27328
  • gergely1991
    Lehet hogy tévedek de mintha azt vettem volna észre hogy az új hozászolásoknál az enyémet is beleszámolja(nem a bővített funkcióra gondolok hanem a forum.php-sra).Tegnap írtam egy hozászolást másnap láttam hogy ugyanazon a témában érkezett egy mikor megnyitom és betölti akkor az utolsó beküldöttként csak a saját hsz-met látom meg és nem az "újat" amit esetleg más írt volna.Lehetséges ennek a patch-elése?Mert ez így csak szórakozik velem. :DDD
  • MerlinW
    Ajax.. jquery-vel 3 sornyi kód lenne. jquery nélkül pedig 6:)
  • Dean Winchester
    végülis valóban jobb lenne de én örülök ennek a megoldásnak is! viszont azt nem lehet megoldani,hogy ne a textbox fölé kerüljön ez a felirat hanem alá? (esetleg ha ráklikkelek az x uj uzenet szövegre akkor az utolsó üzire ugrik?) de az első lenne a fontosabb sztem meg szebb is..
  • Cat 02 #17774
    Hm, ott alapbeállításon nem az, hanem kiírja ott is, hogy új üzenet érkezett, kattolj a frissítéshez.
  • Penge4
    Támogatom! Vagy lehetne akár automatikus is, mint például a YouTube kommenteknél.
  • Cat 02 #17772
    Új üzenet(ek)re kattintáskor ne töltődjön egész oldal, csak csússzon be az új üzenet(ek) ? Nem több meló megcsinálni.
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos chrome bug.

Ez a kieg javítja.
  • akyyy
    Arra kéne megoldás, hogy Chrome alatt ha egy fórumlistában középső gombal kattintok, az aktuális fülön és a másik fülön ne nyiljon már meg kétszer a topik, csak az új fülön :S
  • [HUN]FaTaL
    "- IP váltáskor ne kelljen újra bejelentkezni. Legalább opcionálisan legyen rá lehetőség. Ha ezt a módot választjuk, akkor a témák fejlécében legyen letiltva a JS biztonsági okokból, vagy valami. De ez így tényleg gáz, hogy mindig kijelentkeztet."

Ezt én is díjaznám, végre belépve tudnék maradni több gépen is stb, mint a ph lapcsaládnál.
  • Penge4
    Akkor saját felelősségre.
  • Sadist
    Régi szép idők, szinte érzem a gumiszobának azt a kicsit dohos, fanyar szagát.
  • Dean Winchester
    valóban jó megoldás de sztem a textbox alá írná ki az sokkal jobb lenne :)
  • tommygear
    akkor legyen JS, ha egy facebook vagy egy nmag nem léptet ki ip váltáskor akkor az sg se léptessen már ki
  • Cat 02 #17764
    Javascript kell sajnos, mert anélkül rohadt unalmas a topik :(
  • tommygear
    elsőt támogatom nagyon is
  • tommygear
    2 év után végre
    - Ha nem volt bejövő privát üzenet, nem lehetett átkattintanni a kimenőkre. Most már van ilyen link.
  • Aquir
    na, most végre meg is jelent az egyik topikban, remélem most már jó marad
  • Penge4
    - IP váltáskor ne kelljen újra bejelentkezni. Legalább opcionálisan legyen rá lehetőség. Ha ezt a módot választjuk, akkor a témák fejlécében legyen letiltva a JS biztonsági okokból, vagy valami. De ez így tényleg gáz, hogy mindig kijelentkeztet.

- Fórum RSS-ben megoldható lenne, hogy az egész hozzászólás lejöjjön, ne csak 3 sor?

