. :)
+ néhány ember nem világos, h valójában modi vagy nem modi, mert a hivatalos listában nem szerepel, ugyanakkor szokott törölni, ezt azt ide oda berakni stb (és NEM azért mert HG)...
Tehát működnek itt "titkos erők" is... :)))) -
#16601 azért nem félórákra, de ez lehet az egyetlen gond, mert az már nem annyira az, hogy 3-tól fél óráig esti szünet van :) -
Garfield #16600 Azért érzed, hogy ez vajon mekkora problémát jelenthet a fórum látogatóinak többsége számára. Azért ne vicceljünk már... -
#16599 ja napközben is random leáll félórákra az egész -
#16598 és akkor állnia kell az egész oldalnak? na persze...
nem írtam én, hogy meg kell vonni a jogaikat, de akkor is felesleges -
#16597 Van amikor napközben szarakodik. -
#16596 évek óta ezt csinálja ez a szar :S
és minden nap -
#16595 Valakin röhögni kell amikor van egy kis szabadideje:D -
n3whous3 #16594 Sztem akkor St ma törölhené is az SG-t, mi a ráknak, ha csak pénznyelő? -
Cat 02 #16593 Nekem 2 nap volt anno. -
#16592 3kor indul el a napi mentés/backup :)
a régi modikról meg: volt idő, amikor aktívak voltak (én a 4-ből csak Martinnal nem találkoztam személyesen is :D ) - attól, hogy nincsenek itt még nem kell megvonni a jogaikat. -
Bala10 #16591 ha azt hiszitek, hogy fontosak vagytok... -
#16590 gondolom valami karbantartás,inkább ekkor legyen mint mondjuk este 6-kor -
#16589 Nem tudom melyik szolgáltatónál vannak az SG szervrei de mocskosul nagy gáz, hogy az oldal minden nap hajnali 3 után hosszú percekig elérhetetlen... -
#16588 moderátorokat toborozni
mert van 4-5 állandó modi azt cső, fele meg be se lépett hónapok óta
pl őket nem értem miért modik:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=978814311
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=982747550
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1011647492
stb
legjobb ez:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=981394458 -
#16587 én egy hét alatt kaptam :D -
#16586 csak mire vki kap hg jogot.... -
#16585 Azt bármelyik házigazda be tudja tenni a topikba. -
#16584 modik nem tudják beszúrni a topikokba, ha megkérjük őket? -
#16583 mi kellene? pontosan egy olyan "flashbeszúrás" gomb, ami ebben a topikban is van!
btw höbödö St! -
#16582 HBD st+peter31+akinek kell -
#16581 HBD peter31 -
#16580 Boldog Születésnapot St!^^ -
#16579 HBD St (: -
#16578 HBD St:D -
#16577 HBD St! :) -
#16576 aha. kétértelmű a mondat :)