Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ja és kb 5percig hozzászólás szerkeszthetõsége, mint a ph-n

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
legyen olyan mit a prohardveren
meg tudjam nézni 1 kattintással ahova utoljára irtam

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

akyyy
Változások napló

2007.08.13.
- megkötések újregeknek:
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába

A linkelést meg sajna ki tudja kerülni a különféle url rövidítókkel. Olyan megoldás lehetne hogy az ilyen illetõket ne büntipontal jutalmazni hanem egy hónapos bannal pl. De akkor szûrni kéne mi számt reklámnak, mert volt már rá példa hogy olyan kapott reklámért büntetõpontot egy amúgy rendes tag mert egy nfs topikba betett egy linket egy oldalra ahonnan kocsikat vagy mást lehetett leszedni:\

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tigeroo
újonnan regelt felhasználók csak 1-2 hónap után tudjanak topicot nyitni.
a reklám-linkeket meg valami fekete listára kéne felrakni, aminek a linkelése tiltva lenne az oldalon..
PíszLávJuniti
akit reklám linkelés miatt bannoltok, annak az összes hszében rá kéne keresni arra az URL re, mert nem egyszer látni olyat, hogy egy-egy topikban benne maradt a teljes link, azzal meg már elérte célját..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

cSuwwi
Megint ugyanazt a topikot használja 2 cikk is, ezek szerint fícsõr xD

http://www.sg.hu/cikkek/55379/befuccsolt_a_halo_mozi
http://www.sg.hu/cikkek/55377/minden_kaliforniai_kormanyzati_weboldalt_letiltottak

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191676009

shit happens

ivjoe
Fórumkeresõ?
Kéne Könyv címû nagy csoport

precision
épp a körülményesség (gyak. lehetetlenség) miatt nem fogja senki megkeresni az összes hsz -ét egy adott embernek...mer hogy minek.

Bazinga!

topcion belül lenne 1 olyan h xy hozz szólásai 😊
( v saját hozz szólások)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ezzel pedig egyáltalán nem tudok egyetérteni: publikus fórumra írsz, így is visszakereshetõ, csak lassabban, körülményesebben.
Szóval nem értem az okát.

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Ez programozástechnikai "probléma". Senki sem mondta, hogy egyben jöjjön az egész 😉

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

precision
ez nem igazán jó ötlet, lásd az elõttem szólót + ne lássák már mások egy kattintással hogy én hova szoktam írni meg miket..., ez kb olyan hogy miket rak be az ember kedvenceknek, ahhoz sincs senkinek semmi köze szvsz.

Bazinga!

Rage47
És ha vkinek van mondjuk 10.000 hozzászólása?
Inkább valami olyasmire, hogy rábökve a nikk adatlapjára, egy újabb kattintással elõ lehessen szedni az illetõ hozzászólásait.

precision
ha a lap alján lévõ keresõre gondolsz akkor tényleg jó lenne ha megjavulna

Bazinga!

Hmmm... lehet tudni, hogy a felhasználók hozzászólásait miért nem lehet visszakeresni a fórummotor segítségével?
Néha nem ártana.

St ezt olvastad? mert 1-2 probléma lehet elkerülhetõ lenne

cSuwwi

shit happens

Max7
Végülis igaz kicsit elszált velem a ló mind1 korrekt volt és ismétlem nem panaszkodás céljából írtam be!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

sferrari
Sziasztok !

Van a valami infó arról hogy az sg ingyenes fórumok miért nem mennek? (http://forum.sg.hu)
egyre gyakoribbak a leállások és egyre idegesítõbb :S

és van esély rá hogy közel két év után végre kapnak új motort a fórumok? 😄

http://f1ferrari.hu

én szeretném látni a HSZeket :]

SHADOWEYES7
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.

Te ezt sértetted meg,és úgyérzem a 2 büntetõpontal nem voltam hozzád túl szigorú.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Max7
ismétlem nem panaszkodás és nem hozzád intéztem a hozzászólást! "Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!"

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Obi Wan
Miért ha "Vótmá"-ért kapnak 1 pontot akkor mit rinyálsz.

Az erő velem van!!!!

