Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ízelítõ:
Kéne egy kis innováció...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az egyik az lenne, hogy úgy is lehetne rangsorolni a topikokat, hogy mennyien rakták fav-ba.
A másik pedig az, hogy ha valaki a fórumnak nem megfelelõ hangvételben ír, akkor lehetne egy kattintással jelezni egy modinak. Minden hozzászólás száma mellett lehetne például egy csillag. Minden kategóriának lehetne egy gyûjtõhelye. Persze, ha valaki többször fölöslegesen kattintott, akkor jöhetne ban.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
púúúúú
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
púúúúú
wtf?
púúúúú
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
birom a hsz-t, elküldöm, böngészõ tépelõdik, majd oldla nem található hibával megáll, visszalépek, frissítem az oldalt, hsz sehol
bemásolom újra (mert elõtte kimásoltam, biztos ami biztos) erre közli, hogy aazonos üzenet nem küldhetõ kétszer, frissítés, hsz sehol
javasciptel oldajátok meg a frissen beirt hsz megjelenítését, mig az oldalfriissítés a szerverrõl hívja le az adatokat?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
púúúúú
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mostanság megszaporodtak az idõszakok, mikor nem elérhetõ az SG, idõtullépés, ilyesmik.
vagy a kamionszimulátor topikok okoznak problémát ? <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#hehe>#hehe>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
újabban kedvelt brahija, hogy a chatablak helyére reklám kerül, a chat pedig a reklám helyén van 😄
a fórumos képfeltöltésnél is lehet
púúúúú
Tekintettel a mostanság divatos hack, maffiozó, gladiatus stb lopkodós linkekre, be lehet építeni az url beszúrásához, vagy magához az üzenetküldéshez egy figyelõt, ami ha az adott szöveget/url-t érzékeli, el se küldi az üzenetet, vagy mégjobb, azonnali banánban részesíti az illetõt?
ugyanezt lehetne alkalmazni href linkekre is...
Nekem olyan ötletem lenne (vagy már volt), ha ez megvalósítható, hogy a hozzászólásainkra a válaszoló üzeneteket (válasz gomb) külön kijelezné akár a fõoldalon, és közvetlenül odaugorna egy kattintásra.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába
nemtom mér halsz bele másfél perc várakozásba...
Nem azért regeltem be, hogy majd egy hónap múlva hozzászólok egy mai témához....b@aszki!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amúgy tudomásom szerint nem lehet törölni a feltöltött képeket.
Nem tudom hova kellene jelezni, de ha képet töltök föl, nem mûködik a vágólap...
Meg lenne egy kérdésem is, ha képet töltök fel, azt hogyan tudom késõbb letörölni?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good