Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ott is meg van oldva hogy rákeres elõször.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vagy volt már errõl szó ?
pedig komolyan kérdem...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
shit happens
Az ingyenes fórummal kapcsolatban:Számíthatunk arra,hogy a büntetõ pontokat beépítsétek?<#nemtudom>#nemtudom><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tudomásom szerint ez nem szempont. A VIP nem valódi pénzforrás, csak "talált pénz".
Akkor minden rendben, ugyanis az SG a CIBbel áll szerzõdésben.
Meg ha neked 2 pisztácia és három vanília van a számlán, de neki csak 4 puncs, akkor mész te is/õ is a Csillagba?!?!?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
pl max 1 percig szerkeszthetõ legyen a hsz, visszavonni ne lehessen, és én személyszerint nem hiányolom a nagyobb logót...eddig is a hsz szerkesztés miatt fizettem VIP -et... de nincs olyan bankkártyám ami jó lenne
ezért is gondoltam hogy normál usereknek egy 1 perces hsz szerkesztés jó lenne
Bazinga!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nemtoom, csak nekem látszik megbízhatónak az sg? mert nem valami kezdõ kis oldalnak tünik, hogy ne lehessen benne "bízni".
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
Amúgy gõzöm nincs hogy olyan kártyám van e ami ide jó, talán eljön az idõ amikor kipróbálom, egyenlõre nincs rá szükség 😊 Meg persze még meg kell barátkoznom a dologgal, a netes fizetés nagyon távol áll(t) tõlem
lehetne 2-3 hónapig mindenkinek vip és bevezetni egy támogatási rendszert (próbaként)
tehát, az ad pénzt aki akar és annyit amennyit akar
nem vagyok közgazdász, de ebbõl még akár több is lehet az sg bevétele, kedélyek is csillapodnának
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Elmehetnék kommunikációs igazgatónak is.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
mond azt veszel valamit amit csak így lehet, és hogy odaadod a pénzt 😄
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
vagy ismerõs vagy rokon.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Fel vagyok háborodva.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://f1ferrari.hu