27328
  • Lyukasbogrács
    WYSIWYG hozzászólás szerkesztő kéne, akkor látnád realtime, hogy mit írsz, hasonló, mint a tinymce, vagy legalább egy előnézet gomb.
  • RaZoK
    mellesleg én 2 havonta feldobom az ötletet :D
  • RaZoK
    hát akkor miért nincs beiktatva már? :D
  • Aquir
    ez már évek óta kérés
  • jhetedikj
    Jó lenne ha a fórum kezdőlap jobban testreszabható lenne.
  • bertino
  • RaZoK
    lehetnének barok az üzenetben teszem azt:

- (10) válasz innen "Mi kellene az sg-nek"

- (5) válasz innen "Rajzok..."

- (3) válasz innen "Gitározás"

lenne egy nyíl meg egy X kb. 5 mp alatt végig lehetne futni rajta...
  • bracsek #17290
    Ha nekik nem kell, nekem megírhatnád :D szívesen venném :)
  • cSuwwi
    az bonyolultabb, főleg ha mindkettőt elrontja :D
    inkább azt kéne megoldani, hogy csak akkor vegye be a makrót, ha formailag helyesen van megadva (pl. a lezáró tag is megvan), mert sok gondot okoz, nem akarok most példákkal dobálózni.
    sima preg_match-os ellenőrzés, akár meg is írom őket, ha nem megy a regexp
  • gergely1991
    Esetleg talán automatikus makrójavítást ha véletlenül az user valamit rosszul írt vagy backspace(törölt)-elt néhány karaktert...
  • cSuwwi
    lehetséges, csak nincs értelme
    durván sok privit (és emailt) kapnál róla, ha egy nagyobb topikot nézünk
  • RaZoK
    Privát üzenetben való értesítés, amennyiben valaki válaszolt az üzenetedre

Kérdem én. Lehetséges?
  • MerlinW
    epic:)
  • morcosqtya
    :-)
  • Dzsini
    http://www.youtube.com/watch?v=J7E-aoXLZGY
  • [HUN]FaTaL
    Majd kiosztja az élet :)
  • Sadist
    Jó lenne már a csapnivaló helyesírásra is büntit osztani.
  • byzhouse
    akkor mégse írtam hülyeséget -.-
  • Bala10
    csak a topikból bannolnák, ami véletlen kiterjedne az sg egészére is.:)
  • Efreet
    idézlek az ETS topicból: "házigazda a topikjában lévő rosszakat tudja bannolni az sg-ről, és az egész sg-re kiterjedő büntetést tudjon adni neki."

