Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

péder
Qrva jó, mert az OTP-és Maestro kártyát nem fogadja L.😞😞😞

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

biomage
lol mégsem tudodna ki a nevek 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
aztán nem beszélve arról hogy, igy oda az inkognitója aki fizeti az értéket -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gebana
ez nem igaz! 3-4 nap és levélre is válaszolnak néha XD

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

ezt szeretem az sg-ben, hogy itt ennyit számít egy fórumozó. 😊
(vagyis lóf@szt)<#shakehead>

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Akkor írjuk ide, hogy szerkesztéskor jó volna, ha lehetne azt is szerkeszteni mire válaszoltál.
BiG G
szerintem biómágusnak akart válaszolni, még õ is tévedhet <#idiota>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

De én igen <#idiota>
bertino
ezt én se vágom 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#nemtudom>
St
bruhaha...
biomage
o egyel kevesebb vips lesz 06.11 töl

St
Ennél kisebb tételt nincs értelme számlázni.
akyyy
bankártyásnál lehetne olcsóbb változat, kevesebbért, mert az a 1 év kicsit dúrva😄 bár ezresért simán megéri.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
Amióta megszûnt a sms nagyjából ugyanannyian fizetnek bankkártyával. Néhány ember miatt teljesen kizárt, hogy bármilyen változtatás lenne a rendszeren. Ugyanakkor elképzelhetõ, hogy az sms majd egyszer újra fog mûködni, ha majd borzasztó sok idõnk lesz rá, hogy 32 oldalas specifikációt átnyálazzunk, és újra implementáljunk.
Igen, szerintem is ez lenne a legjobb megoldás. (bocs, ha ez is csevegésnek számít (banner...))
immovable
Én nekem csak annyi lenne, hogy a logó-s dolog tehát, méret, szín ne legyen VIP-hez kötve. Tekintettel az sms-es fizetési lehetõség megszüntére /sok a diák+sokan félnek még neten keresztül fizetni/. 😊
csak 1 vélemény a sok közül
Sir Quno Jedi
St-hez szvsz. semmi sem jut má el közvetlenül, mer nem az õ bulija gondolom, hanem másoké. St fejlesztget, de meglehet tévedek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"A kártyás vásárlás és a folyószámláról átutalás nagyon nem ugyanaz..."

ez igaz, benéztem. <#worship>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Efreet
Annyira nem bonyolult ez, hogy napokig csámcsogni kelljen a témát.

A kártyás vásárlás és a folyószámláról átutalás nagyon nem ugyanaz...
az elõbbi szinte mindenhol ingyenes a vásárló számára (mert a tranzakciós díjat az eladó állja, a bankok pedig nem terhelik meg külön a kártyás fizetést, hiszen az a jó nekik, ha használják a kártyát), az utóbbinál ez a díj általában a küldõ felet terheli (nem bankkártyán keresztül történik, ráadásul általában magánszemélytõl magánszemélyhez).
Az SG VIP fizetés bankkártyás vásárlás, így a 960 Forinton felül (a legtöbb bankkártyás konstrukciónál) nem kerül pénzbe a vásárló számára.

Ahhoz pedig semmi közünk, hogy a 960 pénzbõl mennyi jut el St-hez - az SMS-nél a 480ból valószínûleg túl kevés lett volna, így nem érte már meg szenvedni az újraprogramozással - õ tudja, hogy hányan használták az SMS alapú fizetést, és mennyi kiesés ez így.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Pheel
"te ennek hol néztél utánna"

MÕVELETI DÍJAK ÉS JUTALÉKOK
Vásárlás bel- és külföldön Díjmentes
Kondíciós lista

"amíg nem ismered az ember hátterét, addig ne mond meg neki, hogy mit nem tud megoldani"

Ha ez tényleg meghaladja a képességeidet, akkor ki írkál ide helyetted?

"ha akarod folytatni"

Akarja a franc!
ühüm igaz, 30$ -t akartam kifizetni februárban és 76ba került volna <#nyes>(meg se néztem, hogy mennyibe kerül nekem az sg, jobb ha nemtom.)
jólvan miszter mindent tudó, biztosan úgy van ahogy te mondod. legyen neked igazad.(bár azért arra kíváncsi lennék, hogy te ennek hol néztél utánna, mert nekem sajnos minden tranzakcióért fizetnem kell, hiszenhát ma semmi nincs ingyen)
egyébként is nagyobb feneket kerítettünk ennek, mint akartam.
én nem bankártyázok neten ezért nem fizetek elõ. ez tény, nem zsarolás, mint ahogy ezt lentebb említetted.
és amíg nem ismered az ember hátterét, addig ne mond meg neki, hogy mit nem tud megoldani, mert ez a kioktató stílus.#14898
te örülj neki, hogy ennyi mindent megtehetsz, de ezzel nincs mindenki így.
ha akarod folytatni, pmben szívesen, de ide az én helyzetetmrõl többet nem írok.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sir Quno Jedi
Normálisan elmondták:

a. nem lesz SMS fizetés
b. azért nem lesz, mert változott a szolgáltató rendszere (VOXINFO), újra kéne programozni és annak költségei vannak, amiket az az elhanyagolható töredéke a befizetéseknek nem fedezne, ami a szolg. lehúzása után marad az SG-nek (talán évek alatt sem szvsz.)
c. akinek ez nem tetszik, annak nem tetszik, sokat nem lehet vele tenni, a tények makacs dolgok
d. a jövõ mozgásban van, ki tudja mit hoz...

Én ezt olvastam itt alább, ha valakinek más jön le ugyanazokból a szavakból, az szerintem már gond... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pheel
"sokan nem tudják megoldani a bankkártyás fizetést"

Tényleg lehetetlen. Gondolom nincs a családban egyetlen bankkártya sem. Mivel manapság már a Visa Electronnal is lehet neten fizetni, valahogy sántít ez a kijelentés...
Pheel
"harmadszor, nem béna vagyok, csak nem akarok pluszban fizetni az utalásért"

A bankkártyás fizetés neked nem jelent plusz költséget. A kioktatás megy, az utánanézés nem?
mNzJean
Teljes mértékben egyetértek Bala kollégával ,elég nagy baj ,hogy a problémánkra az a válasz ,hogy ha nem tetszik el lehet menni..,nehogy már a kedvenc fórumunkban is meg keljen alázkodnunk azért ,hogy normális választ kapjunk .Sokaknak hiányzik a rugalmas VIP jog felvétel ,én is 3 éve sms-ezgettem szorgalmasan ,és sokan nem tudják megoldani a bankkártyás fizetést,ennyi embert azért nem kellene semmibe venni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

amúgy le is szarom az egészet, csak elmondtam a véleményem, hiszen ez a topik erre való. erre itt belémkötsz az idióta stílusoddal.<#levele>

no, elõször is vegyél vissza a hangsúlyból.
másodrszor, ha nem ebbõl élnek, akkor miért nem mindegy, hogy mennyi jut el hozzájuk? nyilván nem ez a fõ bevételi forrás, de ezek szerint számít.
harmadszor, nem béna vagyok, csak nem akarok pluszban fizetni az utalásért, amit többször is írtam, csak képtelen vagy felfogni. és azt is írtam, hogy nem éri meg a vipel vacakolni majd, mert nem olyan elõny.

amíg én normálisan beszélek veled, addig semmi jogod így beszélni velem.
ne próbáld meg gz8-at utánozni, mert nem jó sílus...

ivjoe
Akkor semmi akadálya, h mindenki kapjon szerkesztési jogot a kommentjeihez ugye? 😊
SG jövedelme (mint minden oldanak) a reklámokból jön, de ez elég nyilvánvaló szerintem =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pheel
Igen, a "fõnökeim" is így gondolják. Nem ebbõl élnek.
A lehetõség adott, hogy VIP legyen. Ha annyira béna, hogy nem képes megoldani, akkor nem is akar az lenni igazán. Ha leáll itt pitiáner módon zsarolni, akkor igenis nincs rá szükség.
éljen! még több ilyen modit! 😊 remélem a fõnökeid is így gondolják és kapol kitüntetést<#eljen>

ez nem volna rossz, de ha õket nem érdekli, hogy ezzel több a hsz, akkor engem sem. 😊

Pheel
Igaz! A CIB tud magyarul, ott könnyebb. ;-)
nem <#schmoll2>
<#duhos2>

Pheel
Hát jajj! Akkor eggyel kevesebb.
<#fejvakaras> én is azt mondtam, hogy az utalás nem jó, mert macerás és még plusz fizetnem kell érte a banknak. az meg engem nem érdekel, hogy ebbõl mennyit kap az sg, az az õ dolga.
szal ha az sms dolog megszûnik, akkor 1 vip-el kevesebb lesz...

Pheel
A Paypal jó ideje fogad is Mo-on.
Pheel
A fizetés nem kerül többe annál, mint amit kifizetsz. Az utalás igen. A fizetés azonnal átmegy, az utalás napok kérdése. A fizetés összegének jelentõs része az SGnél landol, az SMSnek meg csak egy jelentéktelen része ér oda. Kell még taglalni?
Sadist
Ott van alul: Visa, Visa Electron, MasterCard. Ha ilyen bankkártyád van, akkor használható.
Számlázási névhez/címhez végülis azt írsz, amit akarsz, oda fogják küldeni az áfás számlát. De azért ajánlott olyan címet beírni, ahol meg is kapod.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BiG G
igazából minden fórumozónak alanyi jogon kéne járjon a szerkesztés joga. ez másutt régesrég így megy. a nagy logó, meg színes fejléc, nagyobb képtárhely maradhat tõlem fizetõs, de hogy a szerkesztés lehetõségért kell fizetni az nagyon nem cool szerintem.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Dragooon
nem lehetne mégis megoldani azt, hogy a nemvipek is tudják egy kis ideig szerkeszteni az üzeneteiket?

biztos beszéltetek már errõl és nem új kérdés (ha zavar valaki, bocsi), csak én pl ezért is fizettem a vipet és nagyon hiányozna..

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

artschiatwork
számlázási címhez azt írod, amilyen névre szeretnéd a számlát kérni (lehet a saját neved, szüleid neve, céged neve stb.)

akyyy
Lassan lejár nekem is a VIP-m, és meg kéne hosszabítanom, viszont nem fizettem még bankkáyámmal neten keresztül (monjduk még boltba se😄)

Kérdésem, számlázási cimhez meg névhez nekem mit kell írnom?

Illetve, otp junioros kártyával tudok fizetni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

biomage
te meg miröl beszélsz?
nem lehet paypalon ilyen csinálni -.- magyar országra nem müködik az átutalás

szerintem annyi plusz dologgal nem jár a VIP, hogy érdemes legyen több idõt fordítani a megszerzésére mint egy sms elküldése. sok banknál az átutalás is plusz költségekkel jár, meg macerás is.<#pardon1>

St
nem mind1, hogy a CIB banknak, vagy a Paypalnak adod meg a bankkártyádat?
St
Az átutalással az a baj, hogy számlázni kell, manuális feldolgozást igényel. Erre nincs kapacitás. A mostani bankkártyás az automatikusan számlázható / feldolgozható.