27328
-
ldavid #17137 ok, csak chrome-ban volt szar, frissítés után jó lett -
#17136 nálam nem látszik semmi, jobbgombos menüben meg egy "movie not loaded" felirat van - bénán linkelni eddig is lehetett, ez most más kellene, hogy legyen? -
ldavid #17135 flash tagekkel lehet weboldalt embedelni - nemjóígy -
Bala10 #17134 -
#17133 Köszönöm :) -
#17132 nekem az volt, hogy "asd" akkor is ugyanezt csinálta
szintén tetszenek a fejlesztések, hajrá:) -
n3whous3 #17131 most változtattam meg az aláírásomat a beállításokban és érdekes lett az eredmény...
egy példa
most tisztán csak annyi az aláírásom, hogy 'pú', előtte egy ascii artot raktam volna be és figyelmeztetett, hogy html kód van benne, visszadobta. Lehet mégis bepostolta és az rosszalkodik? -
#17130 tetszenek a fejlesztések
csak így tovább -
bracsek #17129 Nagyobb betűre természetesen nem, ha neked nagyobb kell akkor ajánlom figyelmedbe a Ctrl+ ot. képeket majd eldöntik. -
#17128 még mindig 70% és felette van az 1024x768 vagy kisebb felbontás - főleg mióta eljött a netbookok kora. -
#17127 ezt majd az illetékesek eldöntik
rendelkezésre állnak a userek gépeinek felbontóképessége, ebből a statisztikából ki lehet hámozni mire van igény -
#17126 nem kell semmiből nagyobb, legfőképp betűkből nem -
#17125 de a beszúrható kép 750, nagyobbnál már átméretezi a rendszer
esetleg betűk mérete is lehetne alapból nagyobb -
bracsek #17124 Nem 750 hanem 800. -
#17123 a 750 széles hozzászólás dobozt jó lenne bővíteni
manapság a legtöbb ember már szélesvásznún fórumozik és a HD képek mellett megjelentek az online nézhető 750 pixelnél szélesebb videók
ezzel együtt a feltölthető kép méretét is érdemes lenne növelni VIP-nél -
bracsek #17122 Az a fjucsör a biztonság áldozatává vált. -
#17121 Na azt még elfelejtettem leírni hogy a "videó beszúrása" opció/script alkalmazása során észleltem a problémát....
Elnézést a véletlen dupla hsz-ért.... -
#17120 Azt vettem észre hogy a beágyazott videónál a teljes képernyős megjelenítést lebonyolító gomb nem működik:S -
#17119 jó látni,hogy "foglalkoztok" SG-vel. reméljük,hogy még sok javítás/frissítés lesz -
#17118 lol :D -
#17117 addig ne vegyél komolyan, amíg nem Efreettel fenyegetőzök :) Tényleg örülök, hogy rávetted magad. -
bracsek #17116 Rossz vagy :(( -
#17115 -
bracsek #17114 Kérem, kérem :)
-
#17113 ezért minimum egy vállveregetés jár :) -
#17112 Nem nagy bug, de azért leírom. A főoldalon ha a DVD/film résznél rákattintok az első cikkre, akkor a http://www.sg.hu/film.php-t hozza be. A többinél rögtön a cikket jeleníti meg. -
bracsek #17111 Küldtem privátot St nek. Chatlogból felbátorodva, remélem nem kapok érte bant mint előző privátomkor. :) -
bracsek #17110 Nem fél attól, mert szerintem amúgy nem fórumozik itt minden nap. -
#17109 má jó -
#17108 ja, tamogatom :D -
#17107 miért nem képes a fejlesztő idenyögni valamit, elég cigány megoldás a changelogba írkálni.
ha ennyire fél hogy "lebukik" regeljen egy másik accot. megáll az agyam ezektől a megoldásoktól -.- -
#17106 és az mi volt? :D
A bannerbe bármit lehet írni?
ha az akkor azt nyugodtan maradhat, jó dolog más ipjét megtudni esetleg egy vírust feltolni a gépére és megtudni jelszavát. -
bracsek #17105 Favágó de biztonságos, csak éppen még mindig van egy hiba amit én ide leírtam 1x. -
#17104 nem lehet sehol új témát nyitni -
#17103 jó látni, hogy súlyos hibánál egyből "van rá kapacitás"
még mindig elég favágó a megoldás.
preg_match-el kéne url-re szűrni. itt egy tökéletes script a php.net-en, ami biztosan jó lesz:
-
bracsek #17102 Csak tudnám mivel szűri hogy a ' jel még mindig megmarad de a > már nem és a " szerintem sima str_replace. -
bracsek #17101 Már már 99% elküldjem e tehenet fejni? Ha még mindig beteszek egy videót amire rákattintok és alert jön elő? -
bracsek #17100 Tehenet fejni, isteni :D -
#17099 well, a videó sztem még mindig hackelésre alkalmas, remélem nem a js-be lett betéve egy url szűrő, mert akkor menjen a fejlesztő inkább tehenet fejni...
katt a videóra
-
#17098 Privikhez lehetne rakni egy összes kijelölése, vagy összes törlése funkciót ?