Max7
nem panaszkodás hanem javaslat: A moderálási elvekbe le kéne írni kb-re (nyilván mindent nem lehet belefoglalni) hogy miért hány bünti pont jár... mert úgy érzem a moderátorok most csak hasraütés szerûen döntenek!

másnak is más lett adatja? nekem pl aláírásom lett 2 héttel ezelõtti meg logo is lement 😮

sz4bolcs
Mi kell az sg-nek?
Moderátor a tudományos eszmecserébe, hogy átrakja máshova a legkevésbé sem tudományos, nem odavaló topicokat.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aquir
de a favok alatt -> na mi van ott? na? talán csak nem jobban szemelõtt van mikor végiggörgetik a favokat? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem de lehet megtetszik neki ... xP

Sadist
És ha nyitsz egy új topikot, akkor egybõl mindenkinek a favjába kerül? Gondolkozzál már 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lehetne olyat h a tékek 2 hozz szólást számítanak ...

bertino
én ilyen 1 hónapban 2x kattintok a fõ fórumtémákra, csakis favra hagyatkozom, minden ott van, ami érdekel

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sztem emberek nagyrésze csak fav ot nézi

Sadist
Beleírsz és rögtön legfelülre kerül.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csináljátok már meg azt h az olyan topic amibe 1 évnél régebben nem írtak törlõdjn 😞
mer' pl van Ignite topic 2001 ben nyílt és már mindenki kievett fav ból ha meg most megnyitnám sztem sokaknak tetszene mert új album jobb de kapnék is büntit 😞

Sadist
Szerintem sokan úgysem azért nem fizetnek VIP-et, mert nem engedhetik meg maguknak, hanem az elv miatt, hogy olyanért fizessenek, ami más fórumon alap dolog.

joebacsi
akinek sok az az évi 1000-1200 ft, az nem fog kevesebbet se költeni érte

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

precision
Kéne egy VIP Lite "csomag". Ezzel csak hsz -t lehetne szerkeszteni, nem lenne választható fejlécszín és fejlécméret (meg az összes többi vip extra sem kéne), esetleg más színû csillag a fejlécben (vagy elhagyható), de ez sem fontos (megkülönböztetés amugyis roxx) és ami a lényeg, hogy ez a csomag vagy ugyanazért az árért hosszabb ideig adna vip lite jogot, vagy ugyanannyi ideig kevesebb pénzért. Szerintem sokan "vennének" ilyet ha lenne, ezáltal az SG mégtöbb bevételhez juthatna. St, vélemény? 😊

Bazinga!

Sadist
Mondjuk annyi köze van még az SG-hez, hogy az a szarhadék aki csinálta a képet, az sokáig itt fórumozott.

Sadist
SG már régóta nem szakmai hírportál. Amióta Cifu sem nagyon ír híreket, azóta fõleg.

joebacsi
mi a francot keres itt ilyen jellegû hír? olyan jó volt ez a politikamentesség, ne rontsuk már el...

aki szerint pedig az egy szem "fotómontázs" szó miatt ez szakmai hírnek minõsül, annak tudok gratulálni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SpiritFire
Jelenlévõ tagok/vendégek száma

Voltam nyitás után!

akyyy
ha valaki úgy kap bant, hogy már van valamennyi büntetõpontja, akkor ne 1 hanem 2 hét pihenõt kapjon.

elkerülve az ilyen eseteket

persze ha egybõl valaki 5 büntetõpontot kap, az maradhatna csak 1 hétig

ProGabe
bug!

ha hsz-t idézek(tehát a számára kattintok) és ott a legördülõmenüben választok egy másik topikot,akkor a topik azonosítószámát a listázandó hsz számára írja át és megkapjuk a

"#. hozzászólás idézése:
A hozzászólás nem jeleníthetõ meg, mert törölve lett!"

üzenetet.ahogy látom kicsit nagy neki az érték 😊

de legalább topikot vált,ahogy kell 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az is igaz =\
akkor lehetne mûxene keresõ is 😄 (több hely lenne v nem tom =))

akyyy
az még nyitva van😄 majd ha bezárják, törli valaki

de ha nagyonszétnézezl látsz olyan topikot, amikor szintén nem használtak keresõt, nincs is benne csak 1 vagy 2 hozzástolás, és még nyitva!

sztem, nem bezárni kéne hanem egybõl törölni, és a nyitonak meg egy pm

de van olyan is ami már van / hülyeség (ld.: Segítség a mékerhez)

akyyy
nem jó, mert vannak olyan topikok, amik pl nem azért vannak zárva mert volt már olyan topik, hanem pl még meg nem jelent játék, vagy valami hülyeség miatt bezárt...

Max7
bezárt topikban is lehet olyan információ egy leendõ topiknyitó számára ami kielégíti az igényeit és nem nyit új topikot neki!