- Szintén Fórum RSS-ben HTML formázás, tehát például a linkeket ne konvertálja sima szöveggé és a timestamp a hozzászólás elküldésének dátuma legyen ne az RSS csatorna frissítésének dátuma.
  • Aquir
    nyilván ellenőriztem amit előbb mondtam
  • Cat 02 #17758
    Maradj bent a topikban sokáig. Nem akkor jelenik meg mikor belépsz.
  • Aquir
    Akkor nem tudom mi van
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nekem is van és mégis látszik. :)
  • Aquir
    én ezt nem látom. chrome, adblock nem lehet gond?
  • Aquir
    Á felejtsd el, sokhelyet foglal
  • Desiderata #17753
    facebook eltüntetésére lesz hajlandóság?
  • Calver
    van.
  • N o N a m e
    már nem is emlékszem arra... valami durva sötétkék fejléc rémlik... van képetek?
  • Dzsini
    - Opera speed dial logó

köszi, tökéletes!
  • Cat 02 #17749
    Új design ? Ez tökéletes szerintem még :o
    Régen mekkora balhé volt az új miatt, most meg ha visszaraknák, szerintem ugyanakkora lenne :D
  • N o N a m e
    jaja köszönjük! nagyon vagány lett! :)
  • immovable
    Csak egy gyors kérdés. Igazából kettő. Új design lesz valamikor? Ha igen, nem akartok más felépítést? Mint amilyen pl. a blog.hu-n van, ahol nem ilyen "fejléc szerű" logó van, hanem egy kisebb kép oldalt. Csak érdeklődöm. Ha volt már ilyenről szó akkor tárgytalan.
  • artschi
    Új feature, köszönjük!

• Dean Winchester
    szkripttel ez jelenleg is megoldható ! (ha kivan kapcsolva a szkript futtatás akkor viszont lehet látni ,de ki az aki kikapcsolja?!:D
  • raptorjesus
    1.: Kár érte, hogy valaki hozzászólás halmozásra megy:(
    2.: Érthető (havi díj kb 300-400 Ft elkérése ezt megoldaná) mondjuk a moderálási elveknek még részletesebbeknek kéne lenniük.
    3.: Nem házigazdára gondoltam. Most pl.: ha NEKEM nem tetszene, amit ebben a topicban írsz, akkor itt letiltalak, de nagyon tetszik amit a HAARP topicba írsz, ott továbbra is olvasnám a hsz-eidet.
  • Fabio Capello
    Volt, spamhalmozás lett belőle hogy több hozzászólása legyen, elég idegesítő volt.

A moderátorokban is felmegy a pumpa az ötvenedik hülyegyerek után

Az kéne még, megválasztanak egy házigazdát, aki önkényeskedik, és aki szól valami rosszat a szemében, már le is van tiltva.

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
    Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye, "
  • raptorjesus
    Egy olyan lehetőség jó lenne, hogy kilistázhassam egy fórumozó hozzászólásait, mint pl.: a 'Filmkatalógus.hu-n/felhasználói eddigi hozzászólása' mintájára.
    Ezzel megoldódna a ki a TOP 10 fórumozó probléma, mert mindenki látná, hogy éppen hány hsz-nél tart.

Egyes fórumozókkal csak veszekedni lehet. A kitiltás úgy látom függ a moderátorok idegrendszerének állapotától, de én valakinek szeretem, valakinek nem szeretem olvasni a "műveit". Jó lenne, ha lehetne fórumozókat letiltani/feloldani, az ő hozzászólásait nem látni pl.: szoba szinten (előfordul másik szobában már jókat ír).

Ennyi jutott eszembe.
  • tomsolo
    Ën igen.
  • Hegi90
    Telorol nem tudok hszeket torolni hg-kent.
  • Dean Winchester
    egy szkripttel simán meglehet oldani :) (az alsó gombsorba sztem meg nem férne be)
    remélem ,hogy ezt beírtam még nem gond!
  • byzhouse
    elég furcsa dolgok történnek itt sg-n :| aláírást 1sorba teszi az üzenetemmel,1makrónál a szöveget nem a kommentbe rakta,hanem a háttérre,eltűnik az aláírást elválasztóvonal ...