Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy az elsõ helyen szerepelek
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó a fórum Shadow, csak így tovább. 😉
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
TILOS! <#banplz>#banplz><#hehe>#hehe><#worship>#worship>
egyébként, nemto nagy hülyeség lenne pl az elõzõ nap beírt szöveg mennyiségét kiírni valahova...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Echo tv híradójában mutatták a fórumot (nevét nem mondták, logóját nem mutatták) mint olyan helyet ahol warez ftp címeket cserélgetnek
ELLENBEN az, hogy ha nincs inbox üzi, akkor a sent üziket se tudom megnézni: na az már gáz 😊 (nem néztem azóta, hogy javították-e)
púúúúú
...sose azt nézd...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Pont ezen gondolkoztam én is, sosem kellett még használnom, csak gondoltam mûködhet. 😛
A PHP az arp-pon keresztûl nem a delikvens hálózati kártya-címét látja, hanem maximum a szerverhez legközelebb esõ útválasztóét. Ahhoz, hogy a delikvens hálózati kártya-címe alapján szûrjünk, olyan kliens oldali technológia kell (ActiveX, Java), ami képes kiolvasni a kliens hardverébõl ezeket az információkat.
De egyrészt ki hajlandó a gépén ilyesmi szkriptet futtatni, másrészt ez is hamisítható (mind a MAC cím, mind a kliens oldali technológia).
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
email címe bármennyi lehet, IP alapján kizárni meg problémás, hiszen a szolgáltatók általában dinamikusan osztják ki a címeket - ha újracsatlakozik õ másikat kap, más pedig ártatlanul lesz kizárva, ha véletlenül azt az IP-t kapja.