Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
én meg nem látom egyiket sem és bolgodan sgzek 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Fabio Capello
😄DD

Sir Quno Jedi
Akkor ha nem inged, miért veszed magadra??!?! 😄 A kis lámákról volt szó...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
tisztelet a kivételnek 😛 (én tökéletesen értem, és mondtam nem is egyszer 😉 😊)

Sir Quno Jedi
Ja, de ezt nem érti a sok kis láma. Kéne valami felhomályosító baner, avagy valami ilyesmi, de ezeknek az is kevés lenne...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
Hirdetésekrõl:

3 éve a Sanoma Budapest Zrt értékesíti a felületeinket. Az SG.hu szerkesztõségének semminemû beleszólása nincs a kikerült hirdetések tekintetében.

Nekem sem tetszik a fiatal baloldal hirdetése, de ez van, nem tudok vele mit kezdeni.
Fabio Capello
ajaj most kezdek félni tõled 😄 szóval azér merül le a bankszámlám mindig olyan érdekesen... 😄

gabber_saviola
többet tudunk a fórumozókról mint gondolnád 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
ezis prokontra helyzet. lásd be nem mindig vagytok tisztában azzal hogy mennyire kártékony az illetõ, ill elsõ alkalom volt e vagy a sokadik 😊

gabber_saviola
Arról nem is beszélve, ami nemrég történt a MU topikban, mikor az ex-hg vulgáris szavak kiséretében törölgette a számára nem tetszõ kommenteket. Szal csak óvatosan, a jogok ápgrédelésével 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Teljesen jó , hogy a házigazdák nem tudnak büntetõpontot adni, bele sem merek gondolni, hogy mi lenne ha tudnának 😄 Emlékszem mikor hg lettem, akkor a moderátor elmondta nekem, hogy ha vmi olyat észlelek ami nem a topikba való, akkor keressem fel a moderátor topikot és jelezzem neki (szerintem ez most is megállja a helyét, mivel nem a hg-nak a feladata hogy mérlegelje a helyzetet).

Fabio Capello
námtudtam 😞 Azt hittem kifutottatok a kapacitásból, nem gondoltam hogy ennek mélyebben fekvõ magasabb szintû okai vannak, sorry 😞

gabber_saviola
nem véletlenül lett elrejtve

Fabio Capello
Talán tényleg sikerülhetne, de az is tény hogy a PC-s fórumban van messze a legtöbb vérpistike, szóval amíg tényleg nem lehet megoldani a multireg dolgot és a többi problémát, addig õk továbbra is nyomatni fogják a dolgaikat, a rendes dolgos HG-k (mintén 😄) meg törölhetnek...

ivjoe
Topic close míg a probléma meg nem oldódik/del.
de ne nekem sírjatok, ha ott valamit összeszedtek, eddig is megvoltam egyedül a topikomban, ezentúl is megleszek nélkületek, nekem bõven elég heti egy látogató, az meg még belõletek is kikerül, tévedésbõl is.
kulabácsi
nem fogod ezzel sem elérni azt h ne menjünk be abba a topikba, szarunk a tiedre, az a topik pedig tovább fog élni ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Elég meglátogatni azt a topikot és nõ a száma, mit írtatok abba a topikba?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172747217 topik meg van bolondulva lõjjétek le vagy valami. Ez az egy csinálja, mikor bemensz egyet hozzáad, írsz az már2...
tugyiti
Jó estét kivánok !!!5

természetesen van tovább is csak nincs akkora felbontású monitorom,kérném a hiba elháritását mer ugyan szeressük bracsekot denem ennyire <#rolleyes>
kulabácsi
ja ez úgy értendõ h ha a sedózáj topikot berakod a kedvencekhez vagy írsz abba a topikba akkor rakja be a bracsek topikot 2X

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
nem rakja be, csak a bracsek topikot 2X

SHADOWEYES7
100 x csináltam már, ugyanaz a problem ..........

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

akyyy
vedd ki kedvencekbõl, aztán vissza. ilyen régen is volt nekem

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sadist
omg h4x0r :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SHADOWEYES7
Ja ez nálam is bug most.

help valaki

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mi történt? Ölnek meg érte, pedig én nem változtattam semmit az utobbi 2 napban... (még a saját topikom fejlécében se.)
Most komolyan miért pont én? 68568 topik közül miért pont az enyémet szúrja ki a rendszer?
Sir Quno Jedi
Én olyat nem tudhatok, nem vagyok fejlesztõ itt. De nem valószínû. VIP-eseknek így is szép nagy.

1ébként a warez olyan mint 1 10fejû sárkány, ha valamelyik fejét levágod 2 nõ mégdurvádd nõ a helyére
HP-ban olvastam csak ott feketemágiával volt

1ébként galériának a tárhelyének a növelését nem tervezitek ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sir Quno Jedi
mindenik

De melyik csütörtök ? 😛

bertino
ott megvan kb. a 65% esélye annak sztem, ha összefognak modik és minden fórumra ügyelnek benne a warezra.

másképp kizárt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
egyelõre pont ilyen okok miatt nem ismétlõdik a történelem a konzolos mintára, a játékosban a huszárfront elég erõs, ott még jó darabig esély sincs a változtatásra :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BiG G
majd megszokod 😉

Be lehet állitani mit blokkoljon és mit ne.
Köszi de én üresnek érzek 1 oldalt reklám nélkül, most is az zavart, h a játékosok fórumában szokatlan helyre került :S

precision
adblock kiterjesztés ff -hez... de nem én mondtam 😊

Bazinga!

