Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy igazad van, a hirdetés gondolom csak az oldalra irányít, míg Vér István linkje saját aberált mutánsának rondaságmércéjén segít (gyk: pénzt szerez vele, tapasztalatot, stb)
Aki szpemmel és reklámoz, az megy a lecsóba!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
már másodszor fordult most elõ, kurva idegesítõ
Jó 5let. Remélem sikerrel jársz majd.
Ha megvan, akkor pls szólj majd.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
púúúúú
Vagy vki automatikusan elolvassa és megpróbálkozik vele?
Vagy most mi van?<#confused>#confused>
bár nekem mindegy..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
púúúúú
Bár én abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy az elsõ helyen szerepelek
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó a fórum Shadow, csak így tovább. 😉
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
TILOS! <#banplz>#banplz><#hehe>#hehe><#worship>#worship>
egyébként, nemto nagy hülyeség lenne pl az elõzõ nap beírt szöveg mennyiségét kiírni valahova...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Echo tv híradójában mutatták a fórumot (nevét nem mondták, logóját nem mutatták) mint olyan helyet ahol warez ftp címeket cserélgetnek
ELLENBEN az, hogy ha nincs inbox üzi, akkor a sent üziket se tudom megnézni: na az már gáz 😊 (nem néztem azóta, hogy javították-e)
púúúúú
...sose azt nézd...