27328
-
#17297 WYSIWYG hozzászólás szerkesztő kéne, akkor látnád realtime, hogy mit írsz, hasonló, mint a tinymce, vagy legalább egy előnézet gomb. -
#17296 mellesleg én 2 havonta feldobom az ötletet :D -
#17295 hát akkor miért nincs beiktatva már? :D -
#17294 ez már évek óta kérés -
#17293 Jó lenne ha a fórum kezdőlap jobban testreszabható lenne. -
#17292 -
#17291 lehetnének barok az üzenetben teszem azt:
- (10) válasz innen "Mi kellene az sg-nek"
- (5) válasz innen "Rajzok..."
- (3) válasz innen "Gitározás"
lenne egy nyíl meg egy X kb. 5 mp alatt végig lehetne futni rajta... -
bracsek #17290 Ha nekik nem kell, nekem megírhatnád :D szívesen venném :)
-
#17289 az bonyolultabb, főleg ha mindkettőt elrontja :D
inkább azt kéne megoldani, hogy csak akkor vegye be a makrót, ha formailag helyesen van megadva (pl. a lezáró tag is megvan), mert sok gondot okoz, nem akarok most példákkal dobálózni.
sima preg_match-os ellenőrzés, akár meg is írom őket, ha nem megy a regexp -
#17288 Esetleg talán automatikus makrójavítást ha véletlenül az user valamit rosszul írt vagy backspace(törölt)-elt néhány karaktert... -
#17287 lehetséges, csak nincs értelme
durván sok privit (és emailt) kapnál róla, ha egy nagyobb topikot nézünk -
#17286 Privát üzenetben való értesítés, amennyiben valaki válaszolt az üzenetedre
Kérdem én. Lehetséges? -
#17285 epic:) -
#17284 :-) -
#17283 http://www.youtube.com/watch?v=J7E-aoXLZGY -
#17282 Majd kiosztja az élet :) -
#17281 Jó lenne már a csapnivaló helyesírásra is büntit osztani. -
#17280 akkor mégse írtam hülyeséget -.- -
Bala10 #17279 csak a topikból bannolnák, ami véletlen kiterjedne az sg egészére is.:) -
#17278 idézlek az ETS topicból: "házigazda a topikjában lévő rosszakat tudja bannolni az sg-ről, és az egész sg-re kiterjedő büntetést tudjon adni neki."
mire is gondoltál? -
#17277 nem erre gondoltam, Én nem csinálnék ilyet, de inkább hanyagoljuk a témát!script pedig bele van építve a topikba, csak a bann módszer nem működik, pedig minden rendbe van vele! -
#17276 Nem játszunk "ez a mi klubunk ide nem jöhetsz be" dolgokat. A sajátban van erre lehetőség scriptekkel, a normál témáknál nincs erre szükség. Ha valaki fórumképtelen, azt moderáljuk, ha pedig képes normálisan jelen lenni, akkor minden topic nyitva áll számára. -
#17275 látom nem olvastad el értelmesen a megjegyzésemet, ugyanis le írom bent, hogy !!!!!CSAK az irányításuk alatt lévő topikra!!!!! lenne jó ha kapnának ilyen jogot! -
#17274 erre vannak a modik, a házigazdák maradjanak a saját topikuknál és ott tartsanak rendet. -
#17273 sziasztok! nekem a következő fel vetésem lenne, amennyiben lehetséges és meg lehet csinálni akkor az lenne a következő javaslatom, hogy mi lenne ha a házigazdának adnának olyan jogot !!csak!! az irányítása alatt lévő topikra, hogy az egész fórumra kiterjedő büntetést tudjanak adni, vagy bannt mint a moderátorok. -
#17272 Meg se próbálj lealacsonyítani, ilyet nem teszek :) -
#17271 lehet A (vagy mindegyik) böngésző is, kicsit többet kell rá várni néha szerkesztés (pl. elíráskor) után, aztán van hogy a leges legutolsó elemként töltődik be, az összes nagy kép már betöltődött előtte :) -
#17270 meg mondjuk ha használsz cache-t a böngészőben, akkor ilyesmit elvétve látsz, hogy töltögetnie kell egy statikus képet (), amit úgyis megtalál a gyorsítótárban - ha neked minden alkalommal töltögetnie kell, akkor valamit elállítottál a böngészőben, és felesleges forgalmat generálsz magad részére és az SG-nek is :) -
#17269 Ez függ a böngészőtől, illetve internetes kapcsolat sebbésségétől is:D
A "mehet" hiperhivatkozás már az oldal betöltése során már megjelenik de késik a hozzájelölt megjelenítő kép.
próbálgatása viccesen felesleges plusz munkákkal járna -
#17268 Sokszor, meg szerkesztésnél a "mehet" gomb utoljára töltődik be. Gondolom nem böngészőfüggő, valahogy nem lehetne Fordítva? -
#17267 áh azt egyenként kell kiválogatni egy Unicode(?) táblából :D -
#17266 És akkor se működik ha SG-re feltöltöm a képet!
MerlinW kösz! -
#17265 Én csak a törölt topicok jelzéseként a fórum főoldalon láttam (legújabb topicok blokk).
Az aláírásodban az a "nem tudtok Ti ilyet" írott betűs megoldást hogy csináltad? -
#17264 Valószínűleg csak én emlékszek rosszul, de mintha sg-n láttam volna már áthúzott betűket. Makrók között viszont sehol nem látom.
Nincs rá valamilyen lehetőség? -
#17263 megoldás -
#17262 nézd már meg hány képet linkeltem onnan ebbe a topikba
különben meg felesleges fosnod a szót, te sem vagy okosabb mint én vagy bármelyik fórumozó
az ilyenek miatt nem nézi St ezt a topikot, mert ti mindent meg tudtok magyarázni, holott semmi rálátásotok az egész SG belső működésére -
n3whous3 #17261 jó most ne akard már azt megmagyarázni, amit kb 600x láttam amióta itt vagyok sg-n, némelyik képet ha nem tudja hotlinkelni az sg, akkor meg se jelenít semmit és kész, mi a rákért kell okoskodni? Van valami bug is emögött, de azmár csak azért, mert nem jeleníti meg a jókat se, ha bekerült egy rossz hotlinkes kép és ennyi. Legalábbis a tapasztalat eddig ez volt, aztán ki tudja, lehet tényleg jó lenne a kép. Mindenesetre bizonyos urlekről nem volt jó soha a beszúrás és sztem ebből azért az első esetre lehet következtetni. -
#17260 most akkor ellentmondásba kerültél magaddal
ha egy kép nem érhető el akkor a "piros X" jelenik meg, vagy az adott szerver küld egy "bocs, de direkt linkelés nincs" képet
de itt szerintem (és szerinted is) SG-nél van a hiba
próbaképpen egy konkurens fórumon sikerült megjeleníteni mindent, igaz a tag-ek kicsit mások, de a kép és a szöveg ott van -
n3whous3 #17259 valamelyik kép akkor se hotlinkelődik és az bassza el a többit, ennyi. NEm vetted még észre máskor, hogy ha beraksz pl 4-5 képet egyszerre és csak az egyik nem hotlinkelődhet, akkor a rákövetkezők se kerülnek be? Amúgy utóbbit jó lenne tényleg javítani -
#17258 ez konkrétan engedi, és amúgy se magyarázat arra hogy a többi szöveg hova tűnik