Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jahh. Pont az egyszerûsége a nagyszerûsége az SG-nek.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ProGabe
nem értek a különbözõ scriptekhez, de ezt az új "rakjunk képet a kurzor mellé" mániát nem lehetne külön letiltani? nem kicsit idegesítõ, és lassan minden második topikban csinálják (ez most erõs túlzás volt...)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PyRex
ClearBox-ot ki lehet kapcsolni látod... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Dzsini
nem utálom, feleslegesnek tartom - ha van, legyen - akár clearbox, akármi - jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni / beállítások közt választani, hogy szeretném-e használni (mobilos böngészõk nem is nagyon szeretik, emiatt is logikus lenne, ha kikapcsolható lenne)
ezt az egész képnézegetõs mókát én nem tartom innovációnak (biztosan programozás-ügyileg jó és ügyes dolog), engem zavar ez a lefedõs módszer. de sokan szeretik, egyre több helyen látom - csak ne lenne kötelezõ 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ability
Ergó nincs bajod a CB-vel, szimplán az összes ilyen scriptet utálod. 😛

Amúgy nekem a greybox mindig vacakol, itt SG-n is sokszor nem tölti be a képeket. Csak tölt, csak tölt, tölt... de nem jön be. Újra meg kell nyitni, akkor viszont egybõl bedobja. Sokszor apró képekrõl van szó, nem létezik, hogy türelmetlen vagyok.
Lullaby
Inkább a meglévõ okoskákat kéne kivégezni ((:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

PyRex
éljen az innováció...

bertino
így van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dzsini
a greybox sem tetszik 😊 mindkettõt feleslegesnek tartom, csilivili pazarlás - simán nyíljon meg külön ablakokban és kész.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PyRex
bírom a kritikát. csak azt nem tudom, a greybox, ami most van, az miben jobb... galériáknál pl. lapozni kifejezetten undorító 😞

ivjoe
Pont a fejlesztõjének írod ezt? 😄D
Mert ilyenkor illik indokolni, mi az amit nem szeretsz benne. 😊
Dzsini
isten ments, hogy clearbox legyen...

nincsenek régóta új regisztráltak, csak álregek<#vigyor3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

PyRex
Tudom, hogy csúnya dolog ilyet csinálni, mert haza beszélek, de szerintem a greybox-os megoldás (gy.k.: galéria képek nézegetése, képfeltöltés, stb.) az elég trehánynak hat :| Tudok egy jobb scriptet... 😊)))))))))) (aláírásom)

Grove4
Viszont a sok hülye barmot ki lehetne szûrni vele(legalábbis részben),aki nagyon meg akar tudni valamit a játékokról,annak ott van a google,aki meg komolyan gondolja a fórumozást,az meg kivárja a 24 órát szvsz.,szal nem olyan nagy hülyeség!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mike at home
roppant okos ötlet, grat
gondolom az egyszeri user, aki azért jön, hogy vmelyik játékkal kapcsolatban vmit kérdezzen, majd meghívóra fog várni
elég gáz így is, hogy egy napig nem posztolhat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Attól még hülyeség 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nincs gyõzelem áldozat nélkül 😊

REAL MADRID

sweech
az egy dolog, hogy ezzel ki lehetne szûrni a sok köcsögöt, de ha egy értelmes ember szeretne regisztrálni, de nem tud meghívót szerezni?

Benny04
jó ötlet <#eljen>

Milyen véleménnyel lennétek arról, ha a fórum meghívásos rendszerben mûködne?

Olvasni bárki olvashatja, ahogy jelenleg is, csak a regisztrációt meghíváshoz kötném.

REAL MADRID

Desiderata
flash tag-hez egyéni méret megadása, mert jelenleg minden flash cucc a youtube videó méretében fut
Máté94
Szerintem az elsõnek igenis van😛
sweech
ezeknek kb semmi értelmük 😊

Desiderata
sok az unatkozó, nyitott topikokból látszik, indíthatnátok valami versenyt, wallpaper vagy akármi
Máté94
Talán,hogy ne keljen állandóan frissíteni az oldalt amikor új üzenet jön.
És lehetne egy topic azoknak akinek 4-nél több büntijük va azok csak abba írhatnának😊
Grove4
Én most hoztam létre egy új topicot
az elsõ hozzászólásban leírtam,hogy miért,és tudom,hogy sok ilyen topic van,de azok általában valamilyen kategóriában,itt pedig mindent ki lehetne fejteni,az a baj,hogy valamilyen módon ki kéne emelni ezt a topicot(mint ahogy valaki említette a topicban) ,hogy elõször itt tegyék fel a kérdésüket,azok is akik topicot szeretnének nyítni,mert sokszor elõfordul,hogy van olyan topic amit meg szeretne nyitni(meg is nyitja),csak hiába keresi a keresõbe,mert nem a megfelelõ kulcsszót írja be.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Az elsõ kifejezetten hasznos lenne Humoros és aranyosban.

Dj Faustus
Két javaslatom lenne:
* címkézhetõ fórumtémák (mint a blogok bejegyzéseinél a tagcloud) - ez jobb kereshetõséget, csoportosíthatóságot eredményezne
* topikegyesítés (a "vótmá"-topikok egyszerû szanálására)

Rage47
Lehetne a spoilerhez hasonló jelzés a makrók között, mint pl. ebben a hsz-ben.
Máté94
Tömören ennyi tényleg😄
Benny04
<#eljen> <#idiota>

bertino
lehet valami találkozót akar, ahol az SG felhasználói összeröffenhetnek <#idiota>

Máté94
Haggjuk😄
Rage47
Mit is akarsz mondani? Pls magyarul.😊
Máté94
Nem is tudom.Az én ötletem nem az SG.hu-nak lenne jó de lehet,hogy neki is.Mint pár topic is bizonyítja él pár emberben persze bennem is egy ilyen találkozó szerû.Persze nem az összes tizenakárhány miliinak hanem csak annyinak amennyinek.😊
Igazából az elgondolás jó bár kicsit "kivitelezhetetlen😊"
tommyg
Rejtett belépési lehetõség, tehát hogy ne látszódjon mikor írtam utoljára meg hogy mikor látogattam meg az sg-t!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

toysoldier
az ilyen lámákat nem lehetne csak úgy indok nélkül bannolni végleg?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bertino
oké, kösz 😄

St
igen
BiG G
megint mennek a kis nubok az isibe és nyugi lesz a fórumon... 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
valami nagy ficsõr vagy ujítás lesz mostanság vagy õsz környékén ?

Ability
Szerintem már mondták, de én megteszem újra: privát üzenet csatolmányban ha a fájl nevében van szóköz, akkor elrontja a linket. Ki kell cserélni az URL-ben a '+' jelet '%20'-ra, hogy el tudjam érni az állományt. Jó lenne javítani, szerintem sokaknak okoz bosszúságot.
Pheel
Fogják. Idõvel.
Nem lehetne megoldani h a topikot töröljék ? Mert ott van 2 zárt topik törölhetõ névvel, akkor miért nem törli ?

Benny04
ha a jobbfelsõ sarokban lévõ visszát használod, akkor megmarad...

Rage47
jah, FF-ban megmarad
Ctrl+c Ctrl+v 😉

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

RelakS
Véletlenül nem egy bizonyos Internet Explorert használsz?

A firefox elvileg nem veszíti el, amit beírtál, _amennyiben_ a saját vissza gombját használod

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BiG G
így jár aki büntipontot kap <#smile>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux