Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bazinga!
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nagyon weboldalfüggõ a dolog 😊
Lehet itt hozni az okos statisztikákat mindenféle tech oldalakról, de azért a nagy átlag még mindig jelentõs IE dominanciát mutat. A tények makacs dolgok.
a mozilla nem a ff fejlesztõje?😮 mert akkor mér van 2szer?
nő a konyhához, férfi a baszáshoz értsen.
Haver átjött h keressek neki valamit, meg gugliztam ff el semmi. Erre okosan odaszól h próbáljam meg az internettel 😄 (aztán odaengedtem és beírta h zeneletöltés.hu -.-')
Faterommal és bátyámal ugyanez a helyzet, 1szer megmutattam nekik, azóta azt használják, max a neptun miatt ie-t. Bár azt elismerem h IE 7 et még nem próbáltam 😊
Szóval ideje lenne kihúzni a fejed a homokból! Attól, hogy te mást használsz, még nem leszel felsõbbrendû. Ha így érzed, van még hová fejlõdnöd.
amúgy nekem mindegy, lényeg hogy azt használom ami a számomra a legjobb. 😊
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
Skatulyázás. IE-t a többség, FF-t a magát okosabbnak gondoló kisebbség, Operát pedig a majdnem láthatatlan maradék különc társaság használ. Ez sokkal közelebb jár a valósághoz.
és hogy ne off üzi legyen:
az ingyenes fórumoknak is jólenne figyelmeztetõ rendszer. igaz ahol én ténykedek ott az 1ik user készített 1 "okosságot", de nincs mindenhol ilyen okos ember. 😛 😄
de tudom vannak hibái is, nem a leggyorsabb sokszor, volt olyan amikor 800MB+t foglalt a memóriából és ha 1-2 mega a szabad lemezterület akkor hibával kilép. de mást hírtelen nemtudok.
Az operát meg kevesen használják, viszont sok szempontból a többinél jobb 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
<#gun>#gun><#bohoc>#bohoc>

<#gun>#gun><#bohoc>#bohoc>\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!