Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
(vagyis lóf@szt)<#shakehead>#shakehead>
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csak 1 vélemény a sok közül
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez igaz, benéztem. <#worship>#worship>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kártyás vásárlás és a folyószámláról átutalás nagyon nem ugyanaz...
az elõbbi szinte mindenhol ingyenes a vásárló számára (mert a tranzakciós díjat az eladó állja, a bankok pedig nem terhelik meg külön a kártyás fizetést, hiszen az a jó nekik, ha használják a kártyát), az utóbbinál ez a díj általában a küldõ felet terheli (nem bankkártyán keresztül történik, ráadásul általában magánszemélytõl magánszemélyhez).
Az SG VIP fizetés bankkártyás vásárlás, így a 960 Forinton felül (a legtöbb bankkártyás konstrukciónál) nem kerül pénzbe a vásárló számára.
Ahhoz pedig semmi közünk, hogy a 960 pénzbõl mennyi jut el St-hez - az SMS-nél a 480ból valószínûleg túl kevés lett volna, így nem érte már meg szenvedni az újraprogramozással - õ tudja, hogy hányan használták az SMS alapú fizetést, és mennyi kiesés ez így.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
MÕVELETI DÍJAK ÉS JUTALÉKOK
Vásárlás bel- és külföldön Díjmentes
Kondíciós lista
"amíg nem ismered az ember hátterét, addig ne mond meg neki, hogy mit nem tud megoldani"
Ha ez tényleg meghaladja a képességeidet, akkor ki írkál ide helyetted?
"ha akarod folytatni"
Akarja a franc!
egyébként is nagyobb feneket kerítettünk ennek, mint akartam.
én nem bankártyázok neten ezért nem fizetek elõ. ez tény, nem zsarolás, mint ahogy ezt lentebb említetted.
és amíg nem ismered az ember hátterét, addig ne mond meg neki, hogy mit nem tud megoldani, mert ez a kioktató stílus.#14898
te örülj neki, hogy ennyi mindent megtehetsz, de ezzel nincs mindenki így.
ha akarod folytatni, pmben szívesen, de ide az én helyzetetmrõl többet nem írok.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
a. nem lesz SMS fizetés
b. azért nem lesz, mert változott a szolgáltató rendszere (VOXINFO), újra kéne programozni és annak költségei vannak, amiket az az elhanyagolható töredéke a befizetéseknek nem fedezne, ami a szolg. lehúzása után marad az SG-nek (talán évek alatt sem szvsz.)
c. akinek ez nem tetszik, annak nem tetszik, sokat nem lehet vele tenni, a tények makacs dolgok
d. a jövõ mozgásban van, ki tudja mit hoz...
Én ezt olvastam itt alább, ha valakinek más jön le ugyanazokból a szavakból, az szerintem már gond... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tényleg lehetetlen. Gondolom nincs a családban egyetlen bankkártya sem. Mivel manapság már a Visa Electronnal is lehet neten fizetni, valahogy sántít ez a kijelentés...
A bankkártyás fizetés neked nem jelent plusz költséget. A kioktatás megy, az utánanézés nem?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
másodrszor, ha nem ebbõl élnek, akkor miért nem mindegy, hogy mennyi jut el hozzájuk? nyilván nem ez a fõ bevételi forrás, de ezek szerint számít.
harmadszor, nem béna vagyok, csak nem akarok pluszban fizetni az utalásért, amit többször is írtam, csak képtelen vagy felfogni. és azt is írtam, hogy nem éri meg a vipel vacakolni majd, mert nem olyan elõny.
amíg én normálisan beszélek veled, addig semmi jogod így beszélni velem.
ne próbáld meg gz8-at utánozni, mert nem jó sílus...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A lehetõség adott, hogy VIP legyen. Ha annyira béna, hogy nem képes megoldani, akkor nem is akar az lenni igazán. Ha leáll itt pitiáner módon zsarolni, akkor igenis nincs rá szükség.
szal ha az sms dolog megszûnik, akkor 1 vip-el kevesebb lesz...
Számlázási névhez/címhez végülis azt írsz, amit akarsz, oda fogják küldeni az áfás számlát. De azért ajánlott olyan címet beírni, ahol meg is kapod.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
biztos beszéltetek már errõl és nem új kérdés (ha zavar valaki, bocsi), csak én pl ezért is fizettem a vipet és nagyon hiányozna..
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Kérdésem, számlázási cimhez meg névhez nekem mit kell írnom?
Illetve, otp junioros kártyával tudok fizetni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem lehet paypalon ilyen csinálni -.- magyar országra nem müködik az átutalás