Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyebár képet nem lehet, illetve ha megváltozik a háttérszín akkor is bugos.
Igazából nem nagyon értek hozzá de pl egy bezárható div-et ha fölé raknátok, vagy valahogy úgy megoldani h "Spoiler -katt rám" és feljön egy a galériához hasonló ablak.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van valami új reklám, vagy frature, ami hatássl lenne erre?
Másutt még nem tapasztaltam ezt a kilépdelést, illetve egyzer, amikor videót akartam feltolni a youtube-ra. Valami vírust kaptam?
ahol most a @sgmail.hu címünkre be tudunk jelentkezni levelcenter.hu-n, ott nem lehet valahol jelszót változtatni... ?
néztem beállításokat és felhasználói profilt, egyikben sem találtam 😞
bár lehet csak én voltam nagyon vak.
ha pedig tényleg nincs... akkor nem tudni, hogy a jövõben ez ügyben valami megoldás várható... ?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
REAL MADRID
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(-ma, itt értettem meg, ezen *pirosbetûs* -dühöngésed.)
Öregségi emlékeimbõl:
Az 1970 - 80-as években (, tán még a "kilencvenesek legelején" is),
Vizesen és; Páros-lábbal billentették úgy POPÓN azt a RendszerTervezõt ( sõõõt, olykor még a Programozót is!!!), aki a:
Perkázó-Felhasználóval (picit is) merte INGyEN teszteltetni a programot!
(Sajna, liba-zölden világosodott fel *azóta* a: Világ.)
További munkátokhoz pedig;
Tengernyi-sikert is kívánok !
...., alias *Lally*.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
E-mail értesítõ: E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
*akkor egy értesítõ azonnal kimenne a másiknak az e-mail címére.*
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ezzel az erõvel, egy autóban ne legyen rádió, mert az nem szolgálja az elõrehaladást?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |