27328
-
#16655 van szavazás, ha vmelyik tetszik, adsz neki 5 csillagot -
Cat 02 #16654 Like gonb cikkekre. -
#16653 :DDDD -
n3whous3 #16652 :D -
#16651 adjátok oda a szervert a magnak -
n3whous3 #16650 ez még nem változtatja meg a tényt, hogy nálam chrome alatt nem húzza alá a szavakat kijelentkezve. -
#16649 [u]Ez nem bug, feature. Vezeti az olvasó szemét. -
#16648 link
.msgbody:hover {
color: black;
text-decoration: underline;
}
Valóban? -
n3whous3 #16647 Arról beszélek, hogy egy-egy szó aláhúzása van direkt. Btw nálam is chrome van és nincs ilyen gond, hogy minden EGÉSZ hsz-t aláhúz -.- (sőt, nálam egyáltalán nincs reklám kijelentkezett módban...) Nemtom mire sírtok, nem béta verziót kéne használni. -
#16646 Nem direkt van, egy lezáratlan [DIV] miatt van és csak Chrome meg Opera alatt. Persze ezt is képtelenek az évek alatt javítani :D (Nem a reklámról beszélek, hanem a HSZek aláhúzásáról) -
#16645 és ugyanígy itt is, ha kijelentkezve olvasod.
valamint az ingyenes fórumon is megszűnik az aláhuzogatós reklám, ha bejelentkezel (legalábbis nemrég még úgy volt). -
#16644 csak bizonxos szavaknál de nem az összesnél -
#16643 miről beszélsz, oda elég az abc rendezés :D -
n3whous3 #16642 (az már más kérdés, hogy nem odafüggően vannak a reklámok berakva persze) -
n3whous3 #16641 nem tudom feltűnt-e, hogy az direkt van? :D -
#16640 Valamit csináljatok már az ingyenes fórummal mert rossz olvasni. minden hozzászólást aláhúz, meg feljön az a reklámcumó. chrome alatt. -
#16639 kedvencek rendezése már réges-régi request, de eddig nem történt előrelépés az ügyben :D -
#16638 Mivel van a topik kilistázásnál rendezési lehetőségek, lehetne ez a privátba is + lehetne felül is törlés gomb. -
bracsek #16637 Használj Chrome-t alapból tudja. -
Cat 02 #16636 Méretezhető textarea (html5 mintha alapból támogatná) a topik szerkesztéshez ? -
#16635 igen igen visszalépek és újra text boxban van a szöveg,de akkor is zavaró -
#16634 ha sokat írok, előtte mindig elmentem :) -
#16633 ajj már megint kezdi az sg :\ írok 8millió mondatot elküldöm és azt írja üres üzenet -.- kezemet rá,hogy 1 mezei programozó megtudná oldani ezt csak St-t idézve "a fórum púp a hátukon" és nem foglalkoznak vele :) -
bracsek #16632 Viselkedésemmel szerintem akkor sem volt baj 25 büntiponttal nem lennék hanem itt. Össze gyűltek mert össze gyűltek, de 2 és fél éve egyet sem kaptam, és nem is fogok, mert nekem nem szabad :)
Én jeleztem hogy van hiba a többi nem az én dolgom, az illetékesek intézkedjenek. Én a témát részemről lezártam. Ha elmondod neki, hogy mi történt tudni fogja hogy hol a hiba hidd el nekem. -
#16631 azért akkoriban nem kicsit másképp viselkedtél...
2 oldallal ezelőtt, áprilisi postokban olvashatod, nem nekiállt szívatni a fórumozókat, hanem megkérdezte kinek írjon, és megírta St-nek a hiba mibenlétét. ami utána 13-án javításra került.
Ez a normális viselkedés, nem az, hogy "hülye gyerek olcsó szórakozása" felkiáltással egy elég látogatott topicot bombázol vele. -
ugyanmár :D ígyis 1-2 óránként hal le az egész szerver az kéne még ide pont, elérhetetlen lenne egésznap az oldal -
#16629 jó dolog lenne tesztképpen a VB idejére Ventrilo/Teamspeak szervert indítani
így lehetne beszélgetni meccs alatt, meccsen kívül meg bármilyen témában
egyfajta hangos chat lenne -
bracsek #16628 Szerencséje volt 2 éve én nem így jártam. Szerintem arra nem csak én emlékszem 2007 december közepén történt. -
#16627 a múltkor valaki küldött neki ugyanígy egy hibát, azt 1 napon belül javította és meg is köszönte. -
#16626 :D
király ez a hely. -
bracsek #16625 Én nem jelentem úgy járok mint a múltkor megint örökre kibannolnak másodjára, hiányzik az nekem szerinted? Elég volt egyszer nem tudom mennyi pontom van, de azt tudom nekem nem szabad hibázni. Nem zavarom én ST-t. még kivág megint. -
#16624 te tudod hogy kell megcsinálni, te jelentsd, hogy más ne használja másra... én nem tudom hogy csináltad, ha meg megírom St-nek, hogy "valaki beírt XY topicba valamit" azzal nem tud mit kezdeni - míg ha te megírod neki, hogy hol van a biztonsági rés, akkor be tudja foltozni.
és persze, hogy kitöröltem, mert így is túl sok a felesleges duma abban a topicban, képzeld el mi lett volna belőle :/ az ilyen hülyegyerek olcsó szórakozásra meg ott van a Gumiszoba, az általánosban nem kéne... -
bracsek #16623 Neked kellene jelenteni te észlelted. Ha már egy moderátor sem jelent ilyen problémákat akkor elég nagy baj van.
A múltkor mikor jelentettem, akkora cirkusz és cécó volt nem éri meg, én szólok, aztán ha akarják javítják ha nem nem, max elmegyek egy kvzóba és kihasználva a problémát csinálok jó viccet :D Mondd azt nem lepődtél meg mikor beírtad hogy "hülye vagyok" :D Te meglepődtél, én meg jót nevettem, Csak mikor kezdted törölgetni, az nem esett jól, elrontottad a hülye gyerek olcsó szórakozását. -
#16622 nem tudok törölni, nincs semmilyen moderátori joga Dzsininek :)
de nem titok - van egy moderátori accountom is (lásd a lent említett moderátor/beszélgetős páros)
a hibákat meg jelentsd St-nek, javította az előzőket is (lásd változások napló) -
Cat 02 #16621 Igazából, ha a megfelelő moderátort eltávolítanák, felére csökkenne az újonnan nyitott idióta topikok száma :)
De attól még tényleg kéne a sok reklám miatt. Esetleg report gomb vagy valami. -
#16620 hát már tényleg el kellene egy kisebb vérfrissítés -
bracsek #16619 Amit én írtam nem a modikra vonatkozik hanem a biztonsági hibára, csak van az a videó mikor egy Roma május elsején mondja hogy rossz a közbiztonság mert soka a köcsög... iróniának szántam de sajnos el kellett magyarázzam mind1. -
#16618 lacee pl -
#16617 kicsodát? -
#16616 nem nagyon akaródzik St-éknek új modikat kinevezni, pedig tudnék ajánlani jópár nevet, akik érdemesek lennének, és tudom hogy jól végeznék a munkájuk...