27328
-
#17577 Hallod te olyan vagy, mint egy átlagos politikus. Felvetettem 2x is már, hogy mi a probléma és te félrebeszélsz, kurva idegesítő már bocs :D -
#17576 Elsőre jól írtad - az Android alap böngészője (akármi is a neve), ami egy konkrét böngészőszoftver, egy a tucatnyiból, ami elérhető az Android nevű oprendszerre - az széthúzza, és az Opera Mini szerverei is, ezekszerint az Opera Mobile is. De a Windows vagy a MacOS se egy böngésző, hanem pl. az IE vagy a Safari az - még ha be is vannak építve, így az Android sem böngésző. -
#17575 de széthúzza, bejössz és nem látszik a cset input mező, mert olyan magasan széthúzza a listát a böngésző, hogy valahol lent kiskunlacházán van a table alja, amiben van ez az egész. De ezt valahogy a div elrejti. Namármost ha kinyitom a böngészőt azzal a linkkel, ami külön megnyitja, ott látszik, hogy a felhasználólista teljesen ki van nyitva olyan magasan, amennyien vannak, az input mező meg valahol lent van.
És igen, Opera mobile és Opera mini alatt pedig alapból ha bejösz a főoldalra, akkor ott már szét van húzva
esetleg nézd már meg a két szemeddel és ne autoreplyozzál azzal, hogy "nem húzza szét". -
#17574 de az Android nem húzza szét a listát :) -
bracsek #17573 Nem volt ez kérdés. -
#17572 Android = operációs rendszer kisebb készülékekre.
Opera Mini = megjelenítő egy (sok) Izlandon üldögélő böngészőszerverhez. -
#17571 nem csak az android teszi ezt az Opera Mini is szét húzza :S -
#17570 nem csak az android teszi eszt az Opera Mini is szét húzza :S -
#17569 Android alatt az alap böngésző szethúzza a cset felhasználólistáját függőlegesen totál. -
#17568 :D Vagy csak neked nem megy? -
#17567 Ja oks, azt hittem mellékesen keresed is az oldalt. :))) Hosszúpuska meg le van állva vagy egy hete. Na mindegy, off vége :) -
#17566 tudok már róla, de köszi :) -
#17565 feliratok.na.tl -
#17564 ja a közleményt nem is olvastam el -
#17563 olvasd már el a cikket, nem a lejárattal volt itt baj hanem hogy a tulaj szart az egészre (remélem már mindneki rájött ki lehetett az) és nem hagyta fejleszteni az oldalt hiába vették fel a kapcsolatot semmi nem történt, az sg-re se véletlenül irányít :D -
#17562 Akkor írd le msn-en. Gondolom annyi az egész, hogy lejárt a domain díja az oldalnak és valahogy kikerülve az előző tulajdonos elővásárlási jogát, vagy csak időben túllépett a tulaj, megvette az sg a domaint, mert jó reklám, hogy egy ilyen gyakran látogatott oldalról átjönnek ide véletlen és kész :D Most ezen nem értem mit lehet még túlspilázni -
#17561 nem ír hülyeséget, de nem írom le ide amire gondolok :D -
#17560 ezt nem vágom :D idióta-e a cikkíró? :D -
#17559 kis off:
[URL=http://asva.info/hova-tunt-a-feliratok-hu-2011-02.html]"Egy érdekesség azonban feltűnhet mindenkinek: ma már (nem tudom, tegnap is így volt-e) a feliratok.hu az sg.hu-ra irányít. Nem akarok feleslegesen összeesküvés elméleteket gyártani, és nem is kell másnak se (elég egyértelműnek tűnik a helyzet), de már kapizsgálom mire volt az eddigi háttérbe húzódás…"[/URL]
wtf?? -
#17558 nekem megfelel, nem találtam még olyan oldalt, amit "hibásan" jelenített volna meg. -
#17557 adthwart jobb -
#17556 chrome nincs adblock (ami van is, hibás, és sok honlap hibásan jelenik meg vele mert nem csak a reklámot tünteni el!) -
#17555 +1 -
#17554 adblock. évek óta nem láttam reklámot. -
bracsek #17553 ezzel illene hallgatni... :) -
Cat 02 #17552 Ahogy nézem reklám függő :/ -
USAMEN POWER #17551 Nekem fent van, nem tudom miért. (Google Chrome) -
Cat 02 #17550 Bal oldalt van :o
Amúgy meg CSS-sel ki lehet szedni. -
USAMEN POWER #17549 A fejlécben a hírdetés felirat kerüljön inkább a hírdetés bal oldalára.
Általában a hírdetés felett tornyosul, egyedi fejléceknél zavaró. -
#17548 ismerős érzés, én is így jártam pár napja, jó lenne rá valami orvosság :) -
#17547 Priviknél, a "válasz"-ra kattintás után felugrik a privi ablaka, ami mellé ha véletlen odakattint az ember (ami már csak az ablak kis mérete miatt sem túl nehéz), elveszik az egész privi . Az előbb egy negyed órája írt, hosszú privim veszett oda így, szívesen kaparnék körömmel tapétát most . Tudom, vágólap meg Notepad, de mégiscsak nem lenne megoldható, hogy pl. csak a "bezár"-ral lehessen onnan kilépni, vagy átméretezhető priviablak, vagy valami hasonló ..? -
#17546 off: ma kiprobalom :D (milyen a zesge) -
Cat 02 #17545 OFF: elnézést -
#17544 off: TÉNYLEG
On: Olvassa olyan is a topikot, akinek van beleszólási joga a dolgokba? :D -
Cat 02 #17543 OFF: FAIL, tab pont zsebméretű -
#17542 Mobilhoz képest nagy :D
De pl a monitoromhoz képest, vagy akár egy 17"-os monitorhoz képest kicsi. A weboldalakat, meg ekkora kijelzőkhöz, és minimum 1024*768-hoz tervezik de inkább 1280*1024.
Amúgy meg vesz a f*szom, tab-ot :D
Azt hogy vágjam zsebre? -
#17541 :))
Kifli: Ha a HD2 kijelzője kicsi akkor van egy rossz hírem.. :)))
(Vegyél Galaxy TAB-ot! :-))) -
#17540 akkor képzeld el milyen volt e51-el XDDD -
#17539 wvga, 4,3-as, de nekem sok weboldalnál ez kicsi, a kényelmes használathoz... -
#17538 2010.08.16. (R)
- topik megnyitásakor kötelező első hozzászólást írni
- 5 büntetőpontnál 4 hét ban
mégis a kapott privátüzenetben 1 darab hetet ír.
5 büntetőpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Szerintem módosítani kéne ezt a "körüzenetet"