Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paypal ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fabio Capello
Igazából nem nagyon bízom ezekben az online dolgokban, jó lenne valami alternatíva is, pl telefonról felhívni egy számot, vagy átutalásos módszer

Rage47
miért, így is tök jó
bertino
ja valami alternatív jól jönne a mostani mellé 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
Átutalásos (nem bankkártyás) fizetési módot nem tervezel/terveztek? Tehát pl van egy számlaszám, arra kell utalni, közleménybe a userid -t vagy vmi egyedi azonosítót be kéne írni amibõl tudnátok hogy ki küldte a pénzt. És mivel ez nektek gyak. semmibe sem kerül, lehetne kedvezõbb ára mint ami az sms cuccnak volt.

Bazinga!

artschiatwork
szóval Ferrarira gyûjtöttetek <#idiota>

St
Az SMS VIP fizetés valószínûleg nem lesz újra, megvariálta a rendszert az üzemeltetõ (VOXINFO) és az egészet újra kellene programozni / tesztelni az alapoktól. Mivel elég lehúzós volt eddig is, és nem ebbõl lesz új Ferrárink, ezért ennek nemigazán látom értelmét.
gebana
igen? és a free fórumokra is kiterjed ez a tökéletességi mutató? 😄 mert ott most nagy a káosz :/

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

Dying Soul
Még mindig jó volna egy összes kedvenc törlése egy gombbal.

mNzJean
Én egy hete nyomozok ez ügyben<#fejvakaras> ,én sem tudok regelni , de válasz még nem érkezett sehonnan.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dragooon
ajnemár :-o
akkor #14861 😞

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

:S Az akkor nem jó... Akkor nem fogok hosszabbítani.
Sadist
Mintha régebben arról lett volna szó, hogy az SMS-es VIP fizetés megszûnik, mert a szolgáltató túl nagy sarcot szed le, és csak a banki átutalásos marad.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hali! Nem tudjátok, hogy mikor lesz elérhetõ az SMS-es VIP fizetés? Csak mert pont most nem mûködik, amikor már csak 3 napom van vissza, és meg kéne hosszabbítani a tagságot.
Pheel
Amit belinkeltem, az hat(6) statisztikát átlagol, erre te beraksz ide a hatból egyet. Volt ám értelme. Na OFF vége!
Változó... szinte lehetetlen pontosan megbecsülni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

OFF OFF
nagyon weboldalfüggõ a dolog 😊
Pheel
nem tech, erotika 😛
Pheel
Elárulom neked, hogy az IE is Mozillaként mutatkozik be. Ráadásul sok böngészõnek meg azt írsz be, amit akarsz, aztán azt hazudja magáról.
Pheel
Gondolom ebbõl 250 000 te vagy FF-szal. ;-) Esetleg innen lehet letölteni a FF-ot. ;-)
Lehet itt hozni az okos statisztikákat mindenféle tech oldalakról, de azért a nagy átlag még mindig jelentõs IE dominanciát mutat. A tények makacs dolgok.
Trashking
áhh értem. köszi

nő a konyhához, férfi a baszáshoz értsen.

Van egy olyan böngészõ h Mozilla (külön).

Trashking
ha off akkor bocsi:
a mozilla nem a ff fejlesztõje?😮 mert akkor mér van 2szer?

nő a konyhához, férfi a baszáshoz értsen.

Én a környezetembõl tanulok 😊
Haver átjött h keressek neki valamit, meg gugliztam ff el semmi. Erre okosan odaszól h próbáljam meg az internettel 😄 (aztán odaengedtem és beírta h zeneletöltés.hu -.-')
Faterommal és bátyámal ugyanez a helyzet, 1szer megmutattam nekik, azóta azt használják, max a neptun miatt ie-t. Bár azt elismerem h IE 7 et még nem próbáltam 😊

350000 látogató a google szerint, hát nem az explorer vezet... legalábbis nálam... jó nagyon googleközeli oldalon mérve, és aki a googlet megtalálja az a firefoxot is 😊
Pheel
10 éve netezem hardcore módon. Próbáltam sokféle böngészõt. Anno Netscape 3 Gold-on és lynx-en szocializálódtam. Informatikus vagyok, ráadásul hobbiként 7 éve webfejlesztõ. Nekem az IE vált be, pedig nem hiszem, hogy az IE az Internet. Tudom, hogy van más. Nem váltanék rá.
Szóval ideje lenne kihúzni a fejed a homokból! Attól, hogy te mást használsz, még nem leszel felsõbbrendû. Ha így érzed, van még hová fejlõdnöd.
IE-t általában azok használják akik azt hiszik h IE = INTERNET, aztán rájönnek h van más is és vissza nem mennének rá.

Pheel
Mondtam én, hogy nem skatulyázok? :-P
gebana
mert te nem skatulyázol XD

amúgy nekem mindegy, lényeg hogy azt használom ami a számomra a legjobb. 😊

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

Pheel
"ie-t a kisigényûek, ff-t az okosok, operát pedig a lusták használnak"
Skatulyázás. IE-t a többség, FF-t a magát okosabbnak gondoló kisebbség, Operát pedig a majdnem láthatatlan maradék különc társaság használ. Ez sokkal közelebb jár a valósághoz.
gebana
hoppá, azaz tényleg! 😞 bár eddig ha jól emlékszem csak a kezdeti rapidshare bénázásnál volt vele bajom.

és hogy ne off üzi legyen:
az ingyenes fórumoknak is jólenne figyelmeztetõ rendszer. igaz ahol én ténykedek ott az 1ik user készített 1 "okosságot", de nincs mindenhol ilyen okos ember. 😛 😄

ok. jó, az, de még operában javaszkriptes fájlkezelést nem írtam, de ha ezt is tudja, még a végén áttérek 😉
gebana
ie-t a kisigényûek, ff-t az okosok, operát pedig a lusták használnak. énnekem tökéletesen megfelel. kész, nem kell semmi beépülõt telepíteni, egérmozdulatok miatt teljesen elsorvad a kezem, mert mozdítani sem kell 😄 a jegyzet miatt sokkal kevesebbet kell gépelnem, a costum gombok miatt nem kell href oldalat használni/accot regelni stb. a mágus beléptet mindenhova, a személyes adatok szintén jó, a gyorshívó és még tovább is lehetne sorolni. lusta vagyok, nekem ezek számítanak. kényelmes és jó. sõt bolondbiztos a laplezárás miatt ami nekem külön jó.
de tudom vannak hibái is, nem a leggyorsabb sokszor, volt olyan amikor 800MB+t foglalt a memóriából és ha 1-2 mega a szabad lemezterület akkor hibával kilép. de mást hírtelen nemtudok.

Új design hoz nem lehetne új büntipont jelet ?

Palinko
Ahogy olvasom a cikkek hozzászólásait, sok cikk operációs rendszerek közti vitába fajul, ahol egyik op rendszer van említve a 3 fõ közül. Szerintem kéne ilyen topic, hogy ne a cikknél legyenek ezek a hozzászólások, hanem egy helyen. Mennyire jó ötlet ez? Nyithatom, vagy felesleges és úgyis zárva lesz? 😊
<#hehe> Dom nem is de a css segített 😊
Az operát meg kevesen használják, viszont sok szempontból a többinél jobb 😊
tomsolo
Sztem normális ember is használhat operát- nem kizáró ok.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

gebana
ja vip vagy most látom. teljesen igazad van.

Most ha nem írom le a firefoxos és az exploreres megoldást, ugye nem baj, de NEM errõl beszéltünk.
<#gun><#bohoc>
gebana

Érdekes, sok topicnál nem jelzi ki az új üzenetet 😮

Fabio Capello
ööö... csak egy észrevétel: a chaten másoknak is kihagy két két sort alul meg felül, vagy csak nálam nem klapfol vmi a beállításoknál?

<#gun><#bohoc>
gebana
opera, átírod a forráskódban, beteszed saját nézetnek és, tadám 😄

GregSB
Köszi szépen, feltettem és mûködik!

Érdekes hogy valakinek megy FF-ben valakinek meg nem...

BiG G
nekem ffoxban is megjegyzi.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ProGabe
mivel a többi nem csinálja,ez sajnos ff bug!

restore scroll position kiterjesztés a lap alján!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
nálam frissítés után ugyanaz a pozíció.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
Bugreport:

FF-ben ha refreshelem a fõoldalt vagy a back gombbal térek vissza rá akkor feldob az oldal tetejére, nem jegyzi meg hol álltam. Összes többi brózerban (IE, Opera, Safari) megjegyzi csak FF-ben nem. Más is tapasztalta ezt?