27328
  • ldavid
    ok, csak chrome-ban volt szar, frissítés után jó lett
  • Dzsini
    nálam nem látszik semmi, jobbgombos menüben meg egy "movie not loaded" felirat van - bénán linkelni eddig is lehetett, ez most más kellene, hogy legyen?
  • ldavid
    flash tagekkel lehet weboldalt embedelni - nemjóígy
  • Bala10
  • Tuvok #17133
    Köszönöm :)
  • jhetedikj
    nekem az volt, hogy "asd" akkor is ugyanezt csinálta

szintén tetszenek a fejlesztések, hajrá:)
  • n3whous3
    most változtattam meg az aláírásomat a beállításokban és érdekes lett az eredmény...

egy példa

most tisztán csak annyi az aláírásom, hogy 'pú', előtte egy ascii artot raktam volna be és figyelmeztetett, hogy html kód van benne, visszadobta. Lehet mégis bepostolta és az rosszalkodik?
  • tommygear
    tetszenek a fejlesztések
    csak így tovább
  • bracsek #17129
    Nagyobb betűre természetesen nem, ha neked nagyobb kell akkor ajánlom figyelmedbe a Ctrl+ ot. képeket majd eldöntik.
  • Dzsini
    még mindig 70% és felette van az 1024x768 vagy kisebb felbontás - főleg mióta eljött a netbookok kora.
  • Desiderata #17127
    ezt majd az illetékesek eldöntik
    rendelkezésre állnak a userek gépeinek felbontóképessége, ebből a statisztikából ki lehet hámozni mire van igény
  • Gurren
    nem kell semmiből nagyobb, legfőképp betűkből nem
  • Desiderata #17125
    de a beszúrható kép 750, nagyobbnál már átméretezi a rendszer
    esetleg betűk mérete is lehetne alapból nagyobb
  • bracsek #17124
    Nem 750 hanem 800.
  • Desiderata #17123
    a 750 széles hozzászólás dobozt jó lenne bővíteni
    manapság a legtöbb ember már szélesvásznún fórumozik és a HD képek mellett megjelentek az online nézhető 750 pixelnél szélesebb videók
    ezzel együtt a feltölthető kép méretét is érdemes lenne növelni VIP-nél
  • bracsek #17122
    Az a fjucsör a biztonság áldozatává vált.
  • gergely1991
    Na azt még elfelejtettem leírni hogy a "videó beszúrása" opció/script alkalmazása során észleltem a problémát....
    Elnézést a véletlen dupla hsz-ért....
  • gergely1991
    Azt vettem észre hogy a beágyazott videónál a teljes képernyős megjelenítést lebonyolító gomb nem működik:S
  • byzhouse
    jó látni,hogy "foglalkoztok" SG-vel. reméljük,hogy még sok javítás/frissítés lesz
  • Jim Morrison
    lol :D
  • Dzsini
    addig ne vegyél komolyan, amíg nem Efreettel fenyegetőzök :) Tényleg örülök, hogy rávetted magad.
  • bracsek #17116
    Rossz vagy :((
  • Dzsini
  • bracsek #17114
    Kérem, kérem :)

• Dzsini
    ezért minimum egy vállveregetés jár :)
  • zeli
    Nem nagy bug, de azért leírom. A főoldalon ha a DVD/film résznél rákattintok az első cikkre, akkor a http://www.sg.hu/film.php-t hozza be. A többinél rögtön a cikket jeleníti meg.
  • bracsek #17111
    Küldtem privátot St nek. Chatlogból felbátorodva, remélem nem kapok érte bant mint előző privátomkor. :)
  • bracsek #17110
    Nem fél attól, mert szerintem amúgy nem fórumozik itt minden nap.
  • tommygear
    má jó
  • Jim Morrison
    ja, tamogatom :D
  • cSuwwi
    miért nem képes a fejlesztő idenyögni valamit, elég cigány megoldás a changelogba írkálni.
    ha ennyire fél hogy "lebukik" regeljen egy másik accot. megáll az agyam ezektől a megoldásoktól -.-
  • biomage
    és az mi volt? :D
    A bannerbe bármit lehet írni?
    ha az akkor azt nyugodtan maradhat, jó dolog más ipjét megtudni esetleg egy vírust feltolni a gépére és megtudni jelszavát.
  • bracsek #17105
    Favágó de biztonságos, csak éppen még mindig van egy hiba amit én ide leírtam 1x.
  • tommygear
    nem lehet sehol új témát nyitni
  • cSuwwi
    jó látni, hogy súlyos hibánál egyből "van rá kapacitás"
    még mindig elég favágó a megoldás.
    preg_match-el kéne url-re szűrni. itt egy tökéletes script a php.net-en, ami biztosan jó lesz:

• bracsek #17102
    Csak tudnám mivel szűri hogy a ' jel még mindig megmarad de a > már nem és a " szerintem sima str_replace.
  • bracsek #17101
    Már már 99% elküldjem e tehenet fejni? Ha még mindig beteszek egy videót amire rákattintok és alert jön elő?
  • bracsek #17100
    Tehenet fejni, isteni :D
  • cSuwwi
    well, a videó sztem még mindig hackelésre alkalmas, remélem nem a js-be lett betéve egy url szűrő, mert akkor menjen a fejlesztő inkább tehenet fejni...

katt a videóra

• Tuvok #17098
    Privikhez lehetne rakni egy összes kijelölése, vagy összes törlése funkciót ?