ProGabe
azt tudom,hogy imageshack,képfeltotés.hu le vannak tiltva,de ahogy észrevettem van még ilyen oldal.pl imagebucketrõl próbáltam képet beszúrni,és nem jelent meg a hsz

megtudhatnám mik ezek az oldalak?változások naplót már néztem...

Cat 02:adblock kiterjesztés!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem lehetne pop-up-ban megoldani a reklámot ? azt legalább blokkolja az FF :S

BiG G
Na éppen ezért, mert a konzolos warez-hangulat és szokás is a pc-fórumból terjedt át, szóval elõször ott kéne rendet tenni. Tény hogy akkor az ott fórumozók fele banra menne, de szerintem a másik fele nem bánná 😄

Borg: szigor kell és kész! diktatúra van, nem óvoda 😄 természetesen azok vannak többségben akik kevesebb szigort akarnak, de a "húszmillió légy nem tévedhet" elv alapján nem is biztos hogy nekik van igazuk.

Sir Quno Jedi
Pécések nagyon warezra épülnek és szinte kizárólag vérpistikék vannak hatalmon. 😄 De ha a konzlosban jók a tapasztalatok hsszabb távon is, akkor talán rá lehet venni egy maréknyi bátor modit, hogy áldozza be magát és õrjöngõ öngyilkos szamurájok módjára vessék be magukat az ingoványba... 😄

Bár AZT a napot véres csütörtökként fogják emlegetni. Vagy legalábbis valami ilyesmi.

Az egyik félnek azért sír a szája mert túl szigorúak a moderátorok, a másiknak meg azért mert nem eléggé. Na akkor most rakjál rendet itt.
BiG G
akkor valaki(ke)t rá lehetne ereszteni a pc-s szekcióra is, mivel ott van igazán nagy dzsumbuj... vagy az már nagy falat lenne? ;D

Sir Quno Jedi
DE bizony a konzolos szekció megtisztulási folyamatba van tétetve! ÉS jól haladunk. Szokni kell a rendet, de úgy tûnik menni fog. Ha mást nem, akkor elõször tûzzel-vassal (ez a szakasz folyik most). 😄

BiG G
nem akarok vészmadárkodni, de ha lassan nem lépnek/tek valamit az ügyben, akkor még ennél is mélyebbre fog süllyedni az sg. lassan már így is közröhej tárgya netszerte, és jogosan. a warez és a virpistikék melegágya lett az sg, egyéb elfajzásokról nem beszélve. csak saccolni tudom az aktívan fórumozok átlagéletkorát, egészen biztos vagyok benne hogy 18 év alatt van. a probléma pedig jóval összetettebb mint az elsõre látszik. a "vezetõség" nem foglalkozik a fórummal, multireg és említett warez jelenségek hétköznapiak (és attól nem oldódott meg semmi, hogy lett egy antiwarez topik), de ez csak a jéghegy csúcsa. az sg inkább játszótér lett, mintsem fórum, tisztelet a kivételnek. persze könnyen beszélek én, nem vagyok itt 5-6-7 éve, de eleget láttam és hallottam. persze ez is adja az sg kuriozitását, mivel itt olyan dolgok megengedettek, amiket máshol gyomlálnak tudatosan, ezért burjánzott el minden. én szeretem az sg-t. szeretek idejárni, nem sorolom mik miatt, de sokan így vannak ezzel. ahol tudom védelmére is kelek az sg-nek, de a fentebb írt tényeket már nem lehet elkendõzni.

Fabio Capello
totál külföldi tulajdonban van 😊 (finn a vezetõség), a hotdog is sanoma tulajdon, és még valami: a sanoma és az sg.hu között kooperatív együttmûködési szerzõdés van, nem sanoma tulajdon -> így nem tudni ki intézi a reklámokat, ha gondoljátok utánakérdezek. Mindazonáltal a Sanoma nem attól fog csõdbe menni ha leveszik a reklámokat 😊 (Elvégre Magyarország vezetõ médiavállalatáról van szó, amely mint egy 100 magazin, napi és hetilap, valamint a startlap, a hotdog és még számtalan más oldal tulajdonosa!) Ezalapján csak kismértékû a nyereség ebben az együttmûködésben 😊

Pheel
"De vajon miért érzi ön jogosnak a felháborodását? Mi baja lehet a „médiák” alakkal? Talán úgy gondolkozik, hogy a média eredetileg a latin medium „eszköz, közeg, közvetítõ” szó többes száma, és ezért a magyar médiák alak logikailag helytelen volna, mert egy többes számú szót még egyszer többesbe tesz. Logika...! – kacag föl a nyelv. Ha elkezdünk logikát keresni, többször is kaphatunk agyérgörcsöt."
Olvass, aztán fogd fel, hogy miért teljesen lényegtelen, hogy mi van a latinban!
precision
pici off:

média már alapból többesszámú alak, az 'a' a latinban a többesszám jele
a média egyes számú alakja a médium
tehát olyan hogy médiák, nincs

off vége.

Bazinga!

joebacsi
a reklámfelület értékét az egyedi látogatók száma adja, ehhez pedig elég komolyan hozzájárul az élõ fórum, így közvetlenül a fórumozók is

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
részemrõl ugyanúgy lenne hangoskodás, de ezt már leírtam párszor

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

(Azért azon érdemes elgondolkodni, hogy ha a másik oldal hirdetése lenne, ugyanígy lenne-e hangoskodás az ellenkezõ véleményen állók részérõl, vagy azok csak azt látnák benne ami: egy reklám.)