27328
  • Dzsini
    megindult :)

2010.10.06. (R)
    - kijelölt szöveg linkké alakul az URL beszúrása gombra kattintva (a kijelölt szöveg lesz a link címe), valamint képpé alakul a kép beszúrása gombra kattintva
    - ha egy youtube linket jelölsz ki, akkor a videó beszúrása gombra kattintva automatikusan videóvá alakul
    - update: a videó beszúrása hackelésre volt alkalmas, javítva - THX cSuwwi

• [HUN]FaTaL
    Úgylátom Operában nem jó csak, IEben működik. Tudnátok javítani?:)
  • [HUN]FaTaL
    Jól látom, hogy a BBCODEok helyett mindenhova HTML kódokat szúrkál a fórummotor? Ez nem lenne gond, ha a böngészőben nem szövegként illesztené be, de sajnos < a href és hasonlókat lehet látni a linkek helyett.
  • jhetedikj
    nálam minden rendben van
  • n3whous3
    elkúródott valamiképp totál az egész sg-n a kép és a link és a kép generálás, egész sg-n mindenhol kódot jelenít meg a kép meg link helyett
  • bracsek #17092
    De kell mondjad, mert nem tudják, kb fél éve beszélek erről a hibáról de nem hisznek nekem.
  • cSuwwi
    végre vki olvassa a felvetéseinket, good
    ha már a lendület megvan: a videó beszúrásnál legyen ellenőrzés hogy csak link van-e beszúrva. mert most elfogad akármit, írhatok bele html-t de akár js eventet is, amit gondolom nem kell mondanom, miért problémás...
  • Dzsini
    - update: youtube-videó link bug javítva - THX bracsek
  • Jim Morrison
    most mi a baj? nem kell egybol ilyen megjegyzeseket irni, raadasul nem csak nalam rossz. csak leirtam, hogy mi az a kis gebasz meg, ami ha nem lenne tokeletes lenne a forum... (nekem legalabbis)
  • n3whous3
    istenem.........
  • Rage47
    nálam is ilyen
  • Jim Morrison
    ranyomtam a makrok gombra, es baromi hosszu :D remelem ertitek, nemtom, hogy ez csak nalam van e igy, de remelem kijavitjatok ha nem :)
  • bracsek #17085
    [ URL=http://google.com ]http://google.com[ /URL ] helyett elég lenne
    [ URL ]http://google.com[ /URL ] azért hogy ha van egy hosszú link ne kétszer írja be ha már úgyis ezekkel a bb kódokkal dolgoznak és egyuttal a marque tag biztonsági rését is megnézhetnék.
  • Bala10
    igaz
  • bracsek #17083
    fent van egy nagy szelect box, válogass kedvedre.
  • Bala10
    jahh, de ha még felül is megjelenne, az még klasszabb lenne. :)
  • bracsek #17081
    Jó csak ő tudatosan hackelte a rendszert... ergo HACKELTE. De gondolom aki az oldalt szerkeszti nem szükséges neki hackelni hogy megtehesse amit akar. :D
  • cSuwwi
    hát ez még mindig elég vérszegény
    ha már ennyire nem megy a js, legalább másoljátok át egyben amit írtam

pl. továbbra sincs benne, hogy a kijelölt szövegre lehetne linket tenni
  • Dzsini
    cSuwwi-é is pont így működik pl. a humoros-aranyosban.
  • bracsek #17078
    Megértem hogy a cikk írok nem olvassák el amit közzé tesznek, de a programozók sem olvassák el amit átmásolnak?

[ flash ]http://www.youtube.com/v/_eNxZN3oquw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>[ /flash ]

Mi ez a sok szemét? Azzal a sok biztonsági hibával nem kezdenek semmit megértem de legalább meg kellene nézni mit másolnak át.
  • Piloss
    a hsz lapozó tetszik
  • Bala10
  • Dzsini
    ]2010.10.05. (R)
    - url beszúrásnál ha üres a link neve, akkor a link url-t illeszti be névként
    - videó beszúrási lehetőség youtube-ról (igény esetén bővíthetjük a linkelhető URL-eket - jelezzétek az előzőekben leírt topicban)
    - hsz. lapozó upgrade
  • Aquir
    már ujra elindítottam a böngészőt, de kösz
  • cSuwwi
    ctrl+f5
    a humorosban lévő script tőlem van belinkelve, átírtam, ha frissítesz akkor nem fogja a centert elé rakni, hidd el
  • Aquir
    humorosban meg bennmarad :|
  • immovable
    Ezért mondom.
  • akyyy
    olyat nem lehetne hogy a szmájlik ismét az eredeti sorrendbe legyenek?
  • cSuwwi
    kivettem belőle
    eredetileg nem volt, kérték azért került bele
    nekem mindegy, nem használom a videómakrót
  • Aquir
    csak hagyják ki a center makrót belőle
  • akyyy
  • morcosqtya
    hehe.. én is úgy szoktam h beszúrom a humorosba, link megkap, hsz-t nem elküld, Ctrl+c lenyom, a másik topicban meg Ctrl+v, oszt jónapot. :)
  • immovable
    Ha már ötlet topic, egy Youtube video beszúrása gomb lehetne. Gondolom mondták már sokan, meg a sajátok között sok topicban van "házi" gyártású. :) Szerintem elég hasznos lenne.
  • Dzsini
    oksi, csak így egészen használhatatlan egyelőre, és jó móka volt próbálgatni, hogy egyáltalán mi alapján talál meg dolgokat :)

(plusz nézz rá a #17052-re ha már erre jársz)
  • St
    annyi az értelme, hogy nem fagy meg tőle a szerver, a régit sajnos már nem lehetett fenntartani, mert 2-3 párhuzamos kereséstől megfagyott. ezt most ráillesztettük az új adatbázisstruktúrára, de nem végleges, pár héten belül továbbfejlesztjük ajaxosra, ami sorra veszi az éveket és úgy keres
  • Dzsini
    ja, hogy csak abban az évben nyitott témákban szereplő hozzászólások közül keres - hát ennek így talán még kevesebb értelme van, mint a random keresőnek :/
  • Sadist
    Magyarul egy guriga taknyot nem ér :D
  • gergely1991
    na annyival néztem el hogy nem rendezi a témákat,de valószínű hogy az év kiválasztása a topik nyitásának az évével azonos:S
  • Dzsini
    nem ez a hibabejelentő. ez egy ötletelő topic, amit néhanapján megnéznek (mostanában inkább néha, mint napján).
  • cSuwwi
    melyiket?
    nem ez a hibabejelentő vagy szellemek csinálnak új fícsöröket?