27328
  • Lyukasbogrács
    link nevére gondolok, nem az URL-re
  • [HUN]FaTaL
    Mivel egy link nem állhat 1 karakterből.
  • precision
    gondolom ez nem bug, hanem direkt van így
  • Lyukasbogrács
    ha link nevének egy karaktert írok, nem szúrja be a linket
  • Cat 02 #17333
    Ha beszúrok linket és írok tovább, akkor a link elé ugrik a kurzor.
  • Jim Morrison
    mert nekem alapbol azzal jon be :D a lenyeg az, hogy jo lenne ha megcsinalnatok :D szerintem nem nehez. szerintem...
  • gergely1991
    Talán a sima http-vel kell,amúgy minek titkosított protokollal?:S
  • RAMyMamy
    rendben, megpróbálom. köszi szépen
  • Dzsini
    akkor email St-nek ([email protected]), és remélhetőleg ránéz, hogy mi lehet a bibi.
  • RAMyMamy
    az megvolt, de nem növekedett mégsem :(
  • Dzsini
    ha elméletileg aktív a VIP-ed, be kell lépni a beállításaid közé, és legalább leokézni, vagy valamit átírni és úgy leokézni, akkor kapcsolnak be a csillagok is, lehet, hogy a tárhely növekedés is csak akkor működik.
  • Jim Morrison
    A videó beszúrása gombnál, ha a YT link úgy kezdődik, hogy https ... akkor már nem rakja be. Jó lenne, ha megcsinalnatok, hogy be lehessen.
  • RAMyMamy
    hali
    lehet, h egy kicsit láma kérdés és remélem, hogy jó helyre írom, de ezzel nem vagyok tisztában.
    ugye a vip jogoknál az van, hogy "50 MByte tárterület a Galériában". namármost, ez csak addig van, amíg él a vip státuszom vagy utána is?
    mert már 3-4x aktiváltam a vip tagságot 1 hónapra és nem lett nagyobb a galéria tárhelyem, de őszintén szólva nem is figyeltem eddig, és képet se töltöttem fel, amíg vip voltam, csak most néztem
  • Rage47
    Lehetne kérni, hogy a Scooter videót vegyétek ki a Videó beszúrása gombnál? Egyre több topikban látom, és elég hülyén néz ki!
  • gergely1991
    "külső scripttel már meg van ez többé-kevésbé oldva (saját témákban vannak fehérlistás topicok) - de az kijátszható, kikerülhető."

És ez elégé könnyen lebonyolítható szerintem....
  • Cat 02 #17322
    Lehet useroldalon is szerintem. Ha ez a user neved, nem kapsz komment boxot :D Bár ez tuti kijátszható
  • Dzsini
    külső scripttel már meg van ez többé-kevésbé oldva (saját témákban vannak fehérlistás topicok) - de az kijátszható, kikerülhető.

nekem amúgy az a véleményem, hogy ha valakit kitiltanak valahonnan, az legfeljebb a sértettségét növeli, és arra jó, hogy vagy nekiálljon balhézni, vagy itthagyja az SG-t - és mi alapján engedné vissza egy moderátor később? "Megígérem most már jó leszek"-re?
    (az adatbázis oldalára nem is gondolok, felhasználónként vagy topiconként figyelni egy tiltáslistát, és azt állandóan összevetni azzal, hogy merre jár... bár most lett fejlesztve a rendszer, de azért ez komoly terhelésnek tűnik)
  • miilann04
    nincs lehetőség arra, hogy egyes felhasználókat csak egy adott topikból tiltsanak ki a modik? vagy többszöri probléma esetén akár az egész kategóriából. a legtöbb esetben sokkal többet érne mint az egyhetes ban.

ha erre nincs lehetőség, akkor ez kellene az sgre. vagy egy ignore gomb.
  • tommygear
    +1
  • morcosqtya
    illetve újra nem!
  • immovable
    Még mindig nem működik a képfeltöltés a saját galériában!
  • Kalinyin
    Bármi is íródjék a gumiba, (az off-olást kivéve) ne legyen indok a bannra.
    Még ha ez elveszi modok szórakozását:)
  • Szabi1991
  • precision
    nem lenne rossz egy "okostelefon platformokra" optimalizált weboldal ÉS fórum
    elég lenne a három legnagyobbra megírni: iOS (iphone), android, win mobile 7

sztem egyre többen neteznek a mobiljukról, személy szerint nekem már sokszor nagyon jól jött volna egy iphonera megírt fórum motor, mert néha elég gyötrelmes böngészni vele, sg fórumot pedig valamiért az átlagnál körülményesebb iphone -on hatékonyan használni
  • jhetedikj
    én azért fizettem, hogy ezzel támogassam az SG-t, a szerkeztés az viszont nagyon jó hogy van :)
  • Lyukasbogrács
    mert azok nem mennek át a "van rá igény?", "életképes ötlet?" kérdéseken :]
  • Bala10
    ha meg nem írod be, akkor tuti nem:D
  • Lyukasbogrács
    nem a hozzászólás utólagos szerkesztésére gondoltam, csak arra, hogy mielőtt elküldesz egy hozzászólást, jó lenne látni, hogy milyen is lesz valójában. (vagy egyből látni a hozzászólást, vagy egy gomb, amire kattintva láthatnánk az előnézetét)

ha már itt tartunk, a hozzászólás szélességét át lehetne állítani 100%-ra. tudom, hogy sokan még mindig akkora felbontást használnak, hogy ez a fix szélesség pont jó, de érdemesebb lenne dinamikusra megcsinálni (csak egyszer kell vele foglalkozni, utána el lehet felejteni).
    vagy a logót oldalra tenni (100x100, vagy 150x150-es méretűt), mivel egy egysoros hozzászólás is körülbelül olyan magas, talán még helyet is spórolnának meg.
    másik ötlet: meg lehetne oldani, hogy ne csak egy válasz hozzászólást lehessen kibontani egy kattintásra, hanem mondjuk az utolsó tíz hozzászólást kibontani sorban.
    vagy javascriptben ajaxxal frissítgetni a kedvenc topikok listáját (új hozzászólások miatt), mert ha most befrissítem a /forum.php oldalt, addig letölt egy egész oldalt, amikor szinte csak a lista változik... ez mind csak az sg szerverét kímélné. vannak még apróbb ötleteim, de nem hiszem, hogy megvalósulnának, ha beírom ide őket :D
  • Zoli007
    +1
  • Cat 02 #17308
    Én szerkesztés miatt fizettem.
  • bracsek #17307
    én a szerkesztés végett fizetek, és szerintem meg fordítva van az arány mint láthatod kicsi logót használok, és a csillagjaim sem mindig voltak kitéve, nem arról szól, legtöbben csak azért viseljük a csillagokat hogy a noobok ne nézzenek ugyanolyan noobnak mint ők. De csak ennyi. És ne kelljen lealacsonyodni az egy hete regisztrált álregekhez.
  • bertino
    nekem nincs feltetlen bajom ezzel.

de nem mindenki ilyen.
  • precision
    sztem a vip -k 95% -a a nagyobb logóért illetve csillagokért fizet, nem a hsz szerkesztés miatt
  • bertino
    a vip-k meg mehetnenek a sullyesztobe
  • bracsek #17303
    Autómatikus sütiküldés x évenként x>=50 a regisztráltaknak idejéven felvetettem az ötletet, legyen idő kivitelezni :)
  • RaZoK
    sajnálatos
  • cSuwwi
    sztem az elmúlt 10 év alatt kiderült, hogy jól működik a sima textarea is, nagyon kevesen formázzák a szöveget úgy, hogy szükség lenne wysiwyg editorra.
    alapértelmezettként nincs értelme, bekapcsolhatóan talán, de mivel ezek tömény js-ek, kis idő kell mire felállnak

a 10 válasz innen, 5 válasz onnan meg erőforrás pazarlás, végig kéne nézni a táblákat amiket használtak az elmúlt x órában (hacsak azt nézzük, hogy x óránként menne a privi/mail). egyszerre gondolom párezer júzer aktív, de még így is sok egy ekkora fórumon (amúgy sztem jó ötlet, de kétlem hogy lenne ilyen, tekintve hogy alapvető hibákat nem javítanak, ponte egy ilyen fícsőrt csinálnak majd, bár ki tudja)
  • Aquir
    szimplán nem csinálták meg
  • Gurren
    Ability volt az
  • Cat 02 #17298
    Volt rá javaslat VRSDM vagy Pyro vagy Ability vagy valaki meg is csinálta (legalábbis design tervet), de nem lett belőle semmit