27328
  • bertino
    jaja, userekre alkalmazva nem lenne rossz
  • tommygear
    ígyvan, úgyse nyilvánulsz meg sehol értelmesen
  • miilann04
    jöhet az ignore gomb!
  • Hegi90
    na igen, gondoltam, hogy a főtrolloknak nem fog tetszeni az ötlet :)
  • byzhouse
  • jhetedikj
    (uplike)

:D
  • Bala10
  • tommygear
  • Hegi90
  • Cat 02 #17168
    Nem kéne túlbonyolítani az SG-t, teljesen jó ahogy most van.
  • n3whous3
    És ha nem lenne downvote, csak lájk? A nem, vagy kevés lájkot kapott hsz-ek az átlagosak, a sok lájkot kapottak meg a fontos hszek. Ezt olyan szinten úgyse másítaná meg senki.
  • jhetedikj
    télleg az, mondtam én hogy ronda:DDDDD
  • Hegi90
    downvote.
  • jhetedikj
    itt annyi troll van, hogy szerintem a normálisak lennének unvote-olva(de ronda szó ez így:||)
  • Hegi90
    A vote lehetőséget viszont köthetnénk regisztrációtól eltelt időhöz, mint a gumi látogatását.

Amúgy amit sose értettem: miért nem lehet azokat az usereket "törölni" (vagy is inkább a használat jogát megtiltani, ha fontos az SG-nek, hogy meglegyenek az emailjeink és egyéb adatok), amikre már évekkel ezelőtt nem léptek be, csak azért regisztrálták, hogy írjanak egy hsz-t, utána még a usernevet is elfelejtették, vagy csak szimplán azért hozták létre, hogy trollkodjanak. Amikről meg nem tudjátok eldönteni, hogy törölhető-e, azoknak meg küldötök egy emailt, hogy még mindig akarják-e használni, különben befagyasztják, amíg nem aktiválja újra.

Egy csomó problémát ki lehetne ezzel szűrni...
  • Hegi90
    Mondjuk igen, sg-n tényleg kurvasok a troll, ráadásul a nyáladzó fajtából (másra sincs ideje, csak hogy szétbasszon egy topikot...)

Tényleg, idióta topikból nem láttam mostanában egyet se, lemaradtam valamiről?
  • Dzsini
    erről annyiszor szó volt már - az a gond vele, hogy vagy sokkal nagyobb közösség kell hozzá (~kongregate, youtube ahol láttam), hogy néhány troll (van bőven, és 5 perc újakat regisztrálni) ne tudjon tönkretenni egy-egy értelmes hozzászólást, vagy akár egy nem kedvelt felhasználót, vagy sokkal szűkebb, lehetőleg zárt, szigorúbb közösség kell hozzá (~pl. a nem létező zárt magyar torrentszerverek), ahol a trollokat seperc alatt kizárják.

persze meg lehet próbálni, de nem bízom benne.
  • bertino
  • Hegi90
    A legtöbb közösségi oldalon már elterjedt, szerintem itt is hasznos lehetne: a hírek alatt lévő kommenteket up-, illetve downvote-olni lehetne, így ha vote-ok szerint rendeznénk a kommenteket, felülre kerülnének az értékesebb, népszerűbb hozzászólások, a flamekeltőket, idiótákat pedig odáig lehetne downvote-olni, hogy a lap aljára kerülnének, esetleg automatikusan el lehetne őket "hide"-olni, ha túl sokan downvotolták, és egy külön gombbal megmutatni a hozzászólást, ha valaki kíváncsi rá.

A fhasználók adatlapján pedig fel lehetne tüntetni, hogy mennyi vote-ot gyűjtöttek össze.
  • Dzsini
    régen eltűnt a törlés gombra :) igaz, nem effektezett.
  • Cat 02 #17157
    Legegyszerűbb lenne egy szép effekt és bumm, eltűnik a hozz. szolás.
  • Efreet
    hagyd nyitva, kapcsolj vissza róla, és minden törlés azt frissíti - nem kell leokézni, lehet gyorsan takarítani.
  • tommygear
    hozzászólás törlésekor ne jelenjen meg külön ablakban, hogy "A hozzászólás törölve lett" elég lenne egy figyelmeztető ablak és leokézni vagy vmi, elég idegesítő sok hsz törlésekor mindig kilépkedni
  • morcosqtya
    legmegbízhatóbb levelező-partner. magában talán nem csalódik az ember.. :))
  • Zoli007
    Nincs valami lista a legtöbbet favolt topikokról?
  • tommygear
    az értelmetlen félmegoldás
  • SHADOWEYES7
    Minek?
    Nem birod megállni és küldözgetsz magadnak?
  • biomage
    Lol tényleg tudok küldeni saját magamnak püt :D
    esetleg ere lehetne gátlást csinálni :D
  • Jim Morrison
    :D
  • n3whous3
    írj magadnak egy privátot és minden gondod megoldódott
  • tommygear
    ha nincs bejövő privát üzenetem 1 sem akkor nem tudom megnézni a kimenőket mert nincs rá menüpont

már egy párszor írtam ezt talán most javítva lesz :)
  • bracsek #17146
    Bocsi cSuwwi :)
    A MARQUE TAG MÉG MINDIG HIBÁS.
    Mindenesetre eddig ez az egyik legviccesebb hiba :D

test
  • cSuwwi
    scriptként már megcsináltam de sose publikáltam, mert több aggályt is felvetett, szóval ez jó ötlet lenne, ha alaptól tudná a rendszer
  • n3whous3
    lehetne olyan fícsör, hogy ha rámegyek egy topikra, amit nem érhet el nem beregizett, akkor a bejelentkezés ablak lenne, bejelentkezés után meg a topik? Sokszor van, hogy épp kapok egy linket, vagy valami, de nem vagyok bejelentkezve és kényelmesebb lenne.
  • morcosqtya
  • Dzsini
    megint csak Opera Mini - az tiltja a beépülőket, spórol a sávszélességgel, a flasht, java-t, ilyesmiket megszűri (valamint frissítsd az Operát is, már 5.1 van), mivel nem böngésző, csak egy megjelenítő, ami a norvég szerverekről kapja a tömörített adatokat.

A youtube alapesetben pedig .flv vagy .mp4 videókat játszik le egy flashben írt lejátszóval, maga a videó nem flashben van írva (ezért is lehet könnyen lementeni a fenti formátumokban), és a külső lejátszók sem a flash filet töltik be (hiszen az csak a lejátszó), hanem a videóadatot.

Komolyabb netezésre pedig létezik az Opera Mobile is, az teljes értékű böngésző, jóval nagyobb tudással, mint a Mini (viszont több adatot is forgalmaz)
    http://www.opera.com/mobile/download/htc/touch_hd_t8282/
  • morcosqtya
    Igazad lehet, majd meglátjuk.
    Opera mini 5 beta.
    Ma kipróbálom explorerből is, bár az jóval lassabb lesz.

OFF:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha egy készülék (ill. az OS) támogatja a flash-t akkor tudom ugye megnézni az embeddelt videókat (pl humorosból), közvetlenül az oldalról. Na ez jelenleg nincs. (htc Touch HD, WinMobile 6.1, gyári 1.56-os ROM)

Van benne külön YouTube progi (alap), azzal meg tudom nézni a videókat, az nem flash-megoldás?? ezt nem értem, hogy pont ez volt a probléma az iPad-eseknél, hogy nem volt benne flash támogatás... ezért fujjogtak sokan.
    Most itt elvileg nincs.. de van YouTube progi... én vagyok hülye de nem értem.

Bocs az OFF-ért, befejeztem.
  • Dzsini
    ha Opera Mini-t használsz, ott előfordulhat, hogy másik norvég szerver szolgál ki navigálás közben, ezért az SG IP-változást érez, és kiléptet? (nem próbálgattam, így csak tipp)
  • morcosqtya
    Most látom csak, hogy időközben a zöldszar topicban már meggyógyult a fenti rész. Hónapokig szürke volt.
  • morcosqtya
    Mobilnettel (pda-ról) belépve, ha egy topicból a "fórum" menüponttal visszamennék a fórum főoldalamra, néha előfordul, hogy ki is léptet azonnal.
    Továbbá a fenti "fórum" link eltünik a helyén szürke "semmi" :) van, mint a zöldszar topicban. Ez mi?

Néhány oldal optimalizálva van (vagy alternatív megjelenítésű) mobil elérésre is (pld IWIW "csökkentett módja").. SG-nél mi a helyzet? (gyanítom, hogy nincs ilyesmi)