Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, soha, miért? Miaz? 😉

mondjuk a doom az egy kicsitt jobb.

meg is csináltam dom felhasználásával a document.body.innerHTML-ig kellett visszamennem a feldolgozásba és renderelés végett belassul az egész 😊 a dom-nak is csak akkor van értelme, ha vannak id-ek, és ha nincsennek inline deklarálva style-k.

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére."... 😊

tomsolo
"persze ezen tábláknak se id se name se se se szóval semmi"
ahaha

domról hallotál e már?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
de a goldfinger modik ügyesen kolorizálhatják a topikok címét...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Én pl csak a [ #hehe]-t tudom 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[HUN]FaTaL
Mert lusta vagyok kiválasztani a szmájlikat, vagy annyit gépelni 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hát jó igazából csak egy ötlet volt😊

Én meg úgy vagyok, hogy néha jobban esik a sima szöveges smiley, mint a gif smiley. Valahogy más a kettõ.
precision
szerintem is rossz ötlet

ha én leírom azt pl hogy valami😄olog (tehát a valami és a Dolog közé egy kettõspontot teszek, és még lusta is voltam vagy véletlenül nem raktam space -t közé akkor ne nézzen ki így: valami<#vigyor>olog
és lehetne még ragozni, csomó helyzet elõfordulhat mikor nem szmájlit akarok tenni de gyakorlatilag annak néz(het) ki a dolog mondjuk egy szmájlikat behelyettesítõ script számára

Bazinga!

bertino
én sem támogatom igazából.
ha valaki gyorsan akarja írni a hsz-t, nem biztos, hogy egybõl smiley-t akar.

szal ha smiley-t akarsz, akkor inkább válaszd ki, hogy melyiket rakja be, de magától ne alakítsa át hozzászólás írásakor.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sztem ne, jó ez így

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rage47
(mindenki értette sztem...😊
BiG G
Akkor fogalmazzon magyarul. Amúgy fszság az egész, ne alakítgasson át semmit.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Úgyérti, hogy amit beírsz betûvel, azt fordítsa le magától képnek.

Szóval
😄 = <#vigyor>
BiG G
wtf? adjon hozzá a hszekhez szmájlikat a rendszer? nem tudom honnan jött ez az ötlet, de meg vagy huzatva

[HUN]FaTaL
Egyes szmájlikat alapból betehetne a rendszer amikor elküldöm a hozzászólást (pl. 😊, :-), 😄, :-D, 😞, :-(, :'( stb. 😊

Hát igen, de mi nem akkor születtünk, amikor minden leírást elolvastak mert nem volt vissza gomb 😛
Dzsini
így jár aki tovább-tovább-tovább-befejezéssel telepít, és nem olvas. (másnéven click-only user)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SHADOWEYES7
ohh, köszönöm 😊

de idáig nem volt ilyen<#wow3>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ivjoe
Mi? o.O
Ha a magyar zászlóra és a telefon ikonra gondolsz, az a skype-od lesz, gondolom most raktad fel, az összes üzi pont annyi jegyû, mint egy telefonszám, így a firefox-ba/ie-be beépülõ skype kiterjesztés azt hiszi, hogy tel. szám.
Megoldás: töröld a böngészõbõl a kiterjesztést. 😊
Rage47
én letiltottam a skype kieget firefoxhoz😊
SHADOWEYES7
õõõõõõõõ, ez csak nekem tünt fel?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dying Soul
összes kedvenc törlése egy gombnyomással.

Fabio Capello
lol, merész vagy ember

Sadist
Aki travianozik, fõleg aki még a szaros kis reflinkjével is szpemmeli a fórumot, az nem lehet sikeres ember.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

az egy hülye.
BiG G
tessar

pá...

ebben egyetértünk, Pyxnek igaza van (:
nyamiag
ugyan nem tudom mirõl van szó, de Pyxnek igaza van (:

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

SMACKDOWN18
szigoru buntetesseket szetosztogatni azoknak akik topikot nyitnak es nemirnak bele vagy nem neztek utana hogy van-e meg egy.A 2. pedig hogy ne birja mindenki latni a szemelyes informaciokat

1 a témát nem én kezdtem
2 St már ide ebbe a topikba írta be, hogy már rég dives szerkezetû a fórum
ergo értelme nincs szerinted, de valamiért mégis megcsinálták, csak maradt egy két táblázat és nem csak, divnek is van ahol inline be van írva.
3 moderátorral nem vitatkozok
4 csak arra ment ki a dolog, hogy amit megjelenésem elõtt Big G leírt, hogy greasemonkey-el meg lehet csinálni, az igaz (lásd az adatlapom) csak ez a fórumon kb 2mp alatt fut le, ami zavaró.
5 a monitorom 1152 px szélességre van állítva 4:3 képaránnyal.
6 azért mert te visszaraktad a régi logót is az adatlapodra, mi is költözzünk vissza a múltba
7 2 mûvészethez valamilyen úton kapcsolódó topikod is van, mégis kijelented, hogy a design nem fontos (hogy néz ki a zasztalod és a deviantar)
8 nem vagyok kreatív, 4 phpbb themet raktam az adatlapomra, és a topikomban is ott volt, de a belassulás végett panaszkodtak, és kiszedtem.
9 nem kell engem megölni, mert én csak arra válaszoltam, amit felvetettek, és nem azért válaszoltam, mert hubeokosvagyok, hanem mert megcsináltam a lehetõségek szerin és nem lett az eredmény elfogadható.
Pyx
Ez nem a css zengarden, nem itt kell kiélni a "kreativitásod". 😊

enihú, nincs értelme divesíteni.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Mondtam én, hogy változtassák meg a szerkezetét? NEM, csak annyit, hogy az ilyen <TABLE id="mainmenu" ALIGN=CENTER VALIGN=MIDDLE CELLSPACING=2 CELLPADDING=2 BORDER=0 WIDTH=850> attributumok végett mi sem tudunk változtatni magunknak.
"de hátha vesz valamelyik nagyfõnök egy bazinagy képernyõt és akkor legalább átrakják ezeket a css fájlba"

A honlapokat a fejlesztõk nem maguknak készítik, hanem a felhasználóknak. Jelenleg azok jórésze 1024-ben olvassa a weblapokat, így nagyon hibás döntés lenne nagyobbra optimalizálni. A nem fixre belõtt szélességû weblap pedig teljesen szétesne, hidd el, ki van ez találva, nem véletlenül vannak úgy a dolgok, ahogy.

jah álmodjkirálylány, ha ez ilyen 1xû volna csak az sg-t mikor írták (anno õskorban) táblázat volt a menõ hübejó meg minden, aztán jött egy divesítési hullám most is tart már ha nem div akkor szétyen, de erre ki se térjünk, csak a lényeg, hogy az õskori fóráskódól benne maradt pár tábla és pár széllességre vonatkozó attributum <-- és itt jön be a greasemonkey és vagy extension szívatódása, persze ezen tábláknak se id se name se se se szóval semmi, ezért hogy lehessen vele mit kezdeni, meg kell várni mig betöltõdik az oldal, és ez egy 1-4mp után történik meg, ekkor egy renderelés... és totálbelassulásnak fog tûnni, mivel lessz egy újra megjelenése a lapnak. meg amúgy is tényleg css fájlban kellene legyen a széllesség magasság betûméret, de nincs ott. De mintha már ezt én itt egyszer leírtam, de hátha vesz valamelyik nagyfõnök egy bazinagy képernyõt és akkor legalább átrakják ezeket a css fájlba, csak pepecselõs munka, mert átkell nézni az egészet.
BiG G
látom nem érted a lényeget, ezért elmagyarázom. egy css-fájl tárolja (legalábbis merem remélni) az oldal megjelenésére vonatkozó adatokat, úgymint színek, elemek méretei, pozicionálása, stbiek. ezt felül lehet bírálni, ezt szokták csinálni a saját topikokban - bár ott csak hátteret vagy fejlécet cserélnek, de az elv ugyanaz. globálisan viszont csak úgy lehet megoldani, ha a böngészõnek megmondjuk hogy az sg.hu tarományán belül minden oldal így meg így jelenjen meg. erre nemigazán lenne lehetõség, de a firefoxhoz készült egy greasemonkey nevû kiterjesztés amivel lehet használni ilyen felülbírálásokat (is, mert alapvetõen nem arra készült), csak valakinek meg kéne írnia 😉 aztán elképzelhetõ hogy nem ennyire egyszerû a dolog, sõt.

Csak át kéne szerkeszteni egész oldalt
(ugye fejléc is fix széles)

BiG G
lehetne írni rá szkriptet amit a greasemonkey mozgatna, vállalkozó szellemûek elõnyben.

mflex
😄D milyen igaz...

What about the forests?

joebacsi
tegyél a helyükre ciciket, rögtön kellemesebb lesz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mflex
Hidd el már megszoktam 😊
de ,ha a napfényes oldalát nézzük,akkor a Te esetedben egy 3 soros szöveg 1 sor lesz 😄

Mindensetre engem ez sokkal jobban zavar,hogy - Cat 02 szavaival éljek- ekkora üres placcokat látok kétoldalt

What about the forests?

Ha teljes monitor szélességû lenne a 27"-eseden a fórum, akkor nem tudnál rendesen olvasni: 50 centi szélességnél már a fejed is forog, és amikor végigolvastad a sort, nem találna vissza a szemed a következõ sorra, mert nem tudnád melyik az. Nekem 22"-es van 1680-ban, teljes képernyõn olvashatatlan az egyszerû szövegfájl.

Dzsini
...én meg nem rakom teljes képernyõre a böngészõt (még 1024-ben sem)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fabio Capello
mea culpa, én kérek elnézést.

Amúgy nekem is elég nagy kék sávok vannak kétoldalt (notebook)

mflex
úgyvan😊

What about the forests?

Nem arra értette. Az SG fix széles, ergo nagyobb képernyõjû monitoron 2 oldalt van 1-1 rohadt nagy üres placc (fõleg wide screenen)

Fabio Capello
teljes képernyõ => F11

mflex
Nem tudom volt-e már róla szó,de egy wide monitoron (pl:27' ) legnagyobb felbontásban,nagyon gáz fórumózni.
jó lenne egy választható funkció,amely teljes képernyõre vált át,bár lehet csak engem zavar<#vigyor5>

What about the forests?

Fabio Capello
😄 😊

Valahol nincs mit enni reggelente, nehogy már ezen akadj ki 😉

Nekem is kell általában várni kb 5 percet ^.^