Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Szép és jó hogy segíteni akartok, csak sajnos hiába teszitek, mert nem fog történni semmi. Pedig nekem is lenne pár ötletem. Kezdetnek az, hogy a napokban írtam egy mini office szerû scriptet az egyik hírkezelõ munkámhoz. Kidobhatná már az SG a BB kódokat, mert használhatatlanok, de még csak egy menüsor sincs, hogy beszúrja a kódokat. Minden böngészõben van egy execCommand-nak csúfolt fícsõr amivel gyerekjáték megoldani, hogy egy szövegmezõben (pontosabban egy html dokumentumban) real time szerkeszthetõ legyen a szöveg. Mint a Word-ben, kijelölöd a szöveget, rámész a félkövér gombra, és tényleg félkövér lesz.

Ízelítõ:

Kéne egy kis innováció...
Fabio Capello
szvsz ideje lenne egy modifrissítésnek.. A jelenlegiek között elég sok az inaktív, az a kevés meg aki van, nem tudnak éjjel-nappal itt lenni és vigyázni, probléma viszont rengeteg van (gondolok itt pl. a tegnapi modtopikbéli megnyilvánulásra - azzal se történt még semmi)

Vagy inkább a házigazdának 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ThisZip
Eszembe jutott 2 ötlet:

Az egyik az lenne, hogy úgy is lehetne rangsorolni a topikokat, hogy mennyien rakták fav-ba.
A másik pedig az, hogy ha valaki a fórumnak nem megfelelõ hangvételben ír, akkor lehetne egy kattintással jelezni egy modinak. Minden hozzászólás száma mellett lehetne például egy csillag. Minden kategóriának lehetne egy gyûjtõhelye. Persze, ha valaki többször fölöslegesen kattintott, akkor jöhetne ban.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Christiansen
aláíronm.

n3whous3
errõl jut eszembe, hogy az az mûködik, hogy ne lehessen beszúrni csak 10-et, de -re bármennyit be lehet

púúúúú

ThisZip
Azt nem lehetne megoldani, hogy ne lehessen topikot rombolni? Gondolok ilyenkor azokra a hozzászólásokra, amikor kilóméterekre kilóg a szöveg az ablakból vagy ugyanez csak függõlegesen.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

n3whous3
Am meg mi van tényleg a keresõvel? Elvileg jó volt, aztán panaszkodtak, hogy mégiscsak szar, most meg már megint elérhetetlen 😄

púúúúú

n3whous3
Már rég ien. Am meg az is lehet, hogy valaki beleírt és törölte/törölték a hsz-t.

púúúúú

Fabio Capello
Ma bejelentkeztem, favtopikoknál szokás szerint pár új üzenet, megnéztem õket, kiderült hogy tegnap ezeket már réges régen elolvastam, ennek ellenére mégis új üzenetnek tekinti

wtf?

n3whous3
Nemhanem: elküldöd, elõször végrehajtja azt mondjuk a szeró az elküldött adatodra, hogy beírja pl egy cachebe hogy mit írtál, hogy még 1x ne írd be. Aztán pedig behal épp és nem menti le a topikba a postodat meg mondjuk nem is responseol. Így nem tudod még 1x beírni, de nem is marad bent.

púúúúú

SLICK
sok újreg idióta már elcseszte az egész hangulatot ott :S

ilyennel én is találkoztam nemrég.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Mike at home
szsvsz a gumi már sehol sincs a régi fényéhez képest, ergo már nem pörög annyira mint régen, 3-4 éve

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
már megint mi a baj a gumival?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mostanába fura dolgok történnek

birom a hsz-t, elküldöm, böngészõ tépelõdik, majd oldla nem található hibával megáll, visszalépek, frissítem az oldalt, hsz sehol
bemásolom újra (mert elõtte kimásoltam, biztos ami biztos) erre közli, hogy aazonos üzenet nem küldhetõ kétszer, frissítés, hsz sehol

javasciptel oldajátok meg a frissen beirt hsz megjelenítését, mig az oldalfriissítés a szerverrõl hívja le az adatokat?

RelakS
az üzenõ keret környékén ki lehetne írni, hogy kinek válaszolok éppen. Már ha pl a válasz módosítása esetén ez módosítható, mert akkor jó lenne. Párszor már fordult elõ, hogy a szöveg maradt volna, csak nem annak válaszoltam, akinek akartam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

n3whous3
Nekem van egy ötletem. Az "értelmes" gumi topikokat valahogy rakjuk át egy másik kategóriába (leglátogatottabbak közül ki lehetne válogatni, vagy lehetne jelentkezni meghagyásra) És ha kész ez a procedúra, akkor 4chan módra kéne egy pár oldalas üzenõfalat csinálni a gumitopikból... Így lehetne hova szemetelni a sok szart úgy, hogy még csak nem is telne a fórum.

púúúúú

!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

bertino
válság van a szervereknél is... ? 😊

mostanság megszaporodtak az idõszakok, mikor nem elérhetõ az SG, idõtullépés, ilyesmik.

vagy a kamionszimulátor topikok okoznak problémát ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

már lehetne

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Scottt
És lesz is belõle valami?!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Aquir
na de kell ilyen! legyen ok? htx Sg

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
mennyiszer leírtad már... 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hmm... ezt nem tudom, de ha akarod, akkor: ezt is mennyiszer leírtuk már...

<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sadist
Ez nem bug, hanem feature.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Máté94
Nekem is volt ilyen!😄
Fabio Capello
Mostanság egyre gyakrabban vannak hibák a chattel

újabban kedvelt brahija, hogy a chatablak helyére reklám kerül, a chat pedig a reklám helyén van 😄

nem lehetne a galériában a PNG képeket feltölthetõvé tenni?
a fórumos képfeltöltésnél is lehet
Aquir
ezt is? #15414

ezt már mennyiszer leírtuk...

n3whous3
Errõl meg nekem az jutott az eszembe, hogy az ugrás az utolsó üzenet gomb ne csak lapozzon, hanem tényleg ugorjon a végére az üzenetsornak, tehát ha 2-3 oldal is megtelt azóta, akkor is mûködjön.

púúúúú

Nem feltétlen, saját topikba, vagy a cucc topikjába valaki szépen megkéri h kattintsanak rá, az teljesen korrekt, akkor már a href, tinyurl, meg hasonlókat kéne... bár azok szintén lehetnek hasznosak 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fabio Capello
St!

Tekintettel a mostanság divatos hack, maffiozó, gladiatus stb lopkodós linkekre, be lehet építeni az url beszúrásához, vagy magához az üzenetküldéshez egy figyelõt, ami ha az adott szöveget/url-t érzékeli, el se küldi az üzenetet, vagy mégjobb, azonnali banánban részesíti az illetõt?

ugyanezt lehetne alkalmazni href linkekre is...

Aquir
Végre megnyílt.

Nekem olyan ötletem lenne (vagy már volt), ha ez megvalósítható, hogy a hozzászólásainkra a válaszoló üzeneteket (válasz gomb) külön kijelezné akár a fõoldalon, és közvetlenül odaugorna egy kattintásra.

akyyy
Úgy látom megint vacakol a keresõ.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

n3whous3
Majd ha rossz leszel és megpróbálsz 60. alregeddel bejönni sg-re, akkor megérted 😄

púúúúú

SHADOWEYES7
Regisztrációkor elfogadtad a fórumszabályzatot,nem értem mi a gondod?!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

NeverwinterKING
én 15 secbe is belehalok 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Fabio Capello
- megkötések újregeknek:
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába

nemtom mér halsz bele másfél perc várakozásba...

Mi ez a biztonsági okok f@szság?
Nem azért regeltem be, hogy majd egy hónap múlva hozzászólok egy mai témához....b@aszki!
sztoncsi
Köszi! A fox lesz a hiba... régen exp.-et használtam és hozzá szoktam...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Mert gondolom Firefoxot használsz, és az nem enged akkora szabadságot a Javascriptnek, hogy a vágólapodba turkáljon, vagy csak nem ismeri a funkciót, de inkább az elõbbi, vagy pont az elõbbi miatt az utóbbi is. Érted 😊

Amúgy tudomásom szerint nem lehet törölni a feltöltött képeket.
sztoncsi
Sziasztok!

Nem tudom hova kellene jelezni, de ha képet töltök föl, nem mûködik a vágólap...

Meg lenne egy kérdésem is, ha képet töltök fel, azt hogyan tudom késõbb letörölni?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Lullaby
Ez kb. annyira leterheli az usert mint a keresõ használata sajnos.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

n3whous3
még a pol. topikokat is meg lehet találni, ha valaki tud linket valamelyikhez is :C😄

púúúúú

LoDMaSt
Szemétdomb maradjon 😊

@ Hellomarci

Sadist-nak igaza van sajna, viszont topikokat lehetne végleg törölni, h ne a temetõbe vagy mi a annak a nevébe menjenek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
na pl ez fasza ötlet

gumiszobát persze leszámítva #Ð

púúúúú

Sadist
"Nincs rá kapacitás."

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem