Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Aki fel van véve nekünk barátnak, vagyis címjegyzékbe (PM), azoknak a nevét a szülinaposok listájában valahogy ki lehetne emelni. Nem mindig veszem észre egykét haver fórumozó társam szülinapját, és igy elfelejtem felköszönteni, pedig õ megtette, és ez kicsit rosszul érint😄

Bár én abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy az elsõ helyen szerepelek

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ProGabe
automatikus ban a maffiózót linkelketõgnek, tinyurl-t és társait tiltani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szerintem meg semmi nem változott. Mindössze annyi történik, hogy mindig van néhány kis sírósszájú nyomorék, akik a nagy kockulásban és unalmukban már nem tudnak mit csinálni. Kritizálni a legkönnyebb mindig, de hogy alaptalanul?:o

Jó a fórum Shadow, csak így tovább. 😉
n3whous3
meg a fogadtatásuk

púúúúú

Pheel
Szerintem nem az SG változott, hanem az ide járó hangadók és az õket foglalkoztató témák lettek mások.
Olvasd le mégegyszer.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

SHADOWEYES7
És?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DjDano
Ez az SG egyre lezüllöttebb hely lesz moderátor sehol, sértegetés, antiszemita, rasszista aláírások, zsidózó fröcsögés stb stb. Régen minden xarért repültek a büntetõpontok, most meg átestünk a ló túlsó oldalára... Hiába most már csak a profit számít, mint a jójáték.hu-n...

Met
jaja, az is kezd elszaporodni...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

RelakS
vagy a maffiózót inkább? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Met
csak annyi, hogy egy pöcs állandóan ezt linkelgeti, de ha a Te alreged az akkor sorry<#zavart1>

Sadist
Mi bajod a Lena-val? :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Met
ezt a sexy-lenas linket nem lehetne tiltani alapból?

Pheel
SLAP
mindegy, úgysem nézi senki.<#whatever>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

htr93
Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS! <#banplz><#hehe><#worship>

egyébként, nemto nagy hülyeség lenne pl az elõzõ nap beírt szöveg mennyiségét kiírni valahova...

LoDMaSt
echo tv..ehhh haggyukmár 😄

@ Hellomarci

Máté94
Ez most volt?😄
Meg akarom nézni!😄
akyyy
biztos hogy az sg fórum volt, és nem mint sg saját fórum? mert ott megtalálható volt, nagyon sokáig egy bizonyos kéksárkány oldal, de törölték a warez miatt.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ivjoe
superwarez
Benny04
<#wow3>

Desiderata
megint volt antireklám az oldalnak,
Echo tv híradójában mutatták a fórumot (nevét nem mondták, logóját nem mutatták) mint olyan helyet ahol warez ftp címeket cserélgetnek
n3whous3
ez nem gáz

ELLENBEN az, hogy ha nincs inbox üzi, akkor a sent üziket se tudom megnézni: na az már gáz 😊 (nem néztem azóta, hogy javították-e)

púúúúú

Priv üzinél ha reply van, akkor ne új üziként jelenjen meg, hanem az elõzõt emelje ki, sokkal átláthatóbb lenne, igaz h ha régire válaszol szopi lenne, de ez van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

És mi van ha telepít egy safarit is? 😊

...sose azt nézd...

n3whous3
ololol <#wow3>

púúúúú

artschi
Van fent tûzróka, csak csodálkoztam, hogy ie-vel ilyet csinált. Akkor vszínû ezért.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini
hát az IE7 nagyon távol áll a helyes JavaScript támogatástól, valószínûleg valami script miatt dobja a hibaüzenetet. frissíts IE8ra vagy használj egy másik, modern böngészõt (Opera, Safari, Firefox, Chrome)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

artschi
ie7-tel próbáld, nálam azzal csinálja még most is😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

[NST]Cifu
Megpróbáltam rekonstruálni, de nálam tûzrókával semmi ilyesmit nem sikerült elérni. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

artschi
csak nálam írja ki a Maffiózók topik ezt a hibát, ha a topikba lépés után egybõl a fórum gombot nyomom meg?

Sadist
Aha, cookiek meg kivakarhatatlanul beleégnek a merevlemezbe.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ability
St ha nagyon unatkozol, akkor olyan apró dolgokat is megtehetnél, hogy ha a keresõ egy találattal tér vissza, akkor lépjen már be magától a topikba, mutassa meg a felhasználó adatait.
ThisZip
Persze. Így egy ember maximum 3-szor léphetne be...... (IE, Firefox, Opera)

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Ability
"A PHP az arp-pon keresztûl nem a delikvens hálózati kártya-címét látja, hanem maximum a szerverhez legközelebb esõ útválasztóét."

Pont ezen gondolkoztam én is, sosem kellett még használnom, csak gondoltam mûködhet. 😛
Dj Faustus
"Hálókártya fizikai azonosítóját kell bannolni. "
A PHP az arp-pon keresztûl nem a delikvens hálózati kártya-címét látja, hanem maximum a szerverhez legközelebb esõ útválasztóét. Ahhoz, hogy a delikvens hálózati kártya-címe alapján szûrjünk, olyan kliens oldali technológia kell (ActiveX, Java), ami képes kiolvasni a kliens hardverébõl ezeket az információkat.
De egyrészt ki hajlandó a gépén ilyesmi szkriptet futtatni, másrészt ez is hamisítható (mind a MAC cím, mind a kliens oldali technológia).

prezi
Cookie-k törlése ?

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Sadist
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, elég nívós IT cég lehetett 😄😄😄😄😄

ThisZip
A bannolással kapcsolatban az jutott eszembe, hogy cookie-k alapján is lehetne alkalmazni. Egyik cégnél ahol dolgoztam, ott sikerrel alklamaztuk ezt.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

[NST]Cifu
Én arra céloztam, hogy ne 1 hetes kitiltásra kerüljön, majd utána még 3x ki kelljen tiltani, amíg bant kap, hanem egybõl banra kerüljön.

Dzsini
igen, például egy egész egyetemi/iskolai hálózatot kizársz a router/proxy MAC-jének letiltásával 😞 sajnos megint csak az a gond, ami az IP-nél... több macera, kétségtelenül hatásos lenne bizonyos helyzetekben, de sajnos van gond ezzel is. ilyen az Internet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ability
Mondjuk elvileg a MAC address-t lehet hamisítani, de azért elég nagy réteget visszatartana...
Ability
Hálókártya fizikai azonosítóját kell bannolni. PHP-ben alapból nincs mód lekérdezni, de elvileg ARP-n keresztül ki lehet nyerni. Azt nem tudom, hogy az SG milyen szerveren fut, megoldható-e, hogy root jogokkal futtasson egy ilyen parancsot...
Dzsini
igazából technikailag megoldhatatlan szerintem...
email címe bármennyi lehet, IP alapján kizárni meg problémás, hiszen a szolgáltatók általában dinamikusan osztják ki a címeket - ha újracsatlakozik õ másikat kap, más pedig ártatlanul lesz kizárva, ha véletlenül azt az IP-t kapja.

[NST]Cifu
Nincs arra lehetõség, hogy az altnickkekkel visszaszivárgók egybõl banra kerüljenek? Van olyan delikvens, amely már a 4. (általam ismert) nickkel folytatja azt, amiért ki lett bannolva, és hiába van kitiltáson, privikben folytatja a gyalázkodást a fórumozókkal (nem a modikkal).

Ability
Nem lassít ez. 1kb-os a script állománya, lefutása nem mérhetõ, ezen felül a kisképeket tölti be az oldalra. Gondolom SG-n sincs elég smile egy topik oldalon, mi? Egyébként én vagyok a letisztult, minimalista design híve, szóval kár ebbe belemenni, én teljesen máshogy képzelném el SG-t, még jobban minimalistaként, de gazdag funkcionalitással, nyilván nem ugyan ilyen kerülne ide, mint ami a képen látható, csak megint nem tudtok elvonatkoztatni. De egyébként most is van egy menüsor a textarea alatt, nem is venne el helyet, csak jobban kellene kihasználni amire rendelkezésre áll. Illetve nyilván olyan képek lennének használva ami beleillik a dizéjnba. Ha nekem kellene fejleszteni az oldalt, akkor kapnátok innovációt ami ilyenekkel kezdõdnének, csak persze okosan, átgondolva, hogy ne az legyen, mint amit lentebb írtam (nagybetûs, szivárványos kommentek). Be lehetne limitálni a használható formázások számát, vagy csak letiltani pár dolgot. Csakhogy nem én fejlesztem, és St nem foglalkozik az oldallal, hiába írtok lelkesen, szóval én is lezárom ezt ezzel a kommenttel, csak megmutattam, hogy ilyet is lehet, és okosan kidolgozva az ilyen apróságok emelnék meg a színvonalat. De egyébként már annak is tudnék örülni, hogy ha az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenetre" mûködne akkor is, ha már új oldalra került az az üzenet.
Én ha arra gondolok h sg mindig az jut eszembe h letisztult, nincs nagy logo, ami széthúzná a topikot, kicsi üzik, most ebbe eléggé hülyén illene bele egy ilyen üzenetküldõ, ráadásul eléggé belassítaná a dolgokat (régen valahol nekem is volt ilyen, és sokkal tovább tartott az oldalbetöltés, vagy legalábbis ennek a valaminek a betöltése)

Ability
Nem azt mondom, hogy így kellen betenni, ahogy a képen van. Ha így kerülne be, akkor lenne itt szivárványszínû kommentek tömkelege. Azt én sem akarom. Elég lenne lebutítani olyan szintre, hogy ne tudjanak vele ocsmány kommentet generálni. Na de azért a linkelés, képbeillesztés, félkövér és társai igen jó lenne. Pl.: ha ebbe beteszel egy képet akkor át lehet méretezni akár méretarányosan is, ha elrontja a linket, vagy a kép nem található azon a linken, akkor vagy be sem teszi, vagy piros x és mutatja, hogy nem lesz jó. Sokkal hülyebiztosabb és elegánsabb lenne, csak ki kell találni, hogy milyen kezelõfelületet csinálnak neki. Mert mint mondtam ilyen ocsmány, trendy, sokszínû kommenteket én sem akarok olvasni. Ez egy hírezõ rendszerhez készült, nyilván mások az igények. Na de azért nem ártana, ha legalább egy félkövér szöveget be tudnék tenni egy kattintással. Vagy akkor ha már BB kódok, akkor legalább csináljanak nekik egy kis menüsort, és kattintásra szúrja be. És azt is csinálják igényesre, hogy a kijelölés elejére és végére teszi a kódokat.
Szvsz sokkal jobb így ahogy most van :p Max egy javított utube videós cucc jöhetne (pl ami humorosban van).

Ability
Ja és igen, ha valaki tudja hogy kell megcsinálni, akkor max. fél óra alatt megírja a scriptet + berakosgatni a képeket. Nem lenne nagy munka, de most õszintén? Nem dobna nagyot a használhatóságon?