27328
-
#17737 Lehetne esetleg spoiler gombot berakni? Sokan azt sem tudják, mi a "Makrók" jelentése, és nem nyomnak rá. :( -
#17736 waow ! jocucc -
#17735 gyorshívóra és egyéb helyeken (pl. könyvjelzőkben) megjelenő logot kaphatunk esetleg?
a HTML5 szabványnak már része lesz, mobil böngészők is használják, és egy plusz sorban megoldható:
Specifying a Speed Dial icon is very similar to specifying a shortcut icon. Just add a <link> tag in the head section of your document.
<head>
<title>My Opera</title>
<link rel="icon" type="image/png" href="http://path/to/logo.png">
</head>
-
#17734 scriptet még így is tudtam beszúrni... -
#17733 "2011.03.16. (R)
- Felhasználó adatlapján a meta tag-ek kiszűrése"
van isten -
#17732 Én biztos nem változtattam semmit, de már látszódnak az adatlapok és a topikot is végig megjeleníti az oldalszámokkal együtt, nem csak az első kb. 50 hozzászólást. -
Cat 02 #17731 Rakhatták volna valami "reklám" dobozba és akkor nem kéne ennyi variálni :D -
#17730 jó trükk :D -
#17729 nekem adblocckal eddig is működik beavatkozás nélkül -
#17728 Chrome-ban pedig egyszerűen kiveszed a magyar vonatkozású szűrőt, majd manuálisan blokkolod a reklámot, és minden működik tovább, mint azelőtt. :) -
#17727 pedig de...
jobbklikk adblock ikonján -> szűrés tiltása csak ezen az oldalon (firefox -ról beszélek)
majd refresh, és voilá, megjelenik a kívánt tartalom, illetve egy banner is
kell a reklámbevétel, ezért van beépítve ez a módszer -
#17726 Nem hiszem, hogy a user adatlapok eltűnése és a topikok félbevágása user oldal miatt lett volna, és van egy sejtésem, hogy a bejelentkezés sem amiatt volt hibás... -
#17725 Hülyevagyokén ehhez:D -
#17724 Én kilőttem. Csak külön kell blokkolni és vájolá. -
Cat 02 #17723 Ja, eléggé agresszívak a reklámok, bár ki lehet játszani :/ -
#17722 Már nekem is működik. viszont így a reklámot felül nem lehet kilőni. Nagyon trükkös. -
#17721 "fehér lista" azért ilyen radikális változtatásokra nincs szükség. :) -
#17720 Ugye hogy ugye - és mivel az jelen van a Chrome-ban is, így ott is ez lehet a zűr - köszi, legalább másnak lehet mondani, hogy ott van a hiba elásva :) (különben is illik fehérlistára tenni az sg-t, ha már itt fórumozgat) -
#17719 Javítottam. AdBlock-on kellett finomítgatni. :) -
#17718 Lehet, hogy van változtatás, de az alap böngészőkkel működik, tehát a probléma useroldalon van :) -
#17717 Bővítmények nélkül semmit nem érnek ezek a böngészők. Pont mint az IE. :) Péntek óta nem volt bekapcsolva sem a gépem (melóban) így gondolom az oldalon lett valami varia. -
#17716 Valamelyik bővítmény boríthatja meg nálatok a működést, sima Chrome és FF telepítéssel rendben működik az oldal. -
#17715 Nálam semmi gond Chrome alatt :| -
#17714 Chrome-ban sem lehet bejelentkezni. -
#17713 Firefox?
Ne jelentkezz ki, mert nem fogsz tudni visszalépni. Moderátoros topikba írtam a jelenséget. -
#17712 nekem vannak kategóriák O_o -
#17711 A kedvencek alól kivettétek a kategóriák szerinti rendezést? -
#17710 Nem lehetne javítani Chrome alatt, hogyha 15 secen belül küldenék még egy üzenetet akkor a végén küldje el és ne azt írja, hogy az üzeneted üres? -
#17709 Scootert nincs kedvetek kivenni a 'videó beszúrása' gombnál? -
#17708 nincs szűrve semmi, csak kötelező a http:// előtag a honlap mezőben, ami elég könnyen kijátszható... -
#17707 Bár lehet hogy az adatlapon a javascriptek szűrve vannak de az is jobb lenne ha meta tag-ek is szűrve lennének a reflesh miatt.... -
ldavid #17706 azért, mert ismétlődik - kell egy no-repeat
background: url(http://i55.tinypic.com/2nq9ksi.png) no-repeat -
#17705 gondolom rájöttél, hogy egy kanyi supportot se fogtok kapni a topik kusztomizálásért. Old meg ahogy tudod. -
#17704 A custom sg.hu bannereket az adott topikokban duplán mutatja, pl a Chelsea topikban:
Chrome/Safari alatt is jelentkezett a hiba, lehet csak unsupport, de azért lessetek rá ha van egy kis időtök, köszi! :) -
#17703 konstruktív 5: beszólogatást rövid időn belül kitiltással jutalmazzuk (kezdem kurvára unni), úgyhogy ha fontos neked ez a 10 éves account, akkor vagy tényleg legyén konstruktív, vagy dugó, mert szívfájdalom nélkül váglak ki innen. -
#17702 Konstruktív 3:
Az 50 szavas(?) shareben a reklámot is jó lenne kiszedni. A (Hirdetésif(!window.goA)document.write('');if(window.goA)goA.addZone(38722,{displayOptions:{bannerhome:'http://ad.adverticum.net'}});) nem mutat olyan jól.
Konstruktív 4: valaki tesztelje is le, mert ennyi hiba 1 fejlesztésben -khm- erős amatőrizmusra vall. (de ő legalább "alkalmas") :D -
#17701 Szuper
Most már csak a bannert kéne megcsinálni :), ott se lehessen html meg js tagot írni, csak bbcodot. -
#17700 2011.03.11. (R) - Felhasználó adatlapján a javascriptek kiszűrése
köszönjük a moderátorok nevében is! -
ldavid #17699 vagy lehetne tweet buttont használni, ha már like van +tavaly csináltam egy @sg_hu feedet, azzal össze lehetne kötni -
#17698 konstruktív2:
a twitter share a cikkeknél mindig hibás lesz, mert 140 karakter a maximális hosszúsága az üzenetnek, és a cím van elől ami magában elvisz átlag 80 karaktert, az url meg nagyon hosszú (így levágja a végét, amivel pont a lényeg, a kattinthatóság veszik el)
a bevett megoldás az (meg lehet nézni az összes hasonló siteon) hogy a link kerül előre, és utána a cím, vagy rövidíteni kell az urlt (pl. bit.ly api-t használva)
csak ragadt rám vmi az elmúlt 8 évben