27328
-
#17217 És szerinted miért nincs egy normális se?
Hint: Nem az infrastruktúra hiánya, vagy a felhasználók alacsony száma miatt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en csak egy vok a sok kozul itt, de szemely szerint nem tamogatnam -
Wolfsnack #17215 egy minden hasznos funkciójában ingyenes társkereső oldalt fejleszthetne az SG
mert nincs a magyar weben egy normális se -
n3whous3 #17214 gecc :DDDDDDDD -
#17213 +1 -
#17212 vagy feltöltés sikertelen, de Te jobbat érdemelsz.. :)) -
#17211 :DDDD -
#17210 Ez is feature. Azért írja, hogy sikeres, hogy ne érezd szarul magad. Mint amikor a csaj mosolyogva mondja, hogy "most inkább nem mennék bele egy kapcsolatba, de még lehetünk barátok" :D -
#17209 -
#17208 most kipróbáltam,simán fölment -
#17207 8 kb... gondolom nem terheli le nagyon az SG szervereit... :)) -
#17206 nálam is volt ilyen,de csak a nagyobb (pár megás képeknél) -
#17205 Saját galériába nem tudok képet feltölteni.
Elvileg "feltöltve", de nem jelenik meg az albumban. -
#17204 nem latom a pu mellekletet. nem tudom, hogy miota van ez igy, nekem ez az elso eset, hogy mellekletet akartak kuldeni. -
#17203 nyugi énis írtam párat és nekem se
most nehogy az legyen a bajod, hogy hibákat jelzek egy épp erre (is) szánt topikban -
n3whous3 #17202 jó most egy pár milliméteres design hibán szerintem ne akadjanak már le, írtam ide sztem már vagy 2-3 hibát mostanában és arra se jött válasz :D -
#17201 random adja be nekem ezt a hibát egyik oldalon jó utána a másikon hirtelen nem... konkrét példát nem tudok mutatni -
#17200 ...plusz továbbra sem mondtad el, hogy milyen módon kell reprodukálni, hogy rá lehessen jönni a javítás módjára. -
#17199 csini :) nem egy-egy oldal css átírása kavarja el? -
#17198 aki csinálta ezt az oldal választó fícsört az tudja, hogy mit kell nézni a képen :)
de hogy te is értsd, ennek eredetileg ilyennek kéne lennie:
-
n3whous3 #17197 Az újabban fícsör, hogy nem jeleníti meg egy topikba bemenéskor az sg, hogy privát üzenetem van? -
#17196 Ha részletesen le tudod írni, hogy mit jelent a "néha bugos" (esetleg példát adsz arra, hogy hogy kell reprodukálni), akkor lesz értelme is ennek a hozzászólásnak, meg esélye annak, hogy javítsák. -
#17195 ez néha bugos nálam
-
Bala10 #17194 nemrég jártam úgy, hogy megkértem modit töröljön egy bizonyos hozzászólást. ezt meg is tette, meg még párat törölt is ami nem oda való volt, de addigra a már később írt hsz került a megjelölt hsz helyére és egy később érkezett modi azt törölte. :) szóval jó, hogy nyomtalanul eltűnik egy nem oda való hozzászólás, csak előfordul, hogy másik is áldozatává válik. -
#17193 ez a kedvencem :DDD
Suliban ha van net, egyből írom is a googleba: site:megaupload.com ... -
#17192 az egy más rendszer, más adatbázissal :)
(amúgy volt próbaidősen egy konkrét év-szó szerinti kereső, gondolom ha működik majd rendesen, akkor talán ilyesmire is be lehet idomítani - bár régebben nem nagyon bírta a rendszer, pedig moderátoroknak megvolt rá a lehetőség, de ki lett véve...) -
drevil666 #17191 na hát nem turkálni szeretnék, hanem katt...... és látom ki mennyit szól bele melyik topic-ba.
Filmkatalógus.hu működik pedig az gány oldal ehhez képest. Fórumozó összes hozzászólása és kész. -
#17190 dátum szerint nem tud sorba rakni :) - beírod a nevet, és használod a "site:" kapcsolót (ízlés szerint az egész sg-re, vagy topicra)
úgyhogy onnantól turkálás jön a találatok között (esetleg tovább szűkíted évszámmal, ilyesmikkel) -
#17189 muti hogy. kiváncsi lennék a legelső hozzászólásomra -
Cat 02 #17188 Úgy lenne jó, ha bemész topikba és alulra beírod a nevét, akkor kinyomja összes ottani hozz.szólását. -
#17187 google (többek között) megcsinálja neked seperc alatt :) (gumiszobát / sajátot nem) -
#17186 igen, valszeg jót tenne a szervernek hogy több tíz- és százezer hsz -t kéne kilistáznia és rendeznie topikok szerint
amúgy meg úgymond "senkinek semmi köze hozzá" hogy én milyen topikokba miket írok... persze tudom hogy publik az egész, de akkor is...
sztem értelmetlen amúgy... :) -
drevil666 #17185 Egy fórumozó összes hozzászólását lehessen listázni és szűrni topicok-ként. -
n3whous3 #17184 lehetne rakni egy, a topikra közvetlenül mutató linket azokon a php oldalakon, amik a belinkelt hozzászólásokra mutatnak? -
Szabi1991 #17183 -
#17182 -
ldavid #17181 nem lehetne a flash tartalom embedjét 640x385-ra átméretezni?
16:9-es videókat jobb lenne úgy nézni -
#17180 igen, a kiemelést belenyomja a link szövegébe is, és bár ékezetes webcímek vannak, színesek még nincsenek :) -
#17179 bug: ha a topikon belül alul keresek akkor a linkeket elszúrja a hozzászólásokban -
#17178 na annak már több értelme lenne