mire is gondoltál?
  • hungaro
    nem erre gondoltam, Én nem csinálnék ilyet, de inkább hanyagoljuk a témát!script pedig bele van építve a topikba, csak a bann módszer nem működik, pedig minden rendbe van vele!
  • Efreet
    Nem játszunk "ez a mi klubunk ide nem jöhetsz be" dolgokat. A sajátban van erre lehetőség scriptekkel, a normál témáknál nincs erre szükség. Ha valaki fórumképtelen, azt moderáljuk, ha pedig képes normálisan jelen lenni, akkor minden topic nyitva áll számára.
  • hungaro
    látom nem olvastad el értelmesen a megjegyzésemet, ugyanis le írom bent, hogy !!!!!CSAK az irányításuk alatt lévő topikra!!!!! lenne jó ha kapnának ilyen jogot!
  • byzhouse
    erre vannak a modik, a házigazdák maradjanak a saját topikuknál és ott tartsanak rendet.
  • hungaro
    sziasztok! nekem a következő fel vetésem lenne, amennyiben lehetséges és meg lehet csinálni akkor az lenne a következő javaslatom, hogy mi lenne ha a házigazdának adnának olyan jogot !!csak!! az irányítása alatt lévő topikra, hogy az egész fórumra kiterjedő büntetést tudjanak adni, vagy bannt mint a moderátorok.
  • Aquir
    Meg se próbálj lealacsonyítani, ilyet nem teszek :)
  • Aquir
    lehet A (vagy mindegyik) böngésző is, kicsit többet kell rá várni néha szerkesztés (pl. elíráskor) után, aztán van hogy a leges legutolsó elemként töltődik be, az összes nagy kép már betöltődött előtte :)
  • Dzsini
    meg mondjuk ha használsz cache-t a böngészőben, akkor ilyesmit elvétve látsz, hogy töltögetnie kell egy statikus képet (), amit úgyis megtalál a gyorsítótárban - ha neked minden alkalommal töltögetnie kell, akkor valamit elállítottál a böngészőben, és felesleges forgalmat generálsz magad részére és az SG-nek is :)
  • gergely1991
    Ez függ a böngészőtől, illetve internetes kapcsolat sebbésségétől is:D
    A "mehet" hiperhivatkozás már az oldal betöltése során már megjelenik de késik a hozzájelölt megjelenítő kép.
    próbálgatása viccesen felesleges plusz munkákkal járna
  • Aquir
    Sokszor, meg szerkesztésnél a "mehet" gomb utoljára töltődik be. Gondolom nem böngészőfüggő, valahogy nem lehetne Fordítva?
  • Hegi90
    áh azt egyenként kell kiválogatni egy Unicode(?) táblából :D
  • Desiderata #17266
    És akkor se működik ha SG-re feltöltöm a képet!
    MerlinW kösz!
  • morcosqtya
    Én csak a törölt topicok jelzéseként a fórum főoldalon láttam (legújabb topicok blokk).

Az aláírásodban az a "nem tudtok Ti ilyet" írott betűs megoldást hogy csináltad?
  • Hegi90
    Valószínűleg csak én emlékszek rosszul, de mintha sg-n láttam volna már áthúzott betűket. Makrók között viszont sehol nem látom.

Nincs rá valamilyen lehetőség?
  • MerlinW
    megoldás
  • Desiderata #17262
    nézd már meg hány képet linkeltem onnan ebbe a topikba
    különben meg felesleges fosnod a szót, te sem vagy okosabb mint én vagy bármelyik fórumozó
    az ilyenek miatt nem nézi St ezt a topikot, mert ti mindent meg tudtok magyarázni, holott semmi rálátásotok az egész SG belső működésére
  • n3whous3
    jó most ne akard már azt megmagyarázni, amit kb 600x láttam amióta itt vagyok sg-n, némelyik képet ha nem tudja hotlinkelni az sg, akkor meg se jelenít semmit és kész, mi a rákért kell okoskodni? Van valami bug is emögött, de azmár csak azért, mert nem jeleníti meg a jókat se, ha bekerült egy rossz hotlinkes kép és ennyi. Legalábbis a tapasztalat eddig ez volt, aztán ki tudja, lehet tényleg jó lenne a kép. Mindenesetre bizonyos urlekről nem volt jó soha a beszúrás és sztem ebből azért az első esetre lehet következtetni.
  • Desiderata #17260
    most akkor ellentmondásba kerültél magaddal
    ha egy kép nem érhető el akkor a "piros X" jelenik meg, vagy az adott szerver küld egy "bocs, de direkt linkelés nincs" képet
    de itt szerintem (és szerinted is) SG-nél van a hiba

próbaképpen egy konkurens fórumon sikerült megjeleníteni mindent, igaz a tag-ek kicsit mások, de a kép és a szöveg ott van
  • n3whous3
    valamelyik kép akkor se hotlinkelődik és az bassza el a többit, ennyi. NEm vetted még észre máskor, hogy ha beraksz pl 4-5 képet egyszerre és csak az egyik nem hotlinkelődhet, akkor a rákövetkezők se kerülnek be? Amúgy utóbbit jó lenne tényleg javítani
  • Desiderata #17258
    ez konkrétan engedi, és amúgy se magyarázat arra hogy a többi szöveg hova